If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продали са го, защото искат да си осребрят наследството.
....
P.S.
По онова време през 2012 г. за 200 000 лв се купуваха 2 тристайни панелни апартамента в СФ.
Ако това може да ти помогне във фантазиите - преди да се родиш, топ-дестинациите са стрували общо 3-5 k лева - за апарт - над 80 кв.м. Златото и валутата също не са били на днешните цени, но ти единствено знаеш да въздишаш и да тъгуваш по миналото (с привилегиите)... и трябва да ни напомниш - как ти, нероденият - си бил репресиран от комунистическия режим...
Тогава е нямало как да "инвестираш" чрез наследството на някого от "старите", за които ти "5 пари" не даваш... , а можеха да купят евтино 2-3 апарта в топ-локациите на София!
Лесна работа, махаш леглото и слгаш двуетажно. Готово. Тъкмо разходите за нови тапети ще паднат наполовина. Приятелките са лесни, ще се направи график, който ще се изготвя от мама.
—-
При колето споделената деЦка е в процес на уговорки. Брат му се бил върнал от Дания и сега си иска своята част от деЦката.
—-
защо продадоха етажа?!
Продали са го, защото искат да си осребрят наследството.
Не искат да ходят редовно и да си го стегнат. Предполагам, че навремето са ходили много и им е писнало. Няма много хора в Карлово и няма с кого да контактуват там.
Един лекар си купи недовършена вила през 2012 г. до нас в южната част на Витоша, високо в планината. И даде общо над 200 000 лв, за да стане по новите стандарти и дизайнерска, с голяма остъклена тераса. В спалнята си имаше голямо огледало и е водил там 2-те си жени и компании.
Аз съм му ползвал майсторите, за да ми оправят забележките по моята вила. Обаче в един момент на лекарят му писна и започна да ходи рядко, не е спрял, но много е разредил.
Дори съм си мислил да му кажа да ми намери клиент за нашата вила. Той има приятели с пари и може да станат нещата,
P.S.
По онова време през 2012 г. за 200 000 лв се купуваха 2 тристайни панелни апартамента в СФ.
Нови блокове изникват буквално навсякъде – от "Тракия“ до "Смирненски“, от "Кършияка“ до "Беломорски“. Но въпреки всички тези десетки нови апартаменти, цените не падат. Напротив – продължават да растат.
Нови блокове изникват буквално навсякъде – от "Тракия“ до "Смирненски“, от "Кършияка“ до "Беломорски“. Но въпреки всички тези десетки нови апартаменти, цените не падат. Напротив – продължават да растат.
До колко години живеят българите при родителите си?
Възрастта варира силно по страни - от 21.4 години във Финландия до 31.3 години в Хърватия. За България тази възраст е 28.2 години, според данните от европейската статистика, цитирани от DBR.
Коментар