IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
      Евго, голям компот ти е в главата.
      Компот е при теб.

Човекът беше с фалшив профил и си търсеше жена по Интернет.

Иначе си споделяше с мен като с реален приятел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.

И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.

И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
        Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
        Евго, голям компот ти е в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, убавият мъжага сигурно е опъвал хазяина и момичето предпочитало вибратора. Ти с такива ли си пишеш?
          Те двамата са приятели от залата и за това го е поканил вкъщи. Не се опъват.

А ти с какви си пишеш?

Коментар

Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.

И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.

И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
            Евгич, убавият мъжага сигурно е опъвал хазяина и момичето предпочитало вибратора. Ти с такива ли си пишеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Когато си прав си прав и обратното.
                По-важни са другите две неща от трите-здрав,прав,корав.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
                  Когато си прав си прав и обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Tц. Това е “модерно изкуство”, таралежът знае живял е той по модерни отвоювани от морето земи …

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

то така на македонска антична скулптура ще замяза чушката
                      Tц. Това е “модерно изкуство”, таралежът знае живял е той по модерни отвоювани от морето земи …

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

шина, бинт, гипс, пак шина, бинт и гипс....
                        то така на македонска антична скулптура ще замяза чушката
                        препоръка е

Коментар

Старая се да поддържам темата жива, въпреки коментарите и негативизма на някои потребители.

Идеята е да научим един от друг по нещо. Миродес ми е дал полезен съвет на лично и съм му много благодарен. Ти също си давал добри съвети.

Нали сте чували, че работодателите трудно намират квалифицирани и способни хора. Подобна е картината и при булките и в последно време не може да се стигне до среща. Говоря за жени, които са фертилни.

Понеже стана дума, Бай Стамен, Космонавта и Репрезентативния (и Кристина) изглежда бяха едно лице и пишеха измислени истории като за книга. Нагласени и напудрени, за да се харесат на аудиторията.

Едно добро начало за теб е - ако не обобщаваш и не говориш неопределено, напр. "между ТЕБ и булките в последно време "не можеЛО да се стигне досреща""..., не ТИ "пускали"..., били ЗА ТЕБ меркантилни...

Коментар

трудна работа
                            шина, бинт, гипс, пак шина, бинт и гипс....

Коментар

трудна работа
                              Мерникът ли ти бяга?

Коментар

трудна работа
                                Да не са ти отрязали езика Винаги верен помощник в трудни моменти, когато друга част от тялото те предава.

Коментар

Working...
                                X