IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Един ден да ме няма и да пропусна толкова много от темата, пък и модераторите са трили, трили, трили ...

Затова да си попитам:
    Евго, знаеш ли кои са ерогенните зони на една жена? Колко са, къде са и как ги "обработваш"?
    G-точка, също така да й говориш мили и нежни неща, зърната на гърдите също, леко плескане по дупето,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Двама колеги се обиждаха по цял ден.

Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
      Ти може и да не искаш, но иска ли жената няма да се отървеш от голяма сватба.

Коментар

• Един ден да ме няма и да пропусна толкова много от темата, пък и модераторите са трили, трили, трили ...

Затова да си попитам:
        Евго, знаеш ли кои са ерогенните зони на една жена? Колко са, къде са и как ги "обработваш"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
          Пак съм изтървал интересното, накрая ще си пусна един бот, който да ми записва мненията, преди да ги изтрият. Току-виж вътре някой е пускал покани за форумна сватба и ние да не го уважим..
          Двама колеги се обиждаха по цял ден.

Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,

Коментар

• Пак съм изтървал интересното, накрая ще си пусна един бот, който да ми записва мненията, преди да ги изтрият. Току-виж вътре някой е пускал покани за форумна сватба и ние да не го уважим..

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Той не споменава за брат си а за брата на братовчеда. По-скоро се оплаква, че малко са го били.
              Ако знаеше, че Евго е писал тук, че има брат, който живее в чужбина, с деца (племенници на Евго) - по-лесно ли би разбрал какво точно съм написал?

Подсказка: единият от братята има нормално семейство. Другият брат харесва фитнес-манЯци...

Коментар

Те все пак са социалистически семейства. И мъжете им са починали първи.
                Споко и при капитализма все същата работа става

Коментар

Като вдовици бяха стари и не им се е занимавало.
                  Значи са били палави като омъжени. Т.е мъжете им са били льольовци.Един приятел остана вдовец и ходи с омъжени жени.Т.е само ги оправя. И ми каза,че със сигурност мъжете им се досещат, ама си пасуват.
                  Last edited by Vergil1975; 07.11.2024, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Демек са хойкали като вдовици...?!?
                    Като вдовици бяха стари и не им се е занимавало.

Коментар

Демек са хойкали като вдовици...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е щом са хойкали жените как не са си развалили семейството?

Коментар

Бабата вероятно е починала, защото още преди 8-9 години беше зле. И беше много стара.

Интересното е, че и майката и дъщерята са хойкали, но не са си развалили семействата.

Аз много се бях впечатлил от съвета на дядото и още го помня,
                          Е щом са хойкали жените как не са си развалили семейството?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                            Евго, кажи за пепеливника сега? Стига си мислил само за селски къщи!
                            Бабата вероятно е починала, защото още преди 8-9 години беше зле. И беше много стара.

Интересното е, че и майката и дъщерята са хойкали, но не са си развалили семействата.

Аз много се бях впечатлил от съвета на дядото и още го помня,

Коментар

• Евго, кажи за пепеливника сега? Стига си мислил само за селски къщи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

А според теб вилите в с. Боснек и с. Чуйпетлово, Пернишко (на 40 мин от София) лесно ли се продават и на какви пари?
                                В тази тема се говори за друго. В другата ще обсъдим имотите.

Коментар

Working...
                                X