Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
И ти нашепна за Дарт Вейдър? Бих възкликнал като Ян Хус на кладата - "О, свещена простота".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Отдалеч усещам тъмната страна, а и днес един много мощен архангел е слязъл при нас миряните та ми по мага …
Коментар
-
Ах, каква си ми проницателна.Last edited by Selena2024; Днес, 21:13.
Коментар
-
Бил е Дарт Вейдър Сега е пинокио под прикритие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
- 1 like
Коментар
-
Хаха, значи тая вечер определено ще се пие за общата култура. Трябва да се полее обилно.
Коментар
-
Ще ти отговоря като Диоклециан, когато дошли да го увещават да се върне на императорския стол - мога да ти покажа какви домати съм отгледал и колко е важно да знаеш какви колци да заложиш за тях.
Коментар
-
Пинокчо, ако не е тайна в коя сфера си се реализирал? Интересни неща думаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най-първият философ. Виж откога датират съмненията относно достоверността на възприятията ни. Следващият голям философ, който повдига въпроса, е Декарт с прословутото заключение - "Мисля, значи съществувам". Това е било по повод същите съмнения, защото е разбирал, че сънят не се отличава от действителността, когато става въпрос за сетива. После Юнг открива, че сънят е врата към други светове и нашият е част от тях. Накрая Макс Планк през квантовата физика заключава, че реалността е хипотеза в контекста на квантовата матрица от възможни опции. Като извод излежда совите не са това, което са - да включим и киноиндустрията, като не забравяме и шедьовъра на откачените сестри Уашаковски.
- 1 like
Коментар
-
Леле колко си модерен. Или не - пещерата и отраженията. Кой беше философът?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щото тайно това искат всички жени. Добре те е изработила .
Коментар
-
Е, как не за това? Съществува ли нашият свят или ние си въобразяваме това? Оттук се започва, от възможното начало. За Големия взрив го знаем - от един единствен кварк се появил Путин и светът днес изглежда лош. Опростенческо, но ни задоволява. Хората, учените, могат да намерят всякакъв задоволителен отговор. Но не могат да зададат въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами не.Жената искаше малка сватба,аз голяма. Уж нямаше да рита менче и другите традиции пък в крайна сметка се спазиха всички традиции,които има при сватба и сватбата беше с над 100 души.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Пинокьо,
тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
Коментар
Коментар