Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
Е супер добре дошъл във wereldhave фен клуба, моите петък ако затворят над 42 евро ще ми ги колнат ама понеделника мога пак да пусна някой пут. Само се чудя дали тоя път да не е нещо по-дългосрочен, ще видим. Другото сега покрай Льо Пен се чудя за Сосиете женерал, пута на 42 изтичащ декември е 5-6 евро някъде
то в тия 5-6 влизат и 2.2 евро дивидент де
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекупих акции днес на Wereldhave, Cooper Tire и Newcastle Gold, моите петък ако затворят над 42 евро ще ми ги колнат ама понеделника мога пак да пусна някой пут. Само се чудя дали тоя път да не е нещо по-дългосрочен, ще видим. Другото сега покрай Льо Пен се чудя за Сосиете женерал, пута на 42 изтичащ декември е 5-6 евро някъде
то в тия 5-6 влизат и 2.2 евро дивидент де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекупих акции днес на Wereldhave, Cooper Tire и Newcastle GoldМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Това съм го чувал и от други хора. Не е ли мит?Last edited by markov; 13.02.2017, 19:14.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Е, явно, както се казва, ще сме от ония, дето само са чували, но не вкусили, от меда... Все пак от хора вещи в занаята знам, че е мит (широкоразпространен).
П.С. А и най-вече като програмист по професия, определено смятам, че е толкова глупава и тъпа грешка, че посредниците са си заслужавали да ги жулят заради тази глупост и то с повече. За назидание.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз също потвърждавам тезата на Марков! Имам приятел, който правеше същото в продължение на може би седмица с ДАКС чрез Метатрейдър 4. Не искам да кажа ИП-то, да не стане проблем, но съм го виждал с очите си. Докато се разбере това, докато го видя и повярвам и си отворя същата сметка, при същия ИП и "промоцията" свърши.
П.С. А и най-вече като програмист по професия, определено смятам, че е толкова глупава и тъпа грешка, че посредниците са си заслужавали да ги жулят заради тази глупост и то с повече. За назидание.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Разбира се, че е булшит. Те хората рекотиране му правят в бекофиса и му връщат потвърждение за сделка на съвсем други цени, то си мисли, че купува на преференция. По-интересно ми е каква е историята покрай капитала. Коя е тази акция, която вчера е затворила на цена Х, а на сутринта се е събудила на Х+5%+спреда, успял си да "забележиш" това движение за 10 секунди и си изпълнил сделкатаПри този ценови сценарий с 10 000 лв. капитал правиш 500 профит, значи посредникът е търпял поне два месеца и половина, за да се стигне до тотала от 30 000 лв. (приемаме, че тая врътка не се получава в събота и неделя
).
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Това съм го чувал и от други хора. Не е ли мит?При този ценови сценарий с 10 000 лв. капитал правиш 500 профит, значи посредникът е търпял поне два месеца и половина, за да се стигне до тотала от 30 000 лв. (приемаме, че тая врътка не се получава в събота и неделя
).
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Преди десетина години с едно френдче се упражнявахме на тема чужди борси.
Та това мое френдче забеляза странен бъг в платформата на посредника които ползвахме. Бъгът се състоеше в това че при отваряне на търговията , платформата имаше времеви лаг от десетина секунди докато си обнови котировките. В тия десет секунди в системата висеше котировката от края на предния ден и в този период можеше да се отвори позиция гледайки котировките в реално време по интернет.
За няколко дни заработихме 30-тина хил лева.
После посредника се явно зацепи и затвори бъга .....чест му прави че си изплати натрупаната печалба без никакъв проблем.....От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ок, а имаш ли обясненение защо продаваше на 80-85 ст.? Пак повтарям, че не съм 100% сигурен в това, но ако някой каже обратното ще се разровя.
софарма"
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Преди десетина години с едно френдче се упражнявахме на тема чужди борси.
Та това мое френдче забеляза странен бъг в платформата на посредника които ползвахме. Бъгът се състоеше в това че при отваряне на търговията , платформата имаше времеви лаг от десетина секунди докато си обнови котировките. В тия десет секунди в системата висеше котировката от края на предния ден и в този период можеше да се отвори позиция гледайки котировките в реално време по интернет.
После посредника се явно зацепи и затвори бъга .....чест му прави че си изплати натрупаната печалба без никакъв проблем.....Понякога се случват разни бъгави работи - мене скоро 3-4 дни ми вися 38 кинта като цена от предния ден на Мидичките например. Ама туканка случаят не е и такъв - разликата между цената на истинските акции и между цената на АДР-ченцата е в пъти, а и помня, че някъде около 17.48 вечерта си пуснах поръчката и излязох - като се върнах: опа-а-а-а.
Не е било сабааале с отварянето на пазарите.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
едва ли заблудата е в BP, по скоро в бекофиса на твоя посредник
После посредника се явно зацепи и затвори бъга .....чест му прави че си изплати натрупаната печалба без никакъв проблем.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар