IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...
    Давам му акаунта да пише щото нема да напише некоя глупост, а ще ви каже баш как са нещата, колкото и да горчи. Нищо, де. Нещата се променят. Имаш имоти - лошо. Цената им пада. За кво са ти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://clubz.bg/135820

Дори заинтересованите представители на бизнеса, иначе подкрепящи забраната, предимно се оплакват от цените и от конкуренцията на пазари в други страни по света. Ако това е така, то изглежда те са си правили криво сметката – например, че Украйна магически ще спре изцяло да произвежда и продава на световния пазар земеделска продукция. Тази надежда – очакване за някакви цени на космически нива – вероятно е мотивирала задържането на по-големи запаси от непродадена продукция миналата година. Добре е да се научат и тези уроци – когато спекулираш на глобалните пазари на суровини, независимо дали става дума за петрол, метали или храни, може да спечелиш много, но може и да загубиш много.

Заместете с имоти и става ясно, че ще има същият рев след време.

Коментар

Това, което още сега бих продал е в съсобственост и чичо ми не иска и да чуе да се продава, не се ползва, иска подръжка, има търсене и засега има цена, но съм се примирил, че след време с братовчед ми ще продаваме парцел, ама здраве да е. Другите имоти се ползват и нямам намерение скоро да продавам.
        къде е?
        що не продадеш вашата част на чичо ти
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а сваляш ли ролексо
          Свалям, отделно в багажника държа ени галоши "сърп и чук" (с червена стелка за износ ) за заблуда.
          Last edited by better; 23.04.2023, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Отговорих ти че не живея задължително на едно място както ти предположи. Бъди смел, плати си наема и напусни прогимназията докато можеш. Тя остава за уикенда.
            Ами това си е твой избор да не живееш на едно място,а да обикаляш различни градове. Аз съм си изградил кариера в градът,в който живея,приятелите ми са тук,децата ми ходят тук на градина и училище,съпругата ми работи тук.
            Не разбирам какво му е смешното,че си живея в собствената къща. На други участници във форума се подиграваш пък,че живеели на квартира под наем.
            Явно целта ти в този форум е да се присмиваш на другите хора,независимо дали живеят в собствената си къща или са под наем.
            Last edited by Vergil1975; 23.04.2023, 19:49.

Коментар

кога смяташ да продаваш?
              те вече почнаха да падат
              Това, което още сега бих продал е в съсобственост и чичо ми не иска и да чуе да се продава, не се ползва, иска подръжка, има търсене и засега има цена, но съм се примирил, че след време с братовчед ми ще продаваме парцел, ама здраве да е. Другите имоти се ползват и нямам намерение скоро да продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Аха.И за какво ми се смееш?Казваш ми,че си наел квартира за 450 лв в друг град,не в този, в който живееш.И аз ти отговорям,че за мен е ок това,независимо кой е градът, но ти се смееш. WTF????
                Отговорих ти че не живея задължително на едно място както ти предположи. Бъди смел, плати си наема и напусни прогимназията докато можеш. Тя остава за уикенда.

Коментар

Аз не съм инвеститор, а "квартирант"...
                  Обещавам когато почна да продавам, преди да ги пусна в реклама, първо на теб ще ги покажа.
                  кога смяташ да продаваш?
                  те вече почнаха да падат
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

По принцип е така, всичко е според човека, затова когато ходя да договарям някои неща, ползвам стара кола.
                    а сваляш ли ролексо
                    препоръка е

Коментар

Нали знаеш какво най-вероятно ще се случи с имотите ти след като попаднат в ръцете на наследниците? Ще бъдат разпродадени.
                      Е все някога някой ще ги разпродаде. Кво лошо. Нали ще бегат в белите държави.

Коментар

• Само да ви светна вас дихателчетата дето си мислите че в "белите държави" ви чакат с разтворени обятия. Преди малко пихме по кафе с един мой приятел, за седмица си е в Бг - живее в Швеция. Цените на имотите леко падат, да така е. Но от години пердаши 1000€ за нищо и никакви две стаи с бокс. Данъци, спешна помощ, зъболекар, няма дореждане до лекар. Цени солени. Бутилка пиячка да си купиш само от опррделени места.
                        Хем си осигурен, хем шариш за кво ли не. Вика - за седмица си дойдох в рая, имал документи от София да си урежда.
                        За млади хора е. Отивате, ушивате се с един дебел и дълбок (кредит), ставате васали но поне ще свикнете. И лихвите ако ви вдигнат съвсем ще сте добре. Един съвет от мен, ако ще ходите навън - Словакия, Полша. От Скандинавието може би Дания донякъде. Но учете местния език още отсега. Испания също става, Португалия...наемите са поносими.

Коментар

тук е прието инвеститорите да качват по някоя снимка
                          или поне обява на подобен имот
                          Аз не съм инвеститор, а "квартирант"...
                          Обещавам когато почна да продавам, преди да ги пусна в реклама, първо на теб ще ги покажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оферират ти толкоз щото като те видят и размените 5 лафа на тях им става пределно ясно кой стои пред тях,що за човек е ,какво може най важното да извади и го почват.Темата за майсторите и ремонтите е безсмислена,просто защото цените се определят според склонността на този който плаща да плаща скъпо и майстора който търси такива типове клиенти.Сега ако хвана съседа от квартала с който работим ще му платя наполовина,защото той фирма няма ,идва прави всичко и си заминава.Няма ДДС,та няма заплати,няма разходи и т.н.

Навремето взимах по 20 лева за смяна на сим карта и да ти прехвърля контактите от стария телефон на Епъл.Като ми дойде някой така по изтупан 50 лева ,а ако бърза и 60 съм взимал.
                            Мисля ме разбра ??
                            По принцип е така, всичко е според човека, затова когато ходя да договарям някои неща, ползвам стара кола.

Коментар

Колега, със сигурност имам повече имоти (и като бройка и като стойност) от лицето, на което си даваш акаунта да пише, но не мисля, че някого го вълнува за да го пиша в почти всеки пост...
                              тук е прието инвеститорите да качват по някоя снимка
                              или поне обява на подобен имот
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ще основем Картел. Берджо с Мадара - топ локация и аз. Дъри не дава на българи. Ако им е скъпо отиват при Лордиевич, той е ларж. Ако са самотни ергени и при Ратко ще им е добре. Ниски разходи за топло и вода. Да живеят в Сф под наем е изгодно, още не са го разбрали.
                                Нали знаеш какво най-вероятно ще се случи с имотите ти след като попаднат в ръцете на наследниците? Ще бъдат разпродадени.

Коментар

Working...
                                X