IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Е ако Харли му се вижда скъп може някоя Хонда Шадоу или нещо към 15-20000лв, да не е по-евтино да не го остави на пътя някъде, а и те жените като е голямо и ръмжи се подмокряли, така съм чувал. Аз как съм се смял като се появя с едно шосейно колелце Чило 60те години на някоя среща им е гледат все едно съм бездомен разни тъпи мадами олеле смях. Сега вече семейно не правя никакви опити за сваляне, нито за изневери - не си е работа, а и не съм предател, на 39съм.
    Ти още на 39 години си вдигнал бялото знаме. Аз съм 10 години по-стар и още не съм се предал и ако има случаи забърсвам чуждо.И жените не го изживяват като нещо фатално ако мъжът не се привърже към друга жена. Дори и да разберат в повечето случаи няма да правят трагедия от някоя забежка.Проблеми правят ако мъжът си има постоянна любовница и я виждат като съперница.Ако е някоя само за чук чук чао не им дреме толкова.
    Last edited by mirodes; 19.02.2025, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Той кола на заден ход не може да паркира, ти го навиваш за Harley Davidson

Ти на колко годинки си, слонче
      Е ако Харли му се вижда скъп може някоя Хонда Шадоу или нещо към 15-20000лв, да не е по-евтино да не го остави на пътя някъде, а и те жените като е голямо и ръмжи се подмокряли, така съм чувал. Аз как съм се смял като се появя с едно шосейно колелце Чило 60те години на някоя среща им е гледат все едно съм бездомен разни тъпи мадами олеле смях. Сега вече семейно не правя никакви опити за сваляне, нито за изневери - не си е работа, а и не съм предател, на 39съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
        Има един хубав филм.

,,Истински лъжи,, с Арнолд

Която обяснява до някъде психиката на жената , не е само до лоши момчета.
        Че драсна какво точно се случва в женският мозък и не само в женският по нататък.
        Жените на първо място харесват самоуверени мъже. Лошите момчета затова ги харесват, щото са самоуверени и не им пука от чуждото мнение.
        Затова най-важното при запознанства с жени е мъжът да е самоуверен и да говори с жените все едно отдавна ги познава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Това за мотора съм му го говорил още преди 5 години.
          И аз му написах подобен сценарий.

Взима ви цялата отпуска лятото , има,вила на Албена хваща хубав загар , протрити дънки леко брадясал ги пречаква с Харлито на крайбрежната . Нема много нужда от обеснения . Те сами се качват , после на мотора директно на вилата барбекю и тежък рок от качествена система е може и чалга ако е некоя кухавелка после сами че идват не може ги изгони , че водят и други . Може даже и въобще да не бръмчи на Българки. Има персонал Украйнки и други хубавици.. Пък туристките чужденки те и за тва са дошли.

Разбира се тази работа никога нема да стане
          Евго че бърза вечер за вилата да не изпусне турският сериал , как беше там за харема на Завоевателя.
          Гледам само исторически турски сериали.

Брадат не съм готин. Не ми стои хубаво. Има мъже, на които им отива.

Коментар

• Има един хубав филм.

,,Истински лъжи,, с Арнолд

Която обяснява до някъде психиката на жената , не е само до лоши момчета.
            Че драсна какво точно се случва в женският мозък и не само в женският по нататък.

Коментар

Гаража почти задължително е да е надземен или приземен на кота -1 но в двор, не ти трябват подземия, а още по-малко такива с асансьор. Ако ще го ползваш ти - трябва ти такъв наблизо, като цената може и да е леко горчива, но след време пак ще си на печалба. Ако е за лично ползванте, то трябва да е на пешеходно разстояние 3-5 минути, повече според мен е далеч, но зависи от цената де.
              Като гледам разни чичаци коремлии, доктори и всякаки на средна възраст, всички с пари и показващи статус, обаче доста далеч по външен вид от истински загорял американски байкър, и лятото карат по джапанки харлито и отзад руса мацка се пристиска горещо, прашките и изкочили на гърба и половината задник вънка. Отделно паркираш харлито на тротоара пред мола, пред някое кафе, заведение и т.н. и сядаш и поръчваш и ще има опити за контакт от срещуположния пол - гаранция. Вече дали ще стават за семейсто, кой знае, но дори във фейсбук да си качваш снимки с такъв мотор и че го караш това автоматично задейства в жените лампичката им за лошо момче и пак ще има опити, пробвай. Аз като си сложа една стара рокерия и дънки и отида в мола да видиш какво става от тинейджърки до лели всякакви. Определено солидна част от жените им допада този типаж, те си знаят защо, аз предполагам, че го свързват с бунтарство, мъжество, независимост, непукизъм, с кохонес, с яко люшкане и прочее.
              Това за мотора съм му го говорил още преди 5 години.
              И аз му написах подобен сценарий.

Взима ви цялата отпуска лятото , има,вила на Албена хваща хубав загар , протрити дънки леко брадясал ги пречаква с Харлито на крайбрежната . Нема много нужда от обеснения . Те сами се качват , после на мотора директно на вилата барбекю и тежък рок от качествена система е може и чалга ако е некоя кухавелка после сами че идват не може ги изгони , че водят и други . Може даже и въобще да не бръмчи на Българки. Има персонал Украйнки и други хубавици.. Пък туристките чужденки те и за тва са дошли.

Разбира се тази работа никога нема да стане
              Евго че бърза вечер за вилата да не изпусне турският сериал , как беше там за харема на Завоевателя.

Last edited by Майстора233; 19.02.2025, 15:31.

Коментар

Като гледам разни чичаци коремлии, доктори и всякаки на средна възраст, всички с пари и показващи статус, обаче доста далеч по външен вид от истински загорял американски байкър, и лятото карат по джапанки харлито и отзад руса мацка се пристиска горещо, прашките и изкочили на гърба и половината задник вънка. Отделно паркираш харлито на тротоара пред мола, пред някое кафе, заведение и т.н. и сядаш и поръчваш и ще има опити за контакт от срещуположния пол - гаранция. Вече дали ще стават за семейсто, кой знае, но дори във фейсбук да си качваш снимки с такъв мотор и че го караш това автоматично задейства в жените лампичката им за лошо момче и пак ще има опити, пробвай. Аз като си сложа една стара рокерия и дънки и отида в мола да видиш какво става от тинейджърки до лели всякакви. Определено солидна част от жените им допада този типаж, те си знаят защо, аз предполагам, че го свързват с бунтарство, мъжество, независимост, непукизъм, с кохонес, с яко люшкане и прочее.
                Той кола на заден ход не може да паркира, ти го навиваш за Harley Davidson

Ти на колко годинки си, слонче

Коментар

Гаража почти задължително е да е надземен или приземен на кота -1 но в двор, не ти трябват подземия, а още по-малко такива с асансьор. Ако ще го ползваш ти - трябва ти такъв наблизо, като цената може и да е леко горчива, но след време пак ще си на печалба. Ако е за лично ползванте, то трябва да е на пешеходно разстояние 3-5 минути, повече според мен е далеч, но зависи от цената де.
                  Ти си казвал, че си висок и сигурно си хубавец, така че за това те заглеждат.

Аз слава богу нямам корем и се обичам младежки. Дори все още ми казват "момче" в градския транспорт, в стола, разни лели и т.н. Стегнат съм и нямам чичовски манталитет.

По-добре да купя студио в Несебър или в Банско, отколкото гараж. Ти с каква професия си, пич?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз не съм като Диска и няма да мога да избера хубав гараж на хубаво място.

А и хората вече са се светнали. Ти как мислиш?
                    Last edited by SlonN; 19.02.2025, 14:48.

Коментар

Евго, един гараж + едно Харли или някакъв чопър, ще си бръмчиш леко в София и мадамите сами ще искат да се снимат и да се качват по мотора. И след време цената на гаража ще избие тази на Харлито, ако пък го къташ, може и то да стане ценно.
                      Аз не съм като Диска и няма да мога да избера хубав гараж на хубаво място.

А и хората вече са се светнали. Ти как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Имах един съсед, доста по-млад от мен
                        Караше отвреме навреме един Jaguar, сигурно наследил от баща си
                        .......
                        Имаше аристократичен вид, но очевидно безработен.
                        И един ден изчезна - взеха му жилището поради неизплатени данъци.

Та внимавай да не те сполети същото
                        На практика - за да го сполети същото - би трябвало да опоска още вили, къщи и апартаменти, които тати му е купувал преди години. Нямат свършване тия къщи, но той и не иска да ги дава на безценица..., а и - апартите не са в София...

Вече каза, че е продал няколко къщи, вили и имоти, за да купи апартамент. "Осребрява" и постоянно е недоволен, защото вече е "инвеститор", който вчера (постфактум) е видял цените в София, но в останалите градове цените не скачат толкова...

Ще се "осребрява" (продават имоти на безценица) до дупка! Не вярвам да може да изхарчи всичко, което лошият тати не "му бил купил", за да обеднее толкова..., а да не забравяме и факта, че мама има пенсия - жива и здрава...
                        Last edited by mikomikov; 19.02.2025, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм я диверсифицирал. Много добре знам как инфлацията "гризе" от депозита дългосрочно. И не е хубаво да стоиш само в пари.

Като грешка отчитам, че не купих един евтин апартамент за 30 000 евро до 2016 г. Сега гараж се купува за толкова пари. Но по онова време паричният ми поток не беше кой знае колко мощен и не се реших. Отделно за евтините квартали в София има проблем с намирането на наематели.

Относно коментара на Миродес, действително лошите момчета се приемат добре от жените и са харесвани, но трябва да са хубави визуално, .

Бих добавил, че много българки си търсят путьо, когото да командват и да го "впрегнат" в каретата. Сега съм намерил един сайт с булки от Украйна, но не са много активни.
                          Евго, един гараж + едно Харли или някакъв чопър, ще си бръмчиш леко в София и мадамите сами ще искат да се снимат и да се качват по мотора. И след време цената на гаража ще избие тази на Харлито, ако пък го къташ, може и то да стане ценно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
                            Баща ми не е работил в служите никога. И той и дядо ми са били на платена длъжност и са разполагали с пари (единият е вземал над 300 лв през 60-те години, а другият 800 лв в края на 80-те години, когато много хора вземаха по 120-140 лв) и са правили много услуги на хората.
                            За съжаление не са купували жилища и не бяха точни към семейството си.
                            Имах един съсед, доста по-млад от мен
                            Караше отвреме навреме един Jaguar, сигурно наследил от баща си
                            След това премина на автобус - живеем във вилна зона край Париж
                            След това го виждах пеша да отива на гарата, с един овехтял балтон.
                            Имаше аристократичен вид, но очевидно безработен.
                            И един ден изчезна - взеха му жилището поради неизплатени данъци.

Та внимавай да не те сполети същото

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Парата може да е на сигурно от апаши, ама ако не носи доходност над инфлацията я смятай папана.
                              Аз съм я диверсифицирал. Много добре знам как инфлацията "гризе" от депозита дългосрочно. И не е хубаво да стоиш само в пари.

Като грешка отчитам, че не купих един евтин апартамент за 30 000 евро до 2016 г. Сега гараж се купува за толкова пари. Но по онова време паричният ми поток не беше кой знае колко мощен и не се реших. Отделно за евтините квартали в София има проблем с намирането на наематели.

Относно коментара на Миродес, действително лошите момчета се приемат добре от жените и са харесвани, но трябва да са хубави визуално, .

Бих добавил, че много българки си търсят путьо, когото да командват и да го "впрегнат" в каретата. Сега съм намерил един сайт с булки от Украйна, но не са много активни.

Коментар

• Пред жените слабост не трябва да се показва. Колкото един мъж е по-близо като характер до героя на Иван Иванов от"Всичко е любов ",толкова по-добри са взаимоотношенията му с жените.Ако един мъж е добър жените го възприемат като слаб и си губят уважението към него.

Коментар

Working...
                                X