Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми аз вече ги ангажирах, така че да, май с двете каки ще е. . Ако някой реши да заповяда, ще резервирам за 8 човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ми, поканих ги тук, ама нещо нЕма анонси....
Явно ще я караме с двете каки...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да, аз казвам само факт който и двамата знаете. А Селена е дама на която се възхищавам и аз. Толкоз. Другото се оправя, ние сме мъже и винаги можем да се разберем. Това казвам.
Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.
Толкова и на перона...
п.п. Станаха скъпи билетите...Last edited by COVID-19; Вчера, 00:15.
Коментар
-
Това не се коментира...
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И да мога, пак съм калинка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеВиж, по-долу, ако можеш си оправи цитата....
п.п. Ако не можеш си калинка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
импето спря да пише тук, че много долни страсти и хейт
сега е активен във фейса.
Тя идеята ми дойде покрай разправията с Ратко, но преди, ако си спомняш, това бяха добри срещи.
Коментар
-
Виж, по-долу, ако можеш си оправи цитата....
п.п. Ако не можеш си калинка....
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Добре, че сте брокерите, иначе калинките щяхме да сме най-безполезните същества.
Коментар
-
Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...
И към останалите участници в този форум, поканени сте!
п.п. Едно време организацията я правеше Императора...
сега е активен във фейса.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тоя е бокова калинка, не го брой изобщо и не се занимавай с него...
- 1 like
Коментар
-
Аз ще доведа две каки от моя екип...да е по-пъстра срещата. Те как ще ме водят на некакъв банкет дето идея си немам кой ще присъства. Ела викат, с нас си, ще те пазим. Викам - ми добре. С вас се чувствам запазен.
Явно ще я караме с двете каки...
Коментар
-
Тоя е бокова калинка, не го брой изобщо и не се занимавай с него...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...
И към останалите участници в този форум, поканени сте!
п.п. Едно време организацията я правеше Императора...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Объркал си цитата нещо.... ;
Оправи го, ако можеш де...
[QUOTE=Traicho_80;n4227662]Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле. [/QUOT
Не, че се заяждам, но отстрани изглеждате, като секта. Викаш не е редно двама повдигачи да се карат, що? Конфликт може да има само между "чакали" и вашата секта? Айде малко по-сериозно.
Коментар
-
Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.
Коментар
Коментар