Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Пинокьо,
тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, как не за това? Съществува ли нашият свят или ние си въобразяваме това? Оттук се започва, от възможното начало. За Големия взрив го знаем - от един единствен кварк се появил Путин и светът днес изглежда лош. Опростенческо, но ни задоволява. Хората, учените, могат да намерят всякакъв задоволителен отговор. Но не могат да зададат въпроса.
тебе явно тъ влече философията, ама тук за друг гоУем взрив иде реч! женскиот
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Не затова става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Някои неща ги няма във фантастичните филми. Ти можеш ли да докажеш с някаква достоверност, че познатият ни свят би съществувал, ако изчезне и последния човек на земята? Да започнем с това. Стига с тия педераси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ха-ха - най-голямата ерогенна зона на една жена е нейният мозък. На второ място е цялото тяло, без да има значение къде ще я пипнеш, погалиш или оближеш. И чак тогава на трето място е G точката, за която обикновено се грижи самата жена докато ти правиш всичко останало.
Обаче точно мозъкът е труден за стимулиране и контролиране.
А ти не си ли мислил да хойкаш за 40 г, по командировки, по хижи и вили, по банкети,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха - най-голямата ерогенна зона на една жена е нейният мозък
Ти ги на прави на пух и прах тук неопитните момчета с лъжливите истории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнениеМатеев, изглежда много фантастични филми гледаш и си силно повлиян от тях, болднатото показва това. Нашата слънчева система е всъщност един атом, но от друго измерение. Слънцето е ядрото, а планетите – електрони. Не е възможно същества, които са на нашето ниво (макар и много по-напред да са в умствено и техническо отношение) да извършат подобни неща. Ти как си представяш, същества от нашия калибър да разместват или инсталират планети – това ще разбалансира синхрона между тях и слънцето. Това би било възможно с използването на толкова енергия, колкото не можем да си представим. Може да стане при външна намеса от други големи небесни тела. Ще протече като някаква химична реакция (според нашите представи), при която ще може да се прегрупират електрони (планети) и да стане това което ти пишеш.
Малко е сложно това което казвам, мога да дам и повече обяснения, в основата е теорията на Ръдърфорд за планетарния строеж на атома - имаме микросвят с познатите ни атоми, молекули и т. н., имаме нашия свят, в който нашата слънчев с-ма е атом от един макро свят. Няма граници за необятността на пространството, това важи и за времето. Неизмеримостта на тези две величини ни кара да вярваме в някакъв Бог (в твоя случай високо развита извънземна цивилизация, която ти извисяваш до ниво Бог).
Ще ми се да ми отговориш, може и да доразчоплим въпроса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
А кой е писал ДНК-то на по-висшия разум или на расата на боговете?
Все някога във вселената трябва да се появи раса, която е еволюирала по естествен природен начин просто защото преди нея е нямало друга, която да стане Бог. Чак след това, когато тази раса се издигне с познания на ниво Богове, чак тогава тя ще започне да пише ДНК-то на други раси, създадени от нея. Но дори и тогава тя пак ще прави Copy-Paste от собственото си ДНК и ще поправя само участъците, които не им харесват.
Аз не мога да повярвам, че ние сме първата раса, създадена от природата, защото земята е само на 4 милиарда години, а вселената на 13 милиарда. Така че със сигурност е имало извънземни раси и преди нас, някои от които са се самоунищожили, но другите са се издигнали до ниво Богове. Тка че за нас лично по-вероятно е твърденирто, че природата е създала основната част от нас и от нашия генетичен код и след това през вековете сме били посещавани от една или друга раса, които са правили разни генетични подобрения, щото да ускорят развитието ни. Дали целите им са били благородни или користни - това ще го оставим на бъдещето да реши.
Към днешна дата има прекалено много доказателства, че извънземни са се месили в нашето развитие. Има и много доказателства, че те ни защитават да не погинем преждевременно. Например подредбата на планетите, която противоречи на природните закони и на това, което наблюдаваме в други слънчеви системи. Юпитер например е сложен там на вярното място, щото с огромната си гравитация да обира в себе си всички блуждаещи комети и метеорити, които иначе биха паднали на земята. Или пък Луната, която е определяща за това живота на земята да просъществува. Ами тя също е сложена на вярното място, с верния диаметър, вярната скорост на въртене, вярното разстояние от земята и т.н. Между другото в древни писания пише, че преди потопа не е имало Луна. Някой я е докарал в нашето небе след това. А съвременните по-точни изследвания сочат, че най-вероятно тя е изкуствен спутник или по-точно кухо метално тяло, което обаче си има двигатели и от време на време с тях коригира предварително зададените орбитални параметри.
Малко е сложно това което казвам, мога да дам и повече обяснения, в основата е теорията на Ръдърфорд за планетарния строеж на атома - имаме микросвят с познатите ни атоми, молекули и т. н., имаме нашия свят, в който нашата слънчев с-ма е атом от един макро свят. Няма граници за необятността на пространството, това важи и за времето. Неизмеримостта на тези две величини ни кара да вярваме в някакъв Бог (в твоя случай високо развита извънземна цивилизация, която ти извисяваш до ниво Бог).
Ще ми се да ми отговориш, може и да доразчоплим въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Ама решава жената
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
G-точка, също така да й говориш мили и нежни неща, зърната на гърдите също, леко плескане по дупето,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
От мен да го знаеш: не сравнявай екскурзията с хубавите мъжки костюми, с които си пълниш гардероба!
Никакви екскурзии, докато не напълниш поне 2 гардероба с костюми! Ако искаш да те уважават - всеки ден от месеца трябва да обличаш нов костюм, с нови обувки (добре е да имаш и чантичка - много е секси!)
За морето забравИ! Имаш си вила на морето. Веднага след сватбата йнвъчвай баднарката - да помага (това е морето - няма защо да се охарчваш излишно!)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Двама колеги се обиждаха по цял ден.
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
- 1 like
Коментар
-
Двама колеги се обиждаха по цял ден.
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
От мен да го знаеш: не сравнявай екскурзията с хубавите мъжки костюми, с които си пълниш гардероба!
Никакви екскурзии, докато не напълниш поне 2 гардероба с костюми! Ако искаш да те уважават - всеки ден от месеца трябва да обличаш нов костюм, с нови обувки (добре е да имаш и чантичка - много е секси!)
За морето забравИ! Имаш си вила на морето. Веднага след сватбата йнвъчвай баднарката - да помага (това е морето - няма защо да се охарчваш излишно!)
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар