IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Импов, за съжаление изтегли късата клечка като избяга от сините чипове в БГ..Само за седмица надминаха профита ти навън
    +1
    Факт!

Коментар

• Браво Монти, добре е че си реалист и си отчиташ грешките..Ще имаш възможност и време да се върнеш в БГ акции...Мача не е свършил..Ще видим какво ще стане до няколко месеца когато свърши импулса от фонда на Никиту и дивидентите..Да видим и Импето ще си признае ли или пак ще хвали мегакомпаниите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Импов, за съжаление изтегли късата клечка като избяга от сините чипове в БГ..Само за седмица надминаха профита ти навън
        Така е алчността е водеща ,когато страха го няма ...
        Днес имах една горчивина в устата от това че тези дни вложих 10 К във фолсваген вместо в една ефтина българска акция която рипна с 5% а фолсвагена креташе на ценат на покупка...
        Ама мен са ме учили че като си го почнал го изкарваш докрай ,щото ако се прехвърляш купуваш на върха и продаваш на дъното....

Коментар

• Импов, за съжаление изтегли късата клечка като избяга от сините чипове в БГ..Само за седмица надминаха профита ти навън

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            Включих малко въглища и графит в портфейла. Дано съм уцелил пичове. Златото засега го избягвам.
            Аз май ще наблегна на горивцата. Водещи цели са ми Total, Lukoil и Gazprom. От последните и сега си имам, но искам още.

...нищо лично, просто... дивиденти.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
              с изсмукани от зор и от пръстите чужди артии просто се самоизмъчвате в момента
              ?
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                Включих малко въглища и графит в портфейла. Дано съм уцелил пичове. Златото засега го избягвам.
                с изсмукани от зор и от пръстите чужди артии просто се самоизмъчвате в момента
                Не е препоръка

Коментар

• Включих малко въглища и графит в портфейла. Дано съм уцелил пичове. Златото засега го избягвам.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• тази тема пак ще става актуална аз признавам че напълно проспах последния ръст на бфб, сега играя къси кол и пут опции ама там изкарвам по към 1-1.5% месечно без ливъридж но пак добре тая година +12-14% дано няма сривове

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                      @Black and white cat-foot , как се движи портфейла?

Какво ти е мнението за тук:
                      http://www.schroders.com/getfunddocu...id=1.9.2587984
                      +14.35%

ми за тези не мога да дам мнение защото не си падам нито по фондове, нито по мейджъри предпоитам мид тиър и сам да си ги избирам
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Към момента ситуацията при мен е следната:
                        BREFF 32,87%
                        ATERA 31,27%
                        CHIM 11,98%
                        SFTRD 23,75%
                        От 7 останах само с акции от 4 компании. Малко прибързах с изчистването на М+С, но това е положението

Коментар

• @Black and white cat-foot , как се движи портфейла?

Какво ти е мнението за тук:
                          http://www.schroders.com/getfunddocu...id=1.9.2587984

Коментар

• сега гледах интервю с една от компаниите ми в портфейла и за пръв път ми се случва под видеото да пише no views

https://www.youtube.com/watch?v=zxUN...ature=youtu.be
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              На БъФъБъ ли ще пазаруваш? - щото навън - де да знам е ли е за пазаруване - едно несигурство някакво такова един вид се е възцарило.
                              На БФБ едва ли ако видя обороти по 4-5 милиона дневни може ,но за сега си ми е екстра на Ибекс все се намира нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                100% кеш мисля тези дни да направя покупки
                                На БъФъБъ ли ще пазаруваш? - щото навън - де да знам е ли е за пазаруване - едно несигурство някакво такова един вид се е възцарило.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X