IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Питам всички психопати от перона? Откога си мечтаехте да падат цените на имотите и кога точно си представяте, че ще купите и на какви цени за да не изглежда жалко?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Само това липсваше! После кой ще пълни квартирите с наематели? проф. Джулиъс и проф. Краси Петров са най-големите приятели на хазяите.
      Джули не пише отдавна. Човекът да не се е венчал с Еджони, как са си приятно паснали

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
        Дай си телелфона на nradev@gmail.com ако искаш.Като минеш към София може да пием по едно в кварталната пицария.Ти ще ме открехнеш на биткоин ,аз ще те открехана на акции.Бартер.
        След като най-богата страна "влезе" в крипто, акциите станаха безинтересни за мен. Иначе сложих някой лев и там, но ей така, за да има, но кой знае кви очаквания - нЕмам.
        П.С ако те интересува нещо за крипто - питай.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

И на половината от тази цена да продадат пак ще са на печалба.
          Аве съмнително. Цените на матриалите и цената на труда скочи доста. Отделно разните такси са х2. От началото на год Енергото примерно са вдигнали с 2-3х таксите за снабдяване на имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да не са му отнели професурата?
            Само това липсваше! После кой ще пълни квартирите с наематели? проф. Джулиъс и проф. Краси Петров са най-големите приятели на хазяите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

И джулиус го няма… все отличници-наематели и кандидат наследници.
              Да не са му отнели професурата?
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние сме си писали на лични. Той също не може да намери нормална жена за връзка.

И лъже, че ходи по компаньонки. Щях да му помогна да си оправи двора, защото имам опит и знам как да подхвана нещата.
                На Жонката жена не му трябва. Мъж с опит му трябва. Да му оправи задния двор, който знае как да подхване нещата.

Коментар

А ти защо се натискаше да му помагаш гратис да чистиш двора в Априлци без да го познаваш?
                  Ние сме си писали на лични. Той също не може да намери нормална жена за връзка.

И лъже, че ходи по компаньонки. Щях да му помогна да си оправи двора, защото имам опит и знам как да подхвана нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

нещо от мрежата

всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
                    Това с еуфорията ще престане като се уталожи ситуацията и спекулациите с ЕЗ. Но пак ще остане скъпо. При наем от 1800 лв за лукс и то център трябва да шариш 3500€ на квадрат. След спада ще е около 3К€. За инвестиция не става. Става за лично ползване ако имаш нужда.

Коментар

А ти защо се натискаше да му помагаш гратис да чистиш двора в Априлци без да го познаваш?
                      Който обича задните дворове си пита. Има за косене, плевене, рязане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Много се тревожа този човек да не е обърнал тотално резбата по евроатлантически и да е пристанал на някой мемед нейде по швабско.
                        Няма какво толкова да се тревожиш. Не вярвам, че Мемед-Мюмюн не си обгрижва добре Жонката, щом престана да си излива проблемите в темата.
                        Last edited by два_таралежа; Вчера, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Жонката нито е млад, нито е ИТ, нито е бил ИТ. Правеше се на "международен финансист" с червените пари на тате.
                          Много се тревожа този човек да не е обърнал тотално резбата по евроатлантически и да е пристанал на някой мемед нейде по швабско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ах, как ми липсва дефлационния професУр!!
                            Ако на сегашните цени се казва дефлация, ме е страх да си помисля какви ли щяха да са цените ако имаше инфлация.

Коментар

Той много лъжеше и може да е някой млад ИТ, който се бъзика. Но е умен,

Коментар

Той много лъжеше и може да е някой млад ИТ, който се бъзика. Но е умен,
                                Жонката нито е млад, нито е ИТ, нито е бил ИТ. Правеше се на "международен финансист" с червените пари на тате.

Коментар

Working...
                                X