IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.
    Ааа преди да стане "само БП" беше Beyond Petroleum.

Коментар

• Май в близко време ще наблегна основно на нефт и газчица. Презряната слуз още дава най-сосната доходност сякаш - току-що гледах British Petroleum, дето вече се казва за по-кратко: ВР и снася около 27 пенса на акция годишно, а при умерен спад на цените на слузта, човекът може да си излови акцията и на 4.5 еврака.

Ау-у-у-у-у.

Други сосни цели са ми Lukoil, Total, Gazprom.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И двамата сте прави.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
          Прав си, че не е до възраст, до разум е
          Всеки сам избира.
          Преобладаващо разумните стратегии дават средно представяне. Зависи какво търсиш и къде ти е прага на търпимост.
          За бфб спя спокойно
          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
            В това дълбоко се съмнявам. Аз съм 40+ и chim, Svil, Eurins, pethl са ми над 70%.
            Не е до възраст
            Прав си, че не е до възраст, до разум е
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

п.п. Още няколко годинки така, ставам на 40 и ще се кротна
              В това дълбоко се съмнявам. Аз съм 40+ и chim, Svil, Eurins, pethl са ми над 70%.
              Не е до възраст

Коментар

• А моят портфейл и в момента съдържа десетки левове ...
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога
                  Признавам си тоя грях, макар да съм безкрайно далеч от Стратегосът в това отношение.... ама мисля, че в случаят се изразих съвсем ясно... кое не разбрахте?

Коментар

• Импов, вземи се в ръце.Изразявай се ясно- никой не ти е в главата за да знае какво искаш да кажешТолкова години си във форума и все така пишеш понякога

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                      Ето и моят спекулантско-рисков, но доходоносен портфейл:
                      1. Хим- 46%
                      2. Сфарм- 20%
                      3. Монбат- 17%
                      4. Фиб- 8%
                      5. Цкб- 5%
                      6. Кеш- 4% (тези дни ще бъде наместен)
                      Забравих и 1 акция Албхл
                      Много добър портфейл! Харесва ми почти колкото моя

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Твърде агресивен портфейл, въпреки че по спомени ползваше лост от 30-50% над 100-те /сега явно е доста по-малък/, но въпреки това - евала! Наистина ти пожелавам огромна доходност, въпреки, че се различаваш от мен космически като позиции. Пожелавам ти го от сърце, не от дипломатичност, а от практичност и ако щете от егоизъм. Просто такива хора като теб остават в историята /в случая на БФБ/ и следва да бъдат копирани. Ако няма ярки примери - няма големи победители, няма лоши примери, няма кумири...

Успех !
                        Благодаря за добрите думи!
                        А за ползвания към момента ливъридж.. ами даже е повече от 50% над 100-те СК.. просто реших да не го уточнявам че шокира хората Залагам мощно на агресия и разчитам на максимата че "Съдбата обича смелите"

п.п. Още няколко годинки така, ставам на 40 и ще се кротна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Импов , ти пак започна да пишеш неразбираемо

в отделни случаи - е горнал кат` тако`а Седма-Осма година, защото е научил на високия пазар, как има една борса, дето всички печелят ного пари.

Моля те преведи това
                          Кое неясно има, ако помните Седма-Осма какво станало? Някои се сетиха да инвестират на СОФИКС над 1600 и даваха луди пари за акции дори на губещи компании и впоследствие логически изгоряха като Гунди и Котков на Витиня - трябва ли да пиша такива тужни сравнения, за да ме разберете, баси?

Ей-затуй Паулу Куелю е прочуто копеле.

Коментар

• Какво му четете на Импето. Той като не е горнал защо стои с едни има-няма 30 хилки в акции от 100 години? Защото е много добър ли???

Коментар

• Импов , ти пак започна да пишеш неразбираемо

в отделни случаи - е горнал кат` тако`а Седма-Осма година, защото е научил на високия пазар, как има една борса, дето всички печелят ного пари.

Моля те преведи това

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Надали ного пари ще се прелеят от депозити към БФБ, щото масовият Ганю или си няма понятие от туй, или - в отделни случаи - е горнал кат` тако`а Седма-Осма година, защото е научил на високия пазар, как има една борса, дето всички печелят ного пари.

Засега Имотаджиското е още сгодно, малко го избягват зарад увеличаването ежегодно на капиталът.
                                Честно казано малко трудно ти разбирам какво пишеш

Коментар

Working...
                                X