If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценени
Споко, след корекцията която чакат от 40-50% ще разберат че животът им се коригирал леко с 70%. Само височината на Аспаруховия мост ще е същата, кой с бънджи, кой без - ще имат избор.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ми използвай ги овреме да не ги отвееш. Най-приятелски съвет. Или ги мултилицирай още, ти си знаеш. .
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.
Благодаря за загрижеността ви дофтуре, но все пак да ви успокоя - използвал съм ги коги и за квото требе. Занаппред също смятам да ги ползвам, ако нЕмате нищо напротиФ.
Ми не е бе дофтуре. 1 млн са си 200 дка земя в Добруджа, две панелки в Сф, 25 коина. За теб може и да са пръдни, (всеки си има право на лично мнение) но за мен си е активът на десетилетието, който ми помогна да си умножа парите.
Ми използвай ги овреме да не ги отвееш. Най-приятелски съвет. Или ги мултиплицирай още, ти си знаеш. .
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.
Ми не е бе дофтуре. 1 млн са си 200 дка земя в Добруджа, две панелки в Сф, 25 коина. За теб може и да са пръдни, (всеки си има право на лично мнение, даже и завистлиФцитИ) но за мен си е активът на десетилетието, който ми помогна да си умножа парите.
Кви лордове бре бонке? То да си мельонер в бг не е кой знае кво. Даже бабите с 2 панелки са мельонери! Повечето мои познати - арендатори, моряци, програмисти, бизнесмени и т.н имат поне 5 (без да броим земите, вкл наследственни), само за сведение, 1 дка земя във Варненско и Добруджа вече е 5к лв и никой не продава!. Също така имам състуденти, които не попадат в тези категории, пак имат по 4-5 имота и то само във Варна.
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.
Затова ли се напълни напоследък с изплискали легена понижители
Капка вОда нема да остане в лигеня...Лордиевич, при обезсърчителните цени даже и в градовете които не са в шестте с над 120К жители нещата стават безнадеждни. Къщи в селата близо до градовете, парцели, собствеността е инструмент, а не място за сране на спокойствие.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ай стига бе, повечето?! И то най-малко 5! Явно познаваш предимно мЕлЕонери и лордове. Да се чуди човек как си попаднал в този форум, сред простолюдието.
пп сигурно повечето твои познати са 30+см, налЕ?
Кви лордове бре бонке? То да си мельонер в бг не е кой знае кво. Даже бабите с 2 панелки са мельонери! Повечето мои познати - арендатори, моряци, програмисти, бизнесмени и т.н имат поне 5 (без да броим земите, вкл наследственни), само за сведение, 1 дка земя във Варненско и Добруджа вече е 5к лв и никой не продава!. Също така имам състуденти, които не попадат в тези категории, пак имат по 4-5 имота и то само във Варна.
Ай стига бе, повечето?! И то най-малко 5! Явно познаваш предимно мЕлЕонери и лордове. Да се чуди човек как си попаднал в този форум, сред простолюдието.
пп сигурно повечето твои познати са 30+см, налЕ?
Моля ти се. Пича вечеря само в Джанам и Капитан Кук, не го подценявай. Понеже никой не го зябелязва, си е купил голям черен таралясник и дава по 10 кинта да му го паркират на видно място, за да впечатли останалите селяни и някоя друга евтино тунингована парцалеса. Варна е пълна с такива образи.
По темата, понеже следя пазара през публична продан , това е най-слабата година от много време насам.
Политика на банките след ковида, да договарят, опрощават и какво ли не до последно. Така, че много имоти на продан както от 2010 натам няма да има.
"Няма ги онези купувачи, които взимат по 4-5 апартамента и купуват за спекулация и препродаване. През цялото време пазарът се движи от хора, които търсят за собствена нужда", посочва Весела Илиева.
Дрън дрън. Повечето от моите познати имат най-малко 5 имота, купени с цел препродажба. Аз лично имам 3. Всеки, който имаше скътан някой лев го вкара в имоти, което не е лошо. Проблемът идва от тези дет теглиха кредити (т.е. спекулираха с чужи пари).
"Няма ги онези купувачи, които взимат по 4-5 апартамента и купуват за спекулация и препродаване. През цялото време пазарът се движи от хора, които търсят за собствена нужда", посочва Весела Илиева.
Дрън дрън. Повечето от моите познати имат най-малко 5 имота, купени с цел препродажба. Аз лично имам 3. Всеки, който имаше скътан някой лев го вкара в имоти, което не е лошо. Проблемът идва от тези дет теглиха кредити (т.е. спекулираха с чужи пари).
Коментар