If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво Монти, добре е че си реалист и си отчиташ грешките..Ще имаш възможност и време да се върнеш в БГ акции...Мача не е свършил..Ще видим какво ще стане до няколко месеца когато свърши импулса от фонда на Никиту и дивидентите..Да видим и Импето ще си признае ли или пак ще хвали мегакомпаниите си
Импов, за съжаление изтегли късата клечка като избяга от сините чипове в БГ..Само за седмица надминаха профита ти навън
Така е алчността е водеща ,когато страха го няма ...
Днес имах една горчивина в устата от това че тези дни вложих 10 К във фолсваген вместо в една ефтина българска акция която рипна с 5% а фолсвагена креташе на ценат на покупка...
Ама мен са ме учили че като си го почнал го изкарваш докрай ,щото ако се прехвърляш купуваш на върха и продаваш на дъното....
тази тема пак ще става актуална аз признавам че напълно проспах последния ръст на бфб, сега играя къси кол и пут опции ама там изкарвам по към 1-1.5% месечно без ливъридж но пак добре тая година +12-14% дано няма сривове
Към момента ситуацията при мен е следната:
BREFF 32,87%
ATERA 31,27%
CHIM 11,98%
SFTRD 23,75%
От 7 останах само с акции от 4 компании. Малко прибързах с изчистването на М+С, но това е положението
Коментар