IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ти кучето със салам плашиш
    То зависи и от дамите де,не съм на 24 години, а на два пъти по-толкова,та станах и аз претенциозен.100 килограмова фея и крокодил самодива няма как да ми привлекат вниманието. Сещам се за една случка преди няколко години.В Пловдив имаше някакво състезание по гребане и аз вечерта отидох в един нощен бар и там имаше едни гребкини, май бяха холандки. И все ме гледаха и ми се усмихваха, ама то на тия гърбовете им бяха два пъти колкото моят,а на канадска борба от раз щяха да ме бутнат.Та пасувах,както и останалите мъже в заведението.
    ако беше поддат, тия със сигурност щеха да те изблудстват на заерда
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

На 25 е Благовещение и дамите в бяло излизат от вдън горите Тилилейски. Да не вземат да го поканят на ядене, пиене и прочие, че при тях връщане назад няма.
      Наздраве!
      Ти кучето със салам плашиш
      То зависи и от дамите де,не съм на 24 години, а на два пъти по-толкова,та станах и аз претенциозен.100 килограмова фея и крокодил самодива няма как да ми привлекат вниманието. Сещам се за една случка преди няколко години.В Пловдив имаше някакво състезание по гребане и аз вечерта отидох в един нощен бар и там имаше едни гребкини, май бяха холандки. И все ме гледаха и ми се усмихваха, ама то на тия гърбовете им бяха два пъти колкото моят,а на канадска борба от раз щяха да ме бутнат.Та пасувах,както и останалите мъже в заведението.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тогава ли се оживяват духовете
        или защото сменяме часа

мирко е машин, ще ги разпапури и вили и самодиви,
        както са си по нощниците наголо
        На 25 е Благовещение и дамите в бяло излизат от вдън горите Тилилейски. Да не вземат да го поканят на ядене, пиене и прочие, че при тях връщане назад няма.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Е, затова съм го писАл шега.
          Аз да поясня, че да не станат някои инфекции
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Не се отваряй много, че след 25 март да не те търсим някъде из храсталаците
            Наздраве!
            тогава ли се оживяват духовете
            или защото сменяме часа

мирко е машин, ще ги разпапури и вили и самодиви,
            както са си по нощниците на голо

ако трябва и евго ще му помага
            не вярвам да са много капризни
            и да въртят номера
            Last edited by ratten; 11.03.2023, 22:16.
            препоръка е

Коментар

Нерде центърът на Републиката, нерде Салем. Аз съм от автохтонното население на поселението. Никакви залитания през океаните.
              Наздраве!
              Е, затова съм го писАл шега.

Коментар

Tnm да даде нишан къде се намира. От Ратко логистиката и финансите за експедицията, а пък ще се жертвам за среща с духовете и самодивите. Ако пък са вещици може и с още гърнета да ни дарят.
                Не се отваряй много, че след 25 март да не те търсим някъде из храсталаците
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

тая нощ съм сънувал пещерата
                  до нея ме заведе биволица, черна като нощта
                  на входа и гореше огън със син пламък
                  Син пламък свети само над заровено злато. Прецизирай си сънищата, Плъх
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                    За каляската и раклите съм чел преди много години. Нямам спомен къде обаче.
                    Да не си седмата дъщеря на седмата дъщеря?
                    Това вече на шега, но някъде назад във вековете да не се окажете свързани с Бриджит Бишъп?
                    Нерде центърът на Републиката, нерде Салем. Аз съм от автохтонното население на поселението. Никакви залитания през океаните.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Намерете гърнето.
                      Tnm да даде нишан къде се намира. От Ратко логистиката и финансите за експедицията, а пък ще се жертвам за среща с духовете и самодивите. Ако пък са вещици може и с още гърнета да ни дарят.

Коментар

Няма по-малко суеверен човек от мен на света. Врачки,баячки,магьосници и тем подобни ги отсвирвам.Пък ако ще да ми правят и хиляди магии. При мен не действат.
                        Намерете гърнето.

Коментар

СтабиУен е мирчо та дрънка. Действай той верва само в неща дето може да види, пипне или клецне. Нема грешка. Отвъдното му е космическа мъгла и бронебойни патрони не са открити
                          Няма по-малко суеверен човек от мен на света. Врачки,баячки,магьосници и тем подобни ги отсвирвам.Пък ако ще да ми правят и хиляди магии. При мен не действат.

Коментар

точно такъв човек трябва за да извадим каляската
                            ако нещо не мърда, значи не е живо и не може да навреди
                            ако мърда, колко му е да отнесе един боздуган,
                            за да не се бърка в чужди работи
                            Страх може да имам от живи хора. Умрелите или духовете им няма как да ми навредят. Така че намери златото,пък шофьор вече си имаш. И до пъкъла и обратно ще те закарам.

Коментар

точно такъв човек трябва за да извадим каляската
                              ако нещо не мърда, значи не е живо и не може да навреди
                              ако мърда, колко му е да отнесе един боздуган,
                              за да не се бърка в чужди работи
                              Съответно ако гепнете гърнето с жълтиците нема да се похвалите гиди мискини погански

Коментар

Атеншън, на път си да изгубиш и този си ник

Прочее при тебе е налице някаква сексуална фиксация чини ми се. Вземи малце се поуспокой.
                                Жените на 45 плюс са ми сексуален фетиш. Много ги искам,ама не ми връзват.

Коментар

Working...
                                X