Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
До момента печелеха добре и нямаше смисъл от такива неща, но в близките години риска ще се увеличава..... Всеки си решава сам как да постъпи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, предимство е да купиш на зелено, двата са ми са така. Ходиш, гледаш, и избираш най-хубавото, но сега вече е по-рисковано. Даваш 30-50% от сумата и чакаш години и се молиш строителят да не прехвърли фирмата в "офшорна" зона.
П.С да не си помислите, че под "офшорна зона" имам впревид някой остров! Не! Офшорната зона е в България - в циганската махала.
Коментар
-
Ами затва е добре да се купи на зелено и да гледаш кое какво е. Аз съм виждал огромни фуги, външни стени с ОГРОМЕН видим наклон / за колоните не съм сигурен/. После като сложат замазка/фасада нищо не се вижда.....и Джони пуска обява на ново завършено за препродажба и се чуди що така некой го продава....:-))))
П.С да не си помислите, че под "офшорна зона" имам впревид някой остров! Не! Офшорната зона е в България - в циганската махала.Last edited by better; 27.09.2022, 20:04.
Коментар
-
Мен ако питаш с "местни доходи" е по-вероятно да купиш в Сф отколкото на друго място, особенно във Варна.
Важното от поста ми беше, че ако щеш вземи Богота, Мексико, Кайро, Банкок или Казабланка никъде обикновен човек не може да купи.
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12645670
Лошо, и да отървеш сърдечния арест, или изгарянията от мълнията съдовете пълни с електролит (кръв и плазма) са главните проводници на тока. Тромбозират и става мазало, спасението е малко вероятно.
Сори за отклонението.
Как са гръмотводите по вашите имоти. Проверявайте ги.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми не, така е във всеки милионен град по света. Без значение дали е Европа, Африка , Америка или Азия. Обикновен човек / 95% от хората/ /с местни доходи/ не могат да си купят жилище в такъв.
Кавръка ги разбира повече кръчмите в София той да ти препоръча.... Аз от селският хоремаг не съм мърдал по-далеч....
Коментар
-
Бая напечено беше тогава, някои хора даже продължиха да нощуват в колите си още няколко дена. Интересно как нямаше проблеми при старите сгради, особенно тезина Витошка, където почти няма сграда ез бутнати колони за магазини/кафета/офиси.
Колкото до новото преди година обикалях за мой познат, какви чудеса видях не е истина. На единия обект видях как нареждат натрошени тухли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Винаги ти се кефя как приравняваш София със столиците и големите градове на развитите държави. Трябва да гледаш повече узбекски, таджикски и панамски филми - тогава ще можеш да правиш сравнение. А ти се хамерикански и европейски зяпаш.
Утре идвам да се потопя в мизерията до Неделя. Препоръчай някой ресторант, в който няма да ме отровят (нали си келнер)...
Коментар
-
Бати, млати все ще си си беден и София ще е мираж :-) Нужно ли е да ти напомням, че простотията няма да ти купи имот в София....Паре требат....:-)
А и правиш лоша реклама на Америка / да плащаш, за да те научат на простотия не е много добре:–)/
Бях ясен - знам къде живея много добре..., на място и в сграда където никога няма да влезеш камо ли да имаш имот :-)
Майсторите бяха Турци... имам и телефоните на шефа на бригадата.....
Пп Ох картинките... сгрешил съм може да се настаниш на 4-ти км.....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
И ние така, ама не в Люлин :-)
На Радомирската ни къща падна комина и имаше големи пукнатини по стените. Бях буден по време на земетресението и усетих как леглото се клатеше...не по моя воля. За под минута бяхме на улицата.
След тази случка много внимавам какво купувам и къде ще растат децата ми....затва само ново ново.....:-)
Колкото до новото преди година обикалях за мой познат, какви чудеса видях не е истина. На единия обект видях как нареждат натрошени тухли....
Коментар
-
Винаги ти се кефя как приравняваш София със столиците и големите градове на развитите държави. Трябва да гледаш повече узбекски, таджикски и панамски филми - тогава ще можеш да правиш сравнение. А ти се хамерикански и европейски зяпаш.
Утре идвам да се потопя в мизерията до Неделя. Препоръчай някой ресторант, в който няма да ме отровят (нали си келнер)...
Кавръка ги разбира повече кръчмите в София той да ти препоръча.... Аз от селският хоремаг не съм мърдал по-далеч....
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аааа,значи е настъпила трансформация при теб викаш. От тъп селянин на квадрат,някакси си станал хем умен ,хем и богат новософиянец
Всеки ден ли ходи да гледаш строежа? записваше ли си някъде на лист вкараните материали?
Помниш ли физиономиите на майсторите цигани?
Друго нещо интересно да споделиш?..... бати глупака
А и правиш лоша реклама на Америка / да плащаш, за да те научат на простотия не е много добре:–)/
Бях ясен - знам къде живея много добре..., на място и в сграда където никога няма да влезеш камо ли да имаш имот :-)
Майсторите бяха Турци... имам и телефоните на шефа на бригадата.....
Пп Ох картинките... сгрешил съм може да се настаниш на 4-ти км.....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.09.2022, 19:40.
- 1 like
Коментар
-
Утре идвам да се потопя в мизерията до Неделя. Препоръчай някой ресторант, в който няма да ме отровят (нали си келнер)...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Скъпотия.... за 95-98% от хората :-)
Да притежаваш имот в милионен град ще става главна тема в мотивационните сериали :-)
Много ми харесват Хамериканските филми. Там много често героят от някой умрял щат се мести в големите градове и си ПЛАША НАЕМА кат поп....Все едно добро утро. Няма или много рядко има филми където героят успява да си купи собствено жилище.
Закърмват се хората на покорност и наемоплащане по всички канали :-)
Утре идвам да се потопя в мизерията до Неделя. Препоръчай някой ресторант, в който няма да ме отровят (нали си келнер)...Last edited by ejonny2376; 27.09.2022, 19:28.
Коментар
Коментар