Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може и глупости да са.
много народ тука му даваме съвети, които според нас са добри и работят.
аз тия дни се замислих и дори щях да питам евго,
имал ли е сериозно гадже, с което да са живели или поне да са прекарвали много време заедно.
Както казва Миродес, дори е хубаво, че не съм под чехъл.
Има демографски проблем и няма много голям избор. Особено на жени 30+.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мишо , не се познаваме , ама пишеш глупости . Няма значение на какви налита ,"въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника" .Що да не може на всяка да дава . Аз не ти говоря да им преписва имущество . Ми да я заведе там , онам , да плати , да купи някой парцал и те такива , нормални нещица и то когато е във връзка ! А не когато е на дясната ръка . А за да е във връзка нали знаеш кво трябва . Жени недоебани , самотни и прочие бол ! Бол ! Трябва да си адското смотано парче за да стоиш сам .
А наш Евгич гледа мадамата и мисли как деца ще има от нея и го е страх ,че ще му отмъкне имането и междувремено стои на сухо . Ми тва си е диагноза бе , мишок !
много народ тука му даваме съвети, които според нас са добри и работят.
аз тия дни се замислих и дори щях да питам евго,
имал ли е сериозно гадже, с което да са живели или поне да са прекарвали много време заедно.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наскоро бях на 43 г.
А за теб колегите бяха писали гадни коментари......да не ги повтарям.
Ако си играч ще имаш 25 г-30 г мацка за жена и ще ти народи поне 2 деца . Ма шанс.........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе не може евго да вземе на всяка да дава
не виждаш ли на какви налита
от всичките му авантюри само една ми беше харесала,
дето и беше качил снимки тук
другите са някакви гюбрета
А наш Евгич гледа мадамата и мисли как деца ще има от нея и го е страх ,че ще му отмъкне имането и междувремено стои на сухо . Ми тва си е диагноза бе , мишок !
- 6 Харесвания
Коментар
-
Четене с разбиране мишленце , ма виждаш квото мислиш за съжаление . Пиша на Евгича щото е скръндза и тесногръд чичак , та да , отгоре тр да дава мъжкото - възможности , кинти и прочие . Женското и то трябва да дава ма от друго ....Ама като некой е стисняк и само смята коя кво ще му вземе а е станал на почти 50 миии греда , няма секс , простатата не бачка , енергията не въври в правилната посока а началника може да позвъни всеки момент .... смисъл от тая работа 0 .
А за теб колегите бяха писали гадни коментари......да не ги повтарям.
Коментар
-
Четене с разбиране мишленце , ма виждаш квото мислиш за съжаление . Пиша на Евгича щото е скръндза и тесногръд чичак , та да , отгоре тр да дава мъжкото - възможности , кинти и прочие . Женското и то трябва да дава ма от друго ....Ама като некой е стисняк и само смята коя кво ще му вземе а е станал на почти 50 миии греда , няма секс , простатата не бачка , енергията не въври в правилната посока а началника може да позвъни всеки момент .... смисъл от тая работа 0 .
не виждаш ли на какви налита
от всичките му авантюри само една ми беше харесала,
дето и беше качил снимки тук
другите са някакви гюбретапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, какво има тук да е научаваме. Ние по рождение си знаем, че придобивките в брака се делят на две равни части и остават за жената
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемай в погрешна посока тръгна пак разговора
мъжът трябвало да дава и то повече
ама като ги научите така....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемай в погрешна посока тръгна пак разговора
мъжът трябвало да дава и то повече
ама като ги научите така....Ама като некой е стисняк и само смята коя кво ще му вземе а е станал на почти 50 миии греда , няма секс , простатата не бачка , енергията не въври в правилната посока а началника може да позвъни всеки момент .... смисъл от тая работа 0 .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа 47. Не е некой чичак.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар