IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мой познат преди време за цената на 2 двустайки си купи 10+ декара накрая на един софийски квартал (недолюбван, цигански и тн итн), но в рамките на околовръстното.
    построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.

ама тухли та тухли
    Не всеки има топки и кураж за такъв бизнес.

Има много инвеститори, изгубили парите си. Аз пъл имам колега от следването, беше доста беден, но първо си купи двустаен панелен апартамент през 2006 г., а после през 2020 г. голям апартамент в затворен комплекс до Околовръстното. Обаче къта и не харчи за глупсоти и работи нон-стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Берти това пак са тухли, и как може да сравняваш "2-3-4 двустайки" с 1 или 2? Повечето тук нямат такъв капитал - да хвърлят 1 милион в нива, освен това той очевидно има някакъв бизнес и това му е било по-скоро инвестиция в него а не толкова заради имота. Сравняват се ябълки с банани.

Иначе и за мен земята е по-привлекателна покупка, но не е за всеки.

1-2 за покупка
      1-2 за склад сандвич панел

1-2 защото много играят цените
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
        Изпадат страхотни ниви.
        нали не бъркаме ниви с парцели за стрителство? Щото аз говоря за ЗЗ, която се ползва по предназначение - малка, но съществена разлика
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

мой познат преди време за цената на 2 двустайки си купи 10+ декара накрая на един софийски квартал (недолюбван, цигански и тн итн), но в рамките на околовръстното.
          построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.

ама тухли та тухли
          Берти това пак са тухли, и как може да сравняваш "2-3-4 двустайки" с 1 или 2? Повечето тук нямат такъв капитал - да хвърлят 1 милион в нива, освен това той очевидно има някакъв бизнес и това му е било по-скоро инвестиция в него а не толкова заради имота. Сравняват се ябълки с банани.

Иначе и за мен земята е по-привлекателна покупка, но не е за всеки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кои категории купуваш?
            Не гледам категории. Гледам да е в рамките на ооловръстното и да има потенциал. Да не попада под далекопроводи и други сервитути. Общо взето шопската земя тук е 4-5 та категория.

Коментар

Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
              Изпадат страхотни ниви.

ама тухли та тухли

Коментар

стига и ти - това твоето е земя за парцелиране не е за работа като земеделец
                Така е, но докато стигне до промяна на статут, окрупняване или промяна на ПУП си е земеделска земя и я давам на арендатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Яне промили са ти яко мозъка с евргейски ценности.
                  Искаш да кажеш, че не е вярно?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

яростен евроатлантик е яне
                    подозирам, че до скоро е ходел на бузлуджа
                    препоръка е

Коментар

Изпадат страхотни ниви.
                      кои категории купуваш?
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не се блъскайте, ще има за всички:
                        Nikolay Slatinski 1 ч ·

Мой приятел в Харкив казва:
                        - Пиши, обяснявай на тези у вас, които са за Путин, че ако България падне в неговите лапи, я чака същото като в Донецк и Луганск. Путин ще остави България без млади мъже! Те първи ще бъдат евтино пушечно месо за неговите завоевателни цели. Нека онези в България, които са за Путин знаят - те залагат на дръвника главите на своите синове! Това е неизбежно!

Коментар

Как разбра че ремонта ще е по-скъп? Ако ще къртиш всичко до тухла да, ако не си толкова претенциозен, с освежаване ще минеш далеч по-евтино от НС на шпакловка и замазка.
                          там тухла няма
                          има един гол панел

и странното е, че от стаите се вижда съседния панел
                          демек и отстоянията ги няма
                          препоръка е

Коментар

Не се блъскайте, ще има за всички:
                            ...
                            яне, прекалено си индоктриниран
                            препоръка е

Коментар

Изпадат страхотни ниви.
                              стига и ти - това твоето е земя за парцелиране не е за работа като земеделец

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Само много, ама много луд човек би купувал земеделска земя на тази цена в момента!
                                Изпадат страхотни ниви.

Коментар

Working...
                                X