IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Виж сега. Ти си мислиш, че коментарите ти за жените са чисти спретнати и подредени както и представяш ти сам себе си.
    Но всъщност са гнусни до предел. И като те види жена точно се погнусява от теб. И това мисля, че обяснява цялата ти измислена драма.
    Просто си пиша мнението на база на срещите, които съм имал и комуникацията по ф.б.

Един път коментирах нещо по ф.б. (меме, снимка или пост) и бях написал: "Толкова години не мога да си намеря жена".

И един мъж, който е опитен с жените и има деца, отговори: "Как ще си намериш като са от боклук до боклук!!!".

Това е истината за нашата Ганка, мили другарчета,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аман от тъпи коментари!
      Виж сега. Ти си мислиш, че коментарите ти за жените са чисти спретнати и подредени както и представяш ти сам себе си.
      Но всъщност са гнусни до предел. И като те види жена точно се погнусява от теб. И това мисля, че обяснява цялата ти измислена драма.

Коментар

Ти редовно говориш за жени с репродуктивни проблеми. Да не би това да се отнася за жена, която не е точно жена?
        Изглежда като жена, държи се като жена, търси го като жена, но има репродуктивни проблеми. Това ли било?

И друго. Казват, че в гейдвойка жената е онзи, който винаги е прав.
        Възможно е Евгича да бърка посоката за репродукцията, а "стара мома" да е кодово име за млад анадолец..

Коментар

Е да де. Евго, явно, само за такива жени говори - стари моми, изтекъл срок, репро. проблеми.
          Това вече обяснява всичко.
          Значи в гейдвойката има жена, но все пак, разбира се, деца няма.
          Аман от тъпи коментари!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има резон
            Е да де. Евго, явно, само за такива жени говори - стари моми, изтекъл срок, репро. проблеми.
            Това вече обяснява всичко.
            Значи в гейдвойката има жена, но все пак, разбира се, деца няма.

Коментар

Ти редовно говориш за жени с репродуктивни проблеми. Да не би това да се отнася за жена, която не е точно жена?
              Изглежда като жена, държи се като жена, търси го като жена, но има репродуктивни проблеми. Това ли било?

има резон
              препоръка е

Коментар

+1

Тези неща, които ги писах за старите моми, се отнасят за конкретни жени.

А какво ще стане в бъдеще никой не може да ни каже.
                Няма значение за кого се отнасят, не е ОК.

Коментар

Само на една жена съм предлагал с пръстен.

Година преди това една жена ми предложи, но е с репродуктивен проблем, който прикриваше.

И още 2-3 кандидатки съм имал.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Някак много долно ми звучи начина по който описваш жените с техните проблеми. Евго, не знаеш ти какви проблеми имаш или ще имаш. Животът е динамика и всеки ден е различен. На позната дъщеря й почина, а беше на 20+ и не от какво да е, а от тромб.
                    Не знаеш утре дали няма да ти е по мек от желе.
                    Бъди по уверен като човек, а към жените уважителен дори и в анонимния форум.
                    +1

Тези неща, които ги писах за старите моми, се отнасят за конкретни жени.

А какво ще стане в бъдеще никой не може да ни каже.

Коментар

Година преди това една жена ми предложи, но е с репродуктивен проблем, който прикриваше.

Някак много долно ми звучи начина по който описваш жените с техните проблеми. Евго, не знаеш ти какви проблеми имаш или ще имаш. Животът е динамика и всеки ден е различен. На позната дъщеря й почина, а беше на 20+ и не от какво да е, а от тромб.
                      Не знаеш утре дали няма да ти е по мек от желе.
                      Бъди по уверен като човек, а към жените уважителен дори и в анонимния форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ние сега се учим да ходим. Рано е за квантови спринтове
                        А, бе, рано, рано, ама има да наваксва.

Коментар

Евгич, на някоя фертилна баба не си ли попадал? Има милфи, дето ще ти скъсат трътката. Не са еснафки и не правят номера. Най-много да искат да ги повозиш, ама не в градския транспорт. Че ти си малко пестелив и изчисляваш всичко като някой вундеркинд.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Може да приложи и принципа на суперпозицията - да бъде на двете места едновременно. Това е научен подход и почива на всички достижения на съвременната психология, психиатрия и теоретична и експериментална физика. Нарича се брачна дифракция, когато съпругът оножда и двете съпруги в един и същи момент. Получава се интерференция с един куп деца.
                            Ние сега се учим да ходим. Рано е за квантови спринтове

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Многократно си писал, че си давал пръстен, питал си дали ще ти стане жена на първа,втора среща, така, че не е само до искането. Желанието си го има ама насреща страна няма.

Коментар

Ако съм искал да се женя, можеше да го направя няколко пъти, но нямаше да е щастливо и сполучливо решение.
                                Многократно си писал, че си давал пръстен, питал си дали ще ти стане жена на първа,втора среща, така, че не е само до искането. Желанието си го има ама насреща страна няма.

Коментар

Working...
                                X