IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

В последно време границата се е вдигнала, преди години 30+ несемейни бяха безнадеждни случаи, сега са все още млади. То не е до възраст ........,

Парата е на сигурно място и е изкарана трудно.
    Парата може да е на сигурно от апаши, ама ако не носи доходност над инфлацията я смятай папана.

Коментар

.....

Може би е изкарана "трудно", ама от тати в службите..

Сега всеки може да "изкарва" пари като продава имоти.

Той - тати - не разбираше нищо от инвестиции, ама пак имаЛ изкарана трудно парА... На влог - си ТИ ги представям, за да "трупат" лихва, а инфлацията да си ги хапва...

Нали мама така те учи, "инвеститоре"? И изобщо не те слуша? На "сигурно място" са ВИ паричките - все пак личният ти принос е доста съмнителен.

Тия родители нищо не НИ оставиха - на 50 минус - голи-голенички в София!

Коментар

Ще го имам предвид, но не ги водя в квартални мизерни места.

То те се държат неадекватно, както съм разказвал.
        Не важно колко пара имаш а с колко си готов да се разделиш.Е всичките ли са неадekватни?
        Last edited by nradev1111; 19.02.2025, 02:12.

Коментар

• Търся си МИЛИАРДЕРКА да ме осигури . С милиона и сам се справям
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе не ми разбра мисълта.Мани я арендаторката каква била.А мисълта ми е че мислиш и играеш на дребно.И девойките ги чепиш бира на кврталния нон стоп.Викаш по непознати няма да се охрчваш.Може да имаш пари ,ама като ги заведеш на бира в нон стопа и те си мислят че нямаш.Имаш ама не ти личи.И на втора среща не идват.Я заведи некоя девойка в някой приличен ресторант да видим дали ще откаже.Има голяма веротност бързо да се опознаете.
            Ще го имам предвид, но не ги водя в квартални мизерни места.

То те се държат неадекватно, както съм разказвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Много младежи, които са по-умни от теб и прочетат какво пишеш във всяка тема на форума, ще си кажат един ден:
              - Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !
              По-скоро младежите като разберат какво сте причинили на България и на техните родители, ще ви намразят и ще ви презират цял живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Оправдания, оправдания, оправдания и пак оправдания. Те и убийците си имат оправдание. Путин също си има оправдание.
                Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?
                То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:
                1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.
                2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи
                Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.
                За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!
                Много младежи, които са по-умни от теб и прочетат какво пишеш във всяка тема на форума, ще си кажат един ден:
                - Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !

Коментар

Защото арендаторката е хитра селянка и не съм взел 3 х 170 лв. Защо да й ги давам на нея, това са пари от баща ми и не са за нея.

Имам ресурс да купя трети апартамент, тухлен двустаен в хубав квартал, въпреки високите цени. Или пък, тристаен, старо ЕПК за ремонт. Но за сега не го правя предвид общата несигурност и неопределеност.

Селена,

когато русенката се заселваше в София, бях на море и не можах да й помогна. Тя е малко селска пръчка, дива шипка, а аз търся английска роза.
                  А бе не ми разбра мисълта.Мани я арендаторката каква била.А мисълта ми е че мислиш и играеш на дребно.И девойките ги чепиш бира на кврталния нон стоп.Викаш по непознати няма да се охрчваш.Може да имаш пари ,ама като ги заведеш на бира в нон стопа и те си мислят че нямаш.Имаш ама не ти личи.И на втора среща не идват.Я заведи некоя девойка в някой приличен ресторант да видим дали ще откаже.Има голяма веротност бързо да се опознаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хаха и какви процеси я предизвикаха емиграцията?

БЕЗРАБОТИЦАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПСЕВДОПРИВАТИЗАЦИЯТА ИЛИ ПО НАШЕМУ ПОРЕДНИЯТ ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ.

Хората от цели региони нямаха поминък, докато тебеподобните ти лапаха и приватизираха народни активи.

Този въпрос удобно го заобикаляш.

Това е все едно да кажеш, че е виновна жертвата, а не насилникът.

Защо чехите не емигрират? Добре ти го зададоха този въпрос.

България, драги, я унищожиха комунистите, децата им и внуците им.

Смешен плач е, че понеже са не само лакоми и самозабравили се, но и доволно тъпи - им излязоха криви сметките с населението.

Лека му пръст един близък човек казваше: “кой ми сра в гащите”.
                    Оправдания, оправдания, оправдания и пак оправдания. Те и убийците си имат оправдание. Путин също си има оправдание.

Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?

То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:

1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.

2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи

Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.

За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!

Коментар

Айде пак крайности. Аз какво пиша и ти какво четеш. Откъде пари ли? От многознайковци като теб предимно - да речем връзваме го със сериозни данъчни облекчения за едрия бизнес ако се правят отчисления към фонд подпомагащ младите семейства.

По-малко дронове и коли ще си купуваш и ще има повече деца. Даже някой медал ще ти дадат на ползу роду
                      Ако се направят данъчни облекчения за едрия бизнес ще зейне една голяма дупка в бюджета.

Коментар

Е на 29 си бил тамън за женене.Едно време тия ги брояхме за стари ергени, ама на деншно време си е агнешко.
                        Така беше, но не се случи. И аз такъв план имах.

Коментар

Е на 29 си бил тамън за женене.Едно време тия ги брояхме за стари ергени, ама на деншно време си е агнешко.
                          +1

В последно време границата се е вдигнала, преди години 30+ несемейни бяха безнадеждни случаи, сега са все още млади. То не е до възраст ........,

Коментар

Аз нищо не съм “откраднала”. Това малоумие го има на ниво твоето неграмотно мислене.

Тая мантра с емигрантите не минава отвъд Калотина. Сега искаш да стимулираш раждаемостта в Габрово да речем. Нали така? Ами бръкни се де.

Стиснат и егоистичен си ти, чичко Скрудж.

Виж как само при опит да ти бръкнат в джоба лъсваш с истинската си същност.

Голяма мъка е, че над емигрантите, за да които поради кражби и продажби не създадохте условия да останат и да се възпроизведат нямате контрол

А още по-голяма мъка е като Ви се казват някои истини право куме в очи. Настъпва крокодилски пост номенклатурен вой придружен със сълзи, сополи и обиди.

А най-голямата мъка е, че гласуваме . Тук вече всеки правоверен бивш номенклатурчик място не може да си намери.

Комунизмът свърши.
                            Много обичам жени, много по-умни от много мъже

Коментар

По онова време като студент нямах апартамент и си учех, така стана, че не можах да забърша нищо.

Единят апартамент го купих на 29 г. и го ползвам от 30-годишен. А другият апартамент го придобих на 35 г.

Коментар

Точно така е.

В края на 90-те години и началото на милениума бях свежо парче - младичък, културен, с висше, симпатичен и т.н. А колежките ми чатеха и се занимаваха с чужденци и стари чичовци, по-дърти от мен сега. И гледаха да избягат и да се махнат от България. И много от тях го направиха.

Един колега наскоро си спомни, че момичетата от затънтени места и от забутани места се оглеждала и се ослушваха има ли някой студент с наследствен апартамент. Да се вземат и да си живеят като семейство.
                                Е ти нали имаше апартамент.Защо не се класира?

Коментар

Working...
                                X