IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ъх: и аз исках да си купя Wereldhave, ама посредниците ми поискаха такива такси и комисионченца, та се отказах, вместо тях си взех Мидички.
    кой посредник? на мен ми взеха 6 евро
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение

Е супер добре дошъл във wereldhave фен клуба , моите петък ако затворят над 42 евро ще ми ги колнат ама понеделника мога пак да пусна някой пут. Само се чудя дали тоя път да не е нещо по-дългосрочен, ще видим. Другото сега покрай Льо Пен се чудя за Сосиете женерал, пута на 42 изтичащ декември е 5-6 евро някъде то в тия 5-6 влизат и 2.2 евро дивидент де
      много добре изглеждат - 7.3% дивидент, печалба от наеми не от преоценки, профила на дълга е добре - повечето фиксирани лихви
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        купих акции днес на Wereldhave, Cooper Tire и Newcastle Gold
        Е супер добре дошъл във wereldhave фен клуба , моите петък ако затворят над 42 евро ще ми ги колнат ама понеделника мога пак да пусна някой пут. Само се чудя дали тоя път да не е нещо по-дългосрочен, ще видим. Другото сега покрай Льо Пен се чудя за Сосиете женерал, пута на 42 изтичащ декември е 5-6 евро някъде то в тия 5-6 влизат и 2.2 евро дивидент де

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          купих акции днес на Wereldhave, Cooper Tire и Newcastle Gold
          Ъх: и аз исках да си купя Wereldhave, ама посредниците ми поискаха такива такси и комисионченца, та се отказах, вместо тях си взех Мидички.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Това съм го чувал и от други хора. Не е ли мит?
            Реален случаи е , ИП е нашенско .......... / изтрих го все пак щото може да се приеме като кофти реклама / , историята някъде 2005 или 2006 ....не помня точно
            Last edited by markov; 13.02.2017, 19:14.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Е, явно, както се казва, ще сме от ония, дето само са чували, но не вкусили, от меда... Все пак от хора вещи в занаята знам, че е мит (широкоразпространен).

П.С. А и най-вече като програмист по професия, определено смятам, че е толкова глупава и тъпа грешка, че посредниците са си заслужавали да ги жулят заради тази глупост и то с повече. За назидание.
              Не е мит, виждал съм го с очите си! Няма за какво да лъжа, както казах, аз не можах да се закача
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Аз също потвърждавам тезата на Марков! Имам приятел, който правеше същото в продължение на може би седмица с ДАКС чрез Метатрейдър 4. Не искам да кажа ИП-то, да не стане проблем, но съм го виждал с очите си. Докато се разбере това, докато го видя и повярвам и си отворя същата сметка, при същия ИП и "промоцията" свърши.
                Е, явно, както се казва, ще сме от ония, дето само са чували, но не вкусили, от меда... Все пак от хора вещи в занаята знам, че е мит (широкоразпространен).

П.С. А и най-вече като програмист по професия, определено смятам, че е толкова глупава и тъпа грешка, че посредниците са си заслужавали да ги жулят заради тази глупост и то с повече. За назидание.
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• купих акции днес на Wereldhave, Cooper Tire и Newcastle Gold

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Разбира се, че е булшит. Те хората рекотиране му правят в бекофиса и му връщат потвърждение за сделка на съвсем други цени, то си мисли, че купува на преференция. По-интересно ми е каква е историята покрай капитала. Коя е тази акция, която вчера е затворила на цена Х, а на сутринта се е събудила на Х+5%+спреда, успял си да "забележиш" това движение за 10 секунди и си изпълнил сделката При този ценови сценарий с 10 000 лв. капитал правиш 500 профит, значи посредникът е търпял поне два месеца и половина, за да се стигне до тотала от 30 000 лв. (приемаме, че тая врътка не се получава в събота и неделя ).
                    Аз също потвърждавам тезата на Марков! Имам приятел, който правеше същото в продължение на може би седмица с ДАКС чрез Метатрейдър 4. Не искам да кажа ИП-то, да не стане проблем, но съм го виждал с очите си. Докато се разбере това, докато го видя и повярвам и си отворя същата сметка, при същия ИП и "промоцията" свърши.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Разбира се, че е булшит. Те хората рекотиране му правят в бекофиса и му връщат потвърждение за сделка на съвсем други цени, то си мисли, че купува на преференция. По-интересно ми е каква е историята покрай капитала. Коя е тази акция, която вчера е затворила на цена Х, а на сутринта се е събудила на Х+5%+спреда, успял си да "забележиш" това движение за 10 секунди и си изпълнил сделката При този ценови сценарий с 10 000 лв. капитал правиш 500 профит, значи посредникът е търпял поне два месеца и половина, за да се стигне до тотала от 30 000 лв. (приемаме, че тая врътка не се получава в събота и неделя ).

Коментар

• За информация: На 21 февруари 18:30 ч. безплатен онлайн семинар "Как се инвестира в акции на технологични компании":

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Преди десетина години с едно френдче се упражнявахме на тема чужди борси.

Та това мое френдче забеляза странен бъг в платформата на посредника които ползвахме. Бъгът се състоеше в това че при отваряне на търговията , платформата имаше времеви лаг от десетина секунди докато си обнови котировките. В тия десет секунди в системата висеше котировката от края на предния ден и в този период можеше да се отвори позиция гледайки котировките в реално време по интернет.

За няколко дни заработихме 30-тина хил лева.

После посредника се явно зацепи и затвори бъга .....чест му прави че си изплати натрупаната печалба без никакъв проблем.....
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Ок, а имаш ли обясненение защо продаваше на 80-85 ст.? Пак повтарям, че не съм 100% сигурен в това, но ако някой каже обратното ще се разровя.
                            ами мисля ,че тогава продаваше на "
                            ​​​​​​софарма"

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Та това мое френдче забеляза странен бъг в платформата на посредника които ползвахме. Бъгът се състоеше в това че при отваряне на търговията , платформата имаше времеви лаг от десетина секунди докато си обнови котировките. В тия десет секунди в системата висеше котировката от края на предния ден и в този период можеше да се отвори позиция гледайки котировките в реално време по интернет.

После посредника се явно зацепи и затвори бъга .....чест му прави че си изплати натрупаната печалба без никакъв проблем.....
                              Баси якото. Понякога се случват разни бъгави работи - мене скоро 3-4 дни ми вися 38 кинта като цена от предния ден на Мидичките например. Ама туканка случаят не е и такъв - разликата между цената на истинските акции и между цената на АДР-ченцата е в пъти, а и помня, че някъде около 17.48 вечерта си пуснах поръчката и излязох - като се върнах: опа-а-а-а. Не е било сабааале с отварянето на пазарите.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

едва ли заблудата е в BP, по скоро в бекофиса на твоя посредник

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X