Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Вземаш си една екскурзия. Сега са евтини и достъпни. Идваш и се разхождаш по улиците. Разглеждаш заведенията. И пак ще си приказваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какво имаш предвид за Испания?Last edited by Selena2024; Днес, 12:47.
Коментар
-
Ами с жените не става след 2-3 срещи да им предложиш брак.След като правите секс, имате съвместни преживявания, привърже се към теб тогава може да й подхвърлиш подобно нещо и ако не се дърпа,чак тогава да й предложиш брак.
Last edited by Evgo; Днес, 14:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Молим?
Т.е. да искаме да не е изкуственяк = разглезено?
Ти нали не си някоя скрита асистентка на д-р Енчев?
Сега ако темата се превърне във своеобразен форум за избиване на комплекси лично аз губя интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В реалността нещата не са точно такива.
Подарявал съм годежен пръстен на една от морето, която не прие веднага, отложи нещата и в крайна сметка ме отхвърли, и все още е сама.
Една от провинцията от селото на баща ми ми беше писала по ф.б. да я уреждам на работа, ама нито пуска, нито нищо,
Иначе по ф.б. ми пишат съвсем изпаднали с деца или големи и няма как да ги одобря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Просто в София се стичат жени от цяла България. А красивите първи напускат по-малките градове.Много от тях си мечтаят да се оженят за софиянец с жилище, та ми е чудно как не си хванал някоя подобна.
Last edited by Evgo; Днес, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Готини са, защото заплатите са високи и те обикалят моловете. Купуват си и се гласят. Има различни стилове.
С татуировки и пиърсинг не харесвам. Обаче и много изчистено също не харесвам, като Кристина (монахинята) от "Три съдби".
Направи ми впечатление, че в Тиндър жените на 40+ се снимат като тигрици, но нищо не правят, само губят времето на мъжете. Подобно е и в Сериозни запознанства.
Коментар
-
Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета ви глупостите във форума и разбирам защо
и парламента, и правителствата, и президентите ви са едни такива ...
Коментар
-
Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?
Щото за такива Софето верно е рай.Last edited by Vergil1975; Днес, 11:28.
Коментар
-
Аз като дойда в София ми се изкривява врата да гледам готини мадами. В провинцията е пълна скръб-на 100 една хубава.
С татуировки и пиърсинг не харесвам. Обаче и много изчистено също не харесвам, като Кристина (монахинята) от "Три съдби".
Направи ми впечатление, че в Тиндър жените на 40+ се снимат като тигрици, но нищо не правят, само губят времето на мъжете. Подобно е и в Сериозни запознанства.
Коментар
-
Има и хубави естествени момичета. Ела в Испания да видиш какво е. Супер разглезени сте българските мъже и с големи претенции.
Т.е. да искаме да не е изкуственяк = разглезено?
Ти нали не си някоя скрита асистентка на д-р Енчев?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Надявам се, че не казваш "хубави" жени на сюлюконовите и хюлюронови бръмчалки?
Щото за такива Софето верно е рай.
Коментар
Коментар