IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Включих малко въглища и графит в портфейла. Дано съм уцелил пичове. Златото засега го избягвам.
    с изсмукани от зор и от пръстите чужди артии просто се самоизмъчвате в момента
    Не е препоръка

Коментар

• Включих малко въглища и графит в портфейла. Дано съм уцелил пичове. Златото засега го избягвам.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• тази тема пак ще става актуална аз признавам че напълно проспах последния ръст на бфб, сега играя къси кол и пут опции ама там изкарвам по към 1-1.5% месечно без ливъридж но пак добре тая година +12-14% дано няма сривове

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
          @Black and white cat-foot , как се движи портфейла?

Какво ти е мнението за тук:
          http://www.schroders.com/getfunddocu...id=1.9.2587984
          +14.35%

ми за тези не мога да дам мнение защото не си падам нито по фондове, нито по мейджъри предпоитам мид тиър и сам да си ги избирам
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Към момента ситуацията при мен е следната:
            BREFF 32,87%
            ATERA 31,27%
            CHIM 11,98%
            SFTRD 23,75%
            От 7 останах само с акции от 4 компании. Малко прибързах с изчистването на М+С, но това е положението

Коментар

• @Black and white cat-foot , как се движи портфейла?

Какво ти е мнението за тук:
              http://www.schroders.com/getfunddocu...id=1.9.2587984

Коментар

• сега гледах интервю с една от компаниите ми в портфейла и за пръв път ми се случва под видеото да пише no views

https://www.youtube.com/watch?v=zxUN...ature=youtu.be
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  На БъФъБъ ли ще пазаруваш? - щото навън - де да знам е ли е за пазаруване - едно несигурство някакво такова един вид се е възцарило.
                  На БФБ едва ли ако видя обороти по 4-5 милиона дневни може ,но за сега си ми е екстра на Ибекс все се намира нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    100% кеш мисля тези дни да направя покупки
                    На БъФъБъ ли ще пазаруваш? - щото навън - де да знам е ли е за пазаруване - едно несигурство някакво такова един вид се е възцарило.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 100% кеш мисля тези дни да направя покупки

Коментар

• при мене са 3 основни и малко мерудия ей така за вкус
                        CENHL
                        ALUM
                        FIB

е и кешче има де

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                          Чудно ми е как знаете какви са на другите портфейлите .
                          говорим си и на лични, а и с голяма част вече се познаваме!!!

п.п. аз съм с три позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Човек трябва да е гъвкав.
                            То се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ето: значи съм предвидил какво вършиш.
                              Човек трябва да е гъвкав.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                По принцип на Бъфет приписват думите от сорта "Диверсификацията е за хората, които не знаят какво правят", но си е полезна. В момента имам усещането, че трябва да се концентрирам в тия двете. Скоро ще бъде само една. Като изконсумирам потенциала, на който се надявам, сигурно пак ще мина вариянт диверсификация. Но 3-5-7 компании максимум.
                                Ето: значи съм предвидил какво вършиш.

Коментар

Working...
                                X