IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Първо, честит празник на по-нежната част от форума.

Привет, Евго.

Доколкото съм чувал адвокатите, практикували преди 2000г., не са били длъжни да се осигуряват и да внасят в вноски за осигурителен стаж. Затова сега някои адвокати практикуват на преклонна възраст, защото не им стига стаж, за да се пенсионират.
    А ти юрист ли си?

Струва ми се, че работят от лакомия. До 90-та година са работили с осигуряване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Има една практика.......старци и бабички юристи на наближаващи 70, на 70+ и на 80+ да работят и да вземат хляба на младите юристи. Въпреки големия опит използват стар език и не са много компетентни, сравнено с 30-годишен адвокат (отличник по право).
      Поздрави
      Първо, честит празник на по-нежната част от форума.

Привет, Евго.

Доколкото съм чувал адвокатите, практикували преди 2000г., не са били длъжни да се осигуряват и да внасят в вноски за осигурителен стаж. Затова сега някои адвокати практикуват на преклонна възраст, защото не им стига стаж, за да се пенсионират.

Коментар

• Здравейте,

Честит празник, мили жени,

Да сте обичани и разбрани!

Видях, че сте коментирали селски и еснафски семейства. Селските семейства бяха трудолюбиви и земеделци, такива почти няма. Естнафски семейства има много, икономични и стиснати, с една дума габровци. Не ги харесвам и не желая да контактувам с тях.

Относно коментара на Kaizen, наистина е лоша идея незапознат с правото човек да се защитава сам, не знае тънкостите, не знае как мислят съдиите, не знае правата си, дори важни детайли и факти могат да обърнат едно дело. По-добре си плати на добър адвокат, за да не плащаш после.

Има една практика.......старци и бабички юристи на наближаващи 70, на 70+ и на 80+ да работят и да вземат хляба на младите юристи. Въпреки големия опит използват стар език и не са много компетентни, сравнено с 30-годишен адвокат (отличник по право).

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Честит празник!Пожелавам ти здраве и късмет.
          Благодаря, mirodes!
          Честит празник и на дамите около теб!
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
            Честит празник, форумки и модераторки!

Пускам една интересна и добра статия:
            Честит празник, Arana и наздраве!!

В еснафските семейства жената е била дори по-равноправна от тази в селските. Задължително грамотна, за да може да продава в магазина, докато мъжа й в работилницата работи или да събира стоката за следващия керван, с който съпругът й отива да търгува.. Това, естествено не й е пречело да си гледа деца и да се грижи за домакинството.
            Мечо

Коментар

• Честит 8-ми март! Много здраве и все така да има поводи букети да подаряваме и с красота и интелект да ни радвате!

Коментар

Честит празник, форумки и модераторки!

верно е с къртовски труд си получават и розата, и бентлиту .
                Днес е хаирлия - само за усмивки раздаваме рози ....
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С наличните социални мрежи, пълни с блогъри, инфлуенсъри и прочие дребен и едър добитък, значението на думата "интимен" се изгуби някъде в превода. Поведенческите модели са далеч от запазването на неприкосновен вътрешен духовен мир на човек. Напротив, показността се радва на търпимост и е еталон за подражание
                  Наздраве!
                  Честит празник!Пожелавам ти здраве и късмет.

Коментар

• Честит празник, форумки и модераторки!

Защо жените у нас се справят с двете роли по-отдавна от други нации Покрай цялата еуфория около 8 март в бързината често не се замисляме за смисъла и значението на този ден. И в случая имам предвид не толкова историята на международния Ден на жената, а по-специално мястото и ролята на българската жена в нашето общество

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Съни, душко, не се впрягай. Говорех на ангро. Знаеш, че тук у форума не сме представителна извадка за мнозинството в голямата си част.

И защо да е станал безпредметен, точно когато започнахме да чоплим детайлите? Не е ли там разковничето за повечето казуси?

Не се отказвай на средата на реката - младежта не е оглупяла, винаги има какво да научи от вас. Но не забравяй, че ситуацията с технологиите и социалните мрежи е безпрецедентна за човечеството и предстои да дадем много “жертви” в тази война.
                      добре е при бъдеща комуникация да си напомняш,
                      че всеки се има за нетипичен и различен
                      а само другите са сива маса
                      препоръка е

Коментар

А, Юлка, по отношение на издръжливостта, това е може би едно от първите неща, които стават обществено достояние в женската група, както и размера.

Но още много работи се споделят - чатове, чувства, емоции, случки и като цяло неща които са лични и рядко един мъж би споделил. Та в този ред на мисли, вече съм много взискателен относно подбора на женски контингент, кръжащ около половинката.

Може да звуча ограничително, но няколкото пъти съм сърбал попарата и вече предпочитам да се презастраховам.
                        Ама за да си увеличиш издръжливостта - не го случай Евго с тия апове, виагри прочее лайнарии....

Взимаш си няколко броя на Държавен весНик /по-старички броеве/, слагаш гo до момата и тъй........

К'во друго да те посъветвам, не знам??

Така хем полезно /четеш, ше си припомниш кои наредби кога са влезли в сила/, 'ем приятно !
                        Last edited by Julius_BG; 08.03.2023, 08:51.

Коментар

Да, споделят си страшно много. Аз също съм виждал чатове, едни момиче сравняваше издържливост и размер на бившия й, спрямо настоящия си. Даже сиимат чат групи, където обсъждат.

Мойта приятлка като излезе с приятелки и после ми разказва какви са ги говорили.

Но права е Съни, не всички жени са така. Не си представям жени на 50 с по две деца да говорят такива неща.
                          С наличните социални мрежи, пълни с блогъри, инфлуенсъри и прочие дребен и едър добитък, значението на думата "интимен" се изгуби някъде в превода. Поведенческите модели са далеч от запазването на неприкосновен вътрешен духовен мир на човек. Напротив, показността се радва на търпимост и е еталон за подражание
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Бе аз за представяне всичко си представям ама малко дизайнът му куца. Много различни ни е направил. Ей го сега споря с инженер. Ти знаеш ли какъв ад е жена юристка да разговаря с мъж инженер. Ужас. Айде ако беше жена инженерка щяхме да се разберем, ама мъж инженер. Това е трагедия в няколко действия докато протече няяяякаква комуникация. Мъка.
                            Това е то! Жена инженер никога не може да срещне проблем при комуникацията с юрист. Ако ще сонди да набива и от сто кладенеца вода да й носи
                            Защото интегралите, диференциалите и теорията на вероятностите са принудили мозъка й да разсъждава логично, а не аналитично. На мъжете подобна умствена организация им е по-близка душевно
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Да, споделят си страшно много. Аз също съм виждал чатове, едни момиче сравняваше издържливост и размер на бившия й, спрямо настоящия си. Даже сиимат чат групи, където обсъждат.

Мойта приятлка като излезе с приятелки и после ми разказва какви са ги говорели.

Но права е Съни, не всички жени са така. Не си представям жени на 50 с по две деца да говорят такива неща.
                              Уха в петък имам кафенце с всеядната ми приятелка испанка (50+). Ушите ми от сега са червени. Ах колко е невинна младежта. Те дядовците сега са в Тиндър, ти жени на по 50 не си представяш. Мило момче си ти.
                              Last edited by Arana; 07.03.2023, 21:00.

Коментар

А, Юлка, по отношение на издръжливостта, това е може би едно от първите неща, които стават обществено достояние в женската група, както и размера.

Но още много работи се споделят - чатове, чувства, емоции, случки и като цяло неща които са лични и рядко един мъж би споделил. Та в този ред на мисли, вече съм много взискателен относно подбора на женски контингент, кръжащ около половинката.

Може да звуча ограничително, но няколкото пъти съм сърбал попарата и вече предпочитам да се презастраховам.

Мойта приятлка като излезе с приятелки и после ми разказва какви са ги говорили.

Last edited by Kaizen9; 07.03.2023, 20:58.

Коментар

Working...
                                X