Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Като се замисля - аз едно време неосъзнато съм се държал като пещерен човек, и може би това е помогнало да сваля жена си. Мисля че съм ви я разказвал историята. Бях на гости в един приятел, той се скара с гаджето си и буквално я изхвърли на улицата. Аз станах свидетел на това, изкритикувах го и след това излязох да я изпратя до нейната квартира. Тоест натресох и се да вървя с нея без въобще да я попитам. Иска или не, аз вървях с нея и приказвах с нея, като не си спомням какво е било то, но явно е било самоуверено, защото тогава въобще не се притеснявах, мислейки си че говоря с чуждо гадже а не с моето. Два километра пеша - значи половин час съм и говорил кой знае какви глупости.
Тогава по него време нямаше GSM-и, така че нямаше как да и поискам телефона. Затова просто я попитах в колко часа свършва училището си на следващия ден и веднага и назначих среща. После не помня къде съм я водил насам-натам, но помня, че я заведох на едно кино - Индиана Джонс и Храма на обречените. Години след това тя ми сподели, че това е бил най-омразният филм, който някога е гледала, но нали аз съм я завел - мълчала си е и не е смеела да ме критикува,за да не ме обиди.
И не се мотахме много - няколко дена и вече имаше секс, а още ден-два след това и я взех да живее у дома при родителите ми, за да стане секса редовен. Доколкото си спомням, тя не се е съпротивлявала в нищо. Каквито и простотии да съм измислял, тя безропотно се е подчинявала. Показа си рогата много по-късно, когато вече се бяхме оженили, и за мене вече беше късно да връщам на заден ход.
Мисля, че съм бил самоуверен, защото по него време вече имах самочувствие, разбирайки и осъзнавайки че съм на много по-високо техническо ниво и познания спрямо колегите-съученици. Имаше двама преподаватели, които ме бяха избрали като елитен студент да работя в лабораториите им и да им помагам. А в базата за развитие и внедряване Тесма ми беше излязла приказката и ме хвалеха наляво и надясно, че съм гений по компютрите и ги поправям за 5 минути само с поглед. Наистина имаше такъв случай, но това е вече друга история..
Коментар