IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.
    Бонке-явно скоро друго освен възглавница не си прегръщала,та си толкова злобна.Толкова ли няма кой да се прежали,та да ти сложи една топла патка,за да се успокоиш?
    Къде ще ходят децата ми си е тяхна работа. Мен това не ме засяга. Още по-малко пък теб.Откъде я събра толкова злоба?
    А за такова "съборетина"може само и да си мечтаеш.Сложи една снимка да те видя дали ставаш за нещо и ако не си толкова зле,може да те поканя лятото на басейна, та и ти да видиш как живеят белите хора. Нали си гледала по филмите как живеят американците-спретната къща,морава, басейн в двора. И аз съм така,с тая разлика, че къщата ми е голяма. А размерът винаги има значение.
    Last edited by Vergil1975; 23.04.2023, 03:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Точно напротив. След тези регулации големите компании в ЕС, пенсионните фондове и т.н ще могат да инвестират в крипто. Отделно стейбълкойните се приравняват към фиатните пари, т.е ще можеш да си плащаш държавните такси, данъците, глобите и т.н директно с тях, без да минаваш към фият. Има и куп други благинки. Ще глътнат водица мошениците и тарикатите, които ограбваха хората. Ако не си купил Биткойн, догодина ще съжаляваш много.
      Не са им изгодни въобще да ги има стабилните. Ще оставят само наши хора, които са наблъскани с уолстрийтски кинти и ще ги използват за синтетични CBDC.

Пенсионните фондове ще са фалирали, заради демографията и окрадени много преди да могат да генерират печалба от надуване на крипто балон.
      Лично аз въобще не разчитам на пенсия. Не мисля, че ще има такова нещо като пенсия много преди да ми дойде възрастта за пенсиониране, която и без това постоянно я покачват.
      Last edited by Kris_; 23.04.2023, 03:38.

Коментар

• Успокойте се драги колеги понижители. Само кътайте кинти, ще купите. Цените ще поемат едно кратко низходящо движение и при нас, около 10% за годинка. Преди да излетят пак и нема догонване. Ако се включите от 2800 на 2500 някъде ще сте жус. Но мисля по себе си че и тези нива са непосилни.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Айде стига с тези грозни приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti

Сигурен съм, че Бончето и ся си става, а и е и мръсница -- пали ме!
            Хубаво е че се палиш от майка си, лефти. Знам че и на нея и харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Добре, прати някоя по-сгодна снимка от преди 30г да те видим дали си ставала
              Трайчо, това са си ваши еротични игрички с лефти. Гледаш снимки и го правиш щастлив

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Бонке, стига си мечтала за ракети, а дай прогноза за пазара на НИ за 2023?
                Обещах вече, веднага след лаконичния

Коментар

Известен повишител си лефти, ама на чужди ракети.
                  Ок. Пиши ми на лични...

Коментар

Бонке, стига си мечтала за ракети, а дай прогноза за пазара на НИ за 2023?

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti

Благодаря за учтивия отговор, но ако все пак решиш, да знаеш, че мога и повишител да бъда за една нощ...

Коментар

• [QUOTE=bulgarian lev;n4054304]
                        Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Точно напротив. След тези регулации големите компании в ЕС, пенсионните фондове и т.н ще могат да инвестират в крипто. Отделно стейбълкойните се приравняват към фиатните пари, т.е ще можеш да си плащаш държавните такси, данъците, глобите и т.н директно с тях, без да минаваш към фият. Има и куп други благинки. Ще глътнат водица мошениците и тарикатите, които ограбваха хората. Ако не си купил Биткойн, догодина ще съжаляваш много.

Добре е на теория. Баси късмета да изпофалират пенсионните фондове инвестирайки в нули на монитора. Мисля че пенсионни фондове не могат да инвестират в рискови активи. Еййй, ако от теб зависи ще секвестираш и париците на пенсионерите след като погубиш твоите.
                        Могат, могат и още как. Още през 2021 год им разрешиха да инвестират до 20% от активите си в Биткойн. Всички чакат регулациите.

Germany’s ‘Fund Location Act’ Allows Funds To Allocate Up To 20% Of Their Assets In Bitcoin and Other Crypto Assets

https://www.forbes.com/sites/philipp...h=2b3b7d281569

Коментар

"Областен град" е ключовата заблуда. Пловдив, Стара Загора, Бургас, Пловдив са едно. Хасково, Търговище, Сливен или Кюстендил друго. Някои градове ще се стопят още, нищо че вече са наполовина от 1989. Други са и ще бъдат двигател на икономиката. Миро се е загробил в наследствената къща, иска да загроби и поколението.
                          Ами така е. Те ще се оправят сами младите. Чичо Скруч има да развива теории и да чака новия комунизъм.

Коментар

• [QUOTE=better;n4054290]

Добре е на теория. Баси късмета да изпофалират пенсионните фондове инвестирайки в нули на монитора. Мисля че пенсионни фондове не могат да инвестират във високо рискови активи. Еййй, ако от теб зависи ще секвестираш и париците на пенсионерите след като погубиш твоите.
                            Last edited by bulgarian lev; 23.04.2023, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Ей такива будни и осъзнати хора като тебе трябват --- с 4к заплата да купуват коптори с 2к ипотека и да се чувстват космополитно! Ще расте, няма да се притесняваш... ипотеката!
                              Ипотеката, че ще расте е ясно, но да не и остане само ипотеката...

Коментар

На думи е супер Миро. Обаче като пораснат децата и осъзнаят, че в туй село 2к е тавана, ще избягат като ужилени в София. Съответно ще купят или наемат тук, а ти ще си останеш със собствения вкус и непродаваемата съборетина.
                                Ей такива будни и осъзнати хора като тебе трябват --- с 4к заплата да купуват коптори с 2к ипотека и да се чувстват космополитно! Ще расте, няма да се притесняваш... ипотеката!
                                Май те надценявам в заплатата, обаче...
                                Last edited by lefti; 23.04.2023, 00:27.

Коментар

Working...
                                X