За пореден път много благодарности към всички за съветите. Отивам "да наливам новия ъпдейт" по кръчмите до избистряне на ситуацията. Наздраве!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Въпросът ти има два възможни отговора от гледна точка на мъжката логика на различните видове мъже:
1. Тази с по-големите цици
2. Тази, която ти даде първа
Всичко друго по отношение на жена си ще го научиш впоследствие, така че никакво предварително планиране не е възможно. Самата тя не е наясно в бъдещия брачен живот дали ще се прояви като кобра, усойница, скорпион или нещо по-лошо. Мъжът също не е наясно какво поведение ще има в брачния живот, така че нека да ги забравим тези предварителни планирания, които няма как да бъдат направени в условията на недостиг на информация. Също като при старите леки коли всичко с брачния живот е въпрос на късмет.
Роден си под щастлива звезда, да ти кажа. Не смея да се пробвам дали и мен ме бие толкова късмета по главата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
За жалост, младото яре не претърпя вътрешната метаморфоза, която се очакваше и решихме, да се огледаме за други алтернативи.
Това споделях и на Мирето в предния пост - има ли колебание, значи нещо не е съвсем наред. Ще видим какво ще подскаже интуицията след няколко чаши винце, които избистрят мисълта и усилват нюха.
Но както си споменала, имало е известна самозаблуда от моя страна, че мога да направя компромис с определени качества.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ама кога станаха две алтернативите? Какво стана с “младото яре”?
С риск да ме разбереш неправилно, нито един от описаните от теб типажи не ти пасва.
Трябва ти умна, уверена и здраво стъпила на земята. За разлика от други персонажи ти можеш да си щастлив до жена с индивидуалност и характер без това да те комплексира Ще сте супер екип.
Това споделях и на Мирето в предния пост - има ли колебание, значи нещо не е съвсем наред. Ще видим какво ще подскаже интуицията след няколко чаши винце, които избистрят мисълта и усилват нюха.
Но както си споменала, имало е известна самозаблуда от моя страна, че мога да направя компромис с определени качества.
Коментар
-
В случая емоционален избор е да взема, тази която изостава по определяните показатели за стойност в темата - външен вид, благосъстояние, "да слуша" и т.н. За да е пълна иронията, на номер 1, "сервизната история" е лесно проследима, за разлика от тази на номер 2.
Както викаше един приятел - когИ се колебаеш между 2, търси 3-та. Гледам, че и Селенка го е споменала малко по-нагоре в постовете.
Гледай да е здрава, умна и силна духом. Въобще не гледай материални неща като пари и имоти. Ще си ги натрупате в последствие ако сте добър екип. Успех.
Търси третата
- 1 like
Коментар
-
В случая емоционален избор е да взема, тази която изостава по определяните показатели за стойност в темата - външен вид, благосъстояние, "да слуша" и т.н. За да е пълна иронията, на номер 1, "сервизната история" е лесно проследима, за разлика от тази на номер 2.
Както викаше един приятел - когИ се колебаеш между 2, търси 3-та. Гледам, че и Селенка го е споменала малко по-нагоре в постовете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Напротив изборът е логичен. И аз се ожених на 38 години и съм имал възможност да се оженя за hot women,с пари,с професионална реализация-имал съм гаджета адвокатки и съдийки,на една баща й беше крупен бизнесмен.Но в крайна сметка си взех умна,но скромна,без истории с мъже,която да ми гледа децата и мен.
Емоционалният избор е да вземеш някоя красавица или някоя с високо обществено положение. Ама дали ще е добра съпруга?
Коментар
-
Че кой ти е казал че няма да има любов бре, пачангич? Само да не ми излезеш и ти любител на робинята Изаура.
И аз не съм такъв, да не остане някой с грешни впечатления.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
То затова на испанците жените търсят мъжко внимание по форумите, а жените на Ганьовците не си и помислят подобни неща .Хайде няма нужда от жени с такъв характер.Такива са добри за краткотрайна буйна авантюра и дотам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеУверена,умна , екип...... Любов трябва да има в женското сърце и мъж който да "пори живота" ! Тия екипните неща , определяни от безчуствено женско сърце, са ялови и раждат само разводи и нещастници . Демек , неестествена е тая рисувана от теб илюзия!
Коментар
-
Ама кога станаха две алтернативите? Какво стана с “младото яре”?
С риск да ме разбереш неправилно, нито един от описаните от теб типажи не ти пасва.
Трябва ти умна, уверена и здраво стъпила на земята. За разлика от други персонажи ти можеш да си щастлив до жена с индивидуалност и характер без това да те комплексира Ще сте супер екип.
- 1 like
Коментар
-
Мире, остави историята. Дай да говорим за жени - коя е по-добра за връзка - готината мацка - красива, осигурена, но без особени прояви на "характер" и дълбочина. Или тази с не толкова добра визия, но въпреки това хубава, с по-малки финансови възможности, но с поглед върху нещата и лека неувереност.
1. Тази с по-големите цици
2. Тази, която ти даде първа
Всичко друго по отношение на жена си ще го научиш впоследствие, така че никакво предварително планиране не е възможно. Самата тя не е наясно в бъдещия брачен живот дали ще се прояви като кобра, усойница, скорпион или нещо по-лошо. Мъжът също не е наясно какво поведение ще има в брачния живот, така че нека да ги забравим тези предварителни планирания, които няма как да бъдат направени в условията на недостиг на информация. Също като при старите леки коли всичко с брачния живот е въпрос на късмет.Last edited by Mateev; 18.01.2025, 17:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕхее, много благодаря за всички мнения. Наистина е трудно решение, когато трябва да се избира между логиката и емоцията. Виждам, че почти всички клонят към втората. Което в случая е по-скоро емоционален избор, а не логичен.
За сватби е рано още, но запоя до припадък е гарантиран.
Трябва ти умна, уверена и здраво стъпила на земята. За разлика от други персонажи ти можеш да си щастлив до жена с индивидуалност и характер без това да те комплексира Ще сте супер екип.Last edited by Selena2024; 18.01.2025, 16:31.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕхее, много благодаря за всички мнения. Наистина е трудно решение, когато трябва да се избира между логиката и емоцията. Виждам, че почти всички клонят към втората. Което в случая е по-скоро емоционален избор, а не логичен.
За сватби е рано още, но запоя до припадък е гарантиран.
Емоционалният избор е да вземеш някоя красавица или някоя с високо обществено положение. Ама дали ще е добра съпруга?Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 16:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Испанците казват, че на първо място трябва да е зла, с характер, иначе няма да опази семейното огнище. Евреите казват първо да е умна и после богата. Тъпите руснаци я искат “покладистая”. Ганю я иска да го слуша и “гледа в очите”. Французите я искат рафинирана, а англичаните - сдържана и гланцирана в обществото.
От този микс сам си вади изводите.Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 16:17.
- 1 like
Коментар
Коментар