IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
    Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
    Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
    Не сте ме загубили, бе. Все още основната част от инвестициите ми в акции и облизвации са на БФБ - и няма да фалирам навън, тъй като не правя спекули, за което не ме бива, но инвестирам истински - както и на нашият пазар - и то в крайно могъщи компании.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Много добър портфейл! Харесва ми почти колкото моя
      Благодаря, крайно време е да скокнат подобаващо, иначе си оставаме с хубаво и добро
      Като гледам и твоя портфейл е готин, успех! И аз съм фен на Инса и Билборд, но засега нямам излишни пари, а тези Доверие и Топливо от години не съм ги търгувал

Коментар

• Не че някой го интересува... , но ще пусна и моят дивидентен (с елементи на грозна спекула) портфейл.

0SP ........... Спиди АД .......................... 16.9%
        FIB ............ Първа инвест. банка АД ..... 17.0%
        ATERA ....... Адванс Терафонд АДСИЦ .... 14.4%
        BREF ......... ФНИ България АДСИЦ .......... 9.6%
        MCH .......... М+С Хидравлик АД ............ 12.6%
        CENHL ....... Стара планина холд АД ....... 8.0%
        MONBAT ..... Монбат АД ....................... 10.9%
        EMKA ......... ЕМКА АД ........................... 6.3%
        LACH ......... Корадо България ................ 3.5%
        .......... ........ CASH ..................,.............. 0.8%

Дивидентна доходност за 2016 = 3,5%
        Капиталова към момента = 7,5%
        Last edited by Чичо Манчо; 04.10.2016, 14:04.
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.
          За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
          Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
          Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
            Ааа преди да стане "само БП" беше Beyond Petroleum.
            Защо така. Не така, бе.

Коментар

Има закръгляне затова сбора е над 100. Ако ще е до репата, цифрата отива много над 100, не е само няколко единици
              Благодаря! Успех и от мен!
              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Ааа преди да стане "само БП" беше Beyond Petroleum.

Коментар

• Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Коментар

• И двамата сте прави.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      Прав си, че не е до възраст, до разум е
                      Всеки сам избира.
                      Преобладаващо разумните стратегии дават средно представяне. Зависи какво търсиш и къде ти е прага на търпимост.
                      За бфб спя спокойно
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                        В това дълбоко се съмнявам. Аз съм 40+ и chim, Svil, Eurins, pethl са ми над 70%.
                        Не е до възраст
                        Прав си, че не е до възраст, до разум е
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

п.п. Още няколко годинки така, ставам на 40 и ще се кротна
                          В това дълбоко се съмнявам. Аз съм 40+ и chim, Svil, Eurins, pethl са ми над 70%.
                          Не е до възраст

Коментар

• А моят портфейл и в момента съдържа десетки левове ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога
                              Признавам си тоя грях, макар да съм безкрайно далеч от Стратегосът в това отношение.... ама мисля, че в случаят се изразих съвсем ясно... кое не разбрахте?

Коментар

• Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога

Коментар

Working...
                                X