IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето какво искат жените:

https://www.facebook.com/reel/4120515264859582

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Имаш предвид, където живее дядото на Фори ли? На лозето?

Филмът "Топло" започва с кадри от един супермаркет и един зелен блок, ЕПК. Това е блокът, където съм се родил и съм пазарувал много пъти в супермаркета (Татяна Лолова е управителката му).
      Да, мисля че да.
      Ще си припомня “Топло” и ЕПКто ще го видя.
      Last edited by Selena2024; 23.05.2025, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Очевидно - студентът, с когото ходиш на плаж - се обръща към теб с "дядо Евго"... Много е прав, т.е. - не се обиждай - подобно обръщение трябва да е похвала за теб. Лошо е, че все още няма деца, които да ти казват "дядо".

На твоята възраст - моята дъщеря беше около 10 годишна...

Иначе - много грешни обобщения правиш, защото не съм от "сегашните чичаци"., но обичам да ходя на море в Гърция.

Ти защо не обичаше да ходиш на море в Гърция?

Да де: тати не ти е купил.вила в Гърция, нали?

Карай си "икономично" - с младия студент на вилата на тати и пестИ от пици, зер - както казваш 20 кинта за една пица са голямото ти охарчване!

Поне купи на гладния студент една пица! Нали все е до теб, когато гледате пакети по плажа! Той те кара да се чувстваш млад, но за съжаление над 20+ години ви е разликата...
        Случката е от 2002 г. И аз бях студент тогава.

Коментар

Сегашните чичовци са други, с мотори, с джипки, вземат наеми и ходят на море в Гърция...

Старият обичаше да яде, да черпи хората и да се прави на велик. Но по отношение на децата си, не беше точен и беше много стиснат.

Отговарям на дядо Мико:

понякога чистя общите части, защото ме дразнят непочистени. С една комшийка сме чистили и пред блока. Не вземам пари за това.

Очевидно - студентът, с когото ходиш на плаж - се обръща към теб с "дядо Евго"... Много е прав, т.е. - не се обиждай - подобно обръщение трябва да е похвала за теб. Лошо е, че все още няма деца, които да ти казват "дядо".

На твоята възраст - моята дъщеря беше около 10 годишна...

Иначе - много грешни обобщения правиш, защото не съм от "сегашните чичаци"., но обичам да ходя на море в Гърция.

Ти защо не обичаше да ходиш на море в Гърция?

Да де: тати не ти е купил.вила в Гърция, нали?

Карай си "икономично" - с младия студент на вилата на тати и пестИ от пици, зер - както казваш 20 кинта за една пица са голямото ти охарчване!

Поне купи на гладния студент една пица! Нали все е до теб, когато гледате пакети по плажа! Той те кара да се чувстваш млад, но за съжаление над 20+ години ви е разликата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Прочее Евго, да се изфукам и аз - “морската вила” (която не е морска и снимките са правени другаде) във филма Васко да Гама е принадлежала на моето семейство. В нея израстнах. Като ме хване понякога носталгията си пускам епизодите с “морската вила”. И пак съм дете

По-късно бе продадена и с парите се купи друг имот . Такива ми ти работи.
            Имаш предвид, където живее дядото на Фори ли? На лозето?

Филмът "Топло" започва с кадри от един супермаркет и един зелен блок, ЕПК. Това е блокът, където съм се родил и съм пазарувал много пъти в супермаркета (Татяна Лолова е управителката му).
            Last edited by Evgo; 23.05.2025, 16:45.

Коментар

+1

Въпросният чичо си е икономичен от младини. Изобщо няма богат гардероб, не обича да черпи хората, дори събира разни стари мебели от хората и си ги прекарва на село с ремаркето. Иначе не са бедни с жена му. Имат поне 3 апартамента в София и един в провинцията. Може да са купували и други неща. Все пак ми е правил услуги, но и аз съм му давал пари.

Късният соц не беше нещо лошо, ако си гледал "Да обичаш на инат", "Адио Рио" и "Васко да Гама от село Рупча". Нито има мизерия, нито има икономии. Има малко еснафски неща, но това го има и днес, макар и в друга форма.

По-старите чичовци още от преди промените си варят ракия, ходят си на вилата, обработват си градините, правят зимнина, но аз не съм от това поколение. И съм видял, че няма смисъл от тези дейности.
              Прочее Евго, да се изфукам и аз - “морската вила” (която не е морска и снимките са правени другаде) във филма Васко да Гама е принадлежала на моето семейство. В нея израстнах. Като ме хване понякога носталгията си пускам епизодите с “морската вила”. И пак съм дете

По-късно бе продадена и с парите се купи друг имот . Такива ми ти работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

........... и кво от това, що не обърна внимание на жената, а на животното?
                Дивото зове

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  наблюдавам аз някакъв регрес при чичовците
                  предните чичовци, некъпани, с беден гардероб, купуваха имоти и водеха там чужди булки да онождат
                  ракия варяха, гости канеха, раздаваха се и всякакви там чичовски отминали работи
                  и то без грам финансова култура
                  а сегашните чичовци!??
                  те повече приличат на лели
                  Сегашните чичовци са други, с мотори, с джипки, вземат наеми и ходят на море в Гърция. Някои имат и татуировки или се разтоварват във фитнеса.

Ровят се онлайн за някоя мадама, която така и не идва.

Не виждам смисъл от тичане по провинцията, садене, плевене и земеделие, при условие че дистанционно не става и се краде.
                  Last edited by Evgo; Вчера, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

ЛЦ, П!

Не чистя входове, дядко!
                    Лц. Щ!

Никой не е казвал, че чистиш входОВЕ, дядо Евго.

Сам каза, че чистиш вашия вход, а твоите съседи - били мързеливи и.мизерници, също - само ти чистиш пред входа, а те - не чистят. Нали касиерът плаща на теб за чистенето, а ти - едва ли би заделил - да черпиш от тия пари! Ти по принцип НЕ черпиш (с парите на тати - инвеститора!)... Бачкай с метлата и мопа, за да казва после мама, че си работно момче, иначе - няма да ти пазарува и да те пере, готви...

Лц. Ж!

Коментар

Жена му също беше готина.

Аз се оглеждам за самотни жени на плажа..

Отделно идват за около час и половина и си тръгват. Колкото да се изкъпе 2 пъти.

Има да се "оглееееждаш за жени на плажа", ама си вече дРЪт и до теб има млад студент.

Какво очакваш да си мисли една дама за двойка от двама мъже на плажа, които оглеждат и се възхищават само на "пакети"... Разбира се, че дамата ще си сложи нещо на главата, за да не ви гледа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Жена му също беше готина.

Аз се оглеждам за самотни жени на плажа: или четат книга, или си ровят в телефона, или е пльоснала някаква дреха на главата си и не може да се завърже контакт. И не искат да сядат близо до други хора.

Отделно идват за около час и половина и си тръгват. Колкото да се изкъпе 2 пъти.

Коментар

Еми не е така.

Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,

В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.

.....

..

Бачкал си при голям стрес, защото тати те е натирил да бачкаш и не ти е давал пари - и не ти е стискало да стоиш без работа, нито да почнеш да се оплакваш, че си "изморен след работата", защото - тати е имал голЕма десница и си се страхувал, че - ако не работиш - ще имаш проблеми с голямата лапа, зад вратлето...

Толкова си прозрачен..., "работливко", който си пада по големи пакети...

Тати си замина и ти мина желанието за бачкане..., но от жълти сТинки за чистене на стълбището на блока - не се отказваш... Иначе - мама ще те гледа накриво и няма да ти слугува, докато (изморен!) - сърфираш в мрежата...

Коментар

Въпросният пич наистина беше доста добре тогава. По онова време нямаше химия и се искаха големи и постоянни тренировки.

Един комшия (студент) беше с нас на плажа и вика:

"Виж оня там какво животно е!",

Много мъжки плажове посещаваш и това - определено има смисъл за теб.

Приятелчето ти е студент и също си пада по мъжки плажове. Двамата се озъртате за мъжки пакети...

Коментар

Въпросният пич наистина беше доста добре тогава. По онова време нямаше химия и се искаха големи и постоянни тренировки.

Един комшия (студент) беше с нас на плажа и вика:

"Виж оня там какво животно е!",

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

По-младите чичовци, получиха наследство от по-старите чичовци: апартаменти, вили, спестявания, колекции от вино (и твърд алкохол). По-старите чичовци трупаха през соца, за да могат сега пи младите чичовци да се хвалят, че имали "финансова култура" - колкото да могат да продадат на безценица трупаното от по-старите чичовци....

По-младите чичовци - разпродават на пожар трупаното от по-старите.

По-младите чичовци се прибират "изморени" от работа, не могат да танцуват, защото са изморени и добре, че е мама - да пазарува, чисти и готви - майките не се изморяват, но младите чичовци - ДА: винаги са изморени (от сърфиране в Социалните мрежи и от празни обобщения за соца и филмите по това време)...

Младите чичовци не гледат семейство (толкова са "изморени" след работа!)....

......
                                наблюдавам аз някакъв регрес при чичовците
                                предните чичовци, некъпани, с беден гардероб, купуваха имоти и водеха там чужди булки да онождат
                                ракия варяха, гости канеха, раздаваха се и всякакви там чичовски отминали работи
                                и то без грам финансова култура
                                а сегашните чичовци!??
                                те повече приличат на лели
                                Last edited by ratten; 23.05.2025, 12:21.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X