Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица.Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.
Ау-у-у-у-у.
Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПрав си, че не е до възраст, до разум е
Преобладаващо разумните стратегии дават средно представяне. Зависи какво търсиш и къде ти е прага на търпимост.
За бфб спя спокойно
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеВ това дълбоко се съмнявам. Аз съм 40+ и chim, Svil, Eurins, pethl са ми над 70%.
Не е до възрастСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
п.п. Още няколко годинки така, ставам на 40 и ще се кротна
Не е до възраст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажеш
Толкова години си във форума и все така пишеш понякога
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеЕто и моят спекулантско-рисков, но доходоносен портфейл:
1. Хим- 46%
2. Сфарм- 20%
3. Монбат- 17%
4. Фиб- 8%
5. Цкб- 5%
6. Кеш- 4% (тези дни ще бъде наместен)
Забравих и 1 акция Албхл
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТвърде агресивен портфейл, въпреки че по спомени ползваше лост от 30-50% над 100-те /сега явно е доста по-малък/, но въпреки това - евала! Наистина ти пожелавам огромна доходност, въпреки, че се различаваш от мен космически като позиции. Пожелавам ти го от сърце, не от дипломатичност, а от практичност и ако щете от егоизъм. Просто такива хора като теб остават в историята /в случая на БФБ/ и следва да бъдат копирани. Ако няма ярки примери - няма големи победители, няма лоши примери, няма кумири...
Успех!
А за ползвания към момента ливъридж.. ами даже е повече от 50% над 100-те СК.. просто реших да не го уточнявам че шокира хоратаЗалагам мощно на агресия и разчитам на максимата че "Съдбата обича смелите"
п.п. Още няколко годинки така, ставам на 40 и ще се кротна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов , ти пак започна да пишеш неразбираемо
в отделни случаи - е горнал кат` тако`а Седма-Осма година, защото е научил на високия пазар, как има една борса, дето всички печелят ного пари.
Моля те преведи това
Ей-затуй Паулу Куелю е прочуто копеле.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНадали ного пари ще се прелеят от депозити към БФБ, щото масовият Ганю или си няма понятие от туй, или - в отделни случаи - е горнал кат` тако`а Седма-Осма година, защото е научил на високия пазар, как има една борса, дето всички печелят ного пари.
Засега Имотаджиското е още сгодно, малко го избягват зарад увеличаването ежегодно на капиталът.
Коментар
Коментар