IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Свещената простота се изявява и в простия хумор
    Имах предвид контекста на самото историческо събитие - бабата, дето добутвала съчките в огъня, с който акт и тя осъдила великия реформатор. "Простота" в случая има съвсем друга конотация. Но, както и да е. Струва ми се, че Мирко е доста напред с емпиричния материал.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

И ти нашепна за Дарт Вейдър? Бих възкликнал като Ян Хус на кладата - "О, свещена простота".
      Свещената простота се изявява и в простия хумор

Коментар

Отдалеч усещам тъмната страна, а и днес един много мощен архангел е слязъл при нас миряните та ми по мага …
        И ти нашепна за Дарт Вейдър? Бих възкликнал като Ян Хус на кладата - "О, свещена простота".

Коментар

Ах, каква си ми проницателна.
          Отдалеч усещам тъмната страна, а и днес един много мощен архангел е слязъл при нас миряните та ми помага …
          Last edited by Selena2024; Днес, 21:13.

Коментар

Бил е Дарт Вейдър Сега е пинокио под прикритие.
            Ах, каква си ми проницателна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
              Бил е Дарт Вейдър Сега е пинокио под прикритие.

Коментар

Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
                Вече съм си налял и трябва да ти кажа, че виждам в доста добра перспектива. Ендорфинът е метаболит и подхранва невроните, като проправя с това интеркортикални пътища.

Коментар

Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
                  Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.

Коментар

Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.

Коментар

Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.

Коментар

Леле колко си модерен. Или не - пещерата и отраженията. Кой беше философът?
                        Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.

Коментар

Щото тайно това искат всички жени. Добре те е изработила .
                          Ами не е,щото се притесняваше от много гости.Аз настоях за голяма сватба,щото остават спомени за цял живот. Иначе малка сватба е все едно правиш рожден ден,нищо запомнящо се.

Коментар

Е, как не за това? Съществува ли нашият свят или ние си въобразяваме това? Оттук се започва, от възможното начало. За Големия взрив го знаем - от един единствен кварк се появил Путин и светът днес изглежда лош. Опростенческо, но ни задоволява. Хората, учените, могат да намерят всякакъв задоволителен отговор. Но не могат да зададат въпроса.
                            Леле колко си модерен. Или не - пещерата и отраженията. Кой беше философът?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами не.Жената искаше малка сватба,аз голяма. Уж нямаше да рита менче и другите традиции пък в крайна сметка се спазиха всички традиции,които има при сватба и сватбата беше с над 100 души.
                              Щото тайно това искат всички жени. Добре те е изработила .

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Пинокьо,

тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
                                А, да, отплеснах се. Та една жена можеш да я взривиш, докато я оправяш върху дебелите томове на Фихте, разхвърляни върху кухненската маса. Ако е вярно това за мозъка, разбира се.

Коментар

Working...
                                X