IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

какви ги говориш? Не знаеш ли, че демографията е фактор? ластика е опънат и скъса ли се, предстои брулене на круши.

Четящите и развиващите се ще са новите имотни помещици.
    Само у Филибето не захлупих имот. И няма да го направя, макар че в Пловдив никнат нови квартали, които само преди 2 години когато дойдох бяха равен терен. А определени сгради в Тракия по 15 етажа и дълги по 300-400 метра се чудя как би се живяло в тях.
    Просто имам нюх кога и къде да купя. И бъдещите гета ги виждам отсега.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Вече има депозити(Едното не е точно депозит) на 6.5% и 6% лихва от две бг банки. И двете си им го пише на сайтовете. Съвсем скоро купуването с цел отдаване под наем няма да е толкова доходонстно.
      С кви условия? Колко години не треа да бараш? Докато те оберат класически по банк маниер. По-добре играй бинго или върти рулетката в казината.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Вече има депозити(Едното не е точно депозит) на 6.5% и 6% лихва от две бг банки. И двете си им го пише на сайтовете. Съвсем скоро купуването с цел отдаване под наем няма да е толкова доходонстно.
        Не знам кои са банките. Лихвите ми се виждат високи. Знам за лихви по 2 - 2,5%.

Трябва да бъдем иновативни и да не лежим на стари лаври.

Коментар

Това съм и направил(само, че не в България)
          още по-добре
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бутай у депозити и си свиркай
            Това съм и направил(само, че не в България)
            Last edited by antani; Вчера, 22:51.

Коментар

бутай у депозити и си свиркай
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали ти беше писал, че дори да сложиш скъп гранитогрес, естествен паркет, мебели от Como и всичко да е изпипано, наемателите ще го осерат и опърдят,

И като дойдат Ганка и Пламен от Попово, дали ще отидат на наем 1200 лв или на наем от 500 лв? Приемаме, че и двете жилища са чисти и годни за нанасяне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Гледам, че същото явление се наблюдава и тук!

Аз, преподобния Джулиъс от София прайд обърках инфлацията с дефлацията, както си обърках и полюсите

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Защо ли става все по- тихо на перона???

ВСИЧКИ ПОНИЖИТЕЛИ СА ИЗТРЕБЕНИ ДО КРАК!!
                    Гледам, че същото явление се наблюдава и тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

като исак нютон лежа под крушата и чакам гравитацията да започне да работи
                      Не е лошо твоето положение , защо обаче подвеждаш хората да се катерят по дървото?!

Коментар

а ти къде си в цялата тая работа
                        като исак нютон лежа под крушата и чакам гравитацията да започне да работи
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

На пост като глашатай! Благотворително!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                            Нещо пазара на НИ в СФ си е.а мама.а.
                            От апартаментче по суверенче на месец, събрахме за нова инвестиция. Златото е с добра цена...обаче.... Няма имоти. Миналата година за 3000 Е на м2 купихме двустайка в Гео Милев-събуваш се и влизаш. Обаче в момента греда! В районите в които търся: Гео Милев, Яворов и Оборище се предлагат тотални мизерии за 3500-3800м2 ( от типа бели соц кухненски шкафове, външни поцинковани тръби в банята... мухъл и мизерия) и за 4000-4300Е м2 някакви компромистни имоти с полу ремонти. ОК, съгласен съм да дам 4000Е/м2, но за нещо да се събуя и да влезна. И веднага да му взема 1 суверен на месец.
                            Нали ти беше писал, че дори да сложиш скъп гранитогрес, естествен паркет, мебели от Como и всичко да е изпипано, наемателите ще го осерат и опърдят,

И като дойдат Ганка и Пламен от Попово, дали ще отидат на наем 1200 лв или на наем от 500 лв? Приемаме, че и двете жилища са чисти и годни за нанасяне.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти си на ниското и няма да те люля толкова дръж се здраво и всичко ти е точно
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                                Ремонтите станха много скъпи и апартаментите с хубав ремонт са по 350 000 евро.

При тези цени няма смисъл от рентване. Просто в момента се осъществява системна промяна и старите правила не важат.

На мен не ми тече никакъв доход от фрилансърска дейност от тази година.

Не се оплаквай! Почистването на стълбището в блока е също вариант на фрийлансърска дейност. И не забравяй да се самоосигуряваш!

Тук - първите ти три умозаключения нямат никаква връзка:

"Ремонтите станаха много скъпи." (пазар, бе човек - никой не те насилва да плащаш скъпо! Стоиш си отстрани и наблюдаваш - това не е трудно)

"Апартаментите с хубав ремонт са по 350 000 евро." (на времето бяха на различни цени, но ти държеше парите на тати и мама "за лихва" в ДСК, а сега "разполагаш" пак в ДСК - как да навиеш майка ти да ги изтегли от ДСК - нали и тя е с "лоша финансова култура"?...)

"При тези цени няма смисъл от рентване." (защо даваш "съвети" - кое е скъпо и по какъв начин един собственик, който не си ти - да управлява даден имот, за който негов имот - той е платил сумата, която на теб ти е "скъпа")

Ако пита теб - собственикът не би дал пари за "скъп ремонт" и - вероятно тези пари трябва да ги "тури на влог в ДСК"? Нали правилно съм те разбрал, или имаш друго "инвестиционно решение" ?

Щото - след няколко месеца ремонтите ще бъдат ОЩЕ ПО-СКЪПИ, а доходността на влога - ще ни кажеш какво би покрила... (при нарастващи издръжки на банките)

Т.е. - "скъпият" ремонт днес е много по-изгоден от много по скъп ремонт - утре. За 50 години поне това трябваше да си осъзнал.

Коментар

Working...
                                X