IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драпането на дисаги много често значи прежулена, зачервена и сърбяща кожа от прекалено лъскане, или нещо венерическо, така че не мисля че е удачно, но ако се е оформил пакет, жените се заглеждат. Работя млад меринджей в сферата на фармацията/CRO.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пинокчо изглежда има малко по-директен подход
      Да, ама Евгич иска да го дискутираме.

Коментар

опасности - да
        но защо пък и предизвикателства
        преди няколко години в своя реч покойната кралица Елизабет II спомена израза "the challenges that lie ahead of us"

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ако за онова нещо намекваш, бъди спокоен: нито съм бил под мъж, нито съм бил над мъж! И съм се опазил от съвременните опасности и предизвикателства.
          опасности - да
          но защо пък и предизвикателства
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако искаш, може на живо да обсъдим какво да правя,
            пинокчо изглежда има малко по-директен подход

препоръка е

Коментар

Знам си аз, пък и другите знаят твоята малка срамна тайна. Затова нямаш успех. Жените имат страшно обоняние.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Досега не е имал успех, трябва да смени тактиката - първо ги вади, после ги заприказва.

Коментар

не може веднага да ги вади
                  трябва да е малко загадъчен
                  Досега не е имал успех, трябва да смени тактиката - първо ги вади, после ги заприказва.

Коментар

ластика на боксерките задължително да се вижда над долнището на костюма
                    парфюма трябва да е тежък като махмурлук
                    в никакъв случай с нотки на диня или други плодове и зеленчуци

мисля, че имаш голям шанс с всичките тези съвети
                    Може да върже и само ластика, без боксерките - ей така, като акцент.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А и да ги вади, не само да ги подрапва. Иначе можеш да си драпаш и двулевките в джоба.
                      не може веднага да ги вади
                      трябва да е малко загадъчен
                      препоръка е

Коментар

Имам много хубави маркови боксерки и скъп парфюм.
                        ластика на боксерките задължително да се вижда над долнището на костюма
                        парфюма трябва да е тежък като махмурлук
                        в никакъв случай с нотки на диня или други плодове и зеленчуци

мисля, че имаш голям шанс с всичките тези съвети
                        препоръка е

Коментар

но трябва и да им говориш малко мръснишки, така
                          и от време на време да подрапваш дисагите
                          Имам много хубави маркови боксерки и скъп парфюм.

Коментар

А и да ги вади, не само да ги подрапва. Иначе можеш да си драпаш и двулевките в джоба.

Коментар

В периода 2015 -2020 г. много влизах в Сериозни запознанства. Сайтът не е много посещаван. Излизал съм с 4 жени от там и на 1 от тях свалих бикините.

Жените бяха под 40 г. с висше, но нито бяха сърдечни, нито имаше химия и искра. Нито имаше желание да имаме общи деца. От 4-те само една беше бедна и безработна, а другите 3 бяха добре финансово, малко с комплекс на стара мома. И понеже от сайта става бавно и с много висене, се отказах да влизам редовно. Самите жени рядко влизат и рядко отговарят.

Не смятам, че един мотор ще реши въпроса. Аз ще го правя по моя начин, с ресторант, с цветя, с подарък и ще им говоря като двамата ергени от предаването и каквото ми е казал Миродес: "Стар плейбой съм аз, но ми е време вече да се кротна и да се задомя" .

От Тиндър също има доста стари моми и фейк профили.

Кажи ти с какво се занимаваш?
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е ако Харли му се вижда скъп може някоя Хонда Шадоу или нещо към 15-20000лв, да не е по-евтино да не го остави на пътя някъде, а и те жените като е голямо и ръмжи се подмокряли, така съм чувал. Аз как съм се смял като се появя с едно шосейно колелце Чило 60те години на някоя среща им е гледат все едно съм бездомен разни тъпи мадами олеле смях. Сега вече семейно не правя никакви опити за сваляне, нито за изневери - не си е работа, а и не съм предател, на 39съм.
                                В периода 2015 -2020 г. много влизах в Сериозни запознанства. Сайтът не е много посещаван. Излизал съм с 4 жени от там и на 1 от тях свалих бикините.

Жените бяха под 40 г. с висше, но нито бяха сърдечни, нито имаше химия и искра. Нито имаше желание да имаме общи деца. От 4-те само една беше бедна и безработна, а другите 3 бяха добре финансово, малко с комплекс на стара мома. И понеже от сайта става бавно и с много висене, се отказах да влизам редовно. Самите жени рядко влизат и рядко отговарят.

Не смятам, че един мотор ще реши въпроса. Аз ще го правя по моя начин, с ресторант, с цветя, с подарък и ще им говоря като двамата ергени от предаването и каквото ми е казал Миродес: "Стар плейбой съм аз, но ми е време вече да се кротна и да се задомя" .

От Тиндър също има доста стари моми и фейк профили.

Кажи ти с какво се занимаваш?
                                Last edited by Evgo; 19.02.2025, 17:01.

Коментар

Working...
                                X