Вълчо, не бЕгай по тъча! Аз ти отговорих на всичките въпроси. Искам и ти да ми отговориш! Защо точно сега трябва да купя имот за инвестиция?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ами така си е. Те нямат спец хардуер (ASIC) който е нужен за копанье. Нямат и пари да си купят, а бетерчо има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може и наистина да си нов в темата
намери твоя граЦки - полаксчо и го питай за празните сгради и евтините имоти по 500е по варна
преди няколко години беше... и обсъдете, защо вместо да паднат те утроиха.
бетЕрчо, аз не съм задълбочен анализатор. със сигурност от тях идват най-напоителните и обосновани мнения защо и как ще пданат цените.
пишат ги, докато поглеждат календара, за да не закъсняват с наема. наистина не съм виждал по-добре аргументирани мнения от тяхните. и противно на всякаква логика са абсолютно погрешни.
аз съм интуитивен инвеститор, видя хубаво чертежче, моментално вдигам пулса.
Коментар
-
може и наистина да си нов в темата
намери твоя граЦки - полаксчо и го питай за празните сгради и евтините имоти по 500е по варна
бетЕрчо, аз не съм задълбочен анализатор. със сигурност от тях идват най-напоителните и обосновани мнения защо и как ще пданат цените.
пишат ги, докато поглеждат календара, за да не закъсняват с наема. наистина не съм виждал по-добре аргументирани мнения от тяхните. и противно на всякаква логика са абсолютно погрешни.
Коментар
-
защото не могат да се конкурират с бетЕрчо?
Коментар
-
бетерчо, аз съм общак в строителството, но въпреки това понзнайвам нещичко от ИТ инфраструктура. Провери в Гугъл и разбери дали нямат изчислителни центрове на вода. Поинтересувай се първо пък после ги учи на хардуер.На всяка пирамида си има организатор, както е и при криптото. Това, че не знаеш кой е означава, че ще си от страната на булката. Аз няма да те уча или разубеждавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
30% от имотите стоят заключени! Пазарът се наводнява с нови имоти! Демография е зле! Лихвите се покачват! Идва рецесия в Сащ и Европа!
Защо смяташ, че ще продължават да се покачват? Откъде ще дойдат парите?
Криптото е комар за тези, които купуват по върховете - те винаги го отнасят. Шансът аз да го отнеса е 0,1%, въпреки всичко аз мога да държа и до 0.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кога ще е тва мяУ? Щом казваш, че е пирамида, кой тогава е "организаторът"? Нали за да има пирамида, трябва да има организатор, т.е човекът, към който отиват мангизите! Кой е той?
Тези изчислителни центрове са съвсем различни! За копане трябва спец хардуер (ASIC), който харчи мн ток. и за да ти излиза сметката трябва да търсиш места с евтин ток, които са доста доста далече от цивилизацията. Т.е копачите нищо друго освен евтиния ток не ги интересува.На всяка пирамида си има организатор, както е и при криптото. Това, че не знаеш кой е означава, че ще си от страната на булката. Аз няма да те уча или разубеждавам.
пп. Днес се пробвах да си букна полет до ЛюксеНбург, ама нещо не ми се получи. Къде греша?Last edited by ВълчоМечков; 14.09.2022, 21:53.
Коментар
-
Криптото не е комар, а си е класическа пирамида в съвременен вариант. Накрая ще има гоУемо МЯУ от него. Въпрос на време е. Запитай се защо мощните изчислителни центрове на Гугъл или Амазон не се занимават с копаене, въпреки че притежават инфраструктура надхвърляща в пъти сървърните мощностти на малките играчи взети накуп?
Тези изчислителни центрове са съвсем различни! За копане трябва спец хардуер (ASIC), който харчи мн ток. и за да ти излиза сметката трябва да търсиш места с евтин ток, които са доста доста далече от цивилизацията. Т.е копачите нищо друго освен евтиния ток не ги интересува.
Коментар
-
Криптото не е комар, а си е класическа пирамида в съвременен вариант. Накрая ще има гоУемо МЯУ от него. Въпрос на време е. Запитай се защо мощните изчислителни центрове на Гугъл или Амазон не се занимават с копаене, въпреки че притежават инфраструктура надхвърляща в пъти сървърните мощностти на малките играчи взети накуп?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
не разбрах, модераторката защо ме изтри.
цените от тука плавно нагоре, освен ако не се яви пак некой черен лебед и да скочат отново по 2 за 2 години.
имоти и сега се купуват /в моя клас/ предимно за инвестиция. малките апартаментчета и студията вървят още на зелено.
младежите все по-често ще стоят под наем.
анализи на кап. пазари оставям на радев да прави.
криптото е кОмар и все някой ще го отнесе накрая. гледай да не си ти.
Защо смяташ, че ще продължават да се покачват? Откъде ще дойдат парите?
Криптото е комар за тези, които купуват по върховете - те винаги го отнасят. Шансът аз да го отнеса е 0,1%, въпреки всичко аз мога да държа и до 0.
- 1 like
Коментар
-
не разбрах, модераторката защо ме изтри.
цените от тука плавно нагоре, освен ако не се яви пак некой черен лебед и да скочат отново по 2 за 2 години.
имоти и сега се купуват /в моя клас/ предимно за инвестиция. малките апартаментчета и студията вървят още на зелено.
криптото е кОмар и все някой ще го отнесе накрая. гледай да не си ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кой каза, че съм пазарил сега? Последния го купих 2020 на зелено (в момента препродават там на 2х), вече е почти готов (крайният срок е догодина) при това за да живея в него, а не като инвестиция!
Аз прогнозирам спиране на ръста на цените! Спада ще дойде по-късно - според мен след 1-2 год., дъно може би след 3-4 год. Преживял съм 2 цикъла и смятам, че сценраият пак е на път да се повтори. Според мен вече сме на върха!Оттук нататък какъв е шансът имотите да направят 2х в рамките на 2 год? Почти никакъв! Какъв е шансът капиталовите пазари да направят 2х, според мен 90%. Какъв е шансът криптото да направи 3х? Според мен е 90%. Пак да напомня, че говоря за имоти като инвестиция, за живеене е доста по-различно!
Чакам твоите прогнози!
криптото е кОмар и все някой ще го отнесе накрая. гледай да не си ти.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар