IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Докторът го очаква една много хубава кариера, предвид това, че няма млади лекари в БГ и че е хубав като мъж.
    Евго, ако докторът е некъдърник хубавата визия ще направи впечатление на на такива като теб, кариера няма да направи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Гейско е да се обсъжда изобщо външен вид на мъж.Единственото,което забелязвам в някой мъж е дали е як или не и при евентуален конфликт как да реагирам.Ако е по-дребен или по-слаб може и да успея да го сплаша,ама ако е як ще трябва да се тупаме.Ако пък е много як даже не е здравословно да влизам в конфронтация.
      Никога не ми е правило впечатление красив ли е,тънък ли му е кръстта и тем подобни.

Докторът го очаква една много хубава кариера, предвид това, че няма млади лекари в БГ и че е хубав като мъж.

Коментар

И в Тиндър, и в Сериозни запознанства има стари моми, на около 40 г. Не са много активни, но все пак биха могли да станат майки на тези години. Правят много номера и дори не са много секси вече.

И им се чудя, защо не са пуснали на някой мъж на 25-30г. и не са се взели.

Не виждам какво гейско има в това, че коментираме високия лекар от Спешното. Аз ви казах, че според мен той не си пада по джендърски неща. Съдя по излъчването му. Прилича на Калин Евтимов от "Бригада нов дом".
        Гейско е да се обсъжда изобщо външен вид на мъж.Единственото,което забелязвам в някой мъж е дали е як или не и при евентуален конфликт как да реагирам.Ако е по-дребен или по-слаб може и да успея да го сплаша,ама ако е як ще трябва да се тупаме.Ако пък е много як даже не е здравословно да влизам в конфронтация.
        Никога не ми е правило впечатление красив ли е,тънък ли му е кръстта и тем подобни.
        Last edited by mirodes; 11.05.2025, 11:19.

Коментар

Темата се изроди на гей разкази. Направете отделна тема и там дискутирайте.
          А аз мога да споделя нещо интересно от ТикТок. Има една жена,която публикува видеа ,в които казва на мъжете как да се държат с жените. Голяма част от тях са копирани от един ютубър,който и аз следя и който е повлиял до голяма степен и на мен и мненията,които съм публикувал в темата.И жените в ТикТок са настръхнали срещу нея,даже петиция има да й спрат видеата и дори да я съдят.Там е пълно със стари моми и разведени мъжемразки.
          И в Тиндър, и в Сериозни запознанства има стари моми, на около 40 г. Не са много активни, но все пак биха могли да станат майки на тези години. Правят много номера и дори не са много секси вече.

И им се чудя, защо не са пуснали на някой мъж на 25-30г. и не са се взели.

Не виждам какво гейско има в това, че коментираме високия лекар от Спешното. Аз ви казах, че според мен той не си пада по джендърски неща. Съдя по излъчването му. Прилича на Калин Евтимов от "Бригада нов дом".

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Дали са "мъжемразки", или им е писнало да бъдат използвани от "търсачи на бройки" - това е дискусионно.

Има ли търсене на женски прелести ? Има.

Има ли предлагане на женски прелести от определен тип жени? Има.

За търсачите на определен тип силни усещания - със сигурност - на Околовръстното няма мъжемразки.
            Изобщо не става въпрос за това. Жените харесват бройкаджиите и точно с такъв биха правили секс за една нощ.
            Става въпрос за стари моми или разведени, които са имали неуспешни връзки и си изливат злобата срещу всички мъже.
            Даже и лично съм го преживял от една такава.Един мъж й беше бил шута, щото си беше куко и оная си го изкарваше на мен и други мъже, които зависеха от нея.
            Last edited by mirodes; 11.05.2025, 09:42.

Коментар

Темата се изроди...

Там е пълно със стари моми и разведени мъжемразки.

Дали са "мъжемразки", или им е писнало да бъдат използвани от "търсачи на бройки" - това е дискусионно.

Има ли търсене на женски прелести ? Има.

Има ли предлагане на женски прелести от определен тип жени? Има.

За търсачите на определен тип силни усещания - със сигурност - на Околовръстното няма мъжемразки.

Коментар

• Темата се изроди на гей разкази. Направете отделна тема и там дискутирайте.
                А аз мога да споделя нещо интересно от ТикТок. Има една жена,която публикува видеа ,в които казва на мъжете как да се държат с жените. Голяма част от тях са копирани от един ютубър,който и аз следя и който е повлиял до голяма степен и на мен и мненията,които съм публикувал в темата.И жените в ТикТок са настръхнали срещу нея,даже петиция има да й спрат видеата и дори да я съдят.Там е пълно със стари моми и разведени мъжемразки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти па кога го снима?
                  Не съм го снимал, всичко това е неподправен и достоверен извод от по-долуизложеното от Евгич. Нищо не измислям, нито си въобразявам, знаеш, че съм човек на точните науки. Мон амур.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Младият доктор има 18 сантиметрова татуировка и му остават още 2 сантиметра свободни, за да довърши идеята си за смисъла на живота. Впечатляващо е.
                    Ти па кога го снима?

Коментар

Ти сега разкажи за младия доктор, мани я директорката ще излезе меркантилна и ще прави номера.
                      Младият доктор има 18 сантиметрова татуировка и му остават още 2 сантиметра свободни, за да довърши идеята си за смисъла на живота. Впечатляващо е.
                      Last edited by pinoccio; 10.05.2025, 19:46.

Коментар

А как се казваше въпросната дебеланка с хубави гърди, защото и аз познавам една такава?
                        Може да е същата, тя беше лакома за мъже и пуска лесно.
                        На тебе колко пъти ти пусна?

Коментар

Ти сега разкажи за младия доктор, мани я директорката ще излезе меркантилна и ще прави номера.
                          Вероятно докторът се занимава с жени като палав ерген, защото е доста готин.

Но е възможно да си подготвя специализацията, на работа ходи, спортува и да няма време за жени. Обаче все бърза, тъй като работи в Спешното и не обръща внимание на дребни подробности.

Коментар

В момента имам други проблеми и не се стига до срещи в последно време.

Но не съм излизал с директорката на детска градина.

Коментар

.......

Проблемите са част от живота (ако до сега не си забелязал това), а дали - ако ти откаже алфа-мъжкар - е проблем - не вярвам да ти е чак толкова голям проблем. Статистиката сочи, че (при определени индивиди) - алфа... отказвали по-малко от дамите.

Някой не се е отказал да решава проблемИ в живота си. И никой не се е отказал от всичко останало - около проблемите - което са си все проблемИ.

Пак търсиш основания, за да отложиш танците..., май.

Не се кОси - животът със сигурност продължава (докато умрем - и тогава щастието ще е пълно: край на всички проблеми!)

Аз викам: ддаимаме време, за да си решаваме проблемите...

А това, че някои до 50 не са имали проблеми - си е повече от абсолютна шестица от то-то то...

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Даже не помня вече, имаше сравнително малка талия и голям ханш и баджаци, като пясъчен часовник, ама дубайски тип, беше директорка на детска градина в Хиподрума/Павлово ли някъде, не знам.

Евго трябва да ти дадем домашна работа - да не се връщаш да пишеш докато не си поканил на кафе мадама, пишеш и пак докато не си поканил следваща - да те няма. Иначе само си чешем... езиците.

Но не съм излизал с директорката на детска градина.

Коментар

Working...
                                X