Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ако мислиш ,БФБ ще е на горе това няма как да стане без Хим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Оффф, този Хим не ми излиза от главата! Да можех да си обясня някои неща там си решавам проблемите, ама не мога
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеХим -72%
Евро инс-27%Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеХим -72
Евро инс-27Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абе Импе, тази СФИ до каква цена мислиш да я държиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи аз мисля, че си понапазарувах горе-долу каквото си бях намислил, ама като си нарисувах ново колелце, виждам, че пак не ми е ного добре балансиран портфейлът, ама - засега - това положението.
[ATTACH=CONFIG]n3172964[/ATTACH]
Най-силният отрасъл - концентриран почти само в една компания, вторият отрасъл - само две компании... другите са добре.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ми аз мисля, че си понапазарувах горе-долу каквото си бях намислил, ама като си нарисувах ново колелце, виждам, че пак не ми е ного добре балансиран портфейлът, ама - засега - това положението.
Най-силният отрасъл - концентриран почти само в една компания, вторият отрасъл - само две компании... другите са добре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
след 15% данък става 6.2%, пак по-добре от който и да е бг адсицМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
7.3%, ама преди данъкът. Вярно е, че тия тревопушници не товарят с голям данък, но все пак... Както и да е - исках да си взема, ама условията ме поотказаха засега.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
много добре изглеждат - 7.3% дивидент, печалба от наеми не от преоценки, профила на дълга е добре - повечето фиксирани лихвиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
кой посредник? на мен ми взеха 6 евроМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар