IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://vm.tiktok.com/ZNeETsdmP/
    Е този епизод отговаря на въпроса какво искат жените.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това силно зависи от гледната точка
      някой вече покоен дядо, разнежен би въздъхнал:
      - тая беше като от реанимацията
      мъртвец вдигаше на крака!
      Въпросната баба беше и грозна, но много хитра.

Казвала на дядо ми: "Ако ме оставиш, ще се самоубия."

Имала и връзки в ония времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Напротив, срокът ми вече изтича и трябва да превключа на бързата предавка.

Като няма приелива Ганка, ще търся Кю Ми, Наташа, Олга или някоя от Тай Купид.

Олга и Наташа ще оправят централно. Гаранция.

Коментар

Двама от дядовците ми са имали близки срещи със специалистки по старци. Аз съм разказвал.

Едната от тях беше такъв боклук, че заради нея не наследих 2 апартамента в СФ. Ако я нямаше, щях да ги наследя 100%.

По провинцията има такива специалистки и хората разказват истории, които доукрасяват и преувеличават,
          това силно зависи от гледната точка
          някой вече покоен дядо, разнежен би въздъхнал:
          - тая беше като от реанимацията
          мъртвец вдигаше на крака!
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и аз нещо такова си мислех
            ще го намери някоя специалистка по старци
            и на крака ще му дойде
            Двама от дядовците ми са имали близки срещи със специалистки по старци. Аз съм разказвал.

Едната от тях беше такъв боклук, че заради нея не наследих 2 апартамента в СФ. Ако я нямаше, щях да ги наследя 100%.

По провинцията има такива специалистки и хората разказват истории, които доукрасяват и преувеличават,

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Значи няма закъде да бързаш, спокойно можеш да отложиш въпроса с репродукцията за по-добри времена.
              Напротив, срокът ми вече изтича и трябва да превключа на бързата предавка.

Като няма приемлива Ганка, ще търся Кю Ми, Наташа, Олга или някоя от Тай Купид.

Last edited by Evgo; Днес, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Значи няма закъде да бързаш, спокойно можеш да отложиш въпроса с репродукцията за по-добри времена.
                и аз нещо такова си мислех
                ще го намери някоя специалистка по старци
                и на крака ще му дойде
                препоръка е

Коментар

Но пък разни мъже и актьори станаха бащи на 80 г. наскоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми нямам какво да добавя - типичен комплексиран българин! Уж е умнокрасив, ама пуста "православна и славянска" комуноидна закваска, не може да се преодолее и това си е! България няма и никога не е имала по-голям враг от Шумадия! Никога! Когато и да го проумеем, все ще е късно. И после се смеете на копейките...
                    С учудване тук се съгласявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да, беше си намерил една адвокатка и си я клатеше. Правеше си разни отвари от магарешки бодил и някакви простотии с индрише и т.н., от които явно е имало ефект Факт е, че адвокатката идваше основно заради ракията и опцията да му прилапа апартамента, та трябва и други работи да е прилапвала
                      Браво на него,

Хубаво е, че не е успяла да взема апартамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Излъгали са те
                        Ти ако вдигаше самолета нямаше да си такова заядливо старче.

Коментар

Не ме интересува самия самолет, а колегата да сподели, според него, дали дядото е опъвал приятелките си.

Предвид напредналата му възраст, ми се струва, че само са си говорели. Но пък разни мъже и актьори станаха бащи на 80 г. наскоро.
                          Да, беше си намерил една адвокатка и си я клатеше. Правеше си разни отвари от магарешки бодил и някакви простотии с индрише и т.н., от които явно е имало ефект Факт е, че адвокатката идваше основно заради ракията и опцията да му прилапа апартамента, та трябва и други работи да е прилапвала
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Излъгали са те
                            сам се насади
                            сега ще трябва да даваш информация за полетите
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Това добре има и такива.....
                              Къв обаче е твоя интерес към самолетите на старчоците?
                              Не ме интересува самия самолет, а колегата да сподели, според него, дали дядото е опъвал приятелките си.

Предвид напредналата му възраст, ми се струва, че само са си говорели. Но пък разни мъже и актьори станаха бащи на 80 г. наскоро.

Коментар

Все пак, на 70+ и 80+ няма достатъчно тяга и самолетът по принцип не лети.
                                Излъгали са те

Коментар

Working...
                                X