IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....
    това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията, но ти си фиксиран в тухлите... както ти харесва
    безнадежен случай си.

ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..

спирам по темата, че си губим времето

лека ви вечер
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти даже не разбираш
      не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.

човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.

ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...

наздраве
      Не е пътуване из 5 държави, явно трябва да посетя 50. Ти къде ходи, освен в Милано?

Коментар

ти даже не разбираш
        не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.

човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.

ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...

наздраве
        Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....

Коментар

ти даже не разбираш

наздраве
          врачуваш ли
          може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
          отказа се от имотиту
          опари се в акциите
          какво го очаква в бъдеше?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
            ти даже не разбираш

наздраве
            Last edited by bertram; 10.01.2025, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
              Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...

Коментар

Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
                С всеки имот в добавка, си позволявам по-големи месечни харчове и по-бързи спестени средства за все по-кратко време. До 2021г. спестяване на 45000лв. ми отне 5 години, сега за 55000, ми отне 3. Прогнозно за следващите 80000, ще ми отнеме по- малко от 2

Коментар

викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
                  това ли е да си добре?

Коментар

Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.
                    викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
                    това ли е да си добре?

Коментар

в основата на пирамидата знаеш кои са ... също и кой е строил пирамидите (като изключим конспирациите с извънземните )
                      ...та богатството е нагоре..
                      Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.

Коментар

Изводът ти е лек нонсенс. Защото тази пирамида не би могла да съществува, ако основата й е от загубеняци, дето мъкнат тухли натам насам. Това е пирамида на богатството на един бранш и чисто математически тя не би могла да съществува без своята основа. Просто в основата печалбата е по-ниска и нараства към върха.
                        в основата на пирамидата знаеш кои са ... също и кой е строил пирамидите (като изключим конспирациите с извънземните )
                        ...та богатството е нагоре..

Коментар

да производителите на НИ жънат яко спор няма - хайпа директно техните джобчета пълни + скачените към тях сектори.

както казваш дребните животинки кътат и купуват, но това именно прави тези на върха на пирамидата толкова богати.
                          Изводът ти е лек нонсенс. Защото тази пирамида не би могла да съществува, ако основата й е от загубеняци, дето мъкнат тухли натам насам. Това е пирамида на богатството на един бранш и чисто математически тя не би могла да съществува без своята основа. Просто в основата печалбата е по-ниска и нараства към върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                            Изминалата година обаче донесе и невиждано отдавна явление - закриване на заводи. След като в средата на 2024 г. германската "Леони" обяви, че прекратява производството на автомобилни кабели в Плевен, подобна новина дойде и от японската "СЕ Борднетце - България". От тази година спира производството на кабели в Мездра, а заводът в Карнобат ограничава капацитета си. След голям пожар в завода в Стамболийски британският производител на хартия "Монди" също реши да не възстановява мощностите и да прекрати производството в страната.

https://www.capital.bg/biznes/promis...k_se_promenia/
                            Скоро бордът ще бъйляса.
                            И кухият балонизирант лев ще трябва да бъде префиксиран към други стойности.
                            А за всички ипотекари има неприятната клауза по договорите им за автоматично превалутиране на размера на кредита спрямо обезценяване на курса на лева....
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Click image for larger version

Name:	SS.JPG
Views:	1
Size:	58.9 КБ
ID:	4238664

Коментар

• Изминалата година обаче донесе и невиждано отдавна явление - закриване на заводи. След като в средата на 2024 г. германската "Леони" обяви, че прекратява производството на автомобилни кабели в Плевен, подобна новина дойде и от японската "СЕ Борднетце - България". От тази година спира производството на кабели в Мездра, а заводът в Карнобат ограничава капацитета си. След голям пожар в завода в Стамболийски британският производител на хартия "Монди" също реши да не възстановява мощностите и да прекрати производството в страната.

https://www.capital.bg/biznes/promis...k_se_promenia/
                                Last edited by unimog; 10.01.2025, 16:04.

Коментар

Working...
                                X