IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, хем ме караш да се съглася, хем не. Теоретично, ако си дете на жена, която е дърпала всичко към нейната рода, ще се оплакваш ли?

Опитвам се да ти обясня, че ресурсите липсват както никога досега и затова хората станаха много меркантилни.
    Ами не искам да съм дете на жена ,която не е изградила нормални семейни отношения, а е гледала на брака като средство за печалба.
    А и освен майка детето има и баща. Въпросът не е само до парите-за правилното възпитание, отглеждане и дори за щастието на детето са необходими двама родители.Най-често проблеми с правосъдието имат деца на разведени родители, по-вероятно е да станат наркомани, хомосексуални,алкохолици и тем подобни.
    А в момента специално за България ресурсите са повече от всякога. Никога българите не са били толкова богати.
    Last edited by Vergil1975; Днес, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не е въпросът в парите,а в лоялността на тия жени към съпруга и семейството. Щом не желае да дава пари ,то тя не е отдадена изцяло на това семейство.То затова хората се женят-влизаш all in в тая връзка. Ако не е така се преследват някакви материални интереси.Не знам какви са тия мъже,които търпят подобен тип жени.
      Мире, хем ме караш да се съглася, хем не. Теоретично, ако си дете на жена, която е дърпала всичко към нейната рода, ще се оплакваш ли?

Опитвам се да ти обясня, че ресурсите липсват както никога досега и затова хората станаха много меркантилни.

Коментар

Затова е важно да има наследство, като за предпочитане е винаги дебел инвестиционен портфейл в американски акциии.
        Не е въпросът в парите,а в лоялността на тия жени към съпруга и семейството. Щом не желае да дава пари ,то тя не е отдадена изцяло на това семейство.То затова хората се женят-влизаш all in в тая връзка. Ако не е така се преследват някакви материални интереси.Не знам какви са тия мъже,които търпят подобен тип жени.

Коментар

Естествено, че няма лошо мъжът да носи повечето пари вкъщи.Въпросът е,че тия жени не искат по никакъв начин да дават пари за семейството. Е какво семейство е това?Аз не съм имал връзка с такава жена, ама като гледам коментарите явно са доста.
          Затова е важно да има наследство, като за предпочитане е винаги дебел инвестиционен портфейл в американски акциии.

Коментар

Естествено, че няма лошо мъжът да носи повечето пари вкъщи.Въпросът е,че тия жени не искат по никакъв начин да дават пари за семейството. Е какво семейство е това?Аз не съм имал връзка с такава жена, ама като гледам коментарите явно са доста.
            имам един приятел
            който сам опъваше каиша да храни семейството с години
            после жена му започна работа и нейните пари си останаха предимно за молове
            препоръка е

Коментар

Няма лошо мъжът да изкарва и да поема всички разходи. Проблемът иде от там, че дори и да го прави, пак да се търси под вола теле

Коментар

Учудва ме тоя манталитет-мъжът до поема всички разходи, а жената да не участва в издръжката на семейството. В семейството всички приходи и разходи са общи. Евго ще излезе прав.
                Няма лошо мъжът да изкарва и да поема всички разходи. Проблемът иде от там, че дори и да го прави, пак да се търси под вола теле

Коментар

Мире, не е добре тая работа, щом жените станаха толкова евтини - за един парфюм...
                  Учудва ме тоя манталитет-мъжът до поема всички разходи, а жената да не участва в издръжката на семейството. В семейството всички приходи и разходи са общи. Евго ще излезе прав.

Коментар

В Тик ток някаква дърта кукумявка дава акъл на жените по никакъв начин да не помагали на мъжете си и да не плащали никакви сметки.И най-учудващото е,че почти във всички коментари коментари жените се съгласяват с нея. Една даже се оплаква,че сама си била купувала парфюми и мъжът й я зарязал. Не че е давала пари за семейството. Едва ли не правела саможертва като сама си купувала парфюми.
                    То ако повечето са с тоя манталитет не е случайно, че има толкова самотни жени.
                    Мире, не е добре тая работа, щом жените станаха толкова евтини - за един парфюм...

Коментар

• В Тик ток някаква дърта кукумявка дава акъл на жените по никакъв начин да не помагали на мъжете си и да не плащали никакви сметки.И най-учудващото е,че почти във всички коментари коментари жените се съгласяват с нея. Една даже се оплаква,че сама си била купувала парфюми и мъжът й я зарязал. Не че е давала пари за семейството. Едва ли не правела саможертва като сама си купувала парфюми.
                      То ако повечето са с тоя манталитет не е случайно, че има толкова самотни жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Изгледай го.
                        изгледай това? ти си от последните късметлийки

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За какво се разказва във видеото? Нямах време да го гледам.
                          Изгледай го.

Коментар

На тримата пичове семинарите гледа ли ги? Тези дето ги пусна драккар?
                            За какво се разказва във видеото? Нямах време да го гледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наскоро гледах една картинка от так.нар. фейсбук мъдрости. Преди и сега.

На картинката от миналото даваха двойка, които бутаха количка с дете, около тях още деца, от ляво Ганка и Иван се бяха награбили и имаше още детайли, които бяха незначителни.

На картинката от днес двойката буташе количка с котка и куче, от ляво Стоил и Горан се бяха награбили, а от дясно Ганка си прави селфита.

Има и други интересни картинки от ф.б.,
                              На тримата пичове семинарите гледа ли ги? Тези дето ги пусна драккар?

Коментар

Анонимността в епохата на интернет е винаги сериозно относителна.
                                Наскоро гледах една картинка от так.нар. фейсбук мъдрости. Преди и сега.

На картинката от миналото даваха двойка, които бутаха количка с дете, около тях още деца, от ляво Ганка и Иван се бяха награбили и имаше още детайли, които бяха незначителни.

На картинката от днес двойката буташе количка с котка и куче, от ляво Стоил и Горан се бяха награбили, а от дясно Ганка си прави селфита.

Има и други интересни картинки от ф.б.,

Коментар

Working...
                                X