Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не е точно Вазов (малко са понапудрили обявата), а е високото ЕПК до Епъла, откъм Стрелбище.
Гледката е най-ценното- и към Витоша, и към Парка гледаш само зелено и отвисоко. Изглежда и в прилично състояние отвътре.
Цената е добра ако я сравняваме с останалото на пазара. Но е все още висока. 1500 е таргетът (за Докторски), знаеш. За това тук - 1000 макс.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Прави ми впечатление, че в София има имоти пуснати и под наем и за продажба в същото време. Гледах един, който е пуснат за под наем преди година и наемът е свален няколко пъти , а в същото време седи и за продан...
Броя имоти продава се качва, а броят имоти под наем пада (това за София град). От една страна е сезонно заради студените, но според мен се усеща и елемент на осъзнаване и се опитва да се вземе висока цена (за повечето няма кой да я плати, но ги пускат обявите)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Вие пръжки с чесън ли ядете?
... не го купихме. Не заради кухнята. Просто ни беше скъпо, а те не отстъпиха и лев от цената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Вие пръжки с чесън ли ядете?
Но и Т-боун стек да печеш - пак е същото. Смрад, която никой аспиратор не може да премахне. Диван за 15к, който да смърди на манджа. Не мерси.
Не бих се учудил и кенефи да почнат да слагат вече в хола - да се пести място, че да могат да продадат 50 квадрата за четиристаен.Last edited by ejonny2376; 28.09.2022, 00:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, но е отделно помещение.
Никога няма да възприема кухня в хола - да ти смърди на пръжки и чесън докато гледаш телевизия. Това е и една от причините новото да отпада изцяло като вариант за мен. По-хубаво разпределение от старите сгради в центъра няма - с вестибюл, всичко направено от хора, които са мислили. Не от разни съвременни палячовци архитекти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, де, ама от такова високо място имаш неповторима гледка и към Костинброд - и въобще, накъдето и да се завъртиш. От кулокран гледката е още по-впечатляваща, ако ще да живееш и на Редута, където блоковете са на разстояние едно чи-хуа-хуа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мани кухнята, мене ме е страх от толкова високо място.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Кухнята" цепи мрака.
Никога няма да възприема кухня в хола - да ти смърди на пръжки и чесън докато гледаш телевизия. Това е и една от причините новото да отпада изцяло като вариант за мен. По-хубаво разпределение от старите сгради в центъра няма - с вестибюл, всичко направено от хора, които са мислили. Не от разни съвременни палячовци архитекти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Кухнята" цепи мрака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Убеждавай се сам, ама нещо само хейтиш по столицата за какво? Нали не ти понася, нали е "гето". Откъде извира тази омраза към цените в София и кого убеждаваш, че била кочина и прочее, освен себе си а? Върнал си се на се на село от голямата локва и си мислиш, че си нещо ли? В краварника само ти изтискват жизнените ти възможности и ви пращат недъгави обратно, затова е тази злоба, ама малко от вас си признават, че живота ви е пропилян зад голямата вода и си мислите, че като се върнете, някой като през 90-те, ще изпадне в телешки възторг, че бай Пешо от село,бил в Америката, хахахаха
не.
ми нема и да ме чуеш, защо аз немам мераци за там.
ако имах, но без да имам пари, щях да съм най-активния след...
нема да казвам,кой, че модерацията само това чака.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от petrg5s
Нали ти казах,че СФ за мен е ГЕТО и даже и безплатен апартамент да ми дадат + кола ,няма да живея там НИКОГА.
Ти пак същата плоча въртиш ,в Сф съм искал,в СФ .Одеве пък за земетресенията не съм знаел. Имам чувствто ,че си някъв малоумен
- 1 like
Коментар
Коментар