IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Тази реплика ми помогна да осъзная защо 80% от българите и руснаците са такива, каквито са
    Все още са ПЕЩЕРНИ ЧОВЕКОПОДОБНИ
    • Те нямат съпруга, имат жена Те нямат съпруг, имат мъж
    • Те нямат морални задръжки, а са свикнали да получават това, което искат, нагло, безскрупулно, на всяка цена
    • С тях не може да се води нормален диалог, защото при липса на аргументи започват да заливат опонента с помия, измислят нелепи компромати, размахват хилави юмручета ...
    • и т.н.
    +100

Като се замисля - аз едно време неосъзнато съм се държал като пещерен човек, и може би това е помогнало да сваля жена си. Мисля че съм ви я разказвал историята. Бях на гости в един приятел, той се скара с гаджето си и буквално я изхвърли на улицата. Аз станах свидетел на това, изкритикувах го и след това излязох да я изпратя до нейната квартира. Тоест натресох и се да вървя с нея без въобще да я попитам. Иска или не, аз вървях с нея и приказвах с нея, като не си спомням какво е било то, но явно е било самоуверено, защото тогава въобще не се притеснявах, мислейки си че говоря с чуждо гадже а не с моето. Два километра пеша - значи половин час съм и говорил кой знае какви глупости.

Тогава по него време нямаше GSM-и, така че нямаше как да и поискам телефона. Затова просто я попитах в колко часа свършва училището си на следващия ден и веднага и назначих среща. После не помня къде съм я водил насам-натам, но помня, че я заведох на едно кино - Индиана Джонс и Храма на обречените. Години след това тя ми сподели, че това е бил най-омразният филм, който някога е гледала, но нали аз съм я завел - мълчала си е и не е смеела да ме критикува,за да не ме обиди.

И не се мотахме много - няколко дена и вече имаше секс, а още ден-два след това и я взех да живее у дома при родителите ми, за да стане секса редовен. Доколкото си спомням, тя не се е съпротивлявала в нищо. Каквито и простотии да съм измислял, тя безропотно се е подчинявала. Показа си рогата много по-късно, когато вече се бяхме оженили, и за мене вече беше късно да връщам на заден ход.

Мисля, че съм бил самоуверен, защото по него време вече имах самочувствие, разбирайки и осъзнавайки че съм на много по-високо техническо ниво и познания спрямо колегите-съученици. Имаше двама преподаватели, които ме бяха избрали като елитен студент да работя в лабораториите им и да им помагам. А в базата за развитие и внедряване Тесма ми беше излязла приказката и ме хвалеха наляво и надясно, че съм гений по компютрите и ги поправям за 5 минути само с поглед. Наистина имаше такъв случай, но това е вече друга история..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Метод Пещерного Человека: Что СВОДИТ С УМА Женщин

За Евго - ако иска бързо и лесно да сваля жени, трябва да се държи като пещерен човек. Нали темата е какво искат жените? Ами това искат - мъж, който е самоуверен, и който взема и получава това, което иска, без да се колебае.

Препоръката в клипа:
      1. Виждаш жена, което е привлекателна
      2. Без да се двоумиш или колебаеш отиваш до нея и я заприказваш.
      3. В общия случай са достатъчни само 2 минути разговор, и ако тя все още разговаря с тебе, веднага я каниш на среща

По време на срещата или срещите също се държиш самоуверено. Инициативата непрекъснато трябва да е в тебе. Налагай си волята, а не да хленчиш и да я питаш какво иска и къде иска да отиде. Просто и казваш решението си и го привеждаш в действие. Създава се впечатление, че не и даваш право на избор, но жените всъщност точно това очакват - друг да взема решенията вместо тях и те да се подчиняват. Особенно на първите срещи тя ври и кипи от желание и любопитство да те изучи докъде се простира твоята увереност, така че не се разпускай и поддържай темпото. И не отлагай - това да се докоснете, да се прегърнете, да има целувки и след това секс - тези неща жената ги знае, иска ги и си ги представя в мечтите си как ще се случат още от момента, в който се съгласи на първа среща. Така че не я разочаровай, ако по време на срещата не направиш нищо ново спрямо предния път.

Дори и жената да е омъжена или да е заета с друг приятел и да ти откаже среща, то тя въпреки това остава с много добро впечатление за тебе, започва да уважава твоята увереност, и една ли не започва да се дерзае, че ти си по-добрият избор от нейния вече съществуващ мъж или приятел. И което е доста вероятно - няма да се ожени за тебе, но от един неангажиращ секс няма да се откаже, стига разбира се да си го поискаш.
      Мерси, колега.

Аз ходя хубаво облечен и със самочувствие.

Не ми каза как е изглеждал директора на пласмента на пернишния завод. И дали помниш името му. Защото ги познавах някои, тези от НРБ, но те работеха там и в началото на 90-те.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Тази реплика ми помогна да осъзная защо 80% от българите и руснаците са такива, каквито са
        • Те нямат морални задръжки, а са свикнали да получават това, което искат, нагло, безскрупулно, на всяка цена
        • С тях не може да се води нормален диалог, защото при липса на аргументи започват да заливат опонента с помия, измислят нелепи компромати, размахват хилави юмручета ...
        • и т.н.
        В основата си всички сме пещерни човекоподобни, с лек слой цивилизационна глазура отгоре. Дори и нафуканите франсета.

Коментар

За Евго - ако иска бързо и лесно да сваля жени, трябва да се държи като пещерен човек. Нали темата е какво искат жените? Ами това искат - мъж, който е самоуверен, и който взема и получава това, което иска, без да се колебае.
          • и т.н.

Коментар

Препоръката в клипа:
            3. В общия случай са достатъчни само 2 минути разговор, и ако тя все още разговаря с тебе, веднага я каниш на среща

По време на срещата или срещите също се държиш самоуверено. Инициативата непрекъснато трябва да е в тебе. Налагай си волята, а не да хленчиш и да я питаш какво иска и къде иска да отиде. Просто и казваш решението си и го привеждаш в действие. Създава се впечатление, че не и даваш право на избор, но жените всъщност точно това очакват - друг да взема решенията вместо тях и те да се подчиняват. Особенно на първите срещи тя ври и кипи от желание и любопитство да те изучи докъде се простира твоята увереност, така че не се разпускай и поддържай темпото. И не отлагай - това да се докоснете, да се прегърнете, да има целувки и след това секс - тези неща жената ги знае, иска ги и си ги представя в мечтите си как ще се случат още от момента, в който се съгласи на първа среща. Така че не я разочаровай, ако по време на срещата не направиш нищо ново спрямо предния път.

Дори и жената да е омъжена или да е заета с друг приятел и да ти откаже среща, то тя въпреки това остава с много добро впечатление за тебе, започва да уважава твоята увереност, и една ли не започва да се дерзае, че ти си по-добрият избор от нейния вече съществуващ мъж или приятел. И което е доста вероятно - няма да се ожени за тебе, но от един неангажиращ секс няма да се откаже.
            То това идва отвътре, как се научава самоувереността?

Коментар

• Метод Пещерного Человека: Что СВОДИТ С УМА Женщин

Препоръката в клипа:

Дори и жената да е омъжена или да е заета с друг приятел и да ти откаже среща, то тя въпреки това остава с много добро впечатление за тебе, започва да уважава твоята увереност, и една ли не започва да се дерзае, че ти си по-добрият избор от нейния вече съществуващ мъж или приятел. И което е доста вероятно - няма да се ожени за тебе, но от един неангажиращ секс няма да се откаже, стига разбира се да си го поискаш.
              Last edited by Mateev; Вчера, 11:16.

Коментар

• Това, не съм го писал аз, морков...

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Касиерките във Фантастико обикновено са малко недоучили и рядко има готини. Промоутърките са готини.

При нас има една млада касиерка, ама е дива коза, постоянно ми проверява торбите, да не би да крада и защото така трябвало,

А твоята спалничка хубава ли е, Пинокьо?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                  Малиииий, пръча как се е развилнял...

Кажи сега, ще ходиш ли по сръбско или ще те рендосват на шумната спалня... ?!?
                  Май на теб ти се искат такива неща и копнееш за голям морков.

Коментар

• Малиииий, пръча как се е развилнял...

Кажи сега, ще ходиш ли по сръбско или ще те рендосват на шумната спалня... ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

вероятно с мъжки, но културно
                      а тия опърничави кози от това не разбират
                      они си сакат пръч
                      Искат див и примитивен .........

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

....а обикновено с женкарски глас ли говориш?
                        вероятно с мъжки, но културно
                        а тия опърничави кози от това не разбират
                        они си сакат пръч
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ами не е, коза е, дръпната.

Някой път като е сама, ще я попитам нещо нахално, с мъжкарски глас, да видим как ще реагира,

"Ще пием ли червено вино след работа?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Някой път като е сама, ще я попитам нещо нахално, с мъжкарски глас, да видим как ще реагира,

аз нямам опита на пинокчо, но за да е дръпната, значи нещо и се иска, но не го получава

на твое място бих пробил една дупка в торбата и ще вкарам вътре...знаеш кое
                              ако бръкне да го хване - добре
                              ако директно си нахлузи торбата на главата - тичай за пръстен
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

много ми прилича на любовна игра

Коментар

Working...
                                X