IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    ... тук е мъка, не става.
    Мъка и то голяма.Ама хубавите неща не стават бързо В "Wallstreet" имаше една реплика:"Good things, sometimes take time"
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      По принцип на Бъфет приписват думите от сорта "Диверсификацията е за хората, които не знаят какво правят", но си е полезна. В момента имам усещането, че трябва да се концентрирам в тия двете. Скоро ще бъде само една. Като изконсумирам потенциала, на който се надявам, сигурно пак ще мина вариянт диверсификация. Но 3-5-7 компании максимум.

3-5-7-добре звучи. Това обаче зависи и от големината на портфейла. На БФБ не бих рискувал толкова, навън да, там е различно и когато реша излизам за минути, докато тук е мъка, не става.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Баси, аз съм 10 общо, на БФБ и навън. Почувствах се пре-диверсифициран!!! Ужас.
        Ако можех щях да купувам и още, ама няма ресурс, а и прекалената диврсификация някак ме навежда на мисълта, че не знам какво правя.
        Така, че 2 са си ОК според мен.
        По принцип на Бъфет приписват думите от сорта "Диверсификацията е за хората, които не знаят какво правят", но си е полезна. В момента имам усещането, че трябва да се концентрирам в тия двете. Скоро ще бъде само една. Като изконсумирам потенциала, на който се надявам, сигурно пак ще мина вариянт диверсификация. Но 3-5-7 компании максимум.
        Life won't wait for you.

Коментар

Ако можех щях да купувам и още, ама няма ресурс, а и прекалената диврсификация някак ме навежда на мисълта, че не знам какво правя.
          Това е някакъв предразсъдък за мен. При огромният избор на могъщи и/или перспективни компании по света - в различни отрасли, нормално е да диверсифицираш повече, стига да имаш възможност. Дори и в един отрасъл да концентрираш, пак обикновено имаш възможности за диверсификация. Примерно ако си си избрал автомобилостроене - къде по-напред?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Импе, и моя портфейл е от две компании. По какъв начин това е нещо лошо?!?!? Или неправилно ?!?!
            Може, но ти не си нагъл и арогантен и не се заяждаш постоянно с хората. Може да имаш две компании, след месец да имаш осем, а след година: една - това си е твое решение. Просто ми писна да търпя постоянни обиди и нападки от фортис, опитвам се да не му обръщам внимание, но наистина ми дойде до гуша. Не знам какъв му е проблемът, а и честно казано вече не ме и интересува.

Коментар

Импе, и моя портфейл е от две компании. По какъв начин това е нещо лошо?!?!? Или неправилно ?!?!
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                ......- с твоите ДВЕ акции, дето във втората позиция с триста зора те накарахме да влезеш?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  ти за 3 хилки акции навън що нещо изписа и що акъли даде на цяла БГ, ако направиш навън след 100 години 30хилки - повече нещо от другаря Живков ще си надраскал май май
                  Тебе пък кой ти иска мнението и чий го дириш тука? Нали ми каза да не ти се пречкам из "твоите" (?!?!?) теми, а ти чий го дириш в тая тема - с твоите ДВЕ акции, дето във втората позиция с триста зора те накарахме да влезеш?

Хем нищо не разбира, хем нула желание да учи - хем дава акъл: ходи копай царевицата, аграр !!!

Коментар

• Чудно ми е как знаете какви са на другите портфейлите .

Коментар

• Боже колко мъка има на тоя свят

Коментар

• И тук е много писане за нищо!

Затваряйте темата!

Коментар

• На Импето само 3хил. ли му е межд. портфейл

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Както казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.
                            ти за 3 хилки акции навън що нещо изписа и що акъли даде на цяла БГ, ако направиш навън след 100 години 30хилки - повече нещо от другаря Живков ще си надраскал май май

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              нито данъци, нито такси )))) Но пък има "ного" велики компаниЙ)))))
                              Както казах: смятам данъците, когато дивидентната доходност изчислявам - просто гледам това, което получавам реално в платформата си. А такси има и когато на БФБ си пазаруваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                                Що да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.
                                щом е така ви признавам за корифеи
                                Last edited by fortiss; 17.09.2016, 16:58.

Коментар

Working...
                                X