Първоначално изпратено от dva taraleja
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнениеСофия разреши строежа на цял нов квартал - Столица.bg (stolica.bg)
Цела нова махала ще се строи у кочината. Ашколсун, увеличавайте тъмните прозорци.
ти гледай тама у банско да не почнат нови махали да правят, че и без това на кенеф го мяза
на 1 завършена сграда има 3 на колони и арматура.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
София разреши строежа на цял нов квартал - Столица.bg (stolica.bg)
Цела нова махала ще се строи у кочината. Ашколсун, увеличавайте тъмните прозорци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
Попа, кмета и бота решават съдбините на селото. Те колят - те бесят.
значи фактически ботчо взима окончателните решения а кмета, попа и даскала са му съветниципрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
ти, спри да се луташ и се ориентирай направо към индийско гражданство.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja
Тук в темата имаме един много кадърен брокер. За съжаление маверик не е активен участник в темата. Разбира си от занаята, на няколко пъти реши сложни казуси за Левчо и за мен.
Бива ли го да смени бутилките с пропан на караваната?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо ИМА излишни пари защото неговата пенция БИЕ заплатата на кмета!
а със заплатата направо го оставя в прашна точка.
ядец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
Бита определя съзнанието. Едни си харчат "излишните пари" за пътуване по екзотични дестинации, други си чешат егото със скъпи хобита, а такива като тебе ги харчат за прах за пране, зехтин, юргани, цигари и тн. Ганьо, Ганьоооо... Ганьо Балкански. Един купува яйце на Фаберже, друг пък цяла кора с яйца. Общото е, че си харчат "излишните пари" за яйца.
а със заплатата направо го оставя в прашна точка.
ядец!препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Да, апартамент, но не съм сигурен, не съм толкова компетен, все пак според мен не е от значение. То всичко си е НИ, апартамент, сутерен, гараж, ателие. Някой да прочете закона, че съм в движение и нямам възможност.
Иначе, на лични може, не за друго, а защото има хора, които не дават комисионни на брокери а само ги плюят, ок, но аз съм си платил 6000 лв тази година за съвети, знания, инвестиционни предложения и не искам на тези хора да им помагам. Аз не съм тарикат, аз съм балък и си плащам за да получа, не искам да минавам тънко. Да си наемат юрист или сами да открият топлата вода.
те плюват мнозинството от брокерите, които наистина са безхаберни. от опит го казвам.
но съм казвал и, че има и читави хора, работещи този занаят.
аз съм купувал един таван през брокер и жената си беше подготвила нещата много добре, въпреки, че беше позната на другата страна
беше съвсем безпристрастна при сделката.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
хората ходят там да ХАРЧАТ ИЗЛИШНИТЕ пари.
Явно на теб не ти стигат и затова 24/7/365 ти се налага да работиш и да изкарваш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересно. благодаря.
а ти всъщност като си продавал трябва да е било "апартамент" в нотариалния акт, или бъркам?
кажи ми повече за този законов начин да си спестиш данъка. ако не ти се пише тук, дай на лични.
Иначе, на лични може, не за друго, а защото има хора, които не дават комисионни на брокери а само ги плюят, ок, но аз съм си платил 6000 лв тази година за съвети, знания, инвестиционни предложения и не искам на тези хора да им помагам. Аз не съм тарикат, аз съм балък и си плащам за да получа, не искам да минавам тънко. Да си наемат юрист или сами да открият топлата вода.
Коментар
Коментар