If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам кола и съм с малка практика като шофьор. Пътувал съм много по света, харча за самолетни билети и за таксита....
.
Така не разбрахме къде МНОГО - "си пътувал по света"?
Може да споделиш колко "МНОГО харчиш за самолетни билети", защото онлайн "пътуването" обикновено не изисква самолетни билети...
(ИНАЧЕ КАЗАНО: редовно ли ходиш на гости на брат си в чужбина - и това ли са самолетните билети за които "плащаш толкова МНОГО И ОГРОМНИ СРЕДСТВА? - а таксиТАТА в чужбина говорят, че сам трудно би стигнал до адреса на брат ти ")... Заболя ли те от тия МНОГО харчове?
Абсурд е да "харчиш" за екскурзии в чужбина - мисленето ти е различно.
Ако обобщим, може да бъде направена типична картинка на онзи: "стар плейбой от Тиндър, на когото лелите в СТОЛА му казват "момче". Характерни черти:
- пада си по турски сериали (като мама, а телевизорът в къщи е един!)
- време му е "да се кротне и да се задоми" - желание и на мама, която ще прехвърли банковия си влог, заедно с пенсията...
- още - трябва: да им говори мръснишки, да си подрапваЛ дисагите, марковите му боксерки запасват ризата и ластикът им стърчи над панталона (дънките)...
Всяка романтична дама от раз би си паднала - точно по такъв модел на стар плейбой....
На Харли Евго би се качил само, ако дамата управлява. Сетих се за оная дама, която пишеше тук преди десетина години - Артемида...
Преди 3 месеца някъде продаваха в имот-а надземен гараж 20-тина м2 зад хотел Родина за 35000евра, изчезна бързо. За другите райони предполагам ще са подобни цените, а по желаните локации може и 100000евра да искат даже. И ще има кой да ги купува занапред, в момента българите купуват като невиждали нови коли по 60-100000лв и това средната класа вече, разни колеги накупиха Лексуси, РАВ4, Волво и какво ли не за по 85-100хилки. Е във Вълчедръм едва ли купуват, но в София това е положението.Това е за имотната тема, но тук става дискусията.
Ти каква кола си купил, че не разбрах назад в темата или някой се гъбарка нещо? Инвеститорите не милионери в кеш, не би трябвало да купуват нови трошки защото се обезценяват бързо, пак се чупят, скъп обслужване и накрая след 5 години ти излизат като двустаен - не мерси както се вика. Ако пътуваш много и по работа или ти е мечта/хоби да обикаляш Европа и света си заслужава нова кола, иначе не. Жените искат някаква кола да има мъжа и самостоятелност, па каква ще да е е за повечето не инфантилни кифли.
Нямам кола и съм с малка практика като шофьор. Пътувал съм много по света, харча за самолетни билети и за таксита. Имам и много хубав гардероб,
В София заплатите са високи и хората харчат. На морето също има оживление и евтините обяви се изкупиха.
Мисля, че хората са се усетили и няма изгодни гаражи като тези, които е купувал Диска преди 7,8 и 10 г.
Преди 3 месеца някъде продаваха в имот-а надземен гараж 20-тина м2 зад хотел Родина за 35000евра, изчезна бързо. За другите райони предполагам ще са подобни цените, а по желаните локации може и 100000евра да искат даже. И ще има кой да ги купува занапред, в момента българите купуват като невиждали нови коли по 60-100000лв и това средната класа вече, разни колеги накупиха Лексуси, РАВ4, Волво и какво ли не за по 85-100хилки. Е във Вълчедръм едва ли купуват, но в София това е положението.Това е за имотната тема, но тук става дискусията.
Ти каква кола си купил, че не разбрах назад в темата или някой се гъбарка нещо? Инвеститорите не милионери в кеш, не би трябвало да купуват нови трошки защото се обезценяват бързо, пак се чупят, скъп обслужване и накрая след 5 години ти излизат като двустаен - не мерси както се вика. Ако пътуваш много и по работа или ти е мечта/хоби да обикаляш Европа и света си заслужава нова кола, иначе не. Жените искат някаква кола да има мъжа и самостоятелност, па каква ще да е е за повечето не инфантилни кифли.
Драпането на дисаги много често значи прежулена, зачервена и сърбяща кожа от прекалено лъскане, или нещо венерическо, така че не мисля че е удачно, но ако се е оформил пакет, жените се заглеждат. Работя млад меринджей в сферата на фармацията/CRO.
Прав си.
Браво за работата.
Мисля, че хората са се усетили и няма изгодни гаражи като тези, които е купувал Диска преди 7,8 и 10 г.
Драпането на дисаги много често значи прежулена, зачервена и сърбяща кожа от прекалено лъскане, или нещо венерическо, така че не мисля че е удачно, но ако се е оформил пакет, жените се заглеждат. Работя млад меринджей в сферата на фармацията/CRO.
Коментар