IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Голям тарикат! Продал на "връх" 2018г. Други, като laconic, bearfox и yandox се заклеха, че спада започва в началото на 2022г. и изтекоха в канала. Минаха 4 години, имотите ми в София и Бургас почти са изплатени. Уродите, които ме плашеха вече са в историята утекли в канала...
    за лихвите, лордче
    за лихвите кажи
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
      Голям тарикат! Продал на "връх" 2018г. Други, като laconic, bearfox и yandox се заклеха, че спада започва в началото на 2022г. и изтекоха в канала. Минаха 4 години, имотите ми в София и Бургас почти са изплатени. Уродите, които ме плашеха вече са в историята утекли в канала...

Коментар

Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
        Ботич, стига с тези деведесетарски истории, 2025та година е.

Коментар

тоест, откраднаха ви количките а милиционерите хванаха и набиха "собственика"!?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да разбирам ли, че очакваш "брулене на крушата" идните 1-2 години , защото цитираните от теб инвеститори имат проблеми точно в такива моменти
            ааа, крушите друг ги брули
            той определя и моментите, кога да настанат
            аз само споделям по нещо от мои си наблюдения
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ботич, забелязал съм че наемните служители сте най-големите експерти в бизнеса. И давате смело оценки на хора, които са се напънали да постигнат нещо, вместо да се правят че работят в някоя канцеларийка
              Last edited by bota156; 07.06.2025, 19:19.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ей това е най-големия проблем на т.нар БГ бизнес. Върже му (подарят му някоя ниша) и квот спастри в тули. Всичкото до един "бизмесмен" туладжия. И наркопласьорите, и автоджамбазите, и вносители/представители, и производители/ишлеме, и инфлуенсър или някоя услуга - кръчмар, барман, фризьорка, крупие, сервитьорка. Айде за строител, жичкаджия, плочкаджия те поне са свързани с тулата. Е преди тулата минават и продължават през КБА (певачки, вейпове, уиски)
                Ботич, забелязал съм че наемните служители сте най-големите експерти в бизнеса. И давате смело оценки на хора, които са се напънали да постигнат нещо, вместо да се правят че работят в някоя канцеларийка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има такива периоди, когато всеки уважаваш себе си "бизнесмен" става "инвеститор" и "строителен предприемач"
                  аз като любител на зеленото, никога не доближавам такива "проекти"
                  да разбирам ли, че очакваш "брулене на крушата" идните 1-2 години , защото цитираните от теб инвеститори имат проблеми точно в такива моменти
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ей това е най-големия проблем на т.нар БГ бизнес. Върже му (подарят му някоя ниша) и квот спастри в тули. Всичкото до един "бизмесмен" туладжия. И наркопласьорите, и автоджамбазите, и вносители/представители, и производители/ишлеме, и инфлуенсър или някоя услуга - кръчмар, барман, фризьорка, крупие, сервитьорка. Айде за строител, жичкаджия, плочкаджия те поне са свързани с тулата. Е преди тулата минават и продължават през КБА (певачки, вейпове, уиски)
                    има такива периоди, когато всеки уважаваш себе си "бизнесмен" става "инвеститор" и "строителен предприемач"
                    аз като любител на зеленото, никога не доближавам такива "проекти"
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и е излетял от обекта със се циганията си
                      а новия хазяин може и не е ларш, като лордчето
                      и е спуснал наем от 2к

надявам се, си му казал за големото мяу
                      и да чака наеми от 2лв на квадрат
                      при продажна цена 6-800е
                      някъде около 2079-та
                      Ми вземи го ти и сложи 10К наем че да си изплатиш по-бързо инвестицията.

Коментар

не всички

конкретно за този човек.
                        10 квартални магазина (бързооборотна стока) - 30тина човека персонал, стока за около 1.2-1.4 милки
                        без задължения към бюджета и доставчици... със собствена скромна логистика.

ако иска да купи тези 10 квартални точки - няма да му ги продадат или ще искат цена, която не е обоснована или трябва да се мести на купена локация, което е нова разработка на обекта...а и новите локации са на куци места...които тепърва ще се напълват.

тогава какво - ами върти си бизнеса, остават му по 25-30К на месец и си гледа работата и живота.
                        като се посъберат в строеж, но вече като инвеститор.

същия пример го гледам и в пъти по-голям търговец. Хора-стока-пари-логистика-локация - това им е водещото, а наема се плаща. Ако започнат да гледат точно това, което им е супер - първо не са гъвкави и второ такива цени им бият продавачите, че се обезсмисля гоненето да купиш търговския обект.

виж ако си кауфланд, лидл и била там играта е друга, но не говорим за подобни мега компании.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ама тебе май всичките ти приятели са под наем. И тях си ги съветвал за мяу то, признай си. Пък тез дето са купили то направиха на върха на цените.
                          Нищо де
                          Преди петнайсетина години Берти и приятели бяха собственици, ама пусто лакомия и КТБ! Сега са под наем (не и Берти, на него му построиха деЦка)

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ама тебе май всичките ти приятели са под наем. И тях си ги съветвал за мяу то, признай си. Пък тез дето са купили то направиха на върха на цените.
                            Нищо де
                            не всички

конкретно за този човек.
                            10 квартални магазина (бързооборотна стока) - 30тина човека персонал, стока за около 1.2-1.4 милки
                            без задължения към бюджета и доставчици... със собствена скромна логистика.

ако иска да купи тези 10 квартални точки - няма да му ги продадат или ще искат цена, която не е обоснована или трябва да се мести на купена локация, което е нова разработка на обекта...а и новите локации са на куци места...които тепърва ще се напълват.

тогава какво - ами върти си бизнеса, остават му по 25-30К на месец и си гледа работата и живота.
                            като се посъберат в строеж, но вече като инвеститор.

същия пример го гледам и в пъти по-голям търговец. Хора-стока-пари-логистика-локация - това им е водещото, а наема се плаща. Ако започнат да гледат точно това, което им е супер - първо не са гъвкави и второ такива цени им бият продавачите, че се обезсмисля гоненето да купиш търговския обект.

виж ако си кауфланд, лидл и била там играта е друга, но не говорим за подобни мега компании.
                            Last edited by bertram; 07.06.2025, 11:02.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ако имот , за който някой е склонен да плати 2К лв наем се пусне за продан на момента ще се повявят мераклии да платят 350-400К лв
                              работя с търговци и си обсъждаме.

преди 2-3 месеца обект нает от приятел беше пуснат за продан за 400К+ лв, а наемът му е 1000лв .. коментатърт му беше "на тази цена ми е скъп да го купя. по-добре да си плащам наема"

имаше го стреса от 1-2 огледа... но после нещата утихнаха...
                              той много добре знае колко пари изкарва, колко ще върже и тн и тн .. и не скача.

ако цената беше не 60К (по коефициента на на байлора), а 180К лева .. щеше вече да го е купил.

байлорчето си прави вятър
                              и е излетял от обекта със се циганията си
                              а новия хазяин може и не е ларш, като лордчето
                              и е спуснал наем от 2к

надявам се, си му казал за големото мяу
                              и да чака наеми от 2лв на квадрат
                              при продажна цена 6-800е
                              някъде около 2079-та
                              Last edited by ratten; 07.06.2025, 00:10.
                              препоръка е

Коментар

преди 2-3 месеца обект нает от приятел беше пуснат за продан за 400К+ лв, а наемът му е 1000лв .. коментатърт му беше "на тази цена ми е скъп да го купя. по-добре да си плащам наема"
                                Нищо де

Коментар

Working...
                                X