Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Винаги съм ги съжалявал жените. Тях от малки им втълпяват в главите, че трябва да си намерят мъж, и да му се отдадат изцяло физически и духом. Тоест още от малки им се насажда робска психика и робско съзнание. Те трябва да бъдат красиви, за да привличат мъжете, но дори и тогава целта им е една единствена - да бъдат нае..ани колкото се може по-скоро и колкото се може повече от всеки, който си поиска. Така и се случва на практика. Факт е, че дори и когато една жена се сдобие с мъж, тя продължава да ходи с дълбоки деколтета, с високи токчета, и продължава да се кипри часове наред само и само да се хареса на още и още мъже. Прави го това дори и на стари години.
С мъжете не е така. При тях възпитанието е как да изчукат колкото се може повече жени и в края на крайщата да си изберат една и да създадат семейство, само и само гените им да останат за поколенията. Това обаче не ги кара да си седнат на гъза. Те продължават да се заплесват по голи цици и да се облизват, когато видят готина мацка на улицата.
Мисля си какво би било, ако го нямаше това "възпитание". Ами можем да го видим при маймуните - всяка женска като види мъжки, и веднага си разкрачва краката, а всеки нъжки с удоволствие я изчуква и след това започва да се оглежда за друга с разкрачени крака. Тоест природата го е измислила много добре, но ние с нашето човешко възпитание се опитваме да го ограничим, в повечето случаи обаче без особен успех.
А най-тъпото изобретение на човечеството е презерватива. Как така една жена ще отказва да забременее? За какво тогава я е създала природата? Ако не е раждането на деца каква друга полза има от нея?Last edited by Mateev; 19.11.2024, 11:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Като четат пподобни недоумици жените изпадат в лек нокдаун. Челюста увисва, цялото тяло се отпуска, мисълта буждае.
Още едно-две подобни ударчета и ......нокаут. Жената е твоя.
Мастор е Биг Беъра да омайва жени. Учете се новобранци..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение“Понякога се чудя, дали жените допускате, че усещането за стабилност, може да е индикатор за сериозна липса на опит?”
Тук стана интересно разминаване. Продължавам да следя с интерес
Още едно-две подобни ударчета и ......нокаут. Жената е твоя.
Мастор е Биг Беъра да омайва жени. Учете се новобранци..
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ще ти сипя още веднъж... за последно! Щото може освен черния дроб да те заболи и сърцето...
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеДа видим... кой авторитет го е казал това - че мъжа трябва да е богат, а жената - красива? Нека да позная! Някой котарак от твоята компания??? Хихи - хихи
Мисли малко! Не може всичко да е перфектно. По-добре е жената да е умна и добра, и да направиш компромис с красотата. Тя ще търси ти да си умен и грижовен, и ще направи компромис за парите...
Е, кажи ми, ама честно, като прочетеш горното и оставим морала настрана, надига ли се в теб чувство за реваншизъм?
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеНормална жена няма да се хване, ако не види стабилен мъж насреща. Всякакви приказки за пари и коли привличат само бръмчалки...
Да видим... как си представяш семейния живот?
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеГотов ли си да дадеш безусловна любов на някоя не много красива жена? Сигурна съм, че около теб има поне 2 свестни момички, които те харесват. Ти... не ги виждаш, щото не ти отговарят на високите критерии за красота. Но... я виж - Матейко се е пуснал на първата, дето му е смигнала, и предполагам са живели щастливо, щом като още за нея говори...
Наздраве и... умната!!!
Наздраве, но няма да е умната, нито пък русата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Кой разпали тез баталии?
Под кипарисите гъсти
седнаха да пият чай -
на приказките сладки
в изумрудения рай.
На тема за жените
изригна таз кавга
кой и как в нощите
оножда ярката звезда.
В живота си нивга не бях се надявал
на толкова мил комплимент:
покани ме Дявола — старият Дявол —
в дома си на чашка абсент.
Свещта очертаваше острия профил
със ивица златни лъчи
и пускайки кръгчета дим, Мефистофел
ме гледаше с влажни очи.
В очите му есенна горест бе скрита,
но все пак бе горд и засмен,
и махна с ръка той „In vino veritas!
Ще бъда пред теб откровен!“.
Омръзна ми вече все тоя ярем на
притворство и помисъл зла —
да пием за мойта сърдечност неземна
и сивите земни тела!
Преди векове аз възпрях на земята
и тук устроих си шега:
веичах се за земната Истина свята,
но тя увенча ме с рога.
Възпламнах от ревност, и в черна омраза
за своята стъпкана чест —
човешката чест неуморно аз газя,
но с чест не сдобих се до днес.
Намислих чрез подвизи чудни да блесна —
умирах по сто пъти в бран,
но винаги рицар на кауза честна,
не бидох пак с чест увенчан.
Отчаян, окаян, веднъж в булеварда
аз тръгнах неземно злочест.
И вдигнах над себе си ярка плакарда:
„Човек без капчица чест!“.
Но странно: презрение няма ни капка!
Посрещат ме вред с интерес,
любезно отвсякъде свалят ми шапка:
„Без чест ли си? — Прави ти чест!“.
Един господин ме целуна: „Ах, братко,
и ти ли!… Ей, кой да те знай!“.
Две хубави дами ми казаха сладко:
„Елате в нас утре на чай!“.
Чудесно! Невиждано! С почести редки
изпратен бях чак до дома.
Министри, царе и придворни кокетки
ми писаха мили писма.
И ето ме: важен, блестящ, елегантен,
богат като истински Крез!
И знам аз: крадец съм, лъжец, спекулантин,
безчестник; но… винаги с чест!…
И Дявола млъкна. Наля от абсента,
сърдечно се чукна със мен,
и пускайки пушек на синкави ленти,
прониза ме с поглед зелен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеХа добро утро
Поуспокойте малко страстите, че цяла нова седмица има да борим.
Под кипарисите гъсти
седнаха да пият чай -
на приказките сладки
в изумрудения рай.
На тема за жените
изригна таз кавга
кой и как в нощите
оножда ярката звезда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕдна умна мисъл, която много ми хареса:
Слабото място на силния пол е слабия пол - гол.
ПП: Евго явно няма слабо място ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНаздраве, сипвай без притеснения, докато имаш сили - При Мечо знаеш как е - колкото повече, толкова повече.
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеТука има прекалена доза романтика, затова ще завъртя монетата от другата страна. Всичките недостатъци на мъжа трябва да получат компенсация в други направления за да бъдат "преглътнати" от жената. Неслучайно се говори, че мъжа трябва да е богат, а жената красива - именно с цел да неутрализират останалите, айде да ги наречем несъвършенства.
Значи... всеки мъж иска да има повече пари и по-красива жена, и... това е в основата на масовото нещастие???
Мисли малко! Не може всичко да е перфектно. По-добре е жената да е умна и добра, и да направиш компромис с красотата. Тя ще търси ти да си умен и грижовен, и ще направи компромис за парите...
Важна ли е красотата?
Ако една жена не е крсива, но е обичана, тя може да се разхубави. Не е никакъв проблем да стане красива... Може да си промени хранителната диета и нездравословните навици, останалото е въпрос на ум и мотивация...
Ако красива жена е изоставена, и никой не я обича, тя няма да може да съхрани красотата си. Със сигурност ще погрознее...
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеИ аз съм фен на теорията - взели се и заживели щастливо до края на дните, но природата не работи така. Поне не в мъжкия свят.
Да видим... как си представяш семейния живот?
Ти ходиш на работа и печелиш много пари.
Жена ти - работи и... освен това ражда 1-2 деца, готви, пере, чисти, помага на децата... трябва и да изглежда добре, да за задоволи високите ти естетически очаквания...
И като те помоли да пуснеш една прахосмукачка / пералня, да сготвиш нещо, да помогнеш на децата, ти си мисиш, че я мързи, прави те на маймуна, иска ти да й слугуваш и т.н.
Или... може би... ти ще печелиш достатъчно, така че тя да не работи???
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЗа да е по-нагледно си представи как само преди 50г. средностатистическият ерген са го сравнявали с мъжете от цялото село. След десетилетия, вече го сравняват с мъжете в целия град, а в днешно време, благодарение на технологиите го сравняват с мъжете от целия свят.
Понеже знам, че те бива с числата, вече си пресметнала колко пъти се е вдигнал броя на офертите към всяка една жена. Ако до вчера жените са имали по 1-2 предложения(очи в очи), днес имат 100-ци, ако не хиляди. Е, при така сложените факти на масата, коя жена не би се възползвала от ситуацията? - Разбира се, че ще си вдигне критериите.
Но това въобще не е необходимо! Важно е да имаш ум и сърце и да знаеш какво искаш. Дали ще избираш от 100 оферти или от 3 няма никакво значение, ако ума ти е объркан. Ако ума ти спи и ... следва сбъркни мисловни модели. Пък ти си мислиш, че си голям умник и хубавец
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЗатова мъжете трябва да сме адаптивни и креативни, а не идеалисти. Идеализма и романтиката ги оставяме на вас.
Всеки човек има различни рани - от предателства, изневери, провали... Те донякъде определят неговото поведение. Ако излекуваш нечия душа... мислиш ли, че тя няма да се промени?
Готов ли си да дадеш безусловна любов на някоя не много красива жена? Сигурна съм, че около теб има поне 2 свестни момички, които те харесват. Ти... не ги виждаш, щото не ти отговарят на високите критерии за красота. Но... я виж - Матейко се е пуснал на първата, дето му е смигнала, и предполагам са живели щастливо, щом като още за нея говори...
Наздраве и... умната!!!Last edited by sunny; 18.11.2024, 03:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Вратът му е дебел, щото сам си яде тиквеника!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕдна умна мисъл, която много ми хареса:
Слабото място на силния пол е слабия пол - гол.
ПП: Евго явно няма слабо място ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Конкретно за България е много трудно да се намери приелива жена за връзка.
Вчера ходих в местния хипермаркет, понеже е Черен петък няколко дни. Видях една служителка с големи гърди, но имаше навалица. Някой път ще отида да я закача нещо. Беше младичка.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар