IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Да и 5 деца! Но остави радостта, нека да поговорим на тема , какво осмисля живота , основния лайф мотив , изключая расови различия?! Дай мнение , женско , от висотата на интелектЪТ ти?!
    Е това обяснява всичко.

По въпроса - всеки си има собствена камбанария, така че аз съм за Матей 7:1-6

За всеки отговорът ще е различен, уникален и валиден само за него/нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

туй да не е плазма. Аз си имам 3 и не мисля да се разделям с тях. на кофтия сигнал в БГ са по добри и от оледите
      Зависи какво й е Фи-то. Евгич трябва да я мацне с вазелин и да я измери.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Пачангич дали не те ухажва? Малко в стил късен ексцесион.
        Да ти кажа, влязла съм отдавна във фаза на как му викаха тука свободен полет - имаше един виц за големия орел и малкото орле.

Ако ти го разкажа ще ме изтрият

Коментар

Човек не бива да си дава тръбата.
          туй да не е плазма. Аз си имам 3 и не мисля да се разделям с тях. на кофтия сигнал в БГ са по добри и от оледите
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Мъж на гости не съм канил с такава цел.

Но в полета до морето лятото редовно има сами мъже, тръгнали на море без половинка. На нашите години или по-млади.

По принцип обичам да си подменям техниката, а старите неща пласирам евтино в olx или ги изхвърлям.
            ....на около 30 години ли я подменяш?

Старата в антиквариат можеш да я даваш.

Коментар

Но в полета до морето лятото редовно има сами мъже, тръгнали на море без половинка. На нашите години или по-млади.

По принцип обичам да си подменям техниката, а старите неща пласирам евтино в olx или ги изхвърлям.
              Човек не бива да си дава тръбата.

Коментар

Питам колко голяма е била тръбата - така се наричаха кинескопите, защото представляваха електроннолъчеви тръби. Имах един съсед, той мааше гащи на левия бряг, дърто магаре, беше си обърнал телевизора в хола с лице към стената, сваляше му капака и го гледаше отзад. Канеше на телевизия все такива като него. Ама тия хора мислят по малко по-различен начин.

Коментар

• https://www.youtube.com/shorts/PJsT3rVsn5Q

Готино клипче.

Коментар

• "Жените постоянно питат - "Къде изчезнаха всички добри мъже.."
                    Дами, съжалявам, че трябва да ви го кажа, но добрите мъже изчезват. Те бягат от днешния тип модерни жени. Не искат да се запознават с тях, не искат да излизат на срещи, не искат да сключват брак, дори не искат да имат връзка. И не дами, не защото се страхуват от вас, така както го мислите.
                    Истинската причина да си тръгнат е, че не виждат смисъл във връзките, защото единственото което се очаква от тях е да дават, дават, и пак да дават, докато те не получават почти нищо в замяна. Казва им се, че са длъжни да почитат, уважават и осигуряват жената, като в същия момент те не виждат да им се отвръща с това и то по никакъв начин. От време на време им се казва, че не са ви необходими, не се чувстват търсени и че трябва да си отидат и да ви оставят на мира.
                    И дами, чуваме ви силно и ясно. Казваме - добре, щом искате това ние ще ви го дадем. И това е моментът дами, в който тези добри мъже не им остава друг избор освен да се радват на живота. Те не искат да се занимават с драми, нарцисизъм, феминизъм, безумни очаквания, които огромната част от вас имат и поставят, като условие. Условия за връзка. Не чиста любов, а условия за любов. Добрите мъже са се примирили с това, че никога няма да бъдат признавани, камо ли да бъдат оценявани за всичко, което правят за вас. Та, ако се чудите защо няма добри мъже - потърсете вината в себе си!
                    Също се питате - "Какво стана, че мъжете спряха да ни преследват, нас жените.."
                    Какво стана ли.. Защо мъжете спряха да ви преследват, да ви свалят.. Говорим за добрите мъже, нали? Честно казано не знам защо жените продължавате да задавате този въпрос отново и отново, но нека се опитам да ви го обясня. Но нека да бъдем честни и да си признаем, че отговорите които ще ви дам ще минат от едното ви ухо през другото, защото реалността е, че всъщност вие не искате да знаете какво мислят добрите мъже! Вие дами, просто искате мъжете да ви потвърдят това, което според вас е причината, въпреки, че това е напълно погрешно.
                    И така - "Защо добрите мъже вече не искат да се доближават до вас" има 3 огромни причини, поради които добрите мъже спряха да ви преследват.
                    Номер едно - Защото няма да получат нищо, няма да бъдат признати и ще трябва да дават, дават и дават!
                    Съжалявам дами, но мъжете вече са разбрали, че докато мислите, че те са длъжни да изпълнят всички ваши безумни очаквания - знаете за какво говоря - да е висок минимум 1,80, да има скъпа кола, да има 6 цифрен доход, да ви купува всичко, което пожелаете и т.н. , а в същото време казвате, че ние с нашите минимални очаквания ви манипулираме, тормозим и насилваме. Очакванията ви за днешните връзки са еднопосочни - мъжете са длъжни да дават, колкото и безумни да са очакванията ви, а вие не сте им длъжни за нищо. Дори без "Благодаря", защото по презумпция той ви е длъжен.
                    Номер две - "Защото вече не е безопасно да се обвързваш с жена!"
                    Рискът от това добрият мъж да е във връзка с жена е просто твърде голям. Постоянните обвинения са широко разпространени - на работа, на улицата, в университета, у дома, буквално навсякъде в днешното общество. Жените сте добре въоръжени и използвате дори най-малките причини, за да триете сол на главата на мъжа. Не само, че знаете, че няма да ви повярваме на измислите причини, на които дори вие не си вярвате, знаете, че е лъжа, но го твърдите категорично и очаквате да получите съчувствие за раната, която не сме ви причинили, която сте си изфабрикували, за да извлечете полза от това. Не искаме да бъдем тормозени, подигравани или да ни се казва да се разкараме. Това за нас носи риск, от това да бъдем бавно унищожени, животът ни да бъде унищожен заради вашите безумни игри. Запитайте се дами, вие бихте ли поели такъв риск, знаейки, че ако изберете грешния човек той е способен да ви унищожи, само защото може? Да, мисля, че няма да го направите.
                    И накрая причина номер три. Тя е най-голямата и най- добрата от всички причини - Казвате ни, ясно заявявате, че нямате нужда от нас и най-важното е, че можете и без нас. Така че и да си мислите, че ние мъжете не ви слушаме и не ви обръщаме внимание, ние ви слушаме много внимателно и ви даваме точно това, което искате от нас."
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Явна липса на късмет с мъжете имаш явно, съДба , изпитания , ама като гледам без ефект.
                      Баш тъй. Жива да ме оплачеш, с една дума. Ама затова пък, мъжът ми какъв късмет е извадил ...
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Радвам се, че имаш жена
                        Пачангич дали не те ухажва? Малко в стил късен ексцесион.

Коментар

Не знам точно за кое питаш.

3 малки и 2 големи TV.

А вие гледате ли си еротика с твоите мацки?
                          Питам колко голяма е била тръбата - така се наричаха кинескопите, защото представляваха електроннолъчеви тръби. Имах един съсед, той мааше гащи на левия бряг, дърто магаре, беше си обърнал телевизора в хола с лице към стената, сваляше му капака и го гледаше отзад. Канеше на телевизия все такива като него. Ама тия хора мислят по малко по-различен начин.
                          Last edited by pinoccio; 31.05.2025, 06:23.

Коментар

Радвам се, че имаш жена
                            Да и 5 деца! Но остави радостта, нека да поговорим на тема , какво осмисля живота , основния лайф мотив , изключая расови различия?! Дай мнение , женско , от висотата на интелектЪТ ти?!
                            Last edited by pa4anga; 31.05.2025, 01:15.

Коментар

Ми не , трябва да се запознаеш със жена ми....... ти тия словоизлеания за чий ги пишеш,не ми е ясно ,чеСТно!
                              Радвам се, че имаш жена

Коментар

Психологическа характеристика на мъж, който се страхува от силни и самостоятелни жени

1.

Несигурност и ниска самооценка (скрита зад компенсаторно поведение)

Този тип мъж често изпитва вътрешна несигурност относно собствената си стойност или мъжка роля. Самочувствието му може да е крехко и обвързано с нуждата да доминира в междуличностните отношения, особено с жени. Ако една жена прояви независимост или самостоятелно мислене, това се възприема от него не като сила, а като заплаха за неговото его.

2.

Патриархални или контролиращи нагласи

Възможно е да е израснал в среда, в която са били насаждани стереотипи, че мъжът трябва да “води”, а жената да бъде “подчинена” или “по-спокойна”. Такива вярвания може да не са съзнателно поддържани, но да се проявяват в реакциите му — като раздразнение, враждебност или отстъпване с агресия, когато една жена е равностойна или го надвие в спор.

3.

Слабо развита емоционална интелигентност

Трудности в разпознаването и управлението на собствените емоции често водят до импулсивни реакции, включително нуждата “на всяка цена да победи” в диалог. Това може да е опит за утвърждаване на себе си, но по незрял и конфронтационен начин.

4.

Страх от загуба на контрол

За такъв човек диалогът с жена с мнение не е просто разговор — той го възприема като състезание за власт. Когато не може да наложи мнение или да “надделее”, това се преживява като загуба на контрол, което предизвиква дразнение и дори гняв.

5.

Проблеми с интимността

Подобен мъж често има затруднения да изгради зряла емоционална връзка с жена, която го предизвиква на интелектуално и личностно ниво. Той може да се чувства по-комфортно с партньорки, които са по-зависими или пасивни, защото това намалява усещането за заплаха.
                                Ми не , трябва да се запознаеш със жена ми....... ти тия словоизлеания за чий ги пишеш,не ми е ясно ,чеСТно!

Коментар

Working...
                                X