IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Жените харесват различно, като не се вълнуват толкова от физическата красота, а от финансите и дали мъжът може да ги "увърти". Виктор от "Ергенът" е много красив, но няма голям опит и не ги сваля редовно. Мартин има голям успех и е пич, обаче на младини, на 20+, са му помогнали техните и за това има и деца и бизнес. Не е минавал по труден път.

При мен проблемът също е, че не мога да ги "увъртя", така казва един комшия от морето. Интересното е, че и неговият син имаше лош опит с 2 жени. И двете връзки несполучливи, особено втората.

С гола глава е много хубаво, хигиенично и един мъж изглежда по-млад така. Винаги правят впечатление хубавите дрехи, хубавите обувки и часовник и перфектната хигиена.

Мъжете се бръснат, защото са кьосета. Никой мъж с коса не се бръсне, но са малко такива - гривата пада рано, рано. А лъв без грива си е едно домашно животно.
    Колкото до хигиената - ако работиш като кърт, никога няма да можеш да извадиш земята изпод ноктите си. Костюмът Версаче ще ти отива като на миньор от Бирмингам - от ръкавите ще се подават черни, здрави, груби ръце. Но пък попаднеш ли в тях, ще те надупчи като швейцарско сирене. А един хигиеничен човек ще си пили ноктите при някоя маникюристка и вместо да й гледа в деколтето и да рови в него с хищен и неутолим поглед, ще си говори по телефона с любимия на спикър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Просто да не си гей и да си чист стига. При тебе проблемите са в главата. Еба ти закостенялото мислене имаш.
      толкова занижени критерии
      а да не може евго да си намери булка в срока
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
        Благодаря ти за мнението, щото живеех в заблуда
        Тц. Просто да не си гей и да си чист стига. При тебе проблемите са в главата. Еба ти закостенялото мислене имаш.

Коментар

• Това няма да го видите дори в Холивудски блокбъстър

https://t.me/uniannet/164051
          Last edited by barbaron; 08.05.2025, 12:31.

Коментар

........

С гола глава е много хубаво, хигиенично и един мъж изглежда по-млад така. Винаги правят впечатление хубавите дрехи, хубавите обувки и часовник и перфектната хигиена.

Е, остана да си дадеш сметка - кое от изброените накрая "качества" липсва при теб...

Ако добавиш и други "качества" - освен "дрехи, обувки и часовник" - има шанс някоя да ти обърне внимание..., ако и не се възхищаваш и заглеждаш повече в мъжете....

Коментар

Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
              Жените харесват различно, като не се вълнуват толкова от физическата красота, а от финансите и дали мъжът може да ги "увърти". Виктор от "Ергенът" е много красив, но няма голям опит и не ги сваля редовно. Мартин има голям успех и е пич, обаче на младини, на 20+, са му помогнали техните и за това има и деца и бизнес. Не е минавал по труден път.

При мен проблемът също е, че не мога да ги "увъртя", така казва един комшия от морето. Интересното е, че и неговият син имаше лош опит с 2 жени. И двете връзки несполучливи, особено втората.

Коментар

Сигурно е бил слаб и фин.
                Има и друго с коремното - ако не можеш да си вдигнеш тумбака, как ще видиш какво има под него? Ще затиснеш голямата риба, та да не може да диша. Ако не може да мърда, как ще я изкараш оттам? Жените обръщат сериозно внимание на подобни моменти.
                Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

обича такива, дето правят коремното. Един старец идваше в парка и правеше на 80 години по пет коремни, класически изпълнени. Бабите идваха да го гледат с влажни очи като на концерт на Андре Рю.
                  Сигурно е бил слаб и фин.
                  Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:59.

Коментар

Дърт съм вече за такива изгъзици.Правя си разходки по 5 км с бързо темпо, та като ме хване някоя тигрица да мога да й удържам на темпото.
                    обича такива, дето правят коремното. Един старец идваше в парка и правеше на 80 години по пет коремни, класически изпълнени. Бабите идваха да го гледат с влажни очи като на концерт на Андре Рю.
                    Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:59.

Коментар

А правиш ли коремното?
                      Дърт съм вече за такива изгъзици.Правя си разходки по 5 км с бързо темпо, та като ме хване някоя тигрица да мога да й удържам на темпото.

Коментар

Не знам фантомен ли е или Фантомас, ама като тежах 60 кг не ме заглеждаха,при 90 кг вече нещата са доста различни.
                        А правиш ли коремното?
                        Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.

Коментар

Ти си як, ама другаде ги сърби жените. Свързано е с периферната нервна система и се нарича фантомен сърбеж.
                          Не знам фантомен ли е или Фантомас, ама като тежах 60 кг не ме заглеждаха,при 90 кг вече нещата са доста различни.
                          Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.

Коментар

Ти си як, ама другаде ги сърби жените. Свързано е с периферната нервна система и се нарича фантомен сърбеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Нищо мъжко не излъчват. Противни са. Опитна жена ги хваща за части от секундата. Това e и проблемът на лирическия герой май. Усещат го бърже и се чупят със свръхсветлинна …

Коментар

......

. Имаше мъжко излъчване.....

Мъж да говори за " мъжкото излъчване" на друг мъж? Прекалено много "мъжки" звучи!

На мъжете им прави впечатление само и единствено женското излъчване.

Самите дами - очевидно имат различно мнение за двата различни вида мъжко излъчване, единият от които впечатлява само определен тип "мъже".

Коментар

Working...
                                X