IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
    живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
    Да не е на месец?

Коментар

Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
      Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
      А това че моряк изкарва по 50к на месец как ти се струва?

С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
      https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary

Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....

Коментар

Къде е това чудо 500лв на месец поддръжка? При 20 апартамента това са 10 000лв на месец. Сигурно плащат на екип от бонзай майстори.
        Не ми е бизнес, но живея в "затворен комплекс" и знам, че годишните такси на подобни са около 1 евро на квадрат / на жилището/
        То па штото 4к евро на квадрат за зелено у варна звучи правдоподобно. Тоа е поредниа микимаус.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Как да е недостижима? Само таксата подръжка е 500 кинта на месец. Според моя познат, този ап му е кацнал на 4000 евра, с ремонта и доброто обзавеждане. Аз лично жилището не съм го виждал, тоя е моряк и изкарва 40-50к месечно и вкарва всичко в туули.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

800 евра за Варна е недостижима цена.Освен ако не е 200кв.м
            https://www.segabg.com/hot/category-...na-zhilishtata

Коментар

В Пловдив има и по повечко от 800€. Нови, нагласени, явно за чужденци. Оглеждат се, наемат, купуват. Има толкоз събития това лято, че хотелите може и да не стигнат. И то има доста скъпи предложения не и в център даже, в моя квартал Смирненски до Мол Пловдив е доста дебело. Гребната близо, болници наоколо, аз направо съм топ с моите 600 лв с таксата за домоуправителя. Но има забележки, над партерни помещения съм и е хладно. Но през лятото е топ. Пак хладно.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Сигурно става дума за южен квартал и за наем 800-1000 лв.

Много хора накупиха апартаменти и наемателите са кът.
                Доста накупили, после пък много празни имало и пустеещи...ми те са извън пазара тези. И на покупки, и на наеми.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Как да е недостижима? Само таксата подръжка е 500 кинта на месец. Според моя познат, този ап му е кацнал на 4000 евра, с ремонта и доброто обзавеждане. Аз лично жилището не съм го виждал, тоя е моряк и изкарва 40-50к месечно и вкарва всичко в туули.

Коментар

Възможно е, ако са били 2 стайки за 500 лв и сега си ги пуснал на 650. Тук говорим за по-високия сегмент - 800+ евра

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

опитвам се да си представя какво ще стане, когато украинците си тръгнат ако не всички поне значителна част.
                      По-заможните украинци си накупиха, затова се освободиха доста квартири, мои познати от доста време търсят наематели, но както казах, става дума за високия сегмент.

Коментар

• Първоначално изпратено от motoroler Разгледай мнение

Странно, последните ми две освободени от наематели жилища се отдадоха за един ден. На 30% по-високи цени. И не искаха ремонт новите, а да се нанесат веднага.
                        Възможно е, ако са били 2 стайки за 500 лв и сега си ги пуснал на 650. Тук говорим за по-високия сегмент - 800+ евра

Коментар

Хазяи ко става?
                          Един познат от доста време търсеше наемател, ап е хубав прясно ремонтиран, обзаведен добре, успя да намери, сключил договор.
                          Изведндъж съседи, които също отдават, но не могат да намерят квартиранти, успяли да се свържат със квартиранта и му предложили значително по-нисък наем, който би компенсирал неустойката. В крайна сметка моя познат, решил да намали наема, вместо да прибере неустойка и да го държи празен.
                          Какви времена дойдоха, преди имаше бой за квартири, сега бой за квартиранти.
                          Странно, последните ми две освободени от наематели жилища се отдадоха за един ден. На 30% по-високи цени. И не искаха ремонт новите, а да се нанесат веднага.
                          Last edited by motoroler; Вчера, 18:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

опитвам се да си представя какво ще стане, когато украинците си тръгнат ако не всички поне значителна част.
                            шъ довтасат орките

Коментар

Хазяи ко става?
                              Един познат от доста време търсеше наемател, ап е хубав прясно ремонтиран, обзаведен добре, успя да намери, сключил договор.
                              Изведндъж съседи, които също отдават, но не могат да намерят квартиранти, успяли да се свържат със квартиранта и му предложили значително по-нисък наем, който би компенсирал неустойката. В крайна сметка моя познат, решил да намали наема, вместо да прибере неустойка и да го държи празен.
                              Какви времена дойдоха, преди имаше бой за квартири, сега бой за квартиранти.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не, става въпрос за Варна. Топ място, път, екстри, панорама.
                                Все пак, във Варна заплатите са по-ниски, а студентите нямат такива пари за квартири.

Коментар

Working...
                                X