Това е нелош портфейл, ама М+С - въпреки, че секси акция е - скъпичък. Стара планина - и аз се позамислям така да се каже един вид.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Моят е следния:
Софарма имоти АДСИЦ - 37,79%
Албена ИХ (Албена) - 11,89%
Спиди - 8,98%
Софарма трейдинг - 7,83%
Корадо България - 6,97%
ХЕС - 5,77%
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ - 5,51%
Булгартабак- 4,63%
Елана Агрокредит - 2,93%
Адванс терафонд - 2,32%
Монбат - 2,17%
Сирма - 1,94%
Кораборемонтен завод Одесос - 1,20%
В бъдеще смятам да вляза в Стара планина холд и евентуално М+С и да изляза от Албена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ сега - вместо колелца: колченца.
Туй е таковата на дивидентната доходност на разните работи в моят портфейл. С уговорките:
1. Облизвациите са пред падеж.
2. По простите акции на Жабокът, дивидент се раздава не съвсем всяка година.
[ATTACH]7560[/ATTACH]
и си махнал другите от групата Софарма
не е добре това
правилно те зачеркнах от нашата група още преди години
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПремного май залиташ към тия, умната ей, никаква географска диверсификация нямаш.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Успех, Батя, макар да нямам нито едно от тия работи, дето ги имаш ти
Допуснал съм грешка в изчислението при Привилегированите жабоци - не съм отчел данъкът, истинската стойност е 11.4%.Last edited by Императорът; 02.10.2016, 20:54.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
почти половината позиции не ми харесват. дори се мъча да намеря причина поради която си ги купувал, но не намирам такава. успех все пак!
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа публикувам и аз актуалния си портфейл. Няма особено големи промени спрямо предния път, а само леки настройки доколкото ми е позволявала ликвидността на БФБ, та да съм готов за нов дългосрочен бичи тренд
ПИБ - 33%
Хим - 24%
Евроинс - 10%
Топливо - 8,5%
Доверие холд. - 7,5%
Билборд - 4%
Елтос - 4%
Еврохолд - 2%
ЦКБ - 2%
ЕТФ Софикс - 2%
Актив проп. - 2%
Др. дребни и непулблични - ок. 3%
Ползвам и ливъридж през репа, но няма да споделям колко че тази информация травмира доста хора
Успех бици!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа публикувам и аз актуалния си портфейл. Няма особено големи промени спрямо предния път, а само леки настройки доколкото ми е позволявала ликвидността на БФБ, та да съм готов за нов дългосрочен бичи тренд
ПИБ - 33%
Хим - 24%
Евроинс - 10%
Топливо - 8,5%
Доверие холд. - 7,5%
Билборд - 4%
Елтос - 4%
Еврохолд - 2%
ЦКБ - 2%
ЕТФ Софикс - 2%
Актив проп. - 2%
Ползвам и ливъридж през репа, но няма да споделям колко че тази информация травмира доста хора
Успех бици!
Много успехи и крепко здраве, другото се случва.
Коментар
-
ПИБ - 33%
Хим - 24%
Евроинс - 10%
Топливо - 8,5%
Доверие холд. - 7,5%
Билборд - 4%
Елтос - 4%
Еврохолд - 2%
ЦКБ - 2%
ЕТФ Софикс - 2%
Актив проп. - 2%
Успех бици!
Щом си удържал напъна надолу сега можеш по спокойно да следиш БФБМного хора те плюят когато пада пазара но ако имаме силен бичи тренд ще те боготворят
Често се връщам назад във форума да гледам какви са били коментаритемного интересно как през годините хората си менят мнението на 180 градуса просто масата чакат ясен силен тренд преди да се включат в мача а тогава големите проценти печалба са минали но всеки има някаква си негова стратегия.
Успех!
Коментар
-
ПИБ - 33%
Хим - 24%
Евроинс - 10%
Топливо - 8,5%
Доверие холд. - 7,5%
Билборд - 4%
Елтос - 4%
Еврохолд - 2%
ЦКБ - 2%
ЕТФ Софикс - 2%
Актив проп. - 2%
Успех бици!
Успех !
Коментар
-
Да публикувам и аз актуалния си портфейл. Няма особено големи промени спрямо предния път, а само леки настройки доколкото ми е позволявала ликвидността на БФБ, та да съм готов за нов дългосрочен бичи тренд
ПИБ - 33%
Хим - 24%
Евроинс - 10%
Топливо - 8,5%
Доверие холд. - 7,5%
Билборд - 4%
Елтос - 4%
Еврохолд - 2%
ЦКБ - 2%
ЕТФ Софикс - 2%
Актив проп. - 2%
Успех бици!
Коментар
-
Last edited by Императорът; 02.10.2016, 18:07.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениехмм новия проект на панаф ми харесва
Не са баш измамници като нигерийците, ама една рода са си, а и доста нигерийци се преселиха там.
Аз пък преди малко ти станах колега, взех на 4.9 малко от твойте DRD боклучари.
Малко, че при определени обстоятелства ако не удържи ма200 не е изключено да видим и 4...3...2 и т.н. $...да няма съпрайз ще се допълва пирамидно.
Все пак са си 6.5% дивидент, стига да запазят тези 8 цента на тримесечие.
То верно за спекула, ама все таки прегледах и диви историята им и ми се стори прилична. 8 години без пропуск, не е зле.
Пък и малко левъридж към златната порция на перманентното ми трябваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИмпе както виждаш ралито и ръста е тук на БФБ. Аз съм почти изцяло в дивидентни компании, но не виждам лошо и в капиталовата печалба. Да, цените са ти високи сега, но и дълго време бяха ниски. Който е имал нервите и търпението да купува в ниското и да чака сега ще бере плодовете. За навън също едва ли сега е момента да се влиза при тези исторически високи индекси. Но хора всякакви и стратегии всякакви.
Да - не е перверзно да чака човекът и капиталова печалба - но дали - ако си взема Даймлерченца на 54.8 еврака, няма да мога да разчитам на такава, при положение, че историческият връх бе на над 90 и че оттогава продажби, печалби и дивиденти растат и растат? В един момент акцията като нищо може да надмине стотачката. Любовното послание дали може да направи 80% ръст от тия нива? Тогава пък ще стане съвсем несгодно вече.
Иначе аз - все още основно на БФБ и също понамазал от капиталови ръстове.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМ+С е секси - притежавал съм техни акции от Втора до 14-а година и ного напечелил, ама сега... скъпички са, кожата им и още по поскъпнаха. Аз - като дивидентаджия: защо да си взема Любовно послание за 3.58% дивидентна доходност, вместо да си зема Daimler за 3.88% - и то при положение, че Daimler рано или късно ще мога да ги издебна поне с 8% по-тънко, а да не говорим за несравнимата разлика в могъществото?
Обяснявам туй не с цел пърчене или вербовка да си купувате мерцедесченца - а като илюстрация как малкото секси компании на БФБ - понеже всички им налитат - ще станат просто нереалистически скъпи?
Коментар
Коментар