Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Важно е Евго, какво смята. А няколко човека му пълните главата със собствените си бръмбари и фантазми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Точно така.Или смяташ,че интелигентните ,скромни,верни и немеркантилни жени не харесват богати,самоуверени и добре облечени мъже?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Важното е, че дава гаранция. (Ако не стане, връщаме парите?)
Следвайки подобни съвети, Евго ще си намери интелигентна, скромна, немеркантилна жена, която ще му е вярна и няма да му върти номера.
И биха предпочели бедняк без самочувствие, облечен с дрехи демоде?Last edited by Vergil1975; 13.01.2023, 19:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
(уникален съвет)
Така само показваш, че те е треснала кризата на средната възраст!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
(уникален съвет)
Следвайки подобни съвети, Евго ще си намери интелигентна, скромна, немеркантилна жена, която ще му е вярна и няма да му върти номера.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНа първо време си купи някоя кола пичесвалячка.Порше,Ферари и така нататък са доста скъпи,но можеш да вземеш някой спортен Мерцедес на 5-6 години.Така хем показваш,че си паралия,хем ,че си тип лошо момче,щом караш спортна кола .Облечи се модерно,демонстрирай самочувствие (а ти имаш основание,щото си образован,богат и с добра кариера),и поеми инициативата за запознанства с жени и успехът ти е гарантиран.
(уникален съвет)
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обичат да им се говори мръснишки ..... .....в определени моменти.
Струва ми се, че на младини, на 20+, трябваше да се хиля и да дрънкам глупости, и да бъда нахален и така щях да имам голям успех.
И да се хваля, че баща ми има пари (имаше в периода 1998 -2003, преди да ги профука) и че в гаража си парикирам голяма джипка.
Коментар
-
Струва ми се, че на младини, на 20+, трябваше да се хиля и да дрънкам глупости, и да бъда нахален и така щях да имам голям успех.
И да се хваля, че баща ми има пари (имаше в периода 1998 -2003, преди да ги профука) и че в гаража си парикирам голяма джипка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСценарий /като за Петък, 13-ти/:
1. Евго се сдобива с куче марка 'чихуахуа' /или подобно/, базова версия, без подобрения;
2. Извежда го на рас'одка;
3. Мацка си извежда ротвайлера, Евго пристъпва плахо, ротвайлера излапва чухуахуата;
4. За да избегнат сложен и скъпоструващ процес сключват извънсъдебно споразумение;
5. Мацка се омъжва за Евго и заживяват щасчливо /щото остава да рас'ождат само 1 пес/.
Второ - води се вълкодав, т.е. вълка го захапва, чихуахуато се разкрачва в гърлото му и вълка се задавя. Същото ще се случи и с ротвайлера.
Трето - от цялата дандания Евго ще е в поза "партер", щото не е възпитал добре вълкодава. Мацката може да не поддаде.
Пето - може би е по-добре да разменим породите!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
6. В последствие ротвайлерът цял живот съжалява, че като млад си изпуснал шанса с една чихуахуа, а сега всички кучки са станали кучки и не го отразяват, въпреки, че е добре гледан и с едър кокъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСценарий /като за Петък, 13-ти/:
1. Евго се сдобива с куче марка 'чихуахуа' /или подобно/, базова версия, без подобрения;
2. Извежда го на рас'одка;
3. Мацка си извежда ротвайлера, Евго пристъпва плахо, ротвайлера излапва чухуахуата;
4. За да избегнат сложен и скъпоструващ процес сключват извънсъдебно споразумение;
5. Мацка се омъжва за Евго и заживяват щасчливо /щото остава да рас'ождат само 1 пес/.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар