Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
.....
Парата е на сигурно място и е изкарана трудно.
Може би е изкарана "трудно", ама от тати в службите..
Сега всеки може да "изкарва" пари като продава имоти.
Той - тати - не разбираше нищо от инвестиции, ама пак имаЛ изкарана трудно парА... На влог - си ТИ ги представям, за да "трупат" лихва, а инфлацията да си ги хапва...
Нали мама така те учи, "инвеститоре"? И изобщо не те слуша? На "сигурно място" са ВИ паричките - все пак личният ти принос е доста съмнителен.
Тия родители нищо не НИ оставиха - на 50 минус - голи-голенички в София!
- 1 like
Коментар
-
Ще го имам предвид, но не ги водя в квартални мизерни места.
То те се държат неадекватно, както съм разказвал.Е всичките ли са неадekватни?
Last edited by nradev1111; 19.02.2025, 02:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А бе не ми разбра мисълта.Мани я арендаторката каква била.А мисълта ми е че мислиш и играеш на дребно.И девойките ги чепиш бира на кврталния нон стоп.Викаш по непознати няма да се охрчваш.Може да имаш пари ,ама като ги заведеш на бира в нон стопа и те си мислят че нямаш.Имаш ама не ти личи.И на втора среща не идват.Я заведи некоя девойка в някой приличен ресторант да видим дали ще откаже.Има голяма веротност бързо да се опознаете.
То те се държат неадекватно, както съм разказвал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного младежи, които са по-умни от теб и прочетат какво пишеш във всяка тема на форума, ще си кажат един ден:
- Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОправдания, оправдания, оправдания и пак оправдания. Те и убийците си имат оправдание. Путин също си има оправдание.
Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?
То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:
1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.
2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи
Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.
За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!
- Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !
Коментар
-
Защото арендаторката е хитра селянка и не съм взел 3 х 170 лв. Защо да й ги давам на нея, това са пари от баща ми и не са за нея.
Имам ресурс да купя трети апартамент, тухлен двустаен в хубав квартал, въпреки високите цени. Или пък, тристаен, старо ЕПК за ремонт. Но за сега не го правя предвид общата несигурност и неопределеност.
Селена,
когато русенката се заселваше в София, бях на море и не можах да й помогна. Тя е малко селска пръчка, дива шипка, а аз търся английска роза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хаха и какви процеси я предизвикаха емиграцията?
БЕЗРАБОТИЦАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПСЕВДОПРИВАТИЗАЦИЯТА ИЛИ ПО НАШЕМУ ПОРЕДНИЯТ ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ.
Хората от цели региони нямаха поминък, докато тебеподобните ти лапаха и приватизираха народни активи.
Този въпрос удобно го заобикаляш.
Това е все едно да кажеш, че е виновна жертвата, а не насилникът.
Защо чехите не емигрират? Добре ти го зададоха този въпрос.
България, драги, я унищожиха комунистите, децата им и внуците им.
Смешен плач е, че понеже са не само лакоми и самозабравили се, но и доволно тъпи - им излязоха криви сметките с населението.
Лека му пръст един близък човек казваше: “кой ми сра в гащите”.
Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?
То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:
1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.
2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи
Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.
За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!
- 1 like
Коментар
-
Айде пак крайности. Аз какво пиша и ти какво четеш. Откъде пари ли? От многознайковци като теб предимно - да речем връзваме го със сериозни данъчни облекчения за едрия бизнес ако се правят отчисления към фонд подпомагащ младите семейства.
По-малко дронове и коли ще си купуваш и ще има повече деца. Даже някой медал ще ти дадат на ползу роду
Коментар
-
Е на 29 си бил тамън за женене.Едно време тия ги брояхме за стари ергени, ама на деншно време си е агнешко.
Коментар
-
Е на 29 си бил тамън за женене.Едно време тия ги брояхме за стари ергени, ама на деншно време си е агнешко.
В последно време границата се е вдигнала, преди години 30+ несемейни бяха безнадеждни случаи, сега са все още млади. То не е до възраст ........,
Парата е на сигурно място и е изкарана трудно.
Коментар
-
Аз нищо не съм “откраднала”. Това малоумие го има на ниво твоето неграмотно мислене.
Тая мантра с емигрантите не минава отвъд Калотина. Сега искаш да стимулираш раждаемостта в Габрово да речем. Нали така? Ами бръкни се де.
Стиснат и егоистичен си ти, чичко Скрудж.
Виж как само при опит да ти бръкнат в джоба лъсваш с истинската си същност.
Голяма мъка е, че над емигрантите, за да които поради кражби и продажби не създадохте условия да останат и да се възпроизведат нямате контрол
А още по-голяма мъка е като Ви се казват някои истини право куме в очи. Настъпва крокодилски пост номенклатурен вой придружен със сълзи, сополи и обиди.
А най-голямата мъка е, че гласуваме. Тук вече всеки правоверен бивш номенклатурчик място не може да си намери.
Комунизмът свърши.Много обичам жени, много по-умни от много мъже
- 1 like
Коментар
-
По онова време като студент нямах апартамент и си учех, така стана, че не можах да забърша нищо.
Единят апартамент го купих на 29 г. и го ползвам от 30-годишен. А другият апартамент го придобих на 35 г.
- 1 like
Коментар
-
Точно така е.
В края на 90-те години и началото на милениума бях свежо парче - младичък, културен, с висше, симпатичен и т.н. А колежките ми чатеха и се занимаваха с чужденци и стари чичовци, по-дърти от мен сега. И гледаха да избягат и да се махнат от България. И много от тях го направиха.
Един колега наскоро си спомни, че момичетата от затънтени места и от забутани места се оглеждала и се ослушваха има ли някой студент с наследствен апартамент. Да се вземат и да си живеят като семейство.
Коментар
Коментар