IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Фото не показвам. Приеми, че съм дърта, дебела и късогледа и много ме е срам Сложи ми и една брадавица за колорит и реквизит. Абе каквото ти повели въображението.

Земи малко се успокой. То бива напъване, бива вой, ама твойто вече се не трае.

Виж се малко отстрани.

Мико подозирам добре изглежда. Ти от майтап определено не разбираш.

Никой от останалите участници в темата не врещи колко мадами/пичове може да “свали”.

Не се тръшкаме ако някой ни противоречи и не приемаме всяка чужда реплика за “обида”, не молим през пет минути модерацията да ни изтрива профилите. Разбираш ли накъде бия?

Темата е електронно барче, в което разпускаме, майтапим се и междувременно борим живота.

За тебе не знам какво точно е тази тема.
    Ами не казват колко жени могат да свалят,щото не могат. Имам предвид Ботьо ,който си плаща на курви(или поне така твърди, но най-вероятно лъже и изобщо не го вдига)и изобретателя,който изобщо не е по тая част.На Матеев няма да му е проблем, щото парите правят мъжа привлекателен за жените. Ама доколкото разбирам и той не е по тая част.За другите участници във форума нямам по-подробни впечатления и не мога да взема отношение .
    И темата наистина е със забавна цел,ама като някоя отрепка почне да се заяжда без изобщо да съм ги провокирал нещата изобщо не са забавни.
    И не се прави на непукист,щото ти скачаш като ужилена за съвсем невинни реплики от Пачангата, а искаш да не реагирам, когато ме наричат помак,прост милиционер, нискоинтелигентен и така нататък.
    И то по никакъв начин не съм ги провокирал .
    Матеев веднъж беше написал дума по отношение на теб с многоточие и ти постоянно споменаваш за това,въпреки че беше отдавна, а искаш аз да приемем без проблем всекидневните обиди и подигравки.Които са казани директно.
    Помак съм бил-първо в Пазарджик помаци няма.Нито в околните села. Второ аз съм кръстен в църква още преди 50 години. А и децата са ми кръстени там.
    Last edited by mirodes; Днес, 09:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти що не покажеш едно фото,да те видим как изглеждаш?Щото аз имам не една,а две снимки и не се срамувам от това как изглеждам.Явно ти се срамуваш.
      А дали Мико изглежда по-добре или по-млад от мен-аз никога не се сравнявам с другите хора. Жив и здрав да е, нека все така да е.
      Фото не показвам. Приеми, че съм дърта, дебела и късогледа и много ме е срам Сложи ми и една брадавица за колорит и реквизит. Абе каквото ти повели въображението.

Земи малко се успокой. То бива напъване, бива вой, ама твойто вече се не трае.

Виж се малко отстрани.

Мико подозирам добре изглежда. Ти от майтап определено не разбираш.

Никой от останалите участници в темата не врещи колко мадами/пичове може да “свали”.

Не се тръшкаме ако някой ни противоречи и не приемаме всяка чужда реплика за “обида”, не молим през пет минути модерацията да ни изтрива профилите. Разбираш ли накъде бия?

Темата е електронно барче, в което разпускаме, майтапим се и междувременно борим живота.

За тебе не знам какво точно е тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти що не покажеш едно фото,да те видим как изглеждаш?Щото аз имам не една,а две снимки и не се срамувам от това как изглеждам.Явно ти се срамуваш.
        А дали Мико изглежда по-добре или по-млад от мен-аз никога не се сравнявам с другите хора. Жив и здрав да е, нека все така да е.
        За да се разгледа НЕЩИЧКО на двете ти "снимки', трябва компютър С ОГРОМЕН екран и да ги изтеегляш специално и да ги превърташ и И ЛУПА ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ. Лоши са и некачествени,.явно неформатирани, НИЩО не се разбира с просто око. Особено, на екрана на мобилния телефон. Така че, де факто, и ти нямаш профилна снимка,т.к. нищо.не се вижда на тях. СНИМКИ виждаш.на мен и на Матеев, ъ.к.поне.за толкова, (да.качим там по някоя) ни бива. Да отварям ли дума за еднимзнаменити НЛО, дето.цял ти телескоп подариха не знам, публиката вижда едни "знания". Пък за срам ако заговори, би трябвало от действията и поведението си да се срамуваш, ако ти е понятен смисълът на думичката). Псуваш по -грубо имот каруцар (само с първото влизане днес) Ботя, дето нищо страшно не рече, като обиждаш също и помаците с неуместни си асоциации и конотации... Виж се само, "пример за поведение", ама с празни претенции.

Коментар

От мене да мине - фиксираме на 35, ама пак да не се засегне. Баланс му е мамата.

Коментар

В заблуди си живееш. Вземаш един случай и генерализираш. А свят шарен …

Прочее не се самозалъгвай баш на 50 си изглеждаш. Прилични 50, но 50. Гледай там пооправи коремчето щото един Мико ще те тури в малкото си задно джобче.

Прочее тука по Иберията за секс си аут. Испанката търси 30-35 годишни, а и те се натискат точно на кугърките. Оправят се там по между си - не ги знам, но е често явление.

Младата пък въобще няма да те отрази. Ходят с връстници.

Остават едни чичаци в твоя времеви отсек и каквото остане за тях, освен ако не си плащат яко. Което ги прави бая злобни щото няма по-стиснат мъж от испанеца, може би Ханс. Не ги знам. Почват да тренират по фитнеси като луди и току падне някой от инфарктче. А испанката е хищна хищна птица.

Затова ти казвам, че има всякакви общества.
            В софия е същото кат на запад - в 21 век, виж в помашките села са си още в 19 век
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

НагонЪт. МозакЪт.

Да ти прави впечатление, че не се занимавам с тебе? Далече си доста от някои градски реалности.

Пиши си не ми пречиш.
              Редакцията е неуспешна , ялов напън. Прави ми впечЕтление,че те трият когато имаш много зор , а и ми се струва ,че имаш голям вътрешен зор. Бих ти казал как се лекува , ама не слушаш и си малко дървена глава ...
              ПП Ром евнгелист , муахахах
              Last edited by X_Y; Днес, 10:15.

Коментар

От мене да мине - фиксираме на 35, ама пак да не се засегне. Баланс му е мамата.
                То това неговото, бетер селска мома-срЪдла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да де, ама Пачо е по-възпитан и не е толкова натоварен с агресия. Явно, е и по-културен, не гапе всеки път, кога го приклещиш. И по-умен трябва да е, т.к. и приклещванията не стават толкова често...поне с мен, е така.
                  С тебе. На мене ми се ежи и блещи нон стоп като бик на червено. Игнорнах. Писна ми от негативизъм.
                  Last edited by Selena2024; Вчера, 23:38.

Коментар

Ще вземе да се засегне че го лъжем пък. Няма угодия, и това е.

Коментар

Разкажи нещо за грузинците. С какви впечатления остана от този народ?
                      Ами основно чудесни, почти без изключения. А дори те...МНОГО пеят на разни хладовр, при това - целите песни, от началото и до край....не, че нещл им разбирахме. (Наизуст научих дажф на непалски една песен (среднощен вой на купе срещу месечината). Техните кищета, понзват 3÷4 думи всичко, АМА ВОЙ!!. Просто средата ни беше основно рускоезична

Коментар

На Мирето ще му казваме, че изглежда на по 30 и ще има мир в темата.
                        Ще вземе да се засегне че го лъжем пък. Няма угодия, и това е.
                        Last edited by Pyramid; Вчера, 23:14.

Коментар

Е, ся, такива са му забитите аксиоми в главата. Начално програмиране му викат. Друг подобен е Пачангата. И там е голяма талибанска тъмнина в главата плюс некви псевдорелигиозни дивотии. Мяза ми на ром евангелист с неговите заяждания и догми.
                          Да де, ама Пачо е по-възпитан и не е толкова натоварен с агресия. Явно, е и по-културен, не гапе всеки път, кога го приклещиш. И по-умен трябва да е, т.к. и приклещванията не стават толкова често...поне с мен, е така.
                          Last edited by Pyramid; Вчера, 23:13.

Коментар

То и на мен допреди 5 год.и 50 не ми даваха. Ама ЕГН-то си върви.
                            На Мирето ще му казваме, че изглежда на по 30 и ще има мир в темата.

Коментар

Не са се уважавани, затова: Той си е мислил (понеже пр0ст) че, като я е навит дай сега, тя ще му слугува. Тя си е Дака змегка че, за него e целево удобство което, като се върне, и диктува "-Дай да ям!" (" -А откъде накъде, тоя ористак ше ме йомандори мен, неговата по-бспетрна и пи-пкатрна кака?") И нещата са се разсъхнали. И основно, проблемът е бил КУЛТУРНО несъответствие, не възрастово. Аз имах е Тбилиси приятелско семейство, Анатолий и Венера. Когато отидох, той беше ба 51, ажтя-на 58. През 1987-ма, сега са покойници и двамата. Той "украинец", тя -рускиня, той шлосер (механик), тя - кандидат (по тукашните мерки, доктор) -хидроинженер, строеше язовири, ВЕЦ-ове и т.н. Знаеш ли, с каква любов и уважение си живееха тези хора? До последно, някъде 2012-та. ВИНАГИ при тях имаше змях, ззкачки, шеги...Толкова беше бачкатор но, бяха МОНОЛИТНО, ЗАЕДНО, ВИНАГИ РЪКА ЗА РЪКА. Защо? Ами не личеше някой някого да доминира, момче. КУЛТУРНО, БЯХА ЕДНО.
                              ...и ти ми разправяш "СВЕТОВНИ ИЗВОДИ"? СМЕШНИ СА. ОСТАРЕЛИ. OUT-OF-DATE.
                              Разкажи нещо за грузинците. С какви впечатления остана от този народ?

Коментар

Да де, да. Баш на 50 си изглеждаш, Мире. Фантазираш си ти, не аз.
                                То и на мен допреди 5 год.и 50 не ми даваха. Ама ЕГН-то си върви.

Коментар

Working...
                                X