If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, не. Най-големите разбирачи никога не са имали и няма да имат имот в Бг, живеят във Франкфуртнамайната си, мразят държавата и в главите им са л.на, кофтори, кенефи. Всъщност мразят всичко, понеже просто са неудачници. За което никой не им е крив.
Така е, и аз като сметнах колко наем съм дал живейки и работейки навън се обринах - над 148К€ ги бях изчислил. И то повече от година преди да се прибера.
Ами и те така. Колко наем се е издавал, и имот нема, требват примоции по 500€ метъра. Е, не става така.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ами, завиждаш му, човека на всеки няколко години си купува по един нов апартамент, а ти печелиш по 5ст. от курсови разлики и мизерни хонорари от лекции в които лъжеш младите. Бъди сигурен, че аз имам начин да те разбера къде ги лъжеш и да те изритат от там като мръсно мокро и бездомно коте
Нима? Джулката професор преподавател ли е? Виж ти! Ама лъже младите за имотите яко. Осигурява наематели, трябва хонорар да му даваме.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
А, не. Най-големите разбирачи никога не са имали и няма да имат имот в Бг, живеят във Франкфуртнамайната си, мразят държавата и в главите им са л.на, кофтори, кенефи. Всъщност мразят всичко, понеже просто са неудачници. За което никой не им е крив.
Тези, които купуват имот с ипотека от 20+ години, за инвеститори ли ги броим? Или пък за лично ползване? Не мисля, че имат място в този форум. Тук би трябвало да има кешови инвеститори или такива, които изплащат имот за 10-12 години максимум, с по няколко имота, които отдават под наем или препродават. Това са инвеститори, все пак сме в инвестор.бг...
А не хейтъра завиждач се вижда с лекота няколко поста надолу....:-)
Ти не си такъв просто много често грешиш , а най-много за цените на имотите, но за сметка на това си постоянен в заблудите си за тях :-)
Грешиш и за лихвите по ипотечката ми едно време .... беше супер сделка най-добрата възможна :-)
Най-големия разбирач от ипотечки, а никога нямал такава. Как и да има, като за 5ст. доход, никой няма да му отпусне такава.
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
Пропусна само да кажеш, че съм 'хейтър' и ти завиждам!
Ама я физкултурника как се е напрегнал - колко пъти го излавям в крачка! Идеален е за политик, направо да заминава да се кандидатира, докато не са минали изборите! Ти му доказваш как на всяка крачка се е оакало - то си мисли, че дъжд ръми!
А не хейтъра завиждач се вижда с лекота няколко поста надолу....:-)
Ти не си такъв просто много често грешиш , а най-много за цените на имотите, но за сметка на това си постоянен в заблудите си за тях :-)
Грешиш и за лихвите по ипотечката ми едно време .... беше супер сделка най-добрата възможна :-)
Ами, завиждаш му, човека на всеки няколко години си купува по един нов апартамент, а ти печелиш по 5ст. от курсови разлики и мизерни хонорари от лекции в които лъжеш младите. Бъди сигурен, че аз имам начин да те разбера къде ги лъжеш и да те изритат от там като мръсно мокро и бездомно коте
Юлка ного си заблуден :-), ама ме мързи да пиша. Дано Бетерчо не те чете, че по това време той е плащал над 10% лихва по ипотечка :-)
Аз от цялата работа излязох няколко К лихви напред и бях спокоен, че всичко с имота е наред.... Доволен съм :-)
Бъркаш! Никога не съм теглил ипотеки! Имах потребителски, който, като стигна 14% го погасих. Минало, бешело, бях млад, зелен и вЕрвах в банкстерите, че раздават ей тай парЕ.
Ама я физкултурника как се е напрегнал - колко пъти го излавям в крачка! Идеален е за политик, направо да заминава да се кандидатира, докато не са минали изборите! Ти му доказваш как на всяка крачка се е оакало - то си мисли, че дъжд ръми!
Ти ли си физкултултурника? Не знаех, че по това преподаваш, мислех, че само заблуждаваш новото поколение относно финансите. За ателие също пишеш...ако се отнася за моя апарт, той е на първи жилищен етаж, над партер с магазини. Няма скосявания, няма нищо излишно. Две стаи с тераса и санитарен възел на 300м. от пешеходна зона и на 500 от морската градина. През 96-та е вписан като търговска кантора в НА, въпреки, че винаги е ползван като жилище..капиш?
юлката да не е онова професорче, дето вещае кризата от 2010-насам
ей такива хора са нужни на тоя форум
да може всички, вкл. и родителите на бертрам да купят по още един-два имота с наемите,
докато наемателите ги четат и слушат със зяпнала уста и се занимават с кожичката по квартирите
Ама, като му кажеш, че не познава, подскача, като петле-джинка. Ами, дребен инвеститор, работи с 5ст. курсови разлики в едната и другата посока.
А, кв'о ще кажеш за онзи, леприкон ли беше или нещо подобно, щото много си сменят никовете тези полуидиоти за рецесията МУ: 3,2% ръст!!!! https://www.24chasa.bg/biznes/article/12666793
хахахаха
Още, като почна да отрича инфлацията с доводи за цени на суровини, ме изгуби. Сякаш яде, дърво и желязо за закуска хахаха, пълен смешко!
юлката да не е онова професорче, дето вещае кризата от 2010-насам
ей такива хора са нужни на тоя форум
да може всички, вкл. и родителите на бертрам да купят по още един-два имота с наемите,
докато наемателите ги четат и слушат със зяпнала уста и се занимават с кожичката по квартирите
Юлката е тотално заблуден - в тази тема всички имотни ''спекуланти'' дето са продали са на огромна загуба или пропусната полза.... дори и Ратко / ама той няма да повтори/
Един път познал за долара, ама 3 пъти не е познал за други неща, а и да е голяма работа познаването на долара да речем 20%...ми то имотите са с почти толкова нагоре за периода демек същото без да има нужда да треперя дали, защо, ако....
Никой от нас не би продал без значение цените накъде отиват....дори и Берти дето очаква 50% спад или подобно ама е абсурд да продаде.....
Още, като почна да отрича инфлацията с доводи за цени на суровини, ме изгуби. Сякаш яде, дърво и желязо за закуска хахаха, пълен смешко!
Коментар