Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Рано е ,ако има ще е след 6 м. най-рано и не се знае от какви стойности ще тръгне защото все още се качват. Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 124391 euro
Средна цена на кв.м: 1791 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Средната рента в шуменско е 40 - 90 лв.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.Last edited by X_Y; 25.09.2022, 21:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение
Струва ми се че е вече факт, а не се очаква
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 124391 euro
Средна цена на кв.м: 1791 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеочаква се охлаждане на пазара и спад в сделките с имоти. След като започнаха да се вдигат лихвите купувачите се позамислиха
Струва ми се че е вече факт, а не се очаква
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хахаххах, аз на джоба си ли да вЕрвам или на теб. Както казах, завистта вреди на здравето. Бъди здрав/а.
За да не си тровиш здравето, само ще те открехна, че отдавам на бостанджии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.
За да не си тровиш здравето, само ще те открехна, че отдавам на бостанджии.Last edited by better; 25.09.2022, 17:10.
- 1 like
Коментар
-
Бонке къде живееш ти? Рентите са към 150 лв в Добруджа ( на мен толкоз ми платиха за мин год) в община Балчик са 200 лв. Свери си часовника.
П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съвсем се омота. 150-200 лева рента, къде туй чудо. Освен това арендаторите плащат а не взимат
П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.Last edited by better; 25.09.2022, 15:22.
Коментар
-
Къде съм казал, че най-едрите са в Добруджа? Казах, че най-много обработваема има в Добруджа и вероятно половината е на собственици. Само 200 дка от тази земя в момента струва 1 млн лв. и носи всяка год на собствениците и по 30~40к лв, без да се притесняват от амортизация, данъци, кражби и т.н. 1 млн не са чак толкова мн пари.
Коментар
-
Различно, на хора, на фондове, на едри и дребни земевладелци. Всъщност най-едрите земевладелци не са в Добруджа и ако наистина беше в тези среди щеше да знаеш.Last edited by better; 25.09.2022, 15:00.
Коментар
Коментар