Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://clubz.bg/135820
Дори заинтересованите представители на бизнеса, иначе подкрепящи забраната, предимно се оплакват от цените и от конкуренцията на пазари в други страни по света. Ако това е така, то изглежда те са си правили криво сметката – например, че Украйна магически ще спре изцяло да произвежда и продава на световния пазар земеделска продукция. Тази надежда – очакване за някакви цени на космически нива – вероятно е мотивирала задържането на по-големи запаси от непродадена продукция миналата година. Добре е да се научат и тези уроци – когато спекулираш на глобалните пазари на суровини, независимо дали става дума за петрол, метали или храни, може да спечелиш много, но може и да загубиш много.
Заместете с имоти и става ясно, че ще има същият рев след време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това, което още сега бих продал е в съсобственост и чичо ми не иска и да чуе да се продава, не се ползва, иска подръжка, има търсене и засега има цена, но съм се примирил, че след време с братовчед ми ще продаваме парцел, ама здраве да е. Другите имоти се ползват и нямам намерение скоро да продавам.
що не продадеш вашата част на чичо типрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а сваляш ли ролексоотделно в багажника държа ени галоши "сърп и чук" (с червена стелка за износ
) за заблуда.
Last edited by better; 23.04.2023, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Отговорих ти че не живея задължително на едно място както ти предположи. Бъди смел, плати си наема и напусни прогимназията докато можеш. Тя остава за уикенда.
Не разбирам какво му е смешното,че си живея в собствената къща. На други участници във форума се подиграваш пък,че живеели на квартира под наем.
Явно целта ти в този форум е да се присмиваш на другите хора,независимо дали живеят в собствената си къща или са под наем.Last edited by Vergil1975; 23.04.2023, 19:49.
- 1 like
Коментар
-
кога смяташ да продаваш?
те вече почнаха да падат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аха.И за какво ми се смееш?Казваш ми,че си наел квартира за 450 лв в друг град,не в този, в който живееш.И аз ти отговорям,че за мен е ок това,независимо кой е градът, но ти се смееш. WTF????Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз не съм инвеститор, а "квартирант"...
Обещавам когато почна да продавам, преди да ги пусна в реклама, първо на теб ще ги покажа.
те вече почнаха да падатпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По принцип е така, всичко е според човека, затова когато ходя да договарям някои неща, ползвам стара кола.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Нали знаеш какво най-вероятно ще се случи с имотите ти след като попаднат в ръцете на наследниците? Ще бъдат разпродадени.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Само да ви светна вас дихателчетата дето си мислите че в "белите държави" ви чакат с разтворени обятия. Преди малко пихме по кафе с един мой приятел, за седмица си е в Бг - живее в Швеция. Цените на имотите леко падат, да така е. Но от години пердаши 1000€ за нищо и никакви две стаи с бокс. Данъци, спешна помощ, зъболекар, няма дореждане до лекар. Цени солени. Бутилка пиячка да си купиш само от опррделени места.
Хем си осигурен, хем шариш за кво ли не. Вика - за седмица си дойдох в рая, имал документи от София да си урежда.
За млади хора е. Отивате, ушивате се с един дебел и дълбок (кредит), ставате васали но поне ще свикнете. И лихвите ако ви вдигнат съвсем ще сте добре. Един съвет от мен, ако ще ходите навън - Словакия, Полша. От Скандинавието може би Дания донякъде. Но учете местния език още отсега. Испания също става, Португалия...наемите са поносими.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
тук е прието инвеститорите да качват по някоя снимка
или поне обява на подобен имот
Обещавам когато почна да продавам, преди да ги пусна в реклама, първо на теб ще ги покажа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Оферират ти толкоз щото като те видят и размените 5 лафа на тях им става пределно ясно кой стои пред тях,що за човек е ,какво може най важното да извади и го почват.Темата за майсторите и ремонтите е безсмислена,просто защото цените се определят според склонността на този който плаща да плаща скъпо и майстора който търси такива типове клиенти.Сега ако хвана съседа от квартала с който работим ще му платя наполовина,защото той фирма няма ,идва прави всичко и си заминава.Няма ДДС,та няма заплати,няма разходи и т.н.
Навремето взимах по 20 лева за смяна на сим карта и да ти прехвърля контактите от стария телефон на Епъл.Като ми дойде някой така по изтупан 50 лева ,а ако бърза и 60 съм взимал.
Мисля ме разбра ??
Коментар
-
Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...
или поне обява на подобен имотпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще основем Картел. Берджо с Мадара - топ локация и аз. Дъри не дава на българи. Ако им е скъпо отиват при Лордиевич, той е ларж. Ако са самотни ергени и при Ратко ще им е добре. Ниски разходи за топло и вода. Да живеят в Сф под наем е изгодно, още не са го разбрали.
Коментар
Коментар