Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Двама колеги се обиждаха по цял ден.
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПак съм изтървал интересното, накрая ще си пусна един бот, който да ми записва мненията, преди да ги изтрият. Току-виж вътре някой е пускал покани за форумна сватба и ние да не го уважим..
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Той не споменава за брат си а за брата на братовчеда. По-скоро се оплаква, че малко са го били.
Подсказка: единият от братята има нормално семейство. Другият брат харесва фитнес-манЯци...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Те все пак са социалистически семейства. И мъжете им са починали първи.
- 1 like
Коментар
-
Като вдовици бяха стари и не им се е занимавало.Last edited by Vergil1975; 07.11.2024, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Демек са хойкали като вдовици...?!?
- 1 like
Коментар
-
Те все пак са социалистически семейства. И мъжете им са починали първи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е щом са хойкали жените как не са си развалили семейството?
Коментар
-
Бабата вероятно е починала, защото още преди 8-9 години беше зле. И беше много стара.
Интересното е, че и майката и дъщерята са хойкали, но не са си развалили семействата.
Аз много се бях впечатлил от съвета на дядото и още го помня,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеЕвго, кажи за пепеливника сега? Стига си мислил само за селски къщи!
Интересното е, че и майката и дъщерята са хойкали, но не са си развалили семействата.
Аз много се бях впечатлил от съвета на дядото и още го помня,
Коментар
Коментар