Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Traicho_80; 23.11.2024, 23:56.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Няма смисъл да влизаш в детайли. Томахавки се зарявят като се видят хората и се усетят. С тяб се познавам от над 7 години, със Селена, почти толкова, с Купата, около 5 години. Няма по-ценно от приятелството!!!
Лошо е, когато някой те предаде...
п.п. Знаеш за какво говоря...
Давай да правим сбирка, гледам всички искат да платят. Значи ще завъртим три поне сметки. Аз така го разбирам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
.......................... На къщичката с памперса, бастуна, лулата и бутилката скоч...но последната без прекаляване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, ти си болен мозък. Вманиачен си към имотите и друго за теб няма. Оценяваш хората на база това какво им е отношението към имотите, а не какви са те самите.
Ето, повечето ми приятели са повишители, но това не ми пречи да се уважаваме и да сме си дружки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Марково само ако не издържаш на зимния смог. Няма много предимства пред това да живееш в Пловдив - пак минаваш през задръствания, пак е много горещо лятото, е може би една идея по-добре от колкото вътре в бетона. Но ако си мислиш че ще имаш идилична къщичка и ще излезеш на двора да си пиеш питието на хлад си в жестока грешка защото те атакуват орди от тигрови комари, които освен че летят неприятни ниско под колената и хапят много неприятно разнасят и някои болесто - ти си лекар сигурно знаеш. Те сами по себе си все още не са опасни, но да видим кога ще причинят някоя епидемия.
Цените са толкова високи защото на хартия е най-близкото място до Пловдив в планина, на пръв поглед по-приятно за живеене от града, на втори не толкова.
Купих къща на акт 14 преди няколко години и на бързо ми минаха мераците и я продадох след година. Е виж ако имаш свободен кеш бол за някой парцел на добра локация да завещаеш на децата може и да е ок - винаги ще е ликвиден там, като парцел в Бояна ако може да направим такова сравнение.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Знам. И за другите знам. Затова ще ме направите много доволен ако заровите томахавките. Кавалери сте, Ковид например много цени и уважава Селена, аз също, макар че не сме толкоз близки познати. Знам откъде е тръгнало. И Купата ценя, приятел и съсед ми е. Не ща да пиша във форум където колеги които не са чакали се карат.
Ето, повечето ми приятели са повишители, но това не ми пречи да се уважаваме и да сме си дружки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Знам. И за другите знам. Затова ще ме направите много доволен ако заровите томахавките. Кавалери сте, Ковид например много цени и уважава Селена, аз също, макар че не сме толкоз близки познати. Знам откъде е тръгнало. И Купата ценя, приятел и съсед ми е. Не ща да пиша във форум където колеги които не са чакали се карат.
Лошо е, когато някой те предаде...
п.п. Знаеш за какво говоря...Last edited by COVID-19; Вчера, 01:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако не му осигурите спане с лвеа
няма кой да го води пиян до оброчищеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
А, аз в Марково и за 20 долара не ща да купя, не ми е таргет, но се чудя на цени.
Цените са толкова високи защото на хартия е най-близкото място до Пловдив в планина, на пръв поглед по-приятно за живеене от града, на втори не толкова.
Купих къща на акт 14 преди няколко години и на бързо ми минаха мераците и я продадох след година. Е виж ако имаш свободен кеш бол за някой парцел на добра локация да завещаеш на децата може и да е ок - винаги ще е ликвиден там, като парцел в Бояна ако може да направим такова сравнение.
- 1 like
Коментар
-
няма грижи
закачам се само с колегата
със сигурност прекалявам със закачките
но съм благ човек
всички знаятОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
лордче, дипломат си като тръмплинката
аз ще поканя теб на импровизираната разпивка
която така или иначе ще плащам
Коментар
-
фиксираме дата и град
и според желаещите резервираме място
И към останалите участници в този форум, поканени сте!
п.п. Едно време организацията я правеше Императора...
Коментар
-
Забравихме Лорда...,
Верно, преди години правехме такива сбирки преди края на годината.
Не знам кой какъв вятър го вее и как е с времето, но до 20.12.
и според желаещите резервираме място
препоръка е
Коментар
-
Говорим за София, сега, на Албена - лятото...
препоръка е
Коментар
-
ако не му осигурите спане с лвеа
няма кой да го води пиян до оброчище
Коментар
Коментар