Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
В неделя гледах цял ден БНТ2 с предавания от моето детство и от миналото, вкл. Адрес 4000.
Направи ми впечатление колко хубаво говорят водещите и самите хора говорят културно и умерено, а не като днес. Даваха студенти в първото издание на "Ку-ку", които също много интелигентно говореха, че искат промяна, че искат да им бъде даден шанс.
В днешно време всеки е поставил своя "аз" на първо място и изобщо не се съобразява с другите. А риалити програмите ни заливат с простотии, както добре знаете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Така преди време получих покана да посетя една дама в квартирата й и се отзовах.Ама беше на 30 км разстояние. За 3000 ще ми е по-трудно,а и трудно ще измисля основателна причина да отсъствам няколко дни.
Асъл в главата ти много сини бръмбари се реят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да, има хубави, не отричам.
А че не се разбираме - то е защото ти ми написа, че сме били разглезени на моето изказване, че хубавото ≠ изкуственото. Затова се зачудих как точно да я разбирам тая "глезотия" - че трябва да се кефим на силиконя ли?
Ти ако се взираш в разни силиконки явно движиш сред подобни среди, но това не е общият фон.
Коментар
-
Ами то се почва отдалеко, за да видиш докъде ще й е границата за интимна близост. Държане за ръка,прегръдка, целувка по бузата, целувка по устните, ръка между краката. Това е градацията.Естествено само при такива случаи. Ако работата отначало върви на секс,няма какво да се маеш, а действаш.
Направо да почва с ръка м/у краката - трябва да се играе на сигурно!
Дъндито как ги пробваше! Не помниш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
занесе ли на майка си и съседите
не може сам да си оценяваш щрудела
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+100
Забравих да ви спомена, че сутринта станах в 6 часа и направих много вкусен щрудел. Получи ми се от първи път, спазвах инструкцията и вече имам опит с други ястия.
не може сам да си оценяваш щруделапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не се разбираме явно. Аз в София виждам нормални красиви жени. Ти какво виждаш и къде ги виждаш представа нямам
Сега ако темата се превърне във своеобразен форум за избиване на комплекси лично аз губя интерес.
А че не се разбираме - то е защото ти ми написа, че сме били разглезени на моето изказване, че хубавото ≠ изкуственото. Затова се зачудих как точно да я разбирам тая "глезотия" - че трябва да се кефим на силиконя ли?
Коментар
-
Ами то се почва отдалеко, за да видиш докъде ще й е границата за интимна близост. Държане за ръка,прегръдка, целувка по бузата, целувка по устните, ръка между краката. Това е градацията.Естествено само при такива случаи. Ако работата отначало върви на секс,няма какво да се маеш, а действаш.
Забравих да ви спомена, че сутринта станах в 6 часа и направих много вкусен щрудел. Получи ми се от първи път, спазвах инструкцията и вече имам опит с други ястия.Last edited by Evgo; 12.11.2024, 14:39.
- 1 like
Коментар
-
Не се измъквай. Било е в друг контекст.
Коментар
-
Няма смисъл. Испанките изобщо няма да ме отразят. Нали така ми каза преди време
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеТи, определено си сексуален маниак...
- 1 like
Коментар
-
Ти, определено си сексуален маниак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя беше много силна на приказки, но на дела нищо. Можеше много неща да станат.
Ние сме от различни градове и нямаше за кога да го отлагам. Въпреки че не ме беше канила в детската й, пресметнах, че си струва. От тогава мина много време, можеше 2-3 деца да имаме заедно. Имаше общо запознаване, много чат и около 5 излизания навън. Тя на плаж не ходи и не можа да се установи физически контакт.
Съмнява ме да прави hawk tuah. Една леля наша приятелка от морето й беше казала, че имам 2 апартамента, да ме взима, но не помогна. Била определена да си стои там и да гледа родителите си??? Не излиза от офиса където работи и няма контакти с млади мъже. Може да прави секс, но много рядко.
- 1 like
Коментар
-
Вземаш си една екскурзия. Сега са евтини и достъпни. Идваш и се разхождаш по улиците. Разглеждаш заведенията. И пак ще си приказваме.
Коментар
Коментар