If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предстоят светли празници и реших да Ви споделя нещо:
вчера и онзи ден си говорих с един приятел, разведен с 2 деца на 38 г. Свестен е, със старото възпитание, от провинцията.
Каза, че от сайответе за запознанства нищо не става, конкретно гепиме, елмаз, сладур и аха са пълна загуба на време и може един наивен мъж да стане жертва на измама. Подобно на примерите, за които аз съм Ви разказвал.
А бившата му жена го използвала като донор за осеменяване и му пуснала 2 пъти за забременяването и още няколко пъти, не била сексуална и не искала. И се развели.
Той не е беден и вероятно ще намери нещо, лелка не иска. Купил си е кола от София за 25 000 лв.
преди малко гледах фейсбука на една позната, познаваме се бегло в реалния живот, тя ходи с кубинки, има пиърсинг, модерна визия, но малко като мъжкарана, ходи в чужбина все с приятелки ( и съм си мислил, че харесва жени). Младкичка е. Има и колежка, която много я копира като визия и то умишлено. И двете си ходят комплект в обедната почивка, на море и на екскурзии.
Та тази мъжкарана роди преди около 2 г. и вероятно без мъж. Писала е, че единственият мъж на света за нея е бебето й.
преди малко гледах фейсбука на една позната, познаваме се бегло в реалния живот, тя ходи с кубинки, има пиърсинг, модерна визия, но малко като мъжкарана, ходи в чужбина все с приятелки ( и съм си мислил, че харесва жени). Младкичка е. Има и колежка, която много я копира като визия и то умишлено. И двете си ходят комплект в обедната почивка, на море и на екскурзии.
Та тази мъжкарана роди преди около 2 г. и вероятно без мъж. Писала е, че единственият мъж на света за нея е бебето й.
Евгич кажи чесНо , от януари до са само гоблени ли шиеш или поне веднъж се отчете нЕкъде ?! Ако си шил , начи се Фани в ръце щото той , живота , си минава бе !
Отчитам се, когато имам настроение и ме е ударил хормона.
Предпочитам по-рядко, но качествено. Не мога с всяка и за това не ходя и на платено.
Коментар