Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Не ако искат, а ще ги платят! Не знам дали си запознат, но дори имота ти запорира държавата (говоря за Гърция).
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
как това ще ме прати на шабла вместо на халкидики
при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
Не споря, къде е по-добре. На Халкидики съм когато си поискам.
Коментар
-
Натегнаха им доста обръчите с данъци...
Кое не ти е ясно...?!?
при положение,че гръцки туризъм колкото искаш, а българите ако искат ще си плащат данъците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То е ясно как ще се отразят- или нашите си подобряват услугата като съотношение цена- качество или остават гладни. Потока към Гърция ще се увеличи осезаемо.Мутренски туризъм( заграждане с телени мрежи на плажа, надписване на сметки, нелюбезно отношение и т. н.) могат да виреят ако страните около теб завършват на стан, но когато имаш за съседи Гърция и Турция с развит туризъм, добро отношение и по- хубаво море или почваш да правиш нещата като хората или загиваш.
Та, сухоземен шенген е за по-бързо пътуване, но кефа си има цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКак според вас ще се отрази сухопътния Шенген на туризма по българското черноморие - в случай, че стане от 2025-та да се пътува без граничен котрол. Уикенд къси почивки и тн. Не е да няма хиляди вили и апартаменти изкупени в Северна Гърция от българи, които с охота ги пускат под наем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи че ми е интересно каква глупост ще изръсиш
Кое не ти е ясно...?!?
Коментар
-
Ми, нещата в Гърция са доста под контрол. Вече доста българи реват.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКак според вас ще се отрази сухопътния Шенген на туризма по българското черноморие - в случай, че стане от 2025-та да се пътува без граничен котрол. Уикенд къси почивки и тн. Не е да няма хиляди вили и апартаменти изкупени в Северна Гърция от българи, които с охота ги пускат под наем.
Коментар
-
Как според вас ще се отрази сухопътния Шенген на туризма по българското черноморие - в случай, че стане от 2025-та да се пътува без граничен котрол. Уикенд къси почивки и тн. Не е да няма хиляди вили и апартаменти изкупени в Северна Гърция от българи, които с охота ги пускат под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Моята колежка търси апарт в Пловдив но не ще да шари повече от 100К€. За нещастие с тези пари може да купи само в Изгрев и Столипиново при ромеите. Аз нищо не и казвам. Подкрепям я и викам - ми добре, в търсенето е ключа, все ще намериш нещо.
А тя търси готов стара или нова тухла поне 80 кв.
Коментар
-
Добра е прогнозата...
ИмотитУ рЪстАт повече от коня...
Слънчево е, без облаци, внимяавай за залвдявания, (плъхове има навсякъде) ...
А тя търси готов стара или нова тухла поне 80 кв.Last edited by bulgarian lev; Вчера, 01:17.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Днес бяха на приятелска среща двете каки. Обадиха ми се, да видят дали следя прогнозата за времето.
ИмотитУ рЪстАт повече от коня...
Слънчево е, без облаци, внимавай за залвдявания, (плъхове има навсякъде) ...Last edited by COVID-19; Вчера, 01:13.
Коментар
-
Ти да видиш...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тва е приказка вече. . Лъвицата ще се пресели в София като гледам.
Коментар
Коментар