IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Аз ще го направя в Щастливеца...
    Тва е приказка вече. . Лъвицата ще се пресели в София като гледам.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми аз вече ги ангажирах, така че да, май с двете каки ще е. . Ако някой реши да заповяда, ще резервирам за 8 човека.
      Аз ще го направя в Щастливеца...

Коментар

Ми, поканих ги тук, ама нещо нЕма анонси....
        Явно ще я караме с двете каки...
        Ми аз вече ги ангажирах, така че да, май с двете каки ще е. . Ако някой реши да заповяда, ще резервирам за 8 човека.

Коментар

Да, аз казвам само факт който и двамата знаете. А Селена е дама на която се възхищавам и аз. Толкоз. Другото се оправя, ние сме мъже и винаги можем да се разберем. Това казвам.
          Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.
          Миии, нЕма кандидати, освен двете каки....
          Толкова и на перона...

п.п. Станаха скъпи билетите...
          Last edited by COVID-19; Вчера, 00:15.

Коментар

• Това не се коментира...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

И да мога, пак съм калинка

Коментар

Виж, по-долу, ако можеш си оправи цитата....

п.п. Ако не можеш си калинка....

И да мога, пак съм калинка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

импето спря да пише тук, че много долни страсти и хейт
                сега е активен във фейса.

Тя идеята ми дойде покрай разправията с Ратко, но преди, ако си спомняш, това бяха добри срещи.

Коментар

• Виж, по-долу, ако можеш си оправи цитата....

п.п. Ако не можеш си калинка....

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Добре, че сте брокерите, иначе калинките щяхме да сме най-безполезните същества.

Коментар

Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...

И към останалите участници в този форум, поканени сте!

п.п. Едно време организацията я правеше Императора...
                    импето спря да пише тук, че много долни страсти и хейт
                    сега е активен във фейса.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тоя е бокова калинка, не го брой изобщо и не се занимавай с него...
                      Добре, че сте брокерите, иначе калинките щяхме да сме най-безполезните същества.

Коментар

Аз ще доведа две каки от моя екип...да е по-пъстра срещата. Те как ще ме водят на некакъв банкет дето идея си немам кой ще присъства. Ела викат, с нас си, ще те пазим. Викам - ми добре. С вас се чувствам запазен.
                        Ми, поканих ги тук, ама нещо нЕма анонси....
                        Явно ще я караме с двете каки...

Коментар

Трайчо има да лети и да сменя крилцата...и човчицата.

Коментар

Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...

И към останалите участници в този форум, поканени сте!

п.п. Едно време организацията я правеше Императора...
                            Аз ще доведа две каки от моя екип...да е по-пъстра срещата. Те как ще ме водят на некакъв банкет дето идея си немам кой ще присъства. Ела викат, с нас си, ще те пазим. Викам - ми добре. С вас се чувствам запазен.

Коментар

• Объркал си цитата нещо.... ;
                              Оправи го, ако можеш де...

[QUOTE=Traicho_80;n4227662]
                              Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле. [/QUOT

Не, че се заяждам, но отстрани изглеждате, като секта. Викаш не е редно двама повдигачи да се карат, що? Конфликт може да има само между "чакали" и вашата секта? Айде малко по-сериозно.

Коментар

Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.

Коментар

Working...
                                X