IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.
    Не, че се заяждам, но отстрани изглеждате, като секта. Викаш не е редно двама повдигачи да се карат, що? Конфликт може да има само между "чакали" и вашата секта? Айде малко по-сериозно.
    Last edited by Traicho_80; 23.11.2024, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Няма смисъл да влизаш в детайли. Томахавки се зарявят като се видят хората и се усетят. С тяб се познавам от над 7 години, със Селена, почти толкова, с Купата, около 5 години. Няма по-ценно от приятелството!!!
      Лошо е, когато някой те предаде...

п.п. Знаеш за какво говоря...
      Да, аз казвам само факт който и двамата знаете. А Селена е дама на която се възхищавам и аз. Толкоз. Другото се оправя, ние сме мъже и винаги можем да се разберем. Това казвам.
      Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

.......................... На къщичката с памперса, бастуна, лулата и бутилката скоч...но последната без прекаляване.
        Това е смисъла на живота...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, ти си болен мозък. Вманиачен си към имотите и друго за теб няма. Оценяваш хората на база това какво им е отношението към имотите, а не какви са те самите.
          Ето, повечето ми приятели са повишители, но това не ми пречи да се уважаваме и да сме си дружки.
          Благодаря, Траец. Ще си лекувам мозъка, но отнема време, а и може да не го излекувам. Щом мислиш че само имотите ме интересуват означава че си със здрав мозък, но не можеш да мислиш. Хич. Което май е по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Марково само ако не издържаш на зимния смог. Няма много предимства пред това да живееш в Пловдив - пак минаваш през задръствания, пак е много горещо лятото, е може би една идея по-добре от колкото вътре в бетона. Но ако си мислиш че ще имаш идилична къщичка и ще излезеш на двора да си пиеш питието на хлад си в жестока грешка защото те атакуват орди от тигрови комари, които освен че летят неприятни ниско под колената и хапят много неприятно разнасят и някои болесто - ти си лекар сигурно знаеш. Те сами по себе си все още не са опасни, но да видим кога ще причинят някоя епидемия.

Цените са толкова високи защото на хартия е най-близкото място до Пловдив в планина, на пръв поглед по-приятно за живеене от града, на втори не толкова.
            Купих къща на акт 14 преди няколко години и на бързо ми минаха мераците и я продадох след година. Е виж ако имаш свободен кеш бол за някой парцел на добра локация да завещаеш на децата може и да е ок - винаги ще е ликвиден там, като парцел в Бояна ако може да направим такова сравнение.
            Знам всичко това и благодаря че го казваш. Пловдив е страхотен град, но се пренасели с коли и хора. Тигровите комари разнасят болести, климатът се променя. Жена ми е епидемиолог. Казва че въпрос на втеме е с подходящите условия тук ще има и малария, и жълта треска, и денга. Това е положението. Но докато работим сме зависими от градовете. После, аз знам. На къщичката с памперса, бастуна, лулата и бутилката скоч...но последната без прекаляване.

Коментар

Знам. И за другите знам. Затова ще ме направите много доволен ако заровите томахавките. Кавалери сте, Ковид например много цени и уважава Селена, аз също, макар че не сме толкоз близки познати. Знам откъде е тръгнало. И Купата ценя, приятел и съсед ми е. Не ща да пиша във форум където колеги които не са чакали се карат.
              Колега, ти си болен мозък. Вманиачен си към имотите и друго за теб няма. Оценяваш хората на база това какво им е отношението към имотите, а не какви са те самите.
              Ето, повечето ми приятели са повишители, но това не ми пречи да се уважаваме и да сме си дружки.

Коментар

Знам. И за другите знам. Затова ще ме направите много доволен ако заровите томахавките. Кавалери сте, Ковид например много цени и уважава Селена, аз също, макар че не сме толкоз близки познати. Знам откъде е тръгнало. И Купата ценя, приятел и съсед ми е. Не ща да пиша във форум където колеги които не са чакали се карат.
                Няма смисъл да влизаш в детайли. Томахавки се зарявят като се видят хората и се усетят. С теб се познавам от над 7 години, със Селена, почти толкова, с Купата, около 5 години. Няма по-ценно от приятелството!!!
                Лошо е, когато някой те предаде...

п.п. Знаеш за какво говоря...
                Last edited by COVID-19; Вчера, 01:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако не му осигурите спане с лвеа
                  няма кой да го води пиян до оброчище
                  Той Купчо има заслони насекъде. Направо е факир. Едва ли има место дето некоя колежка нема да го приюти.

Коментар

А, аз в Марково и за 20 долара не ща да купя, не ми е таргет, но се чудя на цени.
                    Марково само ако не издържаш на зимния смог. Няма много предимства пред това да живееш в Пловдив - пак минаваш през задръствания, пак е много горещо лятото, е може би една идея по-добре от колкото вътре в бетона. Но ако си мислиш че ще имаш идилична къщичка и ще излезеш на двора да си пиеш питието на хлад си в жестока грешка защото те атакуват орди от тигрови комари, които освен че летят неприятни ниско под колената и хапят много неприятно разнасят и някои болесто - ти си лекар сигурно знаеш. Те сами по себе си все още не са опасни, но да видим кога ще причинят някоя епидемия.

Цените са толкова високи защото на хартия е най-близкото място до Пловдив в планина, на пръв поглед по-приятно за живеене от града, на втори не толкова.
                    Купих къща на акт 14 преди няколко години и на бързо ми минаха мераците и я продадох след година. Е виж ако имаш свободен кеш бол за някой парцел на добра локация да завещаеш на децата може и да е ок - винаги ще е ликвиден там, като парцел в Бояна ако може да направим такова сравнение.

Коментар

няма грижи
                      закачам се само с колегата

със сигурност прекалявам със закачките
                      но съм благ човек
                      всички знаят

Коментар

лордче, дипломат си като тръмплинката

аз ще поканя теб на импровизираната разпивка
                        която така или иначе ще плащам
                        Споко, аз си плащам всичко, ще ми е интересно да участвам

Коментар

фиксираме дата и град
                          и според желаещите резервираме място
                          Трябва списък с брой гости, града е ясен София, но в тези дни около Коледа, по-добре да сме по-напред...

И към останалите участници в този форум, поканени сте!

п.п. Едно време организацията я правеше Императора...

Коментар

Забравихме Лорда...,
                            Верно, преди години правехме такива сбирки преди края на годината.
                            Не знам кой какъв вятър го вее и как е с времето, но до 20.12.
                            фиксираме дата и град
                            и според желаещите резервираме място
                            препоръка е

Коментар

Говорим за София, сега, на Албена - лятото...
                              така де
                              препоръка е

Коментар

ако не му осигурите спане с лвеа
                                няма кой да го води пиян до оброчище
                                Говорим за София, сега, на Албена - лятото...

Коментар

Working...
                                X