If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми нямам какво да добавя - типичен комплексиран българин! Уж е умнокрасив, ама пуста "православна и славянска" комуноидна закваска, не може да се преодолее и това си е! България няма и никога не е имала по-голям враг от Шумадия! Никога! Когато и да го проумеем, все ще е късно. И после се смеете на копейките...
Да, беше си намерил една адвокатка и си я клатеше. Правеше си разни отвари от магарешки бодил и някакви простотии с индрише и т.н., от които явно е имало ефект Факт е, че адвокатката идваше основно заради ракията и опцията да му прилапа апартамента, та трябва и други работи да е прилапвала
Не ме интересува самия самолет, а колегата да сподели, според него, дали дядото е опъвал приятелките си.
Предвид напредналата му възраст, ми се струва, че само са си говорели. Но пък разни мъже и актьори станаха бащи на 80 г. наскоро.
Да, беше си намерил една адвокатка и си я клатеше. Правеше си разни отвари от магарешки бодил и някакви простотии с индрише и т.н., от които явно е имало ефект Факт е, че адвокатката идваше основно заради ракията и опцията да му прилапа апартамента, та трябва и други работи да е прилапвала
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар