Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Викаш да свиква Кристинчето, Aма ако утре ти се изтапанчи на гости, брадата ще е 5 дневнаПрекръстих се 3 пъти, жената ще ми изхвърли порцелана бе човек, ПОРЦЕЛАНА , ти разбираш ли ?? Ще призова Тангра на помощ
Все пак се обръснах , ай момчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Интересен въпросПо презумция на жена не трябва се вярва, прав си. Поне не пише тука, пише по малко в темата за златото. Ама да не съм на 15 год, че да я следа. Даже не съм я питал кой й пише на лични. Ся аз ще ви оставям, че трябва да се приготвям. Дилемата пред мен ся е дали да се обръсна или да отида утре с брада на 4 дена.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
А как разбра, и що си сигурен, че напусна ?По презумция на жена не трябва се вярва, прав си. Поне не пише тука, пише по малко в темата за златото. Ама да не съм на 15 год, че да я следа. Даже не съм я питал кой й пише на лични. Ся аз ще ви оставям, че трябва да се приготвям. Дилемата пред мен ся е дали да се обръсна или да отида утре с брада на 4 дена.
Коментар
-
Кристина напусна темата преди 3 дена, ти още ли мислиш за нея ?? Не се хаби и намери друго полезно приложение на мозъка си, като мъж ти го казвам. Сериозно.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Че аз крисинка от самото начало я гавря на лични и се държа просташки с цел. ХАХах какъв секс може да искаш от човек който не си виждал, би ли ми обяснил? Ама ти си бил много запознат защото ти си КРИСТИНА. И искрено се забавлявам с простотиите дето говори и те възхвалява.
Мъж да се прави на жена говори за едно, не си много наред.
Коментар
-
Нещо ревнуваш май, не ми пречиш. Ама ти наистина ли повярва, че съм тракторист ?? Стига бе : ) Още преди месец разказах случката откъде идва този прякор. Физик съм и с научна дейност се занимавам. С Кристина вечер сме по 2 часа на скайп видео, каза ми че двама от темата й предлагат секс, явно ти си бил единия, щом толкова ревнуваш. Доста се забавляваме с това.
Мъж да се прави на жена говори за едно, не си много наред.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Мисля си бай стамене, мисля си. как млади образовани и всякакви хора имат проблеми, пък ти, както казваш прост и неук, клльощав и грозноват си нае*ал половината свят. Завиждам ти благодордно Хаха.
Разкрих ти провокацииката и ти станах неудобен нале????
Като мъж с тия глупотевини няма какво да ми казвваш, защото определено не те взимам на сериозно.Още преди месец разказах случката откъде идва този прякор. Физик съм и с научна дейност се занимавам. С Кристина вечер сме по 2 часа на скайп видео, каза ми че двама от темата й предлагат секс, явно ти си бил единия, щом толкова ревнуваш. Доста се забавляваме с това. Да , ся си спомних, че каза че отговорила нещо на единия, явно ти си бил. Не ни пречиш. Излагаш се.
Last edited by бай Стамен Тракториста; 22.05.2020, 15:55.
Коментар
-
Кристина напусна темата преди 3 дена, ти още ли мислиш за нея ?? Не се хаби и намери друго полезно приложение на мозъка си, като мъж ти го казвам. Сериозно.
Разкрих ти провокацииката и ти станах неудобен нале????
Като мъж с тия глупотевини няма какво да ми казвваш, защото определено не те взимам на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДа ви кажа на вс, кристина на 100% е фейк профил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДа ви кажа на вс, кристина на 100% е фейк профил.
Коментар
Коментар