Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ще ги прелапат стиснатите китайски ергени дето не щат да плащат цайли.
Каква прекрасна практика. Льошавите западни влияния и това ще бастисат. Язък.
те къде ще се дяват
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, добре, де ами тия свободни булки
къде се дяват
Каква прекрасна практика. Льошавите западни влияния и това ще бастисат. Язък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Оказва се, че в много държави мъжете трудно си намираме булки.
Има няколко сайта, "Ukrainian wife", "Ukrainian woman", обаче са измислени и нищо не става от там.
Аз съм си чатил с няколко азиатки, на 40+ и с по няколко деца от различни мъже. И с афроамериканки също съм си чатил.
Нека някой колега разкаже как е минала екскурзията му в Тайланд и дали е останал доволен?
къде се дяватпрепоръка е
Коментар
-
Оказва се, че в много държави мъжете трудно си намираме булки.
Има няколко сайта, "Ukrainian wife", "Ukrainian woman", обаче са измислени и нищо не става от там.
Аз съм си чатил с няколко азиатки, на 40+ и с по няколко деца от различни мъже. И с афроамериканки също съм си чатил.
Нека някой колега разкаже как е минала екскурзията му в Тайланд и дали е останал доволен?
- И ЖЕНИТЕ ИЗБИРАТ. И, ако е само да се изтропат, криво-ляво, може да ти "провърви". Вземат ли да ти претеглят акъла, нещата се усложняват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеСъчувствам на китайките. Ще им подбият цената.
Все повече китайци търсят съпруги в Русия и Украйна заради демографска криза и високата "цена на брака".
Поради задълбочаващата се демографска криза и растящите разходи за сключване на брак в Китай, все повече китайски мъже насочват вниманието си към Русия, Украйна и други славянски страни в търсене на "традиционни" съпруги, съобщава "TheTimes". Невъзможността да си позволят брак с китайка, която очаква т.нар. цайли - сватбен откуп под формата на жилище, злато и скъпи подаръци - кара мнозина да търсят алтернатива извън страната. Дори в по-бедните селски райони очакваната стойност на този откуп достига 500–600 хиляди юана (около 70–80 хиляди долара), което прави брака практически недостъпен за мнозина.
….Горките заблудени китайци
В резултат на това се развива цяла индустрия от брачни агенции, които предлагат посредничество при намирането на славянски съпруги. Тези агенции активно се рекламират в китайските социални мрежи, включително в TikTok, като около тях се оформят онлайн общности, в които потребителите си разменят препоръки и опит. Централният наратив в тези среди е убеждението, че руските и украинските жени са добри и покорни съпруги, които не изискват нито цайли, нито високи доходи. Този образ се популяризира масово в социалните мрежи.
Коментар
-
Съчувствам на китайките. Ще им подбият цената.
Все повече китайци търсят съпруги в Русия и Украйна заради демографска криза и високата "цена на брака".
Поради задълбочаващата се демографска криза и растящите разходи за сключване на брак в Китай, все повече китайски мъже насочват вниманието си към Русия, Украйна и други славянски страни в търсене на "традиционни" съпруги, съобщава "TheTimes". Невъзможността да си позволят брак с китайка, която очаква т.нар. цайли - сватбен откуп под формата на жилище, злато и скъпи подаръци - кара мнозина да търсят алтернатива извън страната. Дори в по-бедните селски райони очакваната стойност на този откуп достига 500–600 хиляди юана (около 70–80 хиляди долара), което прави брака практически недостъпен за мнозина.
….Горките заблудени китайци
В резултат на това се развива цяла индустрия от брачни агенции, които предлагат посредничество при намирането на славянски съпруги. Тези агенции активно се рекламират в китайските социални мрежи, включително в TikTok, като около тях се оформят онлайн общности, в които потребителите си разменят препоръки и опит. Централният наратив в тези среди е убеждението, че руските и украинските жени са добри и покорни съпруги, които не изискват нито цайли, нито високи доходи. Този образ се популяризира масово в социалните мрежи.Все повече китайци търсят съпруги в Русия и Украйна заради демографска криза и високата "цена на брака". Поради задълбочаващата се демографска криза и растящите разходи за сключване на брак в Китай, все повече китайски мъже насочват вниманието си към Русия, Украйна и други славянски страни в...Last edited by Selena2024; Днес, 16:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Това не е така. Ромите бяха в строителни войски. Имам двама приятели ги уредиха с връзки там, супервайзори. Ромите им бяха подчинени. И си излизаха отпуска всяка седмица от петък на обяд до понеделник сутрин. Плюс други отпуски постоянно като приключат обект.
Мен без връзки при българите, да видиш гонка.
Един братовчед беше войник през 2000 г. и още е ерген. Иска красива жена и не може да намери. Иначе си думка.
Коментар
-
Добре че не прибегнах до тях, защото нямаше да ми окажат съдействие.
Ако някой българин се случи да служи с роми, ще го натиснат вечер в спалните и ще го оправят. Отделно и други унижения.
Мен без връзки при българите, да видиш гонка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
двама старци си имал с пагони
как така без връзки
Ако някой българин се случи да служи с роми, ще го натиснат вечер в спалните и ще го оправят. Отделно и други унижения.
Коментар
-
Постоянно пише свободни съчинения.
Изглеждам много добре за годините си, като Костатин Филипов и Жоро Любенов от Канал 1. Културен, спретнат и стегнат,И с хубава фигура.
И не дрънкам глупости на живо.
- 1 like
Коментар
-
Ти обаче съвсем си изплискал легена.
Аз съм бил студент в едни бедни времена преди 25 г. Много колеги износваха дрехи на родителите си от преди 1990 г. и то личеше, че са с вехто. Малко преправени и пригодени, но личеше че са от едно време. Отделно не разполагахме с пари и не харчехме. Още в началото на милениума много колеги заминаха в чужбина и искаха да се измъкнат от тук. Сега младите хора са презадоволени. И дори неквалифицирани хора вземат добри заплати.
И е много хубаво, че съм се измъкнал от военната служба, защото там имаше роми и простаци, нямаше да е хубаво никак без връзки. Все пак аз съм си учил, а те отмениха военната служба.
как така без връзкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти съвсем млад ще го изкараш!
Евго е бил студент за първи път през миналия век.
После е решил да се откачи от военната служба... Ама как? Много е лесно: записва второто си вишУ....
Да де, ама на тати му е писнало да го издържа! Ами - ако е записал след второто - и трето вишУ ?!?
И тати го е изритал да работи... Ама Евго - хитър! Не пада по гръб! Намира си "работа" за ДО 2-3 часа на ден - и го дава Айляк... Ама и тати не е вчерашен - да му се мотае из къщи по цял ден - и го праща на "втора работа".... Щом ще учиш.второ, трето и т.н. вишУ - ще бачкаш!
През новия век Евго ПАК е студент. с по-младите си колеги..., ходи на море на вилата на тати с младите си състуденти ... ПАК е студент..., пакети по плажа и т.н. - останалото го знаем... Мама - с бурканите от село, тати - с имотите и т.н...
Аз съм бил студент в едни бедни времена преди 25 г. Много колеги износваха дрехи на родителите си от преди 1990 г. и то личеше, че са с вехто. Малко преправени и пригодени, но личеше че са от едно време. Отделно не разполагахме с пари и не харчехме. Още в началото на милениума много колеги заминаха в чужбина и искаха да се измъкнат от тук. Сега младите хора са презадоволени. И дори неквалифицирани хора вземат добри заплати.
И е много хубаво, че съм се измъкнал от военната служба, защото там имаше роми и простаци, нямаше да е хубаво никак без връзки. Все пак аз съм си учил, а те отмениха военната служба.
Last edited by Evgo; Днес, 13:55.
Коментар
-
Постоянно пише свободни съчинения.
Изглеждам много добре за годините си, като Костатин Филипов и Жоро Любенов от Канал 1. Културен, спретнат и стегнат,И с хубава фигура.
И не дрънкам глупости на живо.
Жоро Любенов не съм чул да говори лоши неща и да злослови за своя баща. Да, културен е!
Никакви основания нямаш, за да се сравняваш с тия хора.
- 1 like
Коментар
Коментар