Ех, кога ли лирическият герой ще спре да ни занимава с болните си фантазии, които, незнайно защо - нарича опит.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Разказвал ти, пък бил фейк профил пък опъвал или пък не квартиранта, пък му изтрили профила?!?
Евго, голям компот ти е в главата.
Човекът беше с фалшив профил и си търсеше жена по Интернет.
Иначе си споделяше с мен като с реален приятел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.
И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.
И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
Евго, голям компот ти е в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, убавият мъжага сигурно е опъвал хазяина и момичето предпочитало вибратора. Ти с такива ли си пишеш?
А ти с какви си пишеш?
Коментар
-
Един от интернетските ми приятели миналата година ми разказваше, че приютил при себе си млада двойка да живеят при него няколко месеца, докато им тече ремонта.
И забелязъл, че доста се карат и не правят много любов, не ги е усещал. Но видял нощно време жената да отива в тоалетната с вибратор и да си пуска нещо на телефона и така да се оправя, седнала на тоалетната. А мъжът й е здрав и готин, фитнесджия, хармоничен.
И този приятел не можеше да си намери нормална жена за връзка, разказвал ми е доста неща за себе си и какви бяха студентките преди 20 г., обаче се оказа фейк профил с крадени снимки. Защото му блокираха и изтриха акаунта и имаше друг човек със същите снимки - българин в Америка и той беше реалния притежател на снимките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Когато си прав си прав и обратното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То,че е модерно ,модерно е жените да използват заместители на някои части от мъжкото тяло,ама които са старомодни са по'-доволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Tц. Това е “модерно изкуство”, таралежът знае живял е той по модерни отвоювани от морето земи …
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то така на македонска антична скулптура ще замяза чушката
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
шина, бинт, гипс, пак шина, бинт и гипс....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Старая се да поддържам темата жива, въпреки коментарите и негативизма на някои потребители.
Идеята е да научим един от друг по нещо. Миродес ми е дал полезен съвет на лично и съм му много благодарен.Ти също си давал добри съвети.
Нали сте чували, че работодателите трудно намират квалифицирани и способни хора. Подобна е картината и при булките и в последно време не може да се стигне до среща. Говоря за жени, които са фертилни.
Понеже стана дума, Бай Стамен, Космонавта и Репрезентативния (и Кристина) изглежда бяха едно лице и пишеха измислени истории като за книга. Нагласени и напудрени, за да се харесат на аудиторията.
Едно добро начало за теб е - ако не обобщаваш и не говориш неопределено, напр. "между ТЕБ и булките в последно време "не можеЛО да се стигне досреща""..., не ТИ "пускали"..., били ЗА ТЕБ меркантилни...
Коментар
-
трудна работа
Коментар
-
трудна работаВинаги верен помощник в трудни моменти, когато друга част от тялото те предава.
- 1 like
Коментар
Коментар