Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Мдааа капиталци лъжат, вие от някакъв анонимен форум сте прави.... като винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Колега, мисля, че коментираш по инерция. Района не е този, който ти описваш. Със сигурност в този квартал кон с каруца никога не е минавал, а за Гоцето лично съм виждал как препуска каручка с конче и бай мангал...
Напоследък каруците понамаляха....не съм виждал от доста време, но има съществена разлика между каруца по улицата / не че е хубаво/ и това да ходя с пушка да пазя дъщеря си от тъмни мюзлита....
Но това не променя нещата - щом не му харесва в Гоцето, а в Лондон му харесва какво го спира да живее там и да не се бута в Гоцето ? За вас се отнася същото....живейте където искате и смятате за изгодно и ви харесва. Що се бутате в София ?! И вдигате цените така че Кавръчето да не може да купи толкова години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнениеМдааа капиталци лъжат, вие от някакъв анонимен форум сте прави.... като винаги.
Щом той ти казва - значи е така!
Какво още има да спориш?
Еле ако нахлузи алум. шапчица... всички данни изкристализират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Опитай отново. Както написах към момента няма спад на сделките.
Най-добре е да помислиш над цифрите какво показват.
Горното е един пример защо някои хора имат и могат да си позволят да купуват имоти, а други ...чакат срива :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Това е преко сили 30 квадрата, евтино ли ти се вижда?
60 паунда квадрата, но може и 70 да е ако е 25 кв м.
7 евро квадрата в Гоцето средно.
Ок ли е ?
Само не мога да разбера какво им пречи да си купят и да живеят в Лондон, Париж , Мадрид, Мюнхен или което и да е друго място вместо в София....Те са свикнали с тамошните порядки и им е добре...Щом там им харесва повече наистина не разбирам защо е тази мъка по София....
На мен ми е добре в София и затва съм тук. Тук щях да съм каквито и да са цените. В чужбина която и да е съм преценил че за МЕН и близките ми ще е по-лошо....А имам възможност работна да съм почти на всяка точка по света.....келнери се търсят :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
То си личи кой е изнервен, хахахаха, аз не рева от нивата на цените, аз съм доволен, че методично съм постигнал почти всичко, като покупки в последните десетилетия. Може да е изнервен само този, който далеч не го е направил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колега разбирам че харесвате негромюзли райони. Не е нужно да повтаряте непрекъснато.
Наемайте или купувайте щом ви влече там....
И недейте да се бутате в Гоцето...под нивото ви е......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Губите си времето - за конкретния форумен участник, Гоцето Делчев = Челси (Лондон). Поне.
И пак не може да обясни защо е Гоцето чакат по 700-800 евро за еквивалентното на:
https://www.rightmove.co.uk/properti...hannel=RES_LET
Наемайте или купувайте щом ви влече там....
И недейте да се бутате в Гоцето...под нивото ви е......Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.02.2023, 22:39.
Коментар
-
Изнервен! Та този нов ник ме забавлява безмерно, докото си пия ракийка от Виноградец, домашен бабек с кимион и сос тартар и белена печена македонска капия, пред пелетната ми каминка, която слава Богу послушах Еджони и я настроих на 20°С и постигнах прекрасна икономия.
След 2 малки домашнярки ти идва силата и ще почнеш с обидите.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Губите си времето - за конкретния форумен участник, Гоцето Делчев = Челси (Лондон). Поне.
И пак не може да обясни защо е Гоцето чакат по 700-800 евро за еквивалентното на:
60 паунда квадрата, но може и 70 да е ако е 25 кв м.
7 евро квадрата в Гоцето средно.
Ок ли е ?
Last edited by Zalmoxis; 27.02.2023, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я, не знаех, че идват от хелхамър - 2 баса и барабан
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Я виж картата, баш си е в Мадрид.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахахахахахаааа, естествено, че винаги си се объркал много, както омешаните ти представи за инфлация и дефлация имагинерен при ЖУЛИ н "прУфесоре".
За тези иде реч:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BE%D1%81%D1%82препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕйй, Женята Минчев бил фен на Селтик Рейнджърс ли бре.......
Какъв грамотен изказ само, каква благородническа мисъл струи от него !
Гоу Селтик, Гоу........ ....... важното е първакът да тече, да тече!
За тези иде реч:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BE%D1%81%D1%82
- 1 like
Коментар
Коментар