IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Е-е-е: гле`йте какви нови колчета си нарисувах - с дивидентни доходности - тия, дето са замазани с по-лилавичко, си ги дебна да си купя, тия с по-розавичкото - имам си, ама дебна да си допълня, ако мога. Процентите на лилавичките, а и на Daimler са за цени, на които искам да си купя или допълня, постижими цени - под днешните, но над дъната за година назад. Колчетата на Жабоците съм ги отсякъл, че ного високи, баси.

[ATTACH]7572[/ATTACH]
    Импе ами ако си само заради дивидентите кво седиш на чуждите борси
    Тва с дивидента не го разбирам да вземеш примерно 6% а компанията да падне с 10 % къде е логиката?
    Last edited by lobos; 09.10.2016, 20:37.

Коментар

• Е-е-е: гле`йте какви нови колчета си нарисувах - с дивидентни доходности - тия, дето са замазани с по-лилавичко, си ги дебна да си купя, тия с по-розавичкото - имам си, ама дебна да си допълня, ако мога. Процентите на лилавичките, а и на Daimler са за цени, на които искам да си купя или допълня, постижими цени - под днешните, но над дъната за година назад. Колчетата на Жабоците съм ги отсякъл, че ного високи, баси.

Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	1
Size:	70.6 КБ
ID:	3042058
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
        О да, някои със сигурност ще ги разкарам, други съвсем не... Просто дебна най-сгодното време. А за "мишока" какво да ти кажа? В началото на тази година (на 38-39 лв) много ме сърбяха ръцете да продам поне 1/2 от пакета си, но се въздържах. Може би сгреших, а може би не? Времето ще покаже. "Спиди" е много интересна и дори "необичайна" за родната ни борса компания. За нея от самото начало се говореше и продължава да се говори, че е балонирана, скъпа и надценена пък тя напук на всички продължава да расте и да се развива добре. И друг път съм писал, че за мен основният "актив" тук е перспективния бизнес и коректния (до момента) мажоритар. Не е препоръка, даже изобщо!
        Аз продадох една трета от мишоците си на 40 кинта - и: доволен. Купих си HSBC и Allianz, които са ми по-доходни. Другите си ги запазих, щото Мишокът ме кефи.

Коментар

Ми разкарай ги А и Бръзият мишок вече е твърде несгоден дивидентно на тая цена.
          О да, някои със сигурност ще ги разкарам, други съвсем не... Просто дебна най-сгодното време. А за "мишока" какво да ти кажа? В началото на тази година (на 38-39 лв) много ме сърбяха ръцете да продам поне 1/2 от пакета си, но се въздържах. Може би сгреших, а може би не? Времето ще покаже. "Спиди" е много интересна и дори "необичайна" за родната ни борса компания. За нея от самото начало се говореше и продължава да се говори, че е балонирана, скъпа и надценена пък тя напук на всички продължава да расте и да се развива добре. И друг път съм писал, че за мен основният "актив" тук е перспективния бизнес и коректния (до момента) мажоритар. Не е препоръка, даже изобщо!
          Vanitas vanitatum...

Коментар

Колкото-толкова Импе. Както казват англичаните... берекет-версин ! На фона на "куцата" Атера, "яловата" ПИБ и "стипците" от Емка си е баш арна. А догодина, живот и здраве, може и повече.
            Ми разкарай ги А и Бръзият мишок вече е твърде несгоден дивидентно на тая цена.

Коментар

• SNC -44.63
              OHL-26.92
              GAM-16.07
              CABK-12.38

Коментар

Ного ниска дивидентна, чичик. Аз за скорошните си инвестиции съм си поставил за цел: минимално допустима средна доходност от дивидентчета: 4.18% - и то без да броя Златният Жабок, но само компаниите на външните пазари

Скоро гледах старата си любов: Любовното послание - ама си викам: що ми е, като Daimler ми носи по-добра доходност?
                Колкото-толкова Импе. Както казват англичаните... берекет-версин ! На фона на "куцата" Атера, "яловата" ПИБ и "стипците" от Емка си е баш арна. А догодина, живот и здраве, може и повече.
                Vanitas vanitatum...

Коментар

• Аз нямам размествания от последния път, освен нарастването на стойността на портфейла с около 10%

Хим 34.9%
                  Евроинс 17.5%
                  Доверие 11.5%
                  Синергон 10.3%
                  ИХБ 10.0%
                  ПИБ 6.4%
                  Актив 3.6%
                  Софарма 3.6%
                  ЗХБГ 3.1%
                  ЦКБ 2.7%
                  Други 5.8%

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Мисля, че портфолиото е готово за едно рали

Хим 25.4%
                  Евроинс 16.1%
                  Доверие 11.2%
                  Синергон 10.2%
                  ИХБ 9.4%
                  ПИБ 5.1%
                  Хим прив. 3.8%
                  Актив 3.7%
                  Софарма 3.3%
                  ЗХБГ 3.0%
                  ЦКБ 2.4%
                  Фазан 1.9%
                  Борд 1.8%
                  АФХ 0.8%
                  ЕУБГ 0.6%
                  КЕШ 1.6%

Коментар

Не че някой го интересува... , но ще пусна и моят дивидентен (с елементи на грозна спекула) портфейл.

0SP ........... Спиди АД .......................... 16.9%
                    FIB ............ Първа инвест. банка АД ..... 17.0%
                    ATERA ....... Адванс Терафонд АДСИЦ .... 14.4%
                    BREF ......... ФНИ България АДСИЦ .......... 9.6%
                    MCH .......... М+С Хидравлик АД ............ 12.6%
                    CENHL ....... Стара планина холд АД ....... 8.0%
                    MONBAT ..... Монбат АД ....................... 10.9%
                    EMKA ......... ЕМКА АД ........................... 6.3%
                    LACH ......... Корадо България ................ 3.5%
                    .......... ........ CASH ..................,.............. 0.8%

Дивидентна доходност за 2016 = 3,5%
                    Капиталова към момента = 7,5%
                    Ного ниска дивидентна, чичик. Аз за скорошните си инвестиции съм си поставил за цел: минимално допустима средна доходност от дивидентчета: 4.18% - и то без да броя Златният Жабок, но само компаниите на външните пазари

Скоро гледах старата си любов: Любовното послание - ама си викам: що ми е, като Daimler ми носи по-добра доходност?

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                      За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
                      Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
                      Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
                      Не сте ме загубили, бе. Все още основната част от инвестициите ми в акции и облизвации са на БФБ - и няма да фалирам навън, тъй като не правя спекули, за което не ме бива, но инвестирам истински - както и на нашият пазар - и то в крайно могъщи компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Много добър портфейл! Харесва ми почти колкото моя
                        Благодаря, крайно време е да скокнат подобаващо, иначе си оставаме с хубаво и добро
                        Като гледам и твоя портфейл е готин, успех! И аз съм фен на Инса и Билборд, но засега нямам излишни пари, а тези Доверие и Топливо от години не съм ги търгувал

Коментар

• Не че някой го интересува... , но ще пусна и моят дивидентен (с елементи на грозна спекула) портфейл.

0SP ........... Спиди АД .......................... 16.9%
                          FIB ............ Първа инвест. банка АД ..... 17.0%
                          ATERA ....... Адванс Терафонд АДСИЦ .... 14.4%
                          BREF ......... ФНИ България АДСИЦ .......... 9.6%
                          MCH .......... М+С Хидравлик АД ............ 12.6%
                          CENHL ....... Стара планина холд АД ....... 8.0%
                          MONBAT ..... Монбат АД ....................... 10.9%
                          EMKA ......... ЕМКА АД ........................... 6.3%
                          LACH ......... Корадо България ................ 3.5%
                          .......... ........ CASH ..................,.............. 0.8%

Дивидентна доходност за 2016 = 3,5%
                          Капиталова към момента = 7,5%
                          Last edited by Чичо Манчо; 04.10.2016, 14:04.
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.
                            За съжаление и тебе те загубихме като инвеститор.
                            Това на чуждите пазари е като някаква мания - почваш и няма спиране, докато не фалираш и ти цъфнат цървулите
                            Не знам колко пъти да обяснявам, че българин или БГ спекулант от БФБ има шанс да нарпави пари навън под 2-3% шанс и тепърва това ще го изпитат много, които загърбиха БФБ Жалко, много жалко
                            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                              Ааа преди да стане "само БП" беше Beyond Petroleum.
                              Защо така. Не така, бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Има закръгляне затова сбора е над 100. Ако ще е до репата, цифрата отива много над 100, не е само няколко единици
                                Благодаря! Успех и от мен!
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X