Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чак инвеститор е силно казано- още се уча в този сектор. Аз се съмнявам за голям спад на имотите при тази инфлация- по скоро го виждам като забавяне на повишението или оставане на тези цени . Между другото същата маломерка като тази която взех март за 57 000 евра в същия вход преди 2 седмици се продаде за 70 000 евра .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
линк? :-)
Апартамнетите пък бяха във Варна 2 или 3 броя, пак срещу крипто.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чак инвеститор е силно казано- още се уча в този сектор. Аз се съмнявам за голям спад на имотите при тази инфлация- по скоро го виждам като забавяне на повишението или оставане на тези цени . Между другото същата маломерка като тази която взех март за 57 000 евра в същия вход преди 2 седмици се продаде за 70 000 евра .
Виж само мазалото в Щатите,прочети цялата картинка ,и Маврика който е брокер потвърди
Летвата за нови купувачи с кредити е сложена вече.
Над 6% ипотеки се чакат там и то сега ,в началото на затягането .
Хората купуваха от страх,не искам да казвам мои познати как се набутаха,за последната година говоря.
Направо си затриха парите ,защото купиха без грам мисъл,за локация,изобщо каквато и да било сметка,ей така като да извадиш пищова ,пиян да гръмнеш в тавана и тавана да ти падне на главата,това направиха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тук си имаме инвестито в този сектор -Митко се казва ,той буквално преди месеци купи с ипотека на 100% поредната гарсониера. Аз се съмнявам за голям спад на имотите при тази инфлация- по скоро го виждам като забавяне на повишението или оставане на тези цени . Между другото същата маломерка като тази която взех март за 57 000 евра в същия вход преди 2 седмици се продаде за 70 000 евра .
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://m.investor.bg/novini/534/a/l...godini-354318/
Лихвите по ипотечните кредити в САЩ с най-рязък скок от 35 години В последно време покупката на собствено жилище става все по-трудна особено за тези, които го правят за първи път
Last edited by nkavrakov1982; 16.06.2022, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБернанке може и да съжалява, но Бернанке беше същия като предшественика си - Грийнспан, а оня изкукал дъртак в продължение на десетилетие наводняваше пазара (още от дот-ком кризата насам и реално имаше огромен принос за следващата криза 2008)!Сегашния Пауъл изобщо не дава признаци да е кат Бернанке. Оттук и различията във вижданията ни - ти си мислиш, че ще ги спасяват вечно, а аз - не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
истинският брокер се познава в падащ (труден пазар) - там има хора реализират сделки, но се искат контакти и доверие на клиента в брокер ... много повече отколкото в качващ пазар.
В занаята е добър,при него има други работи,той знае ама вече няма значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНе ми дреме колко е, щото няма да има кой да купува...
То и с тулите е така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Какви са ти очакванията?
Той ще има работа,сделки има и при падаш пазар,има си хора и затова.
Има предвид за тези дето тепърва ще имат нужда от финансиране,изгодни кредити и т.н.
Коментар
-
Не ми дреме колко е, щото няма да има кой да купува...
То и с тулите е така...
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво да ги гледам колонките,слагай газова,че дизела го чакам на 4 лева
Навремето търкахме подметки,сега въртим километражи...нали знаеш това брокерски лаф,май пак ще търкате подметките ми се струва..,А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеШуши, налягай парцалите и гледай бензиноколонките....
Хора с кеш си пазарят и сега....
Долния пост е за тези, които сега се "наемат"...
Навремето търкахме подметки,сега въртим километражи...нали знаеш това брокерски лаф,май пак ще търкате подметките ми се струва..,А?
Коментар
Коментар