Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
сигурно са ти взели и 1/2 -та
сега къде си
в мазето или в беседката пред входа
шматко безпарична
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На средната заплата никога не е имало спад. Имаше повишаване на безработицата ...
Вероятно не си бил в страната и не си следил добре нещата и не ми се занимава да търся данни за всяка година и месец за София / някой може и да знае къде са в сайта на НСИ ?/
Освен това се бъркаш с бруто и нето ....Въобще пълна каша ти е в главата. ВЕрвай ми няма нищо случайно в това, че все повече хора предпочитат да останат у нас / живота икономически става поносим/
Та набързо намерих за Декември 2012 - средна брутна за София 1074 лева
Декември 2020 - 2031 лева
Ето и една статия за страната :
https://3e-news.net/%D1%81%D1%8A%D0%...BD%D0%B8_74469
За Декември 2020 е 1468 лева.
Т.е. 4 пъти увеличение за 14 години. Разбираемо е защо преди 10-20 години хората са отивали да работят на Запад. Както е разбираемо защо сега се завръщат. Ако заплатите се увеличат с още едни 20-30% / което ще стане до макс 5 години/ заминаващите за чужбина ще паднат под 10К на година перманентно....И поне по 20К връщащи се....
Песимисте инфото го има много бързо. Лошото е че няма нищо общо с истината. Половината работещи все още вземат мин. осигурителен праг и още толкова поне под масата..
Лелеяния плосък данък че щял да изсветли бизнеса е ПЪЛНА ЛЪЖА.
Иначе си много прав че цените на имотите са в много по силна корелация с безработицата. Административното вдигане на доходите НЯМА нищо общоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
плюнчо
не се обяснявай
тия размисли и страсти
пред огледалото след 500гр мастика
и си трии сополите докато се убеждаваш
че си направил нещо стойностно през
алкохолния ти форумен живот
плюнчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Лайньо, аз не живея във вход, смешник назобен
сега къде си
в мазето или в беседката пред входа
шматко безпарична
Коментар
-
Ами, наркоманче набодено знам, че ти е трудно да обмисляш текст. Попитай снощния си ник кретенов какво е това. Той твърди, че е отгледал 2. Само, че първото и единствено негово е при жена му, която го изгони от София. Другото му е доведено от туркинята в Оснабрюк
не се обяснявай
тия размисли и страсти
пред огледалото след 500гр мастика
и си трии сополите докато се убеждаваш
че си направил нещо стойностно през
алкохолния ти форумен живот
плюнчо
Коментар
-
плюнчо
ти за входа на панеляка си нищожество
осмърдяващо асансьора на
мастика и преоценени маслини каламата от лидл
не мисли на по голямо равнище
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
...ако Джони позволи обаче. Щото може докато аз чукам Кинти той да ги е набозал всичките с банда адвокати.
да не би само Кинти
тебе да те чука
че ако разбере караВаньо
ще правиш компания на 13Клошар
в някой замък от кашони
Коментар
-
мъртво пиян
какво е това от 0 до 18
коя е тая елитна гимназия плюнчо
отгледал си себе си
с писане на глупости по форумите с години
за друго си нефелен
- 1 like
Коментар
-
Кой си ти бе смешко гастар за да те отразявам? Ти за България си просто едно нищожество
ти за входа на панеляка си нищожество
осмърдяващо асансьора на
мастика и преоценени маслини каламата от лидл
не мисли на по голямо равнище
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНе се надувай бе...отгледал ли си дете завършило елитна гимназия от 0 до 18? Колко струва, сметни празноживотни гастаре.
какво е това от 0 до 18
коя е тая елитна гимназия плюнчо
отгледал си себе си
с писане на глупости по форумите с години
за друго си нефелен
Коментар
-
Допълнителен въпрос имам към песимиста. И той е , ако планираните от новите политически сили съкращения на администрацията бъдат реализирани в порядък 40% офф, какво ще се случи със статистиката ?! Отново да повторя една истина за африканска ни икономика , раздута администрация със заплати над средните спрямо наемния труд . Като говорим за персонал без ръководни функции,със ниска и средна квалификация ! Последното го добавям ,защото от плевенския край ги бъркат нещата и слагат магарето пред каруцата ,но от медицински чиновник ,толкоз !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми аз си имам имоти там писал съм - с рекичка през средата на двора... Има достатъчно за семейството ми...Не ми трябват повече, а и не спекулирам с имоти та да продавам с печалба....
Коментар
-
[QUOTE=pesimist4o na kvadrat;n3745846]Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Каквото и да пишеш цифрите са безспорни....Отрицателната миграция приключи....Ако погледнеш по години цифрите ще видиш ясната тенденция и без вируса. А той само катализира процеса....
а Запада да мечтая или децата ми моля ?!?!Трябва да съм данъчен самоубиец и мазохист за подобни влечения.... Дано да възпитам чаветата достатъчно добре, че подобна глупост никога да не им мине през главата :-)
Единствените места , които съм обмислял са един от Канарските острови по данъчни причини и за пенсия на едни от Южните Гръцки острови / ама там имотите които ми допадат са 7-цифрени.../ В Германия мога да отида във всеки момент след 1 телефонен разговор / имам 2 отворени оферти по системата когато поискам/. Ама да не съм луд на такова място да живея и отглеждам деца и да плащам данъци като малоумен , за да може да има за социала на Крети :-)))) За климат, сред за децата, ценности, религия и т.н. не ми се отваря дума. Не искам това бъдеще за чаветата ми.... и внуци Муса Абубукар Мохамедов....
Като гледам колкото и да я възхваляваш Германията и ти си и бил дузпата....
Седи си на кенефистран, той за вас е направен по мярка. Не замърсявай цивилизацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За Вазов виждам към 2000 в момента (макар да са повече,към 2200 поне ако гледам офертните):
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...date=13.4.2021
За 2010 виждам 1330. Приемам, че са били около 1500 макс
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...date=13.4.2010
50% и нагоре е скокът, при инфлация под 20%.
Коментар
Коментар