IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/share/v/1GjnnLECHV/

Коментар

• Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнение

Не съм бил на оглед, но пообиколих самите улици на живо. Всичките харесани сгради са на акт 14 или акт 15. Звънял съм на инвеститорите и брокерите, Като цяло в момента има в наличност апартаменти, които ме устройват и в ОК2 локациите и в ОК1 локациите, поне според скиците на разпраделението и големината на стаите.

Цената на апартаментите е от 210,000 Евро за най-евтиният, до 232,000 Евро за най-скъпият. Като всички апартаменти са по над 110 кв. м. с общите части. и под 100 кв. м. чиста площ, някои даже са под 90 кв. м. чиста.
      За панелки не знам дали са в полезрението, но ето на последен етаж, санирано, сменени щрангове, ремонтиран покрив "уж", но най-хубавото е панорамата над цяла София и Витоша. Това е блок 3 в ОК2. Преди месец продаваха по-голям апарт в бл. 1 го гледах чисто 101м2 май за 185е и вече го няма. За този мисля че може да свалят 10е от цената ако се напъне човек. Ти си прецени възможностите, тук площта е чисто 90м2 и добро разпределение с 2 тоалетни отделни. което си е плюс. Е за ремонт е,, калсиката балатум и тапети

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=bql4hb&f1=1

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега,
        за сградите, които си харесал е ОК,1 и 2 бил ли си на оглед или само, като локация си ги набелязал? На какъв етап е строителството и какви цени им търсят?
        Не съм бил на оглед, но пообиколих самите улици на живо. Всичките харесани сгради са на акт 14 или акт 15. Звънял съм на инвеститорите и брокерите, Като цяло в момента има в наличност апартаменти, които ме устройват и в ОК2 локациите и в ОК1 локациите, поне според скиците на разпраделението и големината на стаите.

Цената на апартаментите е от 210,000 Евро за най-евтиният, до 232,000 Евро за най-скъпият. Като всички апартаменти са по над 110 кв. м. с общите части. и под 100 кв. м. чиста площ, някои даже са под 90 кв. м. чиста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колегата явно си мисли, че това е нормален форум и може да получи конкретна и полезна информация.
          не знам как му е хрумнало това
          препоръка е

Коментар

Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.

В Овча Купел 2 си харесах 2 сгради на ул. Николай Копиткин и на ул. Феникс.
            В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.

Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.

В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
            От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.

Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.
            Колега,
            за сградите, които си харесал е ОК,1 и 2 бил ли си на оглед или само, като локация си ги набелязал? На какъв етап е строителството и какви цени им търсят?

Коментар

Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.

В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.

Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.

В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
              От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.

Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.
              В ОК1 имаш повече застрояване и повече роми, но има бъдещ парк Кукуряк, който повече от 10 години го обявяват и все не тръгва. ОК2 имаш простор и въздух, панелки да, но има много места да играят деца на спокойствие и няма как да се презастрои между панелките. В ОК1 имаш малко повече кафета, заведения и търговска улица Монтевидео, но това са 7-8 Мин пеша до там от ОК2. Преценявай, виж и Надежда до северен парк, но там е по- нагъчкано като квартал и с ромите не знам как е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

колега, нещо много ни занимаваш вниманието с тая овча купел
                обикаляш като ексхибиционист градинките
                взимай ако ще взимаш и да се свършва с тая мъка
                Колегата явно си мисли, че това е нормален форум и може да получи конкретна и полезна информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Когато си видя сутринта мнението, е влязъл и си го коригира. След това започна да пищи, че форума е хакнат и ще извика ГДОБОБ и да вряка на модератора, който му каза, че форума не е хакнат. Просто хората тук много лъжат и после забравят.
                  Ако бетерчо наистина мислеше, че някой му е пипал постовете, нямаше да изтрие доказателството. Ама не очакваше да направя скрийншот и подличко си редактира поста. Само крадец трие отпечатъци от местопрестъплението, невинния няма защо да го прави.

Коментар

а ти ли го редактира/изтри?
                    Когато си видя сутринта мнението, е влязъл и си го коригира. След това започна да пищи, че форума е хакнат и ще извика ГДОБОБ и да вряка на модератора, който му каза, че форума не е хакнат. Просто хората тук много лъжат и после забравят.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е. Не всеки моряк е на хубава длъжност, съответно на добра заплата.
                      Най-високите заплати са на танкерите, или както му викат "затвора". Казват ти къде е танкера, повечето случаи е в другия край на света. Летиш, кацаш, после с лодка до танкера.
                      Празен е висок като 5-10 етажна сграда, но няма асаньор.
                      Качването (всъщност катеренето) става като ти спуснат въжена стълба, след това 6 месеца си там, и се молиш да не ти се наложи спешна медицинска помощ. Голяма част живеят в машинното и рядко се качват на палубата....
                      Който мисли, че е лесно може да опита.....

P.S Забравих.
                      Ако сте на арабски танкер (там са мангизитИ) забравете алкохола.
                      Пак глупости на търкалета, заплатите са по 5-10к долара на нормалните моряци, и рядко има много повече от контрабанда. Само, че ти не може да си 12 месеца в годината на кораб. Отделно всеки от персонала си има каюта(или една на 2-3 макс) никой не спи в машинното по принуда, на повечето имат и разни стай за забавления плейстейшъни , фитнес и т.н. Както и си има и готвач на всеки кораб. Единственото вярно е че няма асансьор - дали е празен или пълен кораба няма значение - пак е толкова висок. Такива качвания по време на рейд или плаване си ги гледал само по дискавъри и са изключително редки - качват се от пристанища защото си има процедури които трябва да премине екипажа и кораба преди плаване. Изключение е когата влизат в пристанище и се налага качването на пилот - но те не са от екипажа и това е за макс няколко часа.
                      Този май е на джонито втори профил - само тези двамата са такива комплексари с елементарни лъжи.

Коментар

Да. Изтрих лъжата. Може пак да се е появила, не съм гледал.
                        Поради липса на огледи, изглежда брокеразите имат доста свободно време.
                        имах едно съмнение, че някой ти е дублирал профила
                        но ти няма как да влезеш и да изтриеш мнение в този случай
                        препоръка е

Коментар

Да. Изтрих лъжата. Може пак да се е появила, не съм гледал.
                          Поради липса на огледи, изглежда брокеразите имат доста свободно време.
                          Last edited by better; 22.02.2025, 22:21.

Коментар

колега, нещо много ни занимаваш вниманието с тая овча купел
                            обикаляш като ексхибиционист градинките
                            взимай ако ще взимаш и да се свършва с тая мъка
                            Last edited by ratten; 22.02.2025, 21:04.
                            препоръка е

Коментар

Ако някой ми беше влизал в профила ми, щеше да излезе, че е редактирано мнението (както твоето е излязло сега).
                              Аз пиша от няколко год, и никога не съм казвал, че съм продавал имот. Как така изведнъж показват мнение, че съм продал?
                              Ако е било писано преди 2 год, как никой не го е видял тогава та досега, а се "появява", чак като обявих, че предлагам 1 Биткон (или 0.1 беше забравих)?

Аз пак да питам брокеразитИ, как така едно бедно селско момче живяло на село, може да наследи жилище в град Варна, което да продаде?
                              Брокеразите толкоз изпаднали, че даже лъжи не могат съчинят.
                              препоръка е

Коментар

• Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.

Last edited by ockobocko; 22.02.2025, 20:55.

Коментар

Working...
                                X