IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Различно, на хора, на фондове, на едри и дребни земевладелци. Всъщност най-едрите земевладелци не са в Добруджа и ако наистина беше в тези среди щеше да знаеш.
    И аз донякъде така мисля, не съм им смятал декарите, но ето в Кнежа, Искър и льосовите земи чернозем с огромни площи по поречието на Искър и Дунавската равнина са с добри ренти. И в Южна България вероятно също. И Добруджа, разбира се, но зависи от много неща.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.
      Слушам некви реклами за 120 лв на дка в землището на град Кнежа. Но не знам условията. Имам земя наблизо и съм на 85 лв дка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Рано е ,ако има ще е след 6 м. най-рано и не се знае от какви стойности ще тръгне защото все още се качват. Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
        Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
        Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 124391 euro
        Средна цена на кв.м: 1791 euro.
        Някои квартали се набалончиха до безумни цени. 2к, че и нахоре за панелка беше смешно преди година, сега е норма. Които помним - 2к преди година и половина - две купуваше на топ локации. Оттогава досега освен задържане на лихви и натрупани спестявания покрай пандемията друго не се е променило в полза на цените нагоре. Така, че промо ще има на панелките в соц спалните. Но, няма да се уморя да повтарям - централните квартали, които още не са увредени от безразборно строителство, ще са само нагоре, както е редно за всяка столица. Това положение от 2к в края на града спрямо 2,5-3к за центъра е нелепо. Ако ще в средатс на Младост да вдигнат реплика на Бурж Халифа или някоя друга чалга-мечта, крайният квартал си е краен квартал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Средната рента в шуменско е 40 - 90 лв.
          Точно така, аз вземам 50 лв в Нови пазар.

Коментар

В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.
            Средната рента в шуменско е 40 - 90 лв.
            Last edited by X_Y; 25.09.2022, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение

Струва ми се че е вече факт, а не се очаква
              Рано е ,ако има ще е след 6 м. най-рано и не се знае от какви стойности ще тръгне защото все още се качват. Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
              Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
              Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 124391 euro
              Средна цена на кв.м: 1791 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                очаква се охлаждане на пазара и спад в сделките с имоти. След като започнаха да се вдигат лихвите купувачите се позамислиха

Струва ми се че е вече факт, а не се очаква

Коментар

• очаква се охлаждане на пазара и спад в сделките с имоти. След като започнаха да се вдигат лихвите купувачите се позамислиха

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хахаххах, аз на джоба си ли да вЕрвам или на теб. Както казах, завистта вреди на здравето. Бъди здрав/а.

За да не си тровиш здравето, само ще те открехна, че отдавам на бостанджии.
                    Бе нали така беше из цяла Добруджа, сега нек'ви бостанджии. Знаеш ли каква част от Добруджа са бостани, има ли ЕДИН процент.

Коментар

Хахаххах, аз на джоба си ли да вЕрвам или на теб. Както казах, завистта вреди на здравето. Бъди здрав/а.

За да не си тровиш здравето, само ще те открехна, че отдавам на бостанджии.
                      Last edited by better; 25.09.2022, 17:10.

Коментар

Бонке къде живееш ти? Рентите са към 150 лв в Добруджа ( на мен толкоз ми платиха за мин год) в община Балчик са 200 лв. Свери си часовника.

П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.

Коментар

Съвсем се омота. 150-200 лева рента, къде туй чудо. Освен това арендаторите плащат а не взимат
                          Бонке къде живееш ти? Рентите са към 150 лв в Добруджа ( на мен толкоз ми платиха за мин год) в община Балчик са 200 лв. Свери си часовника.

П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.
                          Last edited by better; 25.09.2022, 15:22.

Коментар

Къде съм казал, че най-едрите са в Добруджа? Казах, че най-много обработваема има в Добруджа и вероятно половината е на собственици. Само 200 дка от тази земя в момента струва 1 млн лв. и носи всяка год на собствениците и по 30~40к лв, без да се притесняват от амортизация, данъци, кражби и т.н. 1 млн не са чак толкова мн пари.
                            Съвсем се омота. 150-200 лева рента, къде туй чудо. Освен това арендаторите плащат а не взимат

Коментар

• За мен единствените активи, които са ограничени и не могат да се "произведат" са Земята и Битконя. Почти всички други активи могат да бъдат произвеждани, докато залеят пазара, в т.ч и жилищата.

Коментар

Различно, на хора, на фондове, на едри и дребни земевладелци. Всъщност най-едрите земевладелци не са в Добруджа и ако наистина беше в тези среди щеше да знаеш.
                                Къде съм казал, че най-едрите са в Добруджа? Казах, че най-много обработваема има в Добруджа и вероятно половината е на собственици. Само 200 дка от тази земя в момента струва 1 млн лв. и носи всяка год на собствениците и по 30~40к лв, без да се притесняват от амортизация, данъци, кражби и т.н. 1 млн не са чак толкова мн пари.
                                Last edited by better; 25.09.2022, 15:00.

Коментар

Working...
                                X