IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Средна цена по накавръковия бенчмарк: https://www.imot.bg/butfh6

===2079===

Човек да не отиде до Италия да покара ски, връща се и цените с +15% нагоре само за седмица. Къде са понижителите? Няма ли кой да ги свали тези пусти цени?

Коментар

• Десетки млади хора вече се завръщат в Родопите след гурбет.

И още по-добрата новина – не смятат и да заминават повече! Много гурбетчии използват заработеното си за имот и бизнес в родината си

https://blitz.bg/regioni/blgari-se-z...ws1073728.html

Кофти тръпка за перонообитателите на гара Родопи...

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/1FEahA45Wt/

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Бе къде са уважаемите колеги некупуващи, съвсем се изгубиха. Професор юлиус и той срина златото, имотите, констатира дефлация и изчезна. Страхувам се и жонката да не е пристанал на някой хасан, че го нема толкоз време. А какви глупости пишеха тия хора и колко беше забавно
          Мислим дека скришно са изкупеле сите скапи имоте. Жонката - Иван Вазов, ферибота - горен Лозенец, замушката - московска и раковска, бетера - чайка, тракторикян - петте кьошета. Сал пияното счети остана у панелнио гълъбарник в гетото.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Според мен ги клатят над 30%.За 10% не си заслужава защото има скъпи трензакционни разходи.
            Ми те теа продавачи требва да са много не в час, един имот (винаги може да сравнят пазара) да струва 200К, тез да им предлагат 140К...
            ше взема да ташак да ги пробвам и да им посоча надоле у лево.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Продаването го правите лесно, купуването ви затруднява, чак до невъзможност.
              Бе къде са уважаемите колеги некупуващи, съвсем се изгубиха. Професор юлиус и той срина златото, имотите, констатира дефлация и изчезна. Страхувам се и жонката да не е пристанал на някой хасан, че го нема толкоз време. А какви глупости пишеха тия хора и колко беше забавно

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...
                Според мен ги клатят над 30%.За 10% не си заслужава защото има скъпи трензакционни разходи.

Коментар

Къш,къш.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Цена 25 000 евро. 5 000 самоучастие. Без брокер. Лихвата беше 7,8%. През 2008 от банката ни казаха, че или ще стане 9% или ще преподпишем на 4,5% за целия останъл срок.
                    Така и завършихме с 4,5%.
                    Втората ни ипотека /с брокер/ е от преди 6 години и е на 2,8%. От същата банка.

гр Варна

Браво!
                    Каква е пазарната оценка да имота днес? И с тези 4.5% реално каква е крайната ви цена след 20г. изплащане?

Коментар

Хахахаха

Коментар

Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
                          Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден

Коментар

Ако не продадат какво става след 6 месеца?
                            обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
                              Ако не продадат какво става след 6 месеца?

Коментар

Working...
                              X