Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЩо да не може, аз толкова разпределих в 9 компании на БФБ. Ако не ползва бг ИП, които взимат 12 евро комисионна, може да си ги разпредели без много разходи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекак успя да разпределиш 3 хилки на толкова много компании??? по половин акция продават ли вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто ви едно колелце - аре: знам че ного обичате да коментирате моите колелца:
[ATTACH]7499[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоко - те тия, дето са ти преподавали и са ти писали три - надали имат и една сделка в живота си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЛипсва най-важното - цената на придобиване
Всичко останало са празни приказки
С чичото сме ортаци тук-там - например Coca cola - защото и двамата обичаме да я смучем... е, от Coca cola съм напред.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеС колко пари е този портфейл ?
Имам предвид - не ме интересуват парите ти (да не останеш с грешно впечатление), а все пак колко трябва да си вкарал, че да постигнеш такава диверсификация ?
Диверсификация ного - защото и секси компании: ного. На БФБ се чудиш какво да си купиш, навън: чудиш се колко десетки могъщи компании да отложиш за неопределеното бъдеще.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеВлезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.
Надявам се, да се справя по-добре. Преди време имах друг портфейл, но поради ликвидни нужди го ликвидирах със загуба от 20 лв, сега като реших проблемите вкарах пак пари, които се надявам няма да има нужда тегля. Около Коледа ще вкарам една заплата и вече чак за деня за акции пак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеВлезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.
Надявам се, да се справя по-добре. Преди време имах друг портфейл, но поради ликвидни нужди го ликвидирах със загуба от 20 лв, сега като реших проблемите вкарах пак пари, които се надявам няма да има нужда тегля. Около Коледа ще вкарам една заплата и вече чак за деня за акции пак.
Коментар
-
Надявам се, да се справя по-добре. Преди време имах друг портфейл, но поради ликвидни нужди го ликвидирах със загуба от 20 лв, сега като реших проблемите вкарах пак пари, които се надявам няма да има нужда тегля. Около Коледа ще вкарам една заплата и вече чак за деня за акции пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение.......... имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката...........
6-ата на изпит в университета не е гаранция за нищо .... нито пък 3-ата
Life won't wait for you.
Коментар
-
Влезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.
Коментар
Коментар