If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
лихва от 4% сгъва икономиката, защото свикнаха на евтин кредит
въпросът е да не я вържат на възел иначе без сгъване няма да има озаптяване на инфлацията
Не. При кредитните карти има тази опция, но трябва да я заявиш. Хем е кредитна, хем когато минат 45 дни и дойде погасяването при директен дебит ти взимат всичко което си похарчил и получаваш 2 % кеш бек . Супер е !!!
въпросът е да не я вържат на възел иначе без сгъване няма да има озаптяване на инфлацията
Абе младеж, не ти ли омръзна да празнодумстваш?
Нали уж се занимаваш със земеделие и софтуер, от къде толкова свободно време?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ахаа, след 1% увеличение през юли и 0,75% през септември, днес са само 0,5%. Но канадците не могат да играят соло, защото са като скачени съдове със съседите си. Разбирам, че "това вече е интересно" за теб означава, че увеличенията на лихвите вече спихват
Много съм доволна от Виза кредитна карта, аз съм с две / подарък от наемателите/ дори не им плащам за поддръжка ,а кеш бека ми е четирицифрен Супер са ,направила съм си ги с директен дебит и често ги ползвам и във Франция и Швейцария
Коментар