IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.

А не това, което ви описах в кв. Подуене.
    За 200 000 лева най-много да направиш груб строеж и инсталации на еднофамилна къща. За довършителни може още толкоз да отидат.

пп май предпочиташ градинар пред камериерка

Коментар

• https://mobile.frognews.bg/article/253750/
      Хм, кой прогнозира ръст до края на годината? Не се плащат от лихвите нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Евго, за какви двойки ми приказваш не разбирам ? Какви са тези романтики дето те гонят при чисто бизнес интереси Това е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш
        Човек като е решил да си прави къща и ще набива 200 000 лв поне, иска тя да е на хубаво място - Бояна, Княжево, да има хубава природа и хубави къщи наоколо. Да сложи басейн на двора, да има барбекю и цветя. Отделно къщата иска и доста грижи физически, градинар например.

А не това, което ви описах в кв. Подуене.

Коментар

Във въпросния квартал има и недовършен блок от много години. И Владайската река минава от там и на много двойки няма да им хареса цялостната атмосфера.
          Евго, за какви двойки ми приказваш не разбирам ? Какви са тези романтики дето те гонят при чисто бизнес интереси Това е почти център и ако знаеш колко бързо ще започне да им харесва на романтиците ,няма да повярваш

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66393227464669

Скачайте тигри
            Топ оферта ,с ремонта на няма и 1400 евра -тристаен

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

я кажи на черковна и мадрид кво ще строят и дали продават. Нали ти е вилает
              Нищо не се строи за сега. Наследниците не могат да се разберат ,а и много били зад граница. Преди две години се интересувах от този парцел . Събориха една къща защото е била опасна и от тогава нищо. Иначе съм го проверявала парцела и беше с 26 м. кота корниз, златна земя ама на не случила на собственици за сега.

Коментар

Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинка Ама да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
                Във въпросния квартал има и недовършен блок от много години. И Владайската река минава от там и на много двойки няма да им хареса цялостната атмосфера.

Коментар

Хахаха, дай ми един малък парцел пък да видим дали не мога да вдигна блок. Що се излагаш не разбирам ? Лошо било ,ами много ги обичам тези лошавите места на 20 мин. от Заимовата градинка Ама да знаеш ,хич скъпо няма да вървят хахаха
                  я кажи на черковна и мадрид кво ще строят и дали продават. Нали ти е вилает
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Става дума за малки парцели с къща, където не може да се построи блок.

Не вярвам да вървят скъпо.
                    стотина хиляди евро ако става само за къща, колко му е.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        Чета Евго и се чудя, как може врял и кипял в дебрите на НИ, дори да си помисли за парцел в Подуяне и въобще Подуяне и думата евтино как биха били съвместими?!
                        Още , като млад учен, залитнах по теорията на Кристалер за централните места. Оттогава, винаги се съобразявам с локацията, която трябва да ме тегли като магнит към по-централни места в по-големи полиси, доколкото ми позволява бюджета

Коментар

• Чета Евго и се чудя, как може врял и кипял в дебрите на НИ, дори да си помисли за парцел в Подуяне и въобще Подуяне и думата евтино как биха били съвместими?!
                          Още , като млад учен, залитнах по теорията на Кристалер за централните места. Оттогава, винаги се съобразявам с локацията, която трябва да ме тегли като магнит към по-централни места в по-големи полиси, доколкото ми позволява бюджета

Коментар

Не е скъпо, ли ?! Я, дай насам нещо евтинко в кв. Подуене, защото мисля, че нямаш никаква представа от цените Един хубав парцел със стара къща на нормална цена ще купим дори в комбина с Лев и Вълчо, ама няма
                            Един път ходих там наскоро да взема колет в кв. Подуене от дясно на бул. В.Вазов и не ми хареса. Селско, къщите не са много оправени, само където кокошки и кози нямаше, приличаше на ул. Пирин в днешните Манастирски ливади, но както беше през 1985 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Има проста житейска логика, тъпо е да хвърлиш 150кЕ за строителство в някое смотано село, няма да донесат стойност. Също както е тъпо да направиш ремонт и обзавеждане за 50кЕ на панелка в Люлин, никой няма да го оцени. Хубавата локация умножава вложените пари, лошата ги опропастява.
                              +1000

Коментар

В моя квартал, през 2000-2002г. не помня точно кога, имаше голям парцел с някакви съборетини.

Инвеститорът изрина всичко и си построи двуетажна нова къща с гараж, има площ като за два просторни апартамента, колата му е хубав Мерцедес и много добре направи, изглежда красиво и изпипано. И е на 5 мин от идеалния център на София с кола.

Пак в моя квартал разни социалистически къщи ги достроиха и разшириха, но не е така хубаво както новото. Дори наскоро изринаха някаква съборетина и са разчистили двора за строеж (според мен не позволява блок да се строи). Това са последни парцели в региона.

В квартал Подуене има много къщи и там човек може нещо да си построи като има мерак и не е скъпо, като да пътуваш от с. Мало Бучино или Рударци.

Поздрави
                                Не е скъпо, ли ?! Я, дай насам нещо евтинко в кв. Подуене, защото мисля, че нямаш никаква представа от цените Един хубав парцел със стара къща на нормална цена ще купим дори в комбина с Лев и Вълчо, ама няма

Коментар

X