IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Така де , ама шумата олекна много последните години и няма нищо общо със 2008! СиренИЕ 25-30лв кг
    ПП ИмотЯ колко тр да е , два за леФ пардон евро?
    В Бг е пълно с въшльфци дето за тях 1 милион е нищо ама ако им потрябват 50 бона спешно ще се накендзват в гащите големи шумкарчета.
    Брокерчетата са чист пример

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Ше станат 4к във Велинград га шоколадите станат по 400лв.
      То 2008г брокерите така викаха пак после видяхме кво стана
      Така де , ама шумата олекна много последните години и няма нищо общо със 2008! СиренИЕ 25-30лв кг
      ПП ИмотЯ колко тр да е , два за леФ пардон евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, верно, изчакай и не се юркай на 4К€ в център примерно, ще купиш на 4К€ във Велинград, само да се сринат пустите му цени. Още малко, аз прогнозирам 1-2 години след ЕЗ демек след 1 Януари 2026 2 години...таман, почти 2029.
        Ше станат 4к във Велинград га шоколадите станат по 400лв.
        То 2008г брокерите така викаха пак после видяхме кво стана

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

бе кой ти говори за сой
          до колкото става ясно напоследък си влязъл във фаза, където делиш хората на 'набили всичко в тухли' и 'чакали'... това всъщност е в унисон с повсеместната истерия с имотите в България, която остойностява европотимизма.
          Не, не всичко в имоти. Ето, аз само 3/4 от портфолиото, другото вече в частни проекти.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Това съм го чувал и през 2008г после видяхме как увисна всичко за 10г и колко хора изгоряха
            Да, верно, изчакай и не се юркай на 4К€ в център примерно, ще купиш на 4К€ във Велинград, само да се сринат пустите му цени. Още малко, аз прогнозирам 1-2 години след ЕЗ демек след 1 Януари 2026 2 години...таман, почти 2029.

Коментар

Забавлява ме искрено Бертрам. Не е като да си доктор или провинциален нотариус, момче от сой е той!
              бе кой ти говори за сой
              до колкото става ясно напоследък си влязъл във фаза, където делиш хората на 'набили всичко в тухли' и 'чакали'... това всъщност е в унисон с повсеместната истерия с имотите в България, която остойностява европотимизма.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И не злорадствам, а констатирам че никой от тук пишещите у форума няма да успее да купи някога имот под 3К€ квадрат в Сф и Пд да речем. Запомни това. И то след спада който все ще се случи. Как по-точно да го обясня?
                Това съм го чувал и през 2008г после видяхме как увисна всичко за 10г и колко хора изгоряха

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ма ти от 2007 ли чекаш? Чакане му е майката, още 20 години и ще те огрее.
                  Колко хитро брокеразът се измъкна само..
                  Я кажи как хората чакаха над 10г от 2008г да си върнат инвестициите.
                  Нещо май Шенген и еврото не ви носят девиденти на брокеразчетата, чакане му е майката.
                  Ще почакате сега 10-15г да се раздвижи пазарът.
                  Разпъват локуми брокеразите как да инвестираш в имот винаги си на печалба обаче само тяхната печалба е гарантирана.

Коментар

Много подробен и целенасочен ЛИЧНОСТЕН анализ. Иначе ти си над персоналните неща, принципно говориш. На това му викам ЛИЦЕМЕРИЕ. Така подведе и конкретни хора да пропуснат "един прозорец 10-15 години... това е просто един по-дълъг цикъл при имотите". Ама кво ти дреме за тях.
                    Забавлява ме искрено Бертрам. Не е като да си доктор или провинциален нотариус, момче от сой е той!
                    Last edited by bulgarian lev; Днес, 15:36.

Коментар

не знам даваш ли си сметка, че си се фиксирал в един прозорец 10-15 години... това е просто един по-дълъг цикъл при имотите..
                      да всеки от нас е център на собствената си вселена, но това твоето док с тия 'чакали' отива вече малко на самонавиване , защото подсъзнателно явно имаш нужда да остойностиш фактът, че цената на тези тули дето им се радваш сега са едни 10-15 години работа из пясъците далеч от семейството ти. Честно казано не знам струва ли си детето ти да порастне без да си до него, за да може сега във форума да злорадстваш (меко, но се усеща) на неуспелите да купят... всяко нещо си има цена в този живот.

при тази лудница със строене и купуване, която върви вече 8-9-та година така наречените според теб 'чакали' са по-скоро малцинство, защото в момента тълпата само тухли са и в главата ( като единствено място да си набива парите)

неща, които днес ни се струват супер поколенията след нас ще викат "абе тия луди ли са били да се набиват в такива работи" и обратното .нещо друго ще е яко...
                      Нещо си се объркал. Когато заминах може да не съм имал брак, семейството го укрепих като се върнах. Отде знаеш, може би имам и други деца. Абе, кво да говоря, ти си от хората на които всичко им е ясно. Без грам злоба го казвам, големо момче си, научи се да не коментираш житейски неща, сложни са за теб все още.
                      Сега имам доход почти еднакъв с онзи тогава в UK, а в пясъците беше най-висок. Но тогава в Бг не се изкарваха кинти, нещата се промениха по-късно, след 2017. А и квалификация и разходи по обучения и сертификати бяха безплатни.
                      И не злорадствам, а констатирам че никой от тук пишещите у форума няма да успее да купи някога имот под 3К€ квадрат в Сф и Пд да речем. Запомни това. И то след спада който все ще се случи. Как по-точно да го обясня?
                      Last edited by bulgarian lev; Днес, 14:31.

Коментар

не знам даваш ли си сметка, че си се фиксирал в един прозорец 10-15 години... това е просто един по-дълъг цикъл при имотите..
                        да всеки от нас е център на собствената си вселена, но това твоето док с тия 'чакали' отива вече малко на самонавиване , защото подсъзнателно явно имаш нужда да остойностиш фактът, че цената на тези тули дето им се радваш сега са едни 10-15 години работа из пясъците далеч от семейството ти. Честно казано не знам струва ли си детето ти да порастне без да си до него, за да може сега във форума да злорадстваш (меко, но се усеща) на неуспелите да купят... всяко нещо си има цена в този живот.
                        Много подробен и целенасочен ЛИЧНОСТЕН анализ. Иначе ти си над персоналните неща, принципно говориш. На това му викам ЛИЦЕМЕРИЕ. Така подведе и конкретни хора да пропуснат "един прозорец 10-15 години... това е просто един по-дълъг цикъл при имотите". Ама кво ти дреме за тях.

Коментар

Е как! Те класическите чакали не купуваха и на 600€ читав имот през 2013. Искаха 199€ метъра. Това им е таргета, демек мама и тати ако купят добре дошло, но те на 199€ ако може и с включени разходи по изповядване.

при тази лудница със строене и купуване, която върви вече 8-9-та година така наречените според теб 'чакали' са по-скоро малцинство, защото в момента тълпата само тухли са и в главата ( като единствено място да си набива парите)

неща, които днес ни се струват супер поколенията след нас ще викат "абе тия луди ли са били да се набиват в такива работи" и обратното .нещо друго ще е яко...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Е как! Те класическите чакали не купуваха и на 600€ читав имот през 2013. Искаха 199€ метъра. Това им е таргета, демек мама и тати ако купят добре дошло, но те на 199€ ако може и с включени разходи по изповядване.

Коментар

Колко друго яче да е щото помня как доста хора си накупиха на далавера апартаменти през 2007-2008г за инвестиции.
                              Отне им после над 10г да си върне цената на която са я купили, доста хора глътнаха вода тогава и продадоха на загуба много не дочакаха 10г и си скубеха косите, та не сме всички сме къса памет та да ти се връзваме на брокерските глупости.
                              Сега вие брокерчета жънете каквото посяхте - скъпи цени, няма сделки и няма кинти за вас, инвестиции - 0.

Останете си гладни, останете си нагли, останете си прости

Коментар

С имотите и физическото злато нещата са другояче.
                                Но нека помечтаем като чакали в прерията и ние за ниски цени на имотите, а Лордиевич, кво ще кажеш?
                                Колко друго яче да е щото помня как доста хора си накупиха на далавера апартаменти през 2007-2008г за инвестиции.
                                Отне им после над 10г да си върне цената на която са я купили, доста хора глътнаха вода тогава и продадоха на загуба много не дочакаха 10г и си скубеха косите, та не сме всички сме къса памет та да ти се връзваме на брокерските глупости.
                                Сега вие брокерчета жънете каквото посяхте - скъпи цени, няма сделки и няма кинти за вас, инвестиции - 0.

Останете си гладни, останете си нагли, останете си прости

Коментар

Working...
                                X