If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бях писал, че една маломерка ми се освободи в началото на месеца
преди ги давах обзаведени на баня и кухня, но с времето се оказа, че обзаведени се дават по-лесно.
та тази маломерка я дообзаведох и замина със 17% по-висок наем. без да не е излизала на обява.
Браво, много важна и интересна новина по отношение на 20 квадратните маломерки до западащия Бизнес парк. Ако чак сега си научил , че добре обзаведено се отдава по лесно от голи стени , не говори добре за теб и опита ти .
Сигурно си добавил някой бонус към наемателите, хитър си и комбинативен. По принцип, наемите навсякъде падат, за тия 17% + , ще има някоя екстра, сигурно.
преди ги давах обзаведени на баня и кухня, но с времето се оказа, че обзаведени се дават по-лесно.
та тази маломерка я дообзаведох и замина със 17% по-висок наем. без да не е излизала на обява.
Викаш направо са се молели тълпите да не я пуснеш като обява, за да не стане меле?
Трябва да те черпят другите инвеститори, че не си я добавил към 2-те хил. нови обяви за наем за София през последния месец и нещо.
О, подаръци ще има - през ЧСИ Ако бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще се платят сметките и на предните две сега Кефи ме турския сценарий - 10% ръст в цените при 20% инфлация. Гледаш - ръст, като сметнеш - пак толкова спад.
и сутринта им беше много фен
да нямаш гости от турция и да са те зарадвали нещо
Ти си добър индикатор за развитието на цените. Така като ти чета изказванията, за догодина залагам едни песимистични +30% покачване.
Пълни небивалици. 30% ръст на цените може , само ако разпродадът тези в Банско . Това обаче няма как да се случи, така че измамени ще бъдат вярващите в продължаващия ръст.
О, подаръци ще има - през ЧСИ Ако бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще с еплатят сметките и на предните две сега
Ти си добър индикатор за развитието на цените. Така като ти чета изказванията, за догодина залагам едни песимистични +30% покачване.
Да не си зареждаме и картите за градския транспорт. Цените сега са най-високи. Да чакаме да паднат билетчетата на цена 6 ст. ли?
Да ти кажа ли какво ще стане след като цените на енергоносителите и материали се нормализират (ако стане и дали ще е скоро)? Цените на построените имоти по това време ще си останат на високите цени с калкулираните високи цени на материалите. Никой инвеститор няма да прави подаръци и да продава на всяка цена.
Замисли се какво стана след като намалиха ДДС за ресторантьорите - цените в заведенията паднаха ли?
Относно NOVE HOMES: Манипулираш най-елементарно. Там много добре се знае причината за проблемите - Васил Божков и КПКОНПИ.
О, подаръци ще има - през ЧСИ Ако бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще се платят сметките и на предните две сега
Кефи ме турския сценарий - 10% ръст в цените при 20% инфлация. Гледаш - ръст, като сметнеш - пак толкова спад.
Има доста обяви, които са намалени с 20% и нагоре.
Ето един нагледен пример за спад с над 25%, който май-май ще си стои още дълго време, а човекът си живее в някаква паралелна вселена - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7bzkc7&f1=5
Наем за 8+ години.
не смеях да напиша 20%
току виж - прописал ник отпреди създаването на Инвестор
иначе си абсолютно прав
спада при наемите е ФАКТ и то категоричен
чакаме цените - дъното ще е 2025 /2026
това означава че всеки купил ПОСЛЕДНАТА година
яко се е прецакал и ще загуби от 15 до 35 %
от парите си
Коментар