If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен, в тези райони ще хвръкнат цените нагоре, заради това проучане:
"Сгради от столичните райони "Люлин", "Връбница" и "Надежда" са с най-голям потенциал за получаване на енергия от соларни панели. Това показва проучване в рамките на проекта "Слънчеви градове" (Solar cities), който се финансира от Европейската инициатива на климата (EUKI), по който Столичната община е партньор."
Според мен, в тези райони ще хвръкнат цените нагоре, заради това проучане:
"Сгради от столичните райони "Люлин", "Връбница" и "Надежда" са с най-голям потенциал за получаване на енергия от соларни панели. Това показва проучване в рамките на проекта "Слънчеви градове" (Solar cities), който се финансира от Европейската инициатива на климата (EUKI), по който Столичната община е партньор."
Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
После още от същото.
При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
От 2 месеца търся такъв имот и почти загубих надежда..
Ти на това позитивно ли му викаш? В UK дори и плато нямаше, само изкачването беше по-плавно.
Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
После още от същото.
При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
3-4 километра си е в града ,какви къщи в радиус 3-4 км ,не знам ?
С тия къщи -един воденичен камък и към дъното
Надявам се това да не се случи и в България, че цените и сега са доста надути.
Седларов, стига си тормозил изстрадалите чакащи.
После още от същото.
Коментар