Драпането на дисаги много често значи прежулена, зачервена и сърбяща кожа от прекалено лъскане, или нещо венерическо, така че не мисля че е удачно, но ако се е оформил пакет, жените се заглеждат. Работя млад меринджей в сферата на фармацията/CRO.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пинокчо изглежда има малко по-директен подход
Коментар
-
опасности - да
но защо пък и предизвикателства
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако искаш, може на живо да обсъдим какво да правя,
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ако искаш, може на живо да обсъдим какво да правя,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Досега не е имал успех, трябва да смени тактиката - първо ги вади, после ги заприказва.
Коментар
-
не може веднага да ги вади
трябва да е малко загадъчен
Коментар
-
ластика на боксерките задължително да се вижда над долнището на костюма
парфюма трябва да е тежък като махмурлук
в никакъв случай с нотки на диня или други плодове и зеленчуци
мисля, че имаш голям шанс с всичките тези съвети
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А и да ги вади, не само да ги подрапва. Иначе можеш да си драпаш и двулевките в джоба.
трябва да е малко загадъченпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Имам много хубави маркови боксерки и скъп парфюм.
парфюма трябва да е тежък като махмурлук
в никакъв случай с нотки на диня или други плодове и зеленчуци
мисля, че имаш голям шанс с всичките тези съветипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
но трябва и да им говориш малко мръснишки, така
и от време на време да подрапваш дисагите
Коментар
-
но трябва и да им говориш малко мръснишки, така
и от време на време да подрапваш дисагите
Коментар
-
В периода 2015 -2020 г. много влизах в Сериозни запознанства. Сайтът не е много посещаван. Излизал съм с 4 жени от там и на 1 от тях свалих бикините.
Жените бяха под 40 г. с висше, но нито бяха сърдечни, нито имаше химия и искра. Нито имаше желание да имаме общи деца. От 4-те само една беше бедна и безработна, а другите 3 бяха добре финансово, малко с комплекс на стара мома. И понеже от сайта става бавно и с много висене, се отказах да влизам редовно. Самите жени рядко влизат и рядко отговарят.
Не смятам, че един мотор ще реши въпроса. Аз ще го правя по моя начин, с ресторант, с цветя, с подарък и ще им говоря като двамата ергени от предаването и каквото ми е казал Миродес: "Стар плейбой съм аз, но ми е време вече да се кротна и да се задомя".
От Тиндър също има доста стари моми и фейк профили.
Кажи ти с какво се занимаваш?
и от време на време да подрапваш дисагитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Е ако Харли му се вижда скъп може някоя Хонда Шадоу или нещо към 15-20000лв, да не е по-евтино да не го остави на пътя някъде, а и те жените като е голямо и ръмжи се подмокряли, така съм чувал. Аз как съм се смял като се появя с едно шосейно колелце Чило 60те години на някоя среща им е гледат все едно съм бездомен разни тъпи мадамиолеле смях. Сега вече семейно не правя никакви опити за сваляне, нито за изневери - не си е работа, а и не съм предател, на 39съм.
Жените бяха под 40 г. с висше, но нито бяха сърдечни, нито имаше химия и искра. Нито имаше желание да имаме общи деца. От 4-те само една беше бедна и безработна, а другите 3 бяха добре финансово, малко с комплекс на стара мома. И понеже от сайта става бавно и с много висене, се отказах да влизам редовно. Самите жени рядко влизат и рядко отговарят.
Не смятам, че един мотор ще реши въпроса. Аз ще го правя по моя начин, с ресторант, с цветя, с подарък и ще им говоря като двамата ергени от предаването и каквото ми е казал Миродес: "Стар плейбой съм аз, но ми е време вече да се кротна и да се задомя".
От Тиндър също има доста стари моми и фейк профили.
Кажи ти с какво се занимаваш?Last edited by Evgo; 19.02.2025, 17:01.
Коментар
Коментар