IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
    Ехее, много благодаря за всички мнения. Наистина е трудно решение, когато трябва да се избира между логиката и емоцията. Виждам, че почти всички клонят към втората. Което в случая е по-скоро емоционален избор, а не логичен.

За сватби е рано още, но запоя до припадък е гарантиран.
    Напротив изборът е логичен. И аз се ожених на 38 години и съм имал възможност да се оженя за hot women,с пари,с професионална реализация-имал съм гаджета адвокатки и съдийки,на една баща й беше крупен бизнесмен.Но в крайна сметка си взех умна,но скромна,без истории с мъже,която да ми гледа децата и мен.
    Емоционалният избор е да вземеш някоя красавица или някоя с високо обществено положение. Ама дали ще е добра съпруга?
    Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Испанците казват, че на първо място трябва да е зла, с характер, иначе няма да опази семейното огнище. Евреите казват първо да е умна и после богата. Тъпите руснаци я искат “покладистая”. Ганю я иска да го слуша и “гледа в очите”. Французите я искат рафинирана, а англичаните - сдържана и гланцирана в обществото.

От този микс сам си вади изводите.
      То затова на испанците жените търсят мъжко внимание по форумите, а жените на Ганьовците не си и помислят подобни неща .Хайде няма нужда от жени с такъв характер.Такива са добри за краткотрайна буйна авантюра и дотам.
      Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 16:17.

Коментар

• Ехее, много благодаря за всички мнения. Наистина е трудно решение, когато трябва да се избира между логиката и емоцията. Виждам, че почти всички клонят към втората. Което в случая е по-скоро емоционален избор, а не логичен.

За сватби е рано още, но запоя до припадък е гарантиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

обаче има много еснафки и правят номера
          Случаят на Евгич е специален, защото той всъщност не търси нищо и няма как да го намери. Той е хубав, висок, широкоплещест, с костюм на "Арда" Кърджали и подвиквания от бабите след себе си и това му е достатъчно.

Коментар

Мире, остави историята. Дай да говорим за жени - коя е по-добра за връзка - готината мацка - красива, осигурена, но без особени прояви на "характер" и дълбочина. Или тази с не толкова добра визия, но въпреки това хубава, с по-малки финансови възможности, но с поглед върху нещата и лека неувереност.
            Испанците казват, че на първо място трябва да е зла, с характер, иначе няма да опази семейното огнище. Евреите казват първо да е умна и после богата. Тъпите руснаци я искат “покладистая”. Ганю я иска да го слуша и “гледа в очите”. Французите я искат рафинирана, а англичаните - сдържана и гланцирана в обществото.

От този микс сам си вади изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Каквото и да намериш, то ще е най-доброто за теб. Ще намериш това, което си ти самият.
              обаче има много еснафки и правят номера
              препоръка е

Коментар

Мире, остави историята. Дай да говорим за жени - коя е по-добра за връзка - готината мацка - красива, осигурена, но без особени прояви на "характер" и дълбочина. Или тази с не толкова добра визия, но въпреки това хубава, с по-малки финансови възможности, но с поглед върху нещата и лека неувереност.
                Каквото и да намериш, то ще е най-доброто за теб. Ще намериш това, което си ти самият.

Коментар

100 процента втората.НАЙ-ВАЖНОТО в отношенията мъж жена е жената да има уважение към мъжа.А ако някоя е много красива и богата ще си навири много носа и няма да уважава достатъчно мъжа си.Вземи си по-скромно момиче, което да те уважава и няма да сгрешиш.Ако пък и е умна ще ти помага в развитието на семейството ви.А и децата ще са ти умни.
                  И да не забравиш да ни поканиш на сватбата Аз ще дойда без жена ми.
                  Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 14:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И на мен ми е слабост. Най-интересното е,че на българският престол е седял наследник на Чингис хан-Чака.Син на владетеля на Златната орда Ногай .Като убиват бащата и в България убиват сина му и слагат българин на престола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Жена в технически университет ми прилича на мъж в училище за балет. Не че няма такива откачалници ...
                      Мъж - балетист, защо не?!
                      балетмайстор = дюшеме пич (на турски)

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Знам, Евго. Историята ми е слабост. Но когато се говори за династия, винаги се има предвид поколението на даден род, който управлява държава, племе и т.н.
                        Наздраве!
                        И на мен ми е слабост. Най-интересното е,че на българският престол е седял наследник на Чингис хан-Чака.Син на владетеля на Златната орда Ногай .Като убиват бащата и в България убиват сина му и слагат българин на престола.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          През последните 30 години във Франция са регистрирани средно около 130 000 развода годишно. Тази цифра обаче крие значителни колебания: пикът е достигнат през 2005 г. със 155 000 развода, докато през 2020 г. броят на разводите спада до 78 000, главно поради пандемията.

Въпреки че разводът по взаимно съгласие без съдия представлява повече от половината от всички разводи (55 %), този показател е 30 % за „развода на основание приемане на принципа на разпадане на брака“, 10 % за развода на основание трайно увреждане на брачната връзка и 7 % за развода на основание вина.

Що се отнася до основанията за развод, изневярата е на първо място в списъка. Всъщност 30 % от разводите са причинени, пряко или косвено, от явна или скрита изневяра, следвани от домашното насилие и жестокото поведение (пристрастия, ревност). Тази тройка е следвана от несъвместимост между двойката (планове, бъдеще, отглеждане на деца), парични проблеми, работа и накрая роднини.

Възрастовата група, в която разводите са най-често срещани, е между 39 и 59 години. Хората на четиридесет и петдесет години са причина за повече от половината от всички разводи всяка година (64 %). На възрастните хора (над 60 години) се падат 15 %. При хората над 70-годишна възраст този процент спада до по-малко от 1 %. На хората под 30 години се падат едва 10 %.

Европейките като цяло нямат уважение към съпрузите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кера Тамара няма деца, вкл. от Султан Мурад. Обаче била любима жена на султана и до днес е почитана от турците. Тя е спомогнала да няма жестокости над българите в първите години на робството.
                            Знам, Евго. Историята ми е слабост. Но когато се говори за династия, винаги се има предвид поколението на даден род, който управлява държава, племе и т.н.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Много са добри българките пък всеки втори брак завършва с развод.Имам поне 20 разведени познати и нито един не се ожени повторно.Пък не им липсват жени за секс. Явно не е чак толкова добра перспективата отново да се оженят за българки.
                              В блока ми има един разведен мъж, между моите и двоите години.
                              Ожени се през 2000 г., бяха хубава двойка, имат и голям син.

Пичът каза, че 23 г. е бил под турско робство. Сега живее сам в апартамента си, все още изглежда много добре, висок, без корем. И не влачи мадами, въпреки че би могъл. Каза, че не използва социалните мрежи.

Та всеки си има някаква драма. Важното е да има репродукция. Харесвам мнението и стратегията на Кубрат и Тервел,

Коментар

Много са добри българките пък всеки втори брак завършва с развод.Имам поне 20 разведени познати и нито един не се ожени повторно.Пък не им липсват жени за секс. Явно не е чак толкова добра перспективата отново да се оженят за българки.
                                През последните 30 години във Франция са регистрирани средно около 130 000 развода годишно. Тази цифра обаче крие значителни колебания: пикът е достигнат през 2005 г. със 155 000 развода, докато през 2020 г. броят на разводите спада до 78 000, главно поради пандемията.

Въпреки че разводът по взаимно съгласие без съдия представлява повече от половината от всички разводи (55 %), този показател е 30 % за „развода на основание приемане на принципа на разпадане на брака“, 10 % за развода на основание трайно увреждане на брачната връзка и 7 % за развода на основание вина.

Що се отнася до основанията за развод, изневярата е на първо място в списъка. Всъщност 30 % от разводите са причинени, пряко или косвено, от явна или скрита изневяра, следвани от домашното насилие и жестокото поведение (пристрастия, ревност). Тази тройка е следвана от несъвместимост между двойката (планове, бъдеще, отглеждане на деца), парични проблеми, работа и накрая роднини.

Възрастовата група, в която разводите са най-често срещани, е между 39 и 59 години. Хората на четиридесет и петдесет години са причина за повече от половината от всички разводи всяка година (64 %). На възрастните хора (над 60 години) се падат 15 %. При хората над 70-годишна възраст този процент спада до по-малко от 1 %. На хората под 30 години се падат едва 10 %.

Коментар

Working...
                                X