Първоначално изпратено от AMG2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Вече ДЕСЕТ ГОДИНИ чакаш да ни чукне криза. Имаше ковид, война, смяна на правителства и парламенти през няколко месеца, вдигане и падане на долара, на ецб лихвите също. А вместо да чукне имотите, все перонците ги чука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не вярвай на очите си, не вярвай.
Скоро и тука. Директни плащания на калпак са десетки пъти по-вероятни от бюджетни икономии. Пак казвам - дефлацията е брутална. Борбата с нея също е брутална. Преди бях убеден, че ще я победят. Вече не съм чак толкова сигурен. Без война, ковид 69 и сериозно покачване на нафтата няма как да направят инфлация.
Идва време в което ще се работи на две работи за малко пари и да се плащат солени кредитити. Дупе да му е яко на Ганьо.
Коментар
-
Пич, в Германия не си видял какво е. За скандитата изобщо да не споменавам. Тука в ограмната част от случаите срещу себе си имаш човек, с който можеш да се разбереш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Стига си хленчил, Трайчо, побързай с покупката, че изтича прозорецът на възможностите:
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
докато не ни чукне някаква криза - тогава миграцията се обръща много бързо, защото няма как всички да са администрация, а много отрасли просто ги няма, за да създадат работни места.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То по- кофтито и необяснимо за мен е, че производства с ниска добавена стойност се изнасят от БГ и отиват в Румъния примерно където заплатите на работниците са по- високи. Последно някакви сладоледи бяха юливър или нещо такова- няколко стотин българи останаха без работа само от тях.......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
докато не ни чукне някаква криза - тогава миграцията се обръща много бързо, защото няма как всички да са администрация, а много отрасли просто ги няма, за да създадат работни места.
не, че в Европа ги има, но там количествените натрупвания са по-големи.
дефицити, трупане на дългове са нещо ограничено във времето особено за малка отворена икономика като нашата.... после ще се чудим.
Коментар
-
Реалната ситуация е, че последните години все повече българи се прибират от чужбина и все по-малко заминават. Миграцията е ПОЛОЖИТЕЛНА. Драстично!!! намаля броят на желаещите да учат в Европа висше.
Тоест, подобни постове са някакви лакърдии, които всички налични данни опровергават. Е, на някой може да му е студено и на 30 градуса, ама ми идва в повече кога тръгне да обяснява, че е кучи студ и всички по тениска побъркани.
Естествено има проблеми. Сериозни проблеми, но значително по-малко на брой и не толкова структурни. Но най-противното е кога някои паляци тръгнат да плюят българите. В Европа няма по-качествен народ.
не, че в Европа ги има, но там количествените натрупвания са по-големи.
дефицити, трупане на дългове са нещо ограничено във времето особено за малка отворена икономика като нашата.... после ще се чудим.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Така е.
Брутален олигофрен трябва да си да виждаш дефлация при постоянно увеличаваща се валутна маса.
67 хиляди младежи в Гърция са подали молба за получаване на дигитална дебитна карта със заредена сума 150 евро.
Право на дигиталната карта имат младежи, навършили тази година 18 и 19 години. Сумата може да се използва за туризъм - заплащане на билети за пътуване, нощувки в хотели, а също и за билети за концерти и посещение на музеи, съобщава БНР.
Правителството е отделило 30 милиона евро по тази програма в помощ на младите хора. Тази карта получават всички млади хора на посочената възраст, независимо от годишния им приход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
В София на ЦАГ тоалетната не е особено приятна
И това пак е от по-малко неприятните изживявания, които можеш да имаш на ЦГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
Ние с жената ходихме пред 3 години в Милано и там яко черни, вечерта се разхождахме в центъра и трима минаха покрай нас,откраднаха на жената очилата от чантата и послея тя се възмути викам и добре че не извадиха някой и друг нож и там си оставахме...
Предишният ми коментар беше основно за сравненията с навлеците по улиците, психично болните, клошовете и изобщо бездомниците, защото има клошари, които имат имот, но са избрали да бъдат такива.
Не виждам особена разлика, но за сигурността, там със сигурност отиваме в друга категория.
В метрото, на която и да е голяма западноевропейска столица никога не знаеш кога ще се появи мароканеца с ножа. Вечер там нямаш работа.
В Париж и изобщо във Франция силите за сигурност патрулират с тежко въоръжение. Не съм се интересувал, но не изглеждат като полицаи, а като войски от Френският легион.
Испанчетата са виждали далеч по-фрапантни гледки и затова какво има да се впечатляват толкова или коментират? Наясно са.Last edited by Kris_; 21.04.2025, 15:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Чиновническия материал е най-зле
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Човека описва реалната ситуация (и то не го казва с радост), а вие, не бил патриот, плюел по родината и т.н. Ами никога няма да се оправим, като материала е такъв (такива като вас имам предвид)! Кое не истинина в това което каза за София?
Тоест, подобни постове са някакви лакърдии, които всички налични данни опровергават. Е, на някой може да му е студено и на 30 градуса, ама ми идва в повече кога тръгне да обяснява, че е кучи студ и всички по тениска побъркани.
Естествено има проблеми. Сериозни проблеми, но значително по-малко на брой и не толкова структурни. Но най-противното е кога някои паляци тръгнат да плюят българите. В Европа няма по-качествен народ.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар