If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
Не сте ме загубили, бе. Все още основната част от инвестициите ми в акции и облизвации са на БФБ - и няма да фалирам навън, тъй като не правя спекули, за което не ме бива, но инвестирам истински - както и на нашият пазар - и то в крайно могъщи компании.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Много добър портфейл! Харесва ми почти колкото моя
Благодаря, крайно време е да скокнат подобаващо, иначе си оставаме с хубаво и добро
Като гледам и твоя портфейл е готин, успех! И аз съм фен на Инса и Билборд, но засега нямам излишни пари, а тези Доверие и Топливо от години не съм ги търгувал
Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.
Ау-у-у-у-у.
Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.
За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.
Ау-у-у-у-у.
Ааа преди да стане "само БП" беше Beyond Petroleum.
Ау-у-у-у-у.
Всеки сам избира.
Преобладаващо разумните стратегии дават средно представяне. Зависи какво търсиш и къде ти е прага на търпимост.
За бфб спя спокойно
Успех
Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога
Признавам си тоя грях, макар да съм безкрайно далеч от Стратегосът в това отношение.... ама мисля, че в случаят се изразих съвсем ясно... кое не разбрахте?
Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога
Коментар