IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

глЮпости!

Направо да почва с ръка м/у краката - трябва да се играе на сигурно!

Дъндито как ги пробваше! Не помниш ли?

Ами ето типичния пример-красивата, образована,професионално реализирана журналистка се влюби в дивака Дънди.Не в някой борсов агент.Баче ви Мире като ви разправя какво искат жените си водете записки.

Коментар

• В неделя гледах цял ден БНТ2 с предавания от моето детство и от миналото, вкл. Адрес 4000.

Направи ми впечатление колко хубаво говорят водещите и самите хора говорят културно и умерено, а не като днес. Даваха студенти в първото издание на "Ку-ку", които също много интелигентно говореха, че искат промяна, че искат да им бъде даден шанс.

В днешно време всеки е поставил своя "аз" на първо място и изобщо не се съобразява с другите. А риалити програмите ни заливат с простотии, както добре знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така преди време получих покана да посетя една дама в квартирата й и се отзовах.Ама беше на 30 км разстояние. За 3000 ще ми е по-трудно,а и трудно ще измисля основателна причина да отсъствам няколко дни.
        Не се прави на ударен никой не те кани в ничия квартира.

Асъл в главата ти много сини бръмбари се реят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Да, има хубави, не отричам.

А че не се разбираме - то е защото ти ми написа, че сме били разглезени на моето изказване, че хубавото ≠ изкуственото. Затова се зачудих как точно да я разбирам тая "глезотия" - че трябва да се кефим на силиконя ли?
          Да, смятам че сте разглезени, защото не оценявате с колко много красота сте оградени в България.

Ти ако се взираш в разни силиконки явно движиш сред подобни среди, но това не е общият фон.

Коментар

Ами то се почва отдалеко, за да видиш докъде ще й е границата за интимна близост. Държане за ръка,прегръдка, целувка по бузата, целувка по устните, ръка между краката. Това е градацията.Естествено само при такива случаи. Ако работата отначало върви на секс,няма какво да се маеш, а действаш.
            глЮпости!

Направо да почва с ръка м/у краката - трябва да се играе на сигурно!

Дъндито как ги пробваше! Не помниш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

занесе ли на майка си и съседите
              не може сам да си оценяваш щрудела
              На майка ми ДА, на съседите НЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+100

Забравих да ви спомена, че сутринта станах в 6 часа и направих много вкусен щрудел. Получи ми се от първи път, спазвах инструкцията и вече имам опит с други ястия.
                занесе ли на майка си и съседите
                не може сам да си оценяваш щрудела
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не се разбираме явно. Аз в София виждам нормални красиви жени. Ти какво виждаш и къде ги виждаш представа нямам

Сега ако темата се превърне във своеобразен форум за избиване на комплекси лично аз губя интерес.
                  Да, има хубави, не отричам.

А че не се разбираме - то е защото ти ми написа, че сме били разглезени на моето изказване, че хубавото ≠ изкуственото. Затова се зачудих как точно да я разбирам тая "глезотия" - че трябва да се кефим на силиконя ли?

Коментар

Ами то се почва отдалеко, за да видиш докъде ще й е границата за интимна близост. Държане за ръка,прегръдка, целувка по бузата, целувка по устните, ръка между краката. Това е градацията.Естествено само при такива случаи. Ако работата отначало върви на секс,няма какво да се маеш, а действаш.
                    +100

Забравих да ви спомена, че сутринта станах в 6 часа и направих много вкусен щрудел. Получи ми се от първи път, спазвах инструкцията и вече имам опит с други ястия.
                    Last edited by Evgo; 12.11.2024, 14:39.

Коментар

Не се измъквай. Било е в друг контекст.
                      Така преди време получих покана да посетя една дама в квартирата й и се отзовах.Ама беше на 30 км разстояние. За 3000 ще ми е по-трудно,а и трудно ще измисля основателна причина да отсъствам няколко дни.

Коментар

Няма смисъл. Испанките изобщо няма да ме отразят. Нали така ми каза преди време
                        Не се измъквай. Било е в друг контекст.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                          Ти, определено си сексуален маниак...

Така е.Щом ги държа за ръка и ги целувам по бузата няма начин да не съм сексуален маниак.

Коментар

• Ти, определено си сексуален маниак...

Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тя беше много силна на приказки, но на дела нищо. Можеше много неща да станат.

Ние сме от различни градове и нямаше за кога да го отлагам. Въпреки че не ме беше канила в детската й, пресметнах, че си струва. От тогава мина много време, можеше 2-3 деца да имаме заедно. Имаше общо запознаване, много чат и около 5 излизания навън. Тя на плаж не ходи и не можа да се установи физически контакт.

Съмнява ме да прави hawk tuah. Една леля наша приятелка от морето й беше казала, че имам 2 апартамента, да ме взима, но не помогна. Била определена да си стои там и да гледа родителите си??? Не излиза от офиса където работи и няма контакти с млади мъже. Може да прави секс, но много рядко.

Коментар

Вземаш си една екскурзия. Сега са евтини и достъпни. Идваш и се разхождаш по улиците. Разглеждаш заведенията. И пак ще си приказваме.
                                Няма смисъл. Испанките изобщо няма да ме отразят. Нали така ми каза преди време

Коментар

Working...
                                X