Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Как разбра че ремонта ще е по-скъп? Ако ще къртиш всичко до тухла да, ако не си толкова претенциозен, с освежаване ще минеш далеч по-евтино от НС на шпакловка и замазка.
има един гол панел
и странното е, че от стаите се вижда съседния панел
демек и отстоянията ги нямапрепоръка е
Коментар
-
Не се блъскайте, ще има за всички:
...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
Изпадат страхотни ниви.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо много, ама много луд човек би купувал земеделска земя на тази цена в момента!
Изпадат страхотни ниви.
- 1 like
Коментар
-
Как разбра че ремонта ще е по-скъп? Ако ще къртиш всичко до тухла да, ако не си толкова претенциозен, с освежаване ще минеш далеч по-евтино от НС на шпакловка и замазка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Очевидно е, че колегата ockobocko си търси ново строителство, а ти му предлагаш панеляци?
Дори да е на по-ниска цена, този коптор ще излезе по-скъпо, като крайна цена, просто ремонта ще е по-скъп от аналогичен апартамент НС.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Очевидно е, че колегата ockobocko си търси ново строителство, а ти му предлагаш панеляци?
Дори да е на по-ниска цена, този коптор ще излезе по-скъпо, като крайна цена, просто ремонта ще е по-скъп от аналогичен апартамент НС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, човека търси нова тухла
ти все на панели за ремонт го пращаш
Коментар
-
започвай да шиеш якички
Nikolay Slatinski 1 ч ·
Мой приятел в Харкив казва:
- Пиши, обяснявай на тези у вас, които са за Путин, че ако България падне в неговите лапи, я чака същото като в Донецк и Луганск. Путин ще остави България без млади мъже! Те първи ще бъдат евтино пушечно месо за неговите завоевателни цели. Нека онези в България, които са за Путин знаят - те залагат на дръвника главите на своите синове! Това е неизбежно!
- 1 like
Коментар
-
започвай да шиеш якички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
ти все на панели за ремонт го пращашпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнениеЗдравейте, отново.
Относно препоръките за Овча Купел 2. Все още не съм ходил да пообиколя квартала. Но намерих 4-5 сгради там, които са все още в строеж, звънях на инвеститорите и реално всичко е разпродадено, или ако не е, то те са някакви апартаменти с непосилна за мен цена. Те сградите си бяха на топ места де, пешеходно разстояние от метрото, училището и детски градини.
Както и да е, намерих една сграда в Овча Купел 2 на ул. Николай Копиткин, в която има апартаменти, които мога да си позволя.
Бих се радвал на мнение, относно локацията. Излгежда, че да е окей, пак близко до метро, училища, градини, квартални магазинчета и т.н.
Че се опасявам, ако се бавя още малко, да не зема да изпусна и този апартамент. Ако чуия хубави мнения, като нищо уикенда да отида до обиколя около улицата и другата седмица да званя за оглед и да капарирам.
И все пак за 200k Евро ми излизат и обяви и във други, уж по-хубави квартали, като Зона Б-5, Зона Б-19, Младост, Красно Село и т.н. Но не съм им и обрщал внимание особено, тъй като предполагам, ще са на кофти локации в квартала, понеже някак си са на доста по-ниски цени, спрямо другите обяви по тези квартали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти да не си бил в кашмерията, че ми завиждаш?
Как беше - спри кашика, да си почине танка.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар