IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тя беше много силна на приказки, но на дела нищо. Можеше много неща да станат.

Ние сме от различни градове и нямаше за кога да го отлагам. Въпреки че не ме беше канила в детската й, пресметнах, че си струва. От тогава мина много време, можеше 2-3 деца да имаме заедно. Имаше общо запознаване, много чат и около 5 излизания навън. Тя на плаж не ходи и не можа да се установи физически контакт.

Съмнява ме да прави hawk tuah. Една леля наша приятелка от морето й беше казала, че имам 2 апартамента, да ме взима, но не помогна. Била определена да си стои там и да гледа родителите си??? Не излиза от офиса където работи и няма контакти с млади мъже. Може да прави секс, но много рядко.
    Ами то се почва отдалеко, за да видиш докъде ще й е границата за интимна близост. Държане за ръка,прегръдка, целувка по бузата, целувка по устните, ръка между краката. Това е градацията.Естествено само при такива случаи. Ако работата отначало върви на секс,няма какво да се маеш, а действаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Вземаш си една екскурзия. Сега са евтини и достъпни. Идваш и се разхождаш по улиците. Разглеждаш заведенията. И пак ще си приказваме.
      Няма смисъл. Испанките изобщо няма да ме отразят. Нали така ми каза преди време

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Какво имаш предвид за Испания?
        Вземаш си една екскурзия. Сега са евтини и достъпни. Идваш и се разхождаш по улиците. Разглеждаш заведенията. И пак ще си приказваме.
        Last edited by Selena2024; Днес, 12:47.

Коментар

Ами с жените не става след 2-3 срещи да им предложиш брак.След като правите секс, имате съвместни преживявания, привърже се към теб тогава може да й подхвърлиш подобно нещо и ако не се дърпа,чак тогава да й предложиш брак.
          Тя беше много силна на приказки, но на дела нищо. Можеше много неща да станат.

Last edited by Evgo; Днес, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Молим?

Т.е. да искаме да не е изкуственяк = разглезено?

Ти нали не си някоя скрита асистентка на д-р Енчев?
            Не се разбираме явно. Аз в София виждам нормални красиви жени. Ти какво виждаш и къде ги виждаш представа нямам

Сега ако темата се превърне във своеобразен форум за избиване на комплекси лично аз губя интерес.

Коментар

В реалността нещата не са точно такива.

Подарявал съм годежен пръстен на една от морето, която не прие веднага, отложи нещата и в крайна сметка ме отхвърли, и все още е сама.

Една от провинцията от селото на баща ми ми беше писала по ф.б. да я уреждам на работа, ама нито пуска, нито нищо,

Иначе по ф.б. ми пишат съвсем изпаднали с деца или големи и няма как да ги одобря.
              Ами с жените не става след 2-3 срещи да им предложиш брак.След като правите секс, имате съвместни преживявания, привърже се към теб тогава може да й подхвърлиш подобно нещо и ако не се дърпа,чак тогава да й предложиш брак.

Коментар

Просто в София се стичат жени от цяла България. А красивите първи напускат по-малките градове.Много от тях си мечтаят да се оженят за софиянец с жилище, та ми е чудно как не си хванал някоя подобна.
                В реалността нещата не са точно такива.
                Last edited by Evgo; Днес, 14:11.

Коментар

Готини са, защото заплатите са високи и те обикалят моловете. Купуват си и се гласят. Има различни стилове.

С татуировки и пиърсинг не харесвам. Обаче и много изчистено също не харесвам, като Кристина (монахинята) от "Три съдби".

Направи ми впечатление, че в Тиндър жените на 40+ се снимат като тигрици, но нищо не правят, само губят времето на мъжете. Подобно е и в Сериозни запознанства.
                  Просто в София се стичат жени от цяла България. А красивите първи напускат по-малките градове.Много от тях си мечтаят да се оженят за софиянец с жилище, та ми е чудно как не си хванал някоя подобна.

Коментар

Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
                    Какво имаш предвид за Испания?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Чета ви глупостите във форума и разбирам защо
                      и парламента, и правителствата, и президентите ви са едни такива ...
                      Ще се сетиш.Каквато държавата,такива и потребителите ,такива и модераторите.Матряла в БГ е тотален леш

Коментар

Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?

Щото за такива Софето верно е рай.
                        Не.Такива ги подминавам като малки гари. Особено тия с джуките,грозна гледка.Изкуствените цици също,още повече татуировките.
                        Last edited by Vergil1975; Днес, 11:28.

Коментар

• Чета ви глупостите във форума и разбирам защо
                          и парламента, и правителствата, и президентите ви са едни такива ...

Коментар

Аз като дойда в София ми се изкривява врата да гледам готини мадами. В провинцията е пълна скръб-на 100 една хубава.
                            Готини са, защото заплатите са високи и те обикалят моловете. Купуват си и се гласят. Има различни стилове.

С татуировки и пиърсинг не харесвам. Обаче и много изчистено също не харесвам, като Кристина (монахинята) от "Три съдби".

Направи ми впечатление, че в Тиндър жените на 40+ се снимат като тигрици, но нищо не правят, само губят времето на мъжете. Подобно е и в Сериозни запознанства.

Коментар

Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
                              Молим?

Т.е. да искаме да не е изкуственяк = разглезено?

Ти нали не си някоя скрита асистентка на д-р Енчев?

Коментар

Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?

Щото за такива Софето верно е рай.

Коментар

Working...
                                X