If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импофф , гледай накрая да не се оплетеш в сложни данъчни казуси и да не ти изпраскат някакви глоби
Туканка нашите ли: г-н горанов (проклетдае) и свитата му? - Не мисля, че могат да ме уловят, а и да ме - нека те ми възстановят 21% от данък дивидент от Германия и 25% от Америка, пък аз ще им дам 5% от Британия.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Нямам щуротии, но секси неща - могъщата ВР и сгодното застрахователченце Адмирал... друг въпрос, че от тях още не съм цоцнал дивидент, имам отскоро - след недълго ще взема от ВР и ще докладвам дали са ме очесали. От HSBC не са ми удържали нищо - нали в сайтът им пише колко е дивидентецът, а аз виждам, че получавам тоже толкова - значи - не ме чешат.
Ного сложно, бе - баси - то може ли англичани да измислят нещо необръкващо? Тия още ползват шизофреническо-маймунските си мерни единици и карат от другата страна на шосето.
Баси сложното - всеки казва нещо друго. Тоя лимит от 15.24 Бабета сега и 20 догодина - как се смята - за всеки дивидент поотделно ли, за всички от една компания заедно ли, за всички компании и дивиденти заедно ли? А иначе от другите държави ми чешат данъци.
HSBC си харесах, защото е секси и могъща бамка, печелеща твърде сосно в Азия, а аз принципно не обичам бамки. Купувал, то се знае. Имам си ги.
Това са безданъчните лимити за лични сметки в посредници и банки в ЮК. Аз също се обърквам от коментарите ти, защото изглежда имаш не само HSBC, ами вскакви щуротии от всякакви юрисдикции. На изуст го казвам, но според мен данъкът е удържан преди парите да светнат по сметката ти. Друг е въпросът защо не си знаеш общите условия на посредника и защо същият не те снабдява с информация трябва ли да се обалагаш допълнитело или не. Но както каза и колегата, прибирай в хамбара и кютай
Несамо. И американски си купувам, и британски си купувам, и руски си купувам, и французки ще си купувам. Само ... нещо ми правят спънки, ама ще видим. Щом нещо се търгува на Франкфуртската - значи: може.
Импов тез всичките борси в реално време ли ги следиш или с закъснение ги търгуваш ?
Несамо. И американски си купувам, и британски си купувам, и руски си купувам, и французки ще си купувам. Само ... нещо ми правят спънки, ама ще видим. Щом нещо се търгува на Франкфуртската - значи: може.
Имаш съобщение на лични...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Импе разгледах Айфокса - кат гледам са най-най-най тънките комисионни за търговия. Селския въпрос ми е - как аджеба купуваш Английски или Хамерикански акции през тоз продукт? Не се ли търгуват само дойчови акции?
Last edited by aleks262; 08.12.2016, 21:46.
Причина: Неприемливо
Аз и не ща да. Като са ме очесали: халал да им е. Нека не забравяме, че капитализъмът е измислен от маймуняците: всеки маймуняк гледа само как да фане някой друг маймуняк за г*зът и да го очеше. Така и ние - човеците - като все пак примати - цял живот се чешем едни други, ама индиректно.
Импе разгледах Айфокса - кат гледам са най-най-най тънките комисионни за търговия. Селския въпрос ми е - как аджеба купуваш Английски или Хамерикански акции през тоз продукт? Не се ли търгуват само дойчови акции?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
От Франция и Русия забрави да върнеш нещо. Нормалната такса на френска банка за платежен документ на брой дивидент е около 200 еур за да те откажат. Американезе някой тук беше казал че е с Интеактив мисля и те леко удържали ама не знам подробности. Като не ти удържат данък да не ти дреме. Прибираш и инвестираш пак или ги изпапваш и чакаш следващата реколта.
Аз и не ща да. Като са ме очесали: халал да им е. Нека не забравяме, че капитализъмът е измислен от маймуняците: всеки маймуняк гледа само как да фане някой друг маймуняк за г*зът и да го очеше. Така и ние - човеците - като все пак примати - цял живот се чешем едни други, ама индиректно.
Петъре, драги - не видиш ли, че всеки казва нещо различно? Пак нищо не разбрах, неговата кожа - освен, че не ме чешат, а това е хубаво: аз не обичам да ме чешат.
Швейцарски работи си нямам засега, германците ме чешат, да. Ама американците - повече чешат. Руснаците - мисля - 15%, май толкова и тревопушниците. Френските свине са най-долни - за тях си 3%, ама за другите - 30%.
От Франция и Русия забрави да върнеш нещо. Нормалната такса на френска банка за платежен документ на брой дивидент е около 200 еур за да те откажат. Американезе някой тук беше казал че е с Интеактив мисля и те леко удържали ама не знам подробности. Като не ти удържат данък да не ти дреме. Прибираш и инвестираш пак или ги изпапваш и чакаш следващата реколта.
Коментар