Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не разбрах в България, ли живееш или си още в щатите ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не разбрах в България, ли живееш или си още в щатите ?
момчето не е излизало извън дълбоката провинция.
дори в софия не са го водили.
най-много в пловдивпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s
Нали ти казах,че СФ за мен е ГЕТО и даже и безплатен апартамент да ми дадат + кола ,няма да живея там НИКОГА.
Ти пак същата плоча въртиш ,в Сф съм искал,в СФ .Одеве пък за земетресенията не съм знаел. Имам чувствто ,че си някъв малоумен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
накавръка ще напълни гащите ако погледне навънпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това мисля и аз и понеже следиш какво готви ЕС, та затова казвам да внимаваме. Руснаците, масово няма да продават ако не ги засилят от ЕС, и да, много възможно е да дойдат тук да се крият от войната. Приемем ли ги да ти кажа няма да си тръгнат и ще ни наводнят като за демографията ни може и да е добре както и за имотите хахаха
Коментар
-
Есенните прИмоции започнаха във Варна:
"Здравейте, не се води точно затворен комплекс, но има такса поддръжка за басейна и общите части. Всички подвобности, може да разберете ако се свържете на посочения телефон. Имаме АКЦИЯ до края на Октомври месец, който закупи апартамент няма да плаща такса за две години."
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Почти всички комшии-руснаци дойдоха и си платиха таксите, отделно вчера 2 руски буса дойдоха с мн. багаж. За първи път ги виждам, вероятно руснаците отдават под наем на други руснаци, които бягат от могилизация. Ще се разбере кво става. Ако ес не ги "натисне" може би няма да бързат да продават, засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
До момента печелеха добре и нямаше смисъл от такива неща, но в близките години риска ще се увеличава..... Всеки си решава сам как да постъпи....
Коментар
-
Така е, предимство е да купиш на зелено, двата са ми са така. Ходиш, гледаш, и избираш най-хубавото, но сега вече е по-рисковано. Даваш 30-50% от сумата и чакаш години и се молиш строителят да не прехвърли фирмата в "офшорна" зона.
П.С да не си помислите, че под "офшорна зона" имам впревид някой остров! Не! Офшорната зона е в България - в циганската махала.
Коментар
-
Ами затва е добре да се купи на зелено и да гледаш кое какво е. Аз съм виждал огромни фуги, външни стени с ОГРОМЕН видим наклон / за колоните не съм сигурен/. После като сложат замазка/фасада нищо не се вижда.....и Джони пуска обява на ново завършено за препродажба и се чуди що така некой го продава....:-))))
П.С да не си помислите, че под "офшорна зона" имам впревид някой остров! Не! Офшорната зона е в България - в циганската махала.Last edited by better; 27.09.2022, 20:04.
Коментар
-
Мен ако питаш с "местни доходи" е по-вероятно да купиш в Сф отколкото на друго място, особенно във Варна.
Важното от поста ми беше, че ако щеш вземи Богота, Мексико, Кайро, Банкок или Казабланка никъде обикновен човек не може да купи.
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12645670
Лошо, и да отървеш сърдечния арест, или изгарянията от мълнията съдовете пълни с електролит (кръв и плазма) са главните проводници на тока. Тромбозират и става мазало, спасението е малко вероятно.
Сори за отклонението.
Как са гръмотводите по вашите имоти. Проверявайте ги.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми не, така е във всеки милионен град по света. Без значение дали е Европа, Африка , Америка или Азия. Обикновен човек / 95% от хората/ /с местни доходи/ не могат да си купят жилище в такъв.
Кавръка ги разбира повече кръчмите в София той да ти препоръча.... Аз от селският хоремаг не съм мърдал по-далеч....
Коментар
Коментар