IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

полаксчо, ти всъщност към кого си адресираш мнението
    евго ходи на плаж с майка си и още 2 съседски бабички, да делят таксито
    какъв созопол, какви невъзможни неща му говориш
    ....а трябва да станат възможни, щото иначе.....не е ок.

Коментар

• То не може все да се слушаме , за бицепсите , готини батки и симпатипни лекари.
      Че вземе даде повредим кат Евго.

Е все пак темата е за жените.

Наздраве ,
      както казва една колежка от темата за кръчмата.

Те и една кръшна кака.

https://m.youtube.com/watch?v=hyFo7-...lkaWphIGJhY2lj
      Last edited by Майстора233; Днес, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Евгоо,
        Кво прави през почивните дни?
        Отпуск на 2ри означава четири почивни дни, които можеше да ползваш за малка почивка. Знаеш ли колко жени имаше по южното черноморие? Много...
        предимно румънки, но и българки в компании имаше.
        Бях в Созопол и обикалях, ами много губиш от липсата на кола и хора с които да отидеш някъде за малко/не говоря за родител/.
        И понеже ти знам репертоара не е нужно да ми отговаряш, а се замисли върху написаното.
        полаксчо, ти всъщност към кого си адресираш мнението
        евго ходи на плаж с майка си и още 2 съседски бабички, да делят таксито
        какъв созопол, какви невъзможни неща му говориш
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Хвани и набий баща му и вс ще се оправи , проверено,работи!!!
          нали първо се опита да поговориш с бащата
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
            Задачите на жената относна мъжа и са две.
            Когато е раздразнен да го успокои и когато е спокоен да го раздразни.
            по някаква причина те си влизат във функциите
            само когИ съм спокоен
            препоръка е

Коментар

• Задачите на жената относна мъжа и са две.
              Когато е раздразнен да го успокои и когато е спокоен да го раздразни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ох, евго, бъди спокоен. Твоите пари винаги ще са си при тебе.
                Щастието не е в парите, на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За какво си давам парите е моя работа.

.

За какво харчиш ("си даваш") парите, останали от тати - това наистина НЕ Е твоя работа. Това решава майка ти. Много сложна ситуация.

Не си единствен: вероятно има и други такива "младежи" - на които им предстои да навършат 50.

Преди години (разказваш съм) - имах шеф. Ти си негово далечно подобие, Евго. Къща с двор - наследствена, в идеален център.

Сега там се издига 8 етажен, 3 входа, стъпаловиден масивен, с два етажа подземни гаражи и супер-лукс магазини... Племенникът излезе предприемчиво момче (син на сестрата на бившия ми шеф)... Може и да не е знаел всички европейски езици на бившия шеф и да не е бил пианист като него, но дано поне племенникът да е запазил пианото - семейна реликва - на над 100 години..., или пък ще да го е продал на безценица..., както се прави с "ненужните вехтории" (например - с колекции вино - от 450 бутилки...)...

Коментар

• Евгоо,
                    Кво прави през почивните дни?
                    Отпуск на 2ри означава четири почивни дни, които можеше да ползваш за малка почивка. Знаеш ли колко жени имаше по южното черноморие? Много...
                    предимно румънки, но и българки в компании имаше.
                    Бях в Созопол и обикалях, ами много губиш от липсата на кола и хора с които да отидеш някъде за малко/не говоря за родител/.
                    И понеже ти знам репертоара не е нужно да ми отговаряш, а се замисли върху написаното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За какво си давам парите е моя работа. Не харча по нощен живот и по кобри. Даниела от "Ергенът" е страшно меркантилна и се радва на подаръците на Мартин като гладно циганче.
                      Ох, евго, бъди спокоен. Твоите пари винаги ще са си при тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Българите имаме склонност към самобичуване.И в наши дни медиите превръщат всяко по-сериозно престъпление във водеща новина и се почва с генерализациите.А в Западна Европа и САЩ престъпността е пъти по-висока,включително терористични актове ,масови убийства в училища и т.н.Но там просто се съобщава за тия престъпления и дотам. А тук всеки битов случай се обсъжда с месеци и разни мисирки като тая,която е написала тоя памфлет, пишат един куп глупости.
                        Не виждам смисъл да се коментират подобни случаи.
                        Мога да коментирам случай, при който пострада моето дете и който е реален проблем. В детските градини и в училищата заедно с нормалните деца се обучават и ненормалници,т.нар деца със СОП.И в групата на малката ми дъщеря има един такъв дебил, който редовно биел другите деца. И оня ден е ударил и дъщеря ми,за щастие без последици.Учителките не могат да го озаптят и въпроса е защо се допускат агресивни дебили заедно с нормалните деца. Не бил разбирал ,ама знае да бие.Казах на учителката, че като е такъв бияч другият път ще му дам възможност да се сбие с мъж, а не с момиче.
                        Та се занимаваме с тъпотии,вместо с подобни реални проблеми.
                        евала мирко. Мисирките само раздуват НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ или несъществени проблеми.
                        Отиваш и директно заплашваш директорката. Всеки ден докато не викне баща му на побойника и не го премести.
                        Племенника така беше бит в 3 клас от 10 класник. Oная мърла директорката вика кво толкова ударил му един шамар. Е кво толкова и аз един ще ти ударя в зъбите и ще си ги събираш, балдъзката я хвана за косата и вика имаш 1 седмица да го изключиш = на следващия ден го нямаше. После и бой яде естествено, та избяга и от квартала побойника
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

"Гледах филми и разбрах живота!" - това е отново една много голяма илюзия, щом тати ти е бил купил вече апарт в София, вила на морето и други къщи, които сега те мързи да възстановиш и ги продаваш - според твоята терминология "осребряваш" - без да може да се похвалиш - къде инвестираш получените средства (от продажби на недвижимости, от заплати на човек с две виШи, от наеми)... А, забравих, извинявай: ти инвестираш в "маркови костюми, маркови боксерки и др. подобни! Тати ще се преобърне..., където е сега..., ако можеше да научи, че си му продал колекцията от 450 бутилки вина.... и се хвалиш с това..., "инвеститор"...

Не съм мислил да оспорвам факта, че ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДЦИ СА РАБОТИЛИ. Оспорих факта, че ти не приличаш на твоите предци, които са събирали. Сега ти береш плодовете на работохолиците (и инвеститорите) във фамилията - на принципа: "След мен - и потоп!"

Кой съм аз да те "виня"? Продавай нещата на воля: нямаш принос в тяхното създаване и никакви скрупули не те възпират. Имаш - продаваш. Ако нямаше - какво щеше да продаваш?

Така че - всичко е ОК.

Да ти кажа - на ония фантасмагории, дето дядо ти живеел 40 години под наем, но "помагал" на хората да вземат жилище - не вярвай. Няма как да се е случвало при системата за картотекиране по групи, защото - ако бяха хванали в подобно нарушение някого - Белене е щяло да му се види рай... Представи си - гледаш "документален филм, в който крайно нуждаещи се - с малки деца чакат години наред за жилище, което отива - чрез твоя "могъщ" дядо - вместо в 1 група - в 5-та група... ще го линчуват... Този "документален филм" ли си гледал, или пак мама нещо ти нашепва?

Абе, Евго - тя, мама има още по-развинтена фантазия от теб, но ти имаш абсолютните основания да й вярваш: паричките са у нея! Мърдане няма!

За какво си давам парите е моя работа. Не харча по нощен живот и по кобри. Даниела от "Ергенът" е страшно меркантилна и се радва на подаръците на Мартин като гладно циганче.
                          Last edited by Evgo; Днес, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Българите имаме склонност към самобичуване.И в наши дни медиите превръщат всяко по-сериозно престъпление във водеща новина и се почва с генерализациите.А в Западна Европа и САЩ престъпността е пъти по-висока,включително терористични актове ,масови убийства в училища и т.н.Но там просто се съобщава за тия престъпления и дотам. А тук всеки битов случай се обсъжда с месеци и разни мисирки като тая,която е написала тоя памфлет, пишат един куп глупости.
                            Мога да коментирам случай, при който пострада моето дете и който е реален проблем. В детските градини и в училищата заедно с нормалните деца се обучават и ненормалници,т.нар деца със СОП.И в групата на малката ми дъщеря има един такъв дебил, който редовно биел другите деца. И оня ден е ударил и дъщеря ми,за щастие без последици.Учителките не могат да го озаптят и въпроса е защо се допускат агресивни дебили заедно с нормалните деца. Не бил разбирал ,ама знае да бие.Казах на учителката, че като е такъв бияч другият път ще му дам възможност да се сбие с мъж, а не с момиче.
                            Хвани и набий баща му и вс ще се оправи , проверено,работи!!!

Коментар

Хехе, ама Ви изместих фокуса от глупостите.

В този пост има и рационално зърно. Всеки сам си решава според камбанарията.

Коментар

Хехе, ама Ви изместих фокуса от глупостите.

В този пост има и рационално зърно. Всеки сам си решава според камбанарията.

Коментар

Working...
                                X