IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Някога жените търсеха измежду мъжете някой хубав. А сега търсят измежду хубавците някой мъж.
    Мъхм.... не е лесно да си мъж !

.................................................. ....... мнозина се отказаха !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пинокчо е тактичен
      имаше предвид, че ще се върти 2 часа преди да се откаже
      от идеята, че може да го види
      Ако Пюнокю се върти два часа - само на стърготини ще стане!

(.... ако не се запали междувременно)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Нищо не си разбрала. Истината е точно обратната. Пробвахме 1-2 пъти с презерватив и не ни се хареса и на двамата. Затова предприехме друг малко по-научен метод. Брояхме дните от последния цикъл и си знаехме, че от този до този ден си е време за секс, и не пропускахме нито един от позволените за секс дни ...

Затова и не ги харесвам презервативите - защото те отнемат голяма част от удоволствието. Имат и друг отрицателен ефект - могат да доведат нацията до демографски срив, както и се случва на практика с някои нации. В бъдещето земята ще принадлежи на тези нации, които нямат културата да слагат презервативи, а тези с презервативите ще бъдат претопени или направо ще отидат в небитието.

Не ти се харесва това мое заключение, но то си е самата истина. Бог е създал жената да ражда, при това по повече от 2 деца, щото нацията да може да се регенерира. Нима това според тебе е обидно? Точно обратното е - обидно е, ако го отричаш.

Страхотно. Сигурно сте опитвали на 30+ и не ви е харесало със защита.

И аз не харесвам кондоми,

Наскоро гледах едно предаване, в което казаха, че във Франция има много чернокожи и араби и те ще претопят и асимилират местните французи в дългосрочен план.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Нищо не си разбрала. Истината е точно обратната. Пробвахме 1-2 пъти с презерватив и не ни се хареса и на двамата. Затова предприехме друг малко по-научен метод. Брояхме дните от последния цикъл и си знаехме, че от този до този ден си е време за секс, и не пропускахме нито един от позволените за секс дни ...

Затова и не ги харесвам презервативите - защото те отнемат голяма част от удоволствието. Имат и друг отрицателен ефект - могат да доведат нацията до демографски срив, както и се случва на практика с някои нации. В бъдещето земята ще принадлежи на тези нации, които нямат културата да слагат презервативи, а тези с презервативите ще бъдат претопени или направо ще отидат в небитието.

Не ти се харесва това мое заключение, но то си е самата истина. Бог е създал жената да ражда, при това по повече от 2 деца, щото нацията да може да се регенерира. Нима това според тебе е обидно? Точно обратното е - обидно е, ако го отричаш.
          Е то с такива сметки стана третото.

Коментар

• Сработи ли важната работа между "мъжете"...?!

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И двамата с него пишем редовно, теб те нямаше много време и не си видял различния стил на писане.

Отделно ми е казал една важна работа като между мъже. И аз го приложих един път.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
              Само си дращите ли, или както казва vikhunter, е един и същ човек... ?!

п.п. То, ясно, че има повреда на ниво сървър, ама все пак да локализираме проблема.

И двамата с него пишем редовно, теб те нямаше много време и не си видял различния стил на писане.

Отделно ми е казал една важна работа като между мъже. И аз го приложих един път.

Коментар

• Само си дращите ли, или както казва vikhunter, е един и същ човек... ?!

п.п. То, ясно, че има повреда на ниво сървър, ама все пак да локализираме проблема.

Ние не сме се запознавали на живо.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                  Ама, ти доста добре го познаваш този. Дали се "манджосвате" двамата... ?!?

п.п. Аресва ли ти в BMW-то...?!?

Ние не сме се запознавали на живо.

Коментар

• Ама, ти доста добре го познаваш този. Дали се "манджосвате" двамата... ?!?

п.п. Аресва ли ти в BMW-то...?!?

Да ти кажа, че Миродес има много хубаво семейство, жена му също е хубава и свястна.

Като всеки мъж, той иска да опита и от другите "манджи" и да скърца хубаво спалничката в хотела. Лошото е, че живее в малък град, където няма мацки. Но и в София е много трудно поради няколко фактора - емиграция, застаряване на населението, промиване на мозъци, комерсиализъм. От нощните заведения рядко може да намериш свястна жена за връзка. Не трябва да се пренебрегват платформите за запознанства, защото и от там стават нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че Миродес има много хубаво семейство, жена му също е хубава и свястна.

Като всеки мъж, той иска да опита и от другите "манджи" и да скърца хубаво спалничката в хотела. Лошото е, че живее в малък град, където няма мацки. Но и в София е много трудно поради няколко фактора - емиграция, застаряване на населението, промиване на мозъци, комерсиализъм. От нощните заведения рядко може да намериш свястна жена за връзка. Не трябва да се пренебрегват платформите за запознанства, защото и от там стават нещата.
                      И аз да кажа, че когато не цениш това, което имаш го губиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, става въпрос за концептуално мислене. Другото е детайли.
                        Разкажи някоя реална история с жени да ни стане хубаво,

Оглеждал съм ги във Фатастико, има хубави промоутърки. Касиерки рядко има млади и са малко дръпнати. Има и неучили и малко изостанали.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Що само фантастико? И лидл, и аптека (малии кви студентки-фармацевтки има там), и сервитьорки в кафе (и там са яко студентки) ..
                          спирам че изникват спомени
                          Е, става въпрос за концептуално мислене. Другото е детайли.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, отдавна съм ти казал, че твоето ловно поле е на касите на Фантастико. То е достъпно всекидневно и менюто ти е познато. Не знам защо търсиш на невъзможни места, където е пълен мрак относно кой кой е и какъв е. Във Фантастико е добре осветено, на касите е оживено, можеш да задържиш ръката на касиерката, докато ти връща рестото. Ако не си я дръпне рязко - подръж я още малко. Ако разни нетърпеливци се развикат на опашката, покажи им по езоповски био краставицата, която си закупил.
                            Що само фантастико? И лидл, и аптека (малии кви студентки-фармацевтки има там), и сервитьорки в кафе (и там са яко студентки) ..
                            спирам че изникват спомени
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Евгич, отдавна съм ти казал, че твоето ловно поле е на касите на Фантастико. То е достъпно всекидневно и менюто ти е познато. Не знам защо търсиш на невъзможни места, където е пълен мрак относно кой кой е и какъв е. Във Фантастико е добре осветено, на касите е оживено, можеш да задържиш ръката на касиерката, докато ти връща рестото. Ако не си я дръпне рязко - подръж я още малко. Ако разни нетърпеливци се развикат на опашката, покажи им по езоповски био краставицата, която си закупил.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Да, с Миродес сте си близки. Аз обаче си мисля, че сте си още по близки. Мисля си, че сте един и същ човек.

Не знам кой от двата ника е носител и организира това цялото разиграване, но очевидно е едно - и двамата не са се доближавали до жена.
                                Различни хора сме, той е 3 г. по-голям и е баща на 2 деца.

Той много държи на хубавото BMW, аз не.

Коментар

Working...
                                X