IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Хайде сега жените са виновни,че мъжете станаха льольовци. Изобщо не обвинявайте жените,тяхното поведение е в резултат от поведението на мъжа.
    Процесът е двустранен.... махаш казармата ... междувременно някоя и друга феминистка печели дело, че някой мъж я погледнал на улицата по начин, по който не ѝ харесал, не дай си боже ѝ казал, че е хубава.... насаждаш, че готвенето е скучна дейност по-подходяща за лелки/баби, но пък правиш реалитита, където момичета напъват мускули в трупане на евтина и кратка слава....докато с въртене на къщна дейност известен не се става... а всички искат да са Но.1 и "легенди" у фейс-мейс-тик-ток-шматарок.

.... и още някоя и друга подобна дейност, а те нещата имат кумулативен ефект... като на лавина!

И честита ти реалност!
    Last edited by Julius_BG; 12.11.2024, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

отразяваХА

Реалността е вече различна и тия филми си остават отражение на епохата, в която са създавани.
      (за хубаво или лошо)

Жените вече не са хрисими като ония във филмите, бяха хлъзнати да се състезават и конкурират с мъжете, да мерят сили с тях (?) - и като резултат имаме "мъжки момичета" и "женски момчета", а два остри камъка брашно не мелят - все единия трябва да отстъпи и понеже компромисът вече е рядко явление, затова пък разделите са все по-чести.
      Хайде сега жените са виновни,че мъжете станаха льольовци. Изобщо не обвинявайте жените,тяхното поведение е в резултат от поведението на мъжа.

Коментар

Това е друго-политкоректна левичарска пропаганда. Ама подобни филми и такива като"Всичко е любов ","Опасен чар","Дами канят","Баш майстора"отразяват реалността в отношенията мъж жена.
        А от тоя сериал съм дал само този пример.То аз и не съм гледал други епизоди,случайно гледах тогава този.
        отразяваХА

Реалността е вече различна и тия филми си остават отражение на епохата, в която са създавани.
        (за хубаво или лошо)

Жените вече не са хрисими като ония във филмите, бяха хлъзнати да се състезават и конкурират с мъжете, да мерят сили с тях (?) - и като резултат имаме "мъжки момичета" и "женски момчета", а два остри камъка брашно не мелят - все единия трябва да отстъпи и понеже компромисът вече е рядко явление, затова пък разделите са все по-чести.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Баш същото е и във “реалити шоуто в праймтайма” - не винаги отразяват реалността
          Много ясно,тия реалита нямат нищо общо с реалността. Изобщо не ги и гледам. Но някои филми са си на 100 процента отражение на случващото се.

Коментар

Еми значи ти си бил - какво се правиш на ударен!

Да, случва се филмите понякога да отразяват реалността, но това не значи, че следва да се дават като доказателствени примери... все едно Орфей бил негър - ето виждаш ли, чак има филм на Холмарк, посветен за него разбираш какво ти казвам, нали?
            Баш същото е и във “реалити шоуто в праймтайма” - не винаги отразяват реалността

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Обаче сръбкините са малко по друг тип от нашите Златки. Поне старият образ е като от плакат на тираджия или шофьор,

В Сърбия много се псува, вкл. на майка. Имаме доста общи неща като манталитет и исторически.

Вижте Джокович колко е предразположен към нас и ни харесва.
              Исторически, Евго, това е част от първа и втора българска империя със съответната липса на цивилизационни обиколки.

В по-нови времена това е племето, което винаги ни мъти водата и ни напада вероломно в гръб.

Оттам освен неистова простотия малко друга полза идва.

Коментар

Да, случва се филмите понякога да отразяват реалността, но това не значи, че следва да се дават като доказателствени примери... все едно Орфей бил негър - ето виждаш ли, чак има филм на Холмарк, посветен за него разбираш какво ти казвам, нали?
                Това е друго-политкоректна левичарска пропаганда. Ама подобни филми и такива като"Всичко е любов ","Опасен чар","Дами канят","Баш майстора"отразяват реалността в отношенията мъж жена.
                А от тоя сериал съм дал само този пример.То аз и не съм гледал други епизоди,случайно гледах тогава този.

Коментар

Веднъж дадох за пример един епизод от тоя сериал, когато един пич сваляше една мадама от общежитието ,в което живееха.Ходеха заедно по магазините, обсъждаха женски теми и накрая дойде един негов приятел, натисна я и я оправи.И първия си остана валат.
                  Е подобен случай имаше с един мой приятел в общежитието. Сваляше една мадама дълго време, угаждаше й постоянно и на един купон оная се изтряска с мъж, когото срещна за първи път. След това я минаха още 4-5 човека от компанията му и чак тогава тя благоволи да обърне внимание на моя човек. Та ето пример как филм и живота се припокриват.С разликата,че тая от филма беше красива, а тая наживо не.То и на мен се случи подобно нещо-имаше един друг в общежитието, който имаше приятелка.Не беше красива,ама на един купон се напих ,натиснах я и оная поддаде. И си продължи да си ходи с тоя,без той да подозира.След тоя случай повече не съм имал отношения с нея.А и двете двойки се ожениха.Голяма любов

Коментар

Хубу де, успокой се малко!

И да не си бил ти - значи някой друг с профил като твоя е размятал сериала като някакво доказателство, че еди-какво си момиче харесало еди-какво си "лошо" момче !?!

пп
                    Забавен ми е всеки, който привежда като доказателство някаква абсолютна художествена измислица, затова ......
                    Веднъж дадох за пример един епизод от тоя сериал, когато един пич сваляше една мадама от общежитието ,в което живееха.Ходеха заедно по магазините, обсъждаха женски теми и накрая дойде един негов приятел, натисна я и я оправи.И първия си остана валат.
                    Е подобен случай имаше с един мой приятел в общежитието. Сваляше една мадама дълго време, угаждаше й постоянно и на един купон оная се изтряска с мъж, когото срещна за първи път. След това я минаха още 4-5 човека от компанията му и чак тогава тя благоволи да обърне внимание на моя човек. Та ето пример как филм и живота се припокриват.С разликата,че тая от филма беше красива, а тая наживо не.То и на мен се случи подобно нещо-имаше един друг в общежитието, който имаше приятелка.Не беше красива,ама на един купон се напих ,натиснах я и оная поддаде. И си продължи да си ходи с тоя,без той да подозира.След тоя случай повече не съм имал отношения с нея.А и двете двойки се ожениха.Голяма любов
                    Last edited by Vergil1975; 12.11.2024, 18:30.

Коментар

Много ясно. Любими сериали са ми "Викинги","Шогун","Игра на тронове","Наркос"и естествено "Чингис хан".
                      Подобни бози като посоченият сериал изобщо не ги отразявам.
                      Хубу де, успокой се малко!

И да не си бил ти - значи някой друг с профил като твоя е размятал сериала като някакво доказателство, че еди-какво си момиче харесало еди-какво си "лошо" момче !?!

пп
                      Забавен ми е всеки, който привежда като доказателство някаква абсолютна художествена измислица, затова ......

Коментар

Пак те питам в кои софийски квартали пребиваваш?
                        Сякаш не излизаш от студентски град.

Това лято дъъъълго време кръстосвах бг на длъж и на шир - имам си свидетели. Моите впечатления са други.

Ако сръбската простакеса ми е еталон за женска красота … загасяй ламбата.

Тя не случайно оттам дойде и чалгата с неистовата си простотия и разни лепи брени, Цеци Величкович и прочее уникални простачки.

Сериозен когнитивен дисонанс засичам.
                        +1

Обаче сръбкините са малко по друг тип от нашите Златки. Поне старият образ е като от плакат на тираджия или шофьор,

В Сърбия много се псува, вкл. на майка. Имаме доста общи неща като манталитет и исторически.

Вижте Джокович колко е предразположен към нас и ни харесва.

Коментар

Бърка те с някой друг.
                          Много ясно. Любими сериали са ми "Викинги","Шогун","Игра на тронове","Наркос"и естествено "Чингис хан".
                          Подобни бози като посоченият сериал изобщо не ги отразявам.

Коментар

Това лято дъъъълго време кръстосвах бг на длъж и на шир - имам си свидетели. Моите впечатления са други.

Тя не случайно оттам дойде и чалгата с неистовата си простотия и разни лепи брени, Цеци Величкович и прочее уникални простачки.

Хехе, студ град... това някакви опити да ме жегнеш ли са?

Да, сръбската простакеса може и да е дала тон, ама тя все пак спря в един момент, а българската - не, и така я задмина. - И за капак нашите ги излъчват всяка вечер в прайм-тайма, а не само по някоя локална студентска ТВ (ако изобщо има такава)

Коментар

В какъв смисъл съм го цитирал?На тоя сериал я съм гледал 2-3 епизода,я не.
                              Бърка те с някой друг.

Коментар

Всъщност реалността е такава, че жените в Бг не са грозни, но сами се загрозяват със залитането си в крайности в желанието си да се разкрасят.

Ако се разходиш до съседна Сърбия ще установиш, че масовата жена там е по-красива от масовата българка. Видях майки на по 4 деца, които с фигурата си слагат в джоба българки, дето не са раждали! Обяснявам си го със следните причини:

- дали защото още не са в ЕС и доходите им са малко по-ниски от тук - но там още не присъстват толкова много джънк-фуудове и няма чак такова масово затлъстяване, което се наблюдава тук;

- другото го отдавам на културни причини (или по-скоро липса на такива) - налагането на мутренския идеал за жена - тежки гримове, мигли, екстеншъни и прочее, каквито пак в Сърбия не са така масови. хем и там има турбо-чалга, обаче ......

Тука долавям опит за погрешни внушения.

Last edited by Selena2024; 12.11.2024, 17:51.

Коментар

Working...
                                X