Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Бе къде са уважаемите колеги некупуващи, съвсем се изгубиха. Професор юлиус и той срина златото, имотите, констатира дефлация и изчезна. Страхувам се и жонката да не е пристанал на някой хасан, че го нема толкоз време. А какви глупости пишеха тия хора и колко беше забавно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Според мен ги клатят над 30%.За 10% не си заслужава защото има скъпи трензакционни разходи.
ше взема да ташак да ги пробвам и да им посоча надоле у лево.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Продаването го правите лесно, купуването ви затруднява, чак до невъзможност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Цена 25 000 евро. 5 000 самоучастие. Без брокер. Лихвата беше 7,8%. През 2008 от банката ни казаха, че или ще стане 9% или ще преподпишем на 4,5% за целия останъл срок.
Така и завършихме с 4,5%.
Втората ни ипотека /с брокер/ е от преди 6 години и е на 2,8%. От същата банка.
гр Варна
Браво!
Каква е пазарната оценка да имота днес? И с тези 4.5% реално каква е крайната ви цена след 20г. изплащане?
Коментар
-
Коментар
-
Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
- 1 like
Коментар
-
Ако не продадат какво става след 6 месеца?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
Коментар
-
При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеняма понижители
няма с кой човек да се погъбарка петък вечер
докато подръпва от напитките
Коментар
Коментар