IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че Миродес има много хубаво семейство, жена му също е хубава и свястна.

Като всеки мъж, той иска да опита и от другите "манджи" и да скърца хубаво спалничката в хотела. Лошото е, че живее в малък град, където няма мацки. Но и в София е много трудно поради няколко фактора - емиграция, застаряване на населението, промиване на мозъци, комерсиализъм. От нощните заведения рядко може да намериш свястна жена за връзка. Не трябва да се пренебрегват платформите за запознанства, защото и от там стават нещата.
    Да, с Миродес сте си близки. Аз обаче си мисля, че сте си още по близки. Мисля си, че сте един и същ човек.

Не знам кой от двата ника е носител и организира това цялото разиграване, но очевидно е едно - и двамата не са се доближавали до жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

А бе, дай да видим какво не харесваш в твоята, та си се разгонил по форуми, тик-ток и фейс, мейс?
      Да ти кажа, че Миродес има много хубаво семейство, жена му също е хубава и свястна.

Като всеки мъж, той иска да опита и от другите "манджи" и да скърца хубаво спалничката в хотела. Лошото е, че живее в малък град, където няма мацки. Но и в София е много трудно поради няколко фактора - емиграция, застаряване на населението, промиване на мозъци, комерсиализъм. От нощните заведения рядко може да намериш свястна жена за връзка. Не трябва да се пренебрегват платформите за запознанства, защото и от там стават нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

дежурните бъзици
        но матейко е много докачлив
        Големи драки сте. Може ли така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Безсрамници! Какво сте му казали?!
          дежурните бъзици
          но матейко е много докачлив

Коментар

и двамата сме в игнора на матейко
            мисля, че напразно се стараем
            да го предизвикаме
            Безсрамници! Какво сте му казали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Никога досега не съм гледал дали една жена е богата като съм имал връзка, съответно те мен.Естествено че е важно,ама не мога да си представя да е водещо при избора на партньор.
              А бе, дай да видим какво не харесваш в твоята, та си се разгонил по форуми, тик-ток и фейс, мейс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Не знам Мире, може и аз да мисля наопаки. Явно затова слагам удебеленото в обратен ред. Смятам, че е в природата на човек, да обича и да бъде обичан, а крайният меркантилизъм е защитна реакция. Определено ще е доста по-трудно да убедиш такава мома, но пък гарантирано след това ще е доста по-вярна. Съответно шансовете за нормални семейни отношения, включващи тропане по масата от страна на мъжа и подчинение от страна на жената, значително нарастват.
                Никога досега не съм гледал дали една жена е богата като съм имал връзка, съответно те мен.Естествено че е важно,ама не мога да си представя да е водещо при избора на партньор.

Коментар

• Някога жените търсеха измежду мъжете някой хубав. А сега търсят измежду хубавците някой мъж.

Коментар

Ресурс има повече от преди. Духовност и система от морални ценности няма.
                    Факт, ресурси има, но е кофти разпределен за мнозинството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами не искам да съм дете на жена ,която не е изградила нормални семейни отношения, а е гледала на брака като средство за печалба.
                      А и освен майка детето има и баща. Въпросът не е само до парите-за правилното възпитание, отглеждане и дори за щастието на детето са необходими двама родители.Най-често проблеми с правосъдието имат деца на разведени родители, по-вероятно е да станат наркомани, хомосексуални,алкохолици и тем подобни.
                      Не знам Мире, може и аз да мисля наопаки. Явно затова слагам удебеленото в обратен ред. Смятам, че е в природата на човек, да обича и да бъде обичан, а крайният меркантилизъм е защитна реакция. Определено ще е доста по-трудно да убедиш такава мома, но пък гарантирано след това ще е доста по-вярна. Съответно шансовете за нормални семейни отношения, включващи тропане по масата от страна на мъжа и подчинение от страна на жената, значително нарастват.

Коментар

То същото като мъжът да не пипва къщна работа
                        сменяме крушки, настройваме каналите на талавизора, поправяме печката и други дребни неща. О как щях да забравя КОЛАТА е 100% наше задължение, а това си е повече от дете, извеждане на бълхарника рано сутрин в кучия студ (не случайно КУЧИ му викат), хвърляне на боклука и т.н и т.н.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако са имали време.
                          и двамата сме в игнора на матейко
                          мисля, че напразно се стараем
                          да го предизвикаме

Коментар

това е тъжно
                            дано поне са успели да се сбогуват
                            Ако са имали време.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Аз мисля, че дълго време не са се виждали.
                              това е тъжно
                              дано поне са успели да се сбогуват

Коментар

пинокчо е тактичен
                                имаше предвид, че ще се върти 2 часа преди да се откаже
                                от идеята, че може да го види

но, това по никакъв начин не обезценява съветите и теоритичните анализи около темата
                                Аз мисля, че дълго време не са се виждали.

Коментар

Working...
                                X