Питам всички психопати от перона? Откога си мечтаехте да падат цените на имотите и кога точно си представяте, че ще купите и на какви цени за да не изглежда жалко?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Само това липсваше! После кой ще пълни квартирите с наематели? проф. Джулиъс и проф. Краси Петров са най-големите приятели на хазяите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеДай си телелфона на nradev@gmail.com ако искаш.Като минеш към София може да пием по едно в кварталната пицария.Ти ще ме открехнеш на биткоин ,аз ще те открехана на акции.Бартер.
П.С ако те интересува нещо за крипто - питай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
И на половината от тази цена да продадат пак ще са на печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да не са му отнели професурата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
И джулиус го няма… все отличници-наематели и кандидат наследници.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние сме си писали на лични. Той също не може да намери нормална жена за връзка.
И лъже, че ходи по компаньонки. Щях да му помогна да си оправи двора, защото имам опит и знам как да подхвана нещата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А ти защо се натискаше да му помагаш гратис да чистиш двора в Априлци без да го познаваш?
И лъже, че ходи по компаньонки. Щях да му помогна да си оправи двора, защото имам опит и знам как да подхвана нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нещо от мрежата
всяка прилика с действителни лица и събития е случайнаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
А ти защо се натискаше да му помагаш гратис да чистиш двора в Априлци без да го познаваш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Много се тревожа този човек да не е обърнал тотално резбата по евроатлантически и да е пристанал на някой мемед нейде по швабско.Last edited by два_таралежа; Вчера, 17:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Жонката нито е млад, нито е ИТ, нито е бил ИТ. Правеше се на "международен финансист" с червените пари на тате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ах, как ми липсва дефлационния професУр!!
- 1 like
Коментар
-
Той много лъжеше и може да е някой млад ИТ, който се бъзика. Но е умен,
Коментар
-
Той много лъжеше и може да е някой млад ИТ, който се бъзика. Но е умен,
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар