IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Та ще ми е интересно да наблюдавам връщане към нормалните съотношения .
    не знам дали ще ти е интересно, но знам че винаги ще наблюдаваш и никога няма да участваш

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
      Едно време един апартамент е струвал колкото плазмен телевизор . Днес един квадрат тухли е 4 квадрата плазма .

Всичко зависи от капацитета за производство и технология , предлагане и търсене .

А производството на тухли е във всяко село и по силите на всеки който запретне ръкави .

Та ще ми е интересно да наблюдавам връщане към нормалните съотношения .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Така де , ама шумата олекна много последните години и няма нищо общо със 2008! СиренИЕ 25-30лв кг
        ПП ИмотЯ колко тр да е , два за леФ пардон евро?
        Сиренето няма общо , а търсене и предлагане . Цената на имота може да е една и съща при сирене 1лв и при сирене 10 лв.

Коментар

Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.
          Евала! Точно така! Трябва ли ти ковеш и не се замисляш, след години ще се убедиш че си постъпил правилно...а аз, експерта по имоти съм дал правилен съвет. И на мен - стига ми тая награда да каже нявга народа....
          Last edited by bulgarian lev; 06.07.2025, 03:08.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз се радвам че ти ,,порасна" в имотно отношение. С покупките в Израел и в Бг осъзна колко ъпнаха имотите откакто пишем. Мисля че бяха трийно по-евтини. И загърби заяждането заради самото заяждане, а осъзна че си умножил парите си. Това е важното. Кой колко и кога е купил няма значение, важно е че утре или след 5 години няма да може. Дали доходи, дали цени на имотите, дали възраст напредваща, дали неразбирателство в семеен план, дали просто нежелание...това не усвоиха чакалите...ми чакали са, колкото Бертучи от Армения да отбелязва този епитет...те чакат...чакат....а Бертучи....пардон, тати и и мама купуват в тих захлас.......но само сделки не на пазара, директно в тесните клиентски кръгове....лудите чакали, горките ка да купят...ми те и на 1000€ няма да купят. Има си хора за това. За тях гетата по 2000€ към днешна дата...утре по 2500 след наистина разумния спад...нещо такова се случва.
            Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Моят е много по-малък но е в идеалния център. Ще се радвам да се видим, ако сте там в края на юли
              И аз, казвай, на мен от Пловдив ми е 265 км и 2 часа и малко отгоре път. Минавам, после се качвам до Албена, там пък къв рай е не ща да казвам.

Коментар

Лордиевич, в Бургас съм в момента, на съпругата ми в апарта, дето сама си го купи, Лазур, на 300 м от Флората и съвесем до Морската градина, по мой съвет и нюх къде да купи, щото преди 2 години се беше забила да гледа из Славейков и Зорница. Апарта е страхотен, направен, тип топ, има малко потребителски кредит около 50 бона, които аз ше и погася. Две спални, просторен хол с кухня, две тераси....уникален апаарт...147К€ дотук с ремонт и всичко останало. Остава обзавеждане на двете спални. Уникален апартамент.
                Моят е много по-малък но е в идеалния център. Ще се радвам да се видим, ако сте там в края на юли

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Хахаха 50 бона. Това пари ли са бе гольо? В акции в кеш и в злато ги имаме. В имоти по 25
                  Лордиевич, в Бургас съм в момента, на съпругата ми в апарта, дето сама си го купи, Лазур, на 300 м от Флората и съвесем до Морската градина, по мой съвет и нюх къде да купи, щото преди 2 години се беше забила да гледа из Славейков и Зорница. Апарта е страхотен, направен, тип топ, има малко потребителски кредит около 50 бона, които аз ше и погася. Две спални, просторен хол с кухня, две тераси....уникален апаарт...147К€ дотук с ремонт и всичко останало. Остава обзавеждане на двете спални. Уникален апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ние ше сме първата!

Все някой ще развее белия байряк - ти ще имаш първи тая чест!
                    Джулка, Професоре, ти нема да лупнеш имотец нивга, но твоите студенти ще им се наложи да шарят поне по 4К€ линейния метър...помни ми думата!

Коментар

Така де , ама шумата олекна много последните години и няма нищо общо със 2008! СиренИЕ 25-30лв кг
                      Офффф, той 2008 баш имоти е гледал, бил е гладен като въшка, но за сметка на това хептен беден, попрочел кво е било и го казва......то аз 2008 изчезнах навън с 170 € джоб пара. Като Кретена с 500€ на море, аз имах договор но джобните бяха нищо. Радвам се че не се наложи в началото нищо да не продавам. А то не беше много, нищо да кажа по-ясно.
                      Last edited by bulgarian lev; 06.07.2025, 02:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

В Бг е пълно с въшльфци дето за тях 1 милион е нищо ама ако им потрябват 50 бона спешно ще се накендзват в гащите големи шумкарчета.
                        Брокерчетата са чист пример
                        Тука си 100% прав. Милионите за нищо ги немат, но предимно чекат да ги осребрят.

Коментар

Аз се радвам че ти ,,порасна" в имотно отношение. С покупките в Израел и в Бг осъзна колко ъпнаха имотите откакто пишем. Мисля че бяха трийно по-евтини. И загърби заяждането заради самото заяждане, а осъзна че си умножил парите си. Това е важното. Кой колко и кога е купил няма значение, важно е че утре или след 5 години няма да може. Дали доходи, дали цени на имотите, дали възраст напредваща, дали неразбирателство в семеен план, дали просто нежелание...това не усвоиха чакалите...ми чакали са, колкото Бертучи от Армения да отбелязва този епитет...те чакат...чакат....а Бертучи....пардон, тати и и мама купуват в тих захлас.......но само сделки не на пазара, директно в тесните клиентски кръгове....лудите чакали, горките ка да купят...ми те и на 1000€ няма да купят. Има си хора за това. За тях гетата по 2000€ към днешна дата...утре по 2500 след наистина разумния спад...нещо такова се случва.

Коментар

В Бг е пълно с въшльфци дето за тях 1 милион е нищо ама ако им потрябват 50 бона спешно ще се накендзват в гащите големи шумкарчета.
                            Брокерчетата са чист пример

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Ше станат 4к във Велинград га шоколадите станат по 400лв.
                              То 2008г брокерите така викаха пак после видяхме кво стана

Коментар

Да, верно, изчакай и не се юркай на 4К€ в център примерно, ще купиш на 4К€ във Велинград, само да се сринат пустите му цени. Още малко, аз прогнозирам 1-2 години след ЕЗ демек след 1 Януари 2026 2 години...таман, почти 2029.
                                Ше станат 4к във Велинград га шоколадите станат по 400лв.
                                То 2008г брокерите така викаха пак после видяхме кво стана

Коментар

Working...
                                X