Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имаш предвид, където живее дядото на Фори ли? На лозето?
Филмът "Топло" започва с кадри от един супермаркет и един зелен блок, ЕПК. Това е блокът, където съм се родил и съм пазарувал много пъти в супермаркета (Татяна Лолова е управителката му).
Ще си припомня “Топло”и ЕПКто ще го видя.
Last edited by Selena2024; 23.05.2025, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Очевидно - студентът, с когото ходиш на плаж - се обръща към теб с "дядо Евго"... Много е прав, т.е. - не се обиждай - подобно обръщение трябва да е похвала за теб. Лошо е, че все още няма деца, които да ти казват "дядо".
На твоята възраст - моята дъщеря беше около 10 годишна...
Иначе - много грешни обобщения правиш, защото не съм от "сегашните чичаци"., но обичам да ходя на море в Гърция.
Ти защо не обичаше да ходиш на море в Гърция?
Да де: тати не ти е купил.вила в Гърция, нали?
Карай си "икономично" - с младия студент на вилата на тати и пестИ от пици, зер - както казваш 20 кинта за една пица са голямото ти охарчване!
Поне купи на гладния студент една пица! Нали все е до теб, когато гледате пакети по плажа! Той те кара да се чувстваш млад, но за съжаление над 20+ години ви е разликата...
Коментар
-
Сегашните чичовци са други, с мотори, с джипки, вземат наеми и ходят на море в Гърция...
Старият обичаше да яде, да черпи хората и да се прави на велик. Но по отношение на децата си, не беше точен и беше много стиснат.
Отговарям на дядо Мико:
понякога чистя общите части, защото ме дразнят непочистени. С една комшийка сме чистили и пред блока. Не вземам пари за това.
Очевидно - студентът, с когото ходиш на плаж - се обръща към теб с "дядо Евго"... Много е прав, т.е. - не се обиждай - подобно обръщение трябва да е похвала за теб. Лошо е, че все още няма деца, които да ти казват "дядо".
На твоята възраст - моята дъщеря беше около 10 годишна...
Иначе - много грешни обобщения правиш, защото не съм от "сегашните чичаци"., но обичам да ходя на море в Гърция.
Ти защо не обичаше да ходиш на море в Гърция?
Да де: тати не ти е купил.вила в Гърция, нали?
Карай си "икономично" - с младия студент на вилата на тати и пестИ от пици, зер - както казваш 20 кинта за една пица са голямото ти охарчване!
Поне купи на гладния студент една пица! Нали все е до теб, когато гледате пакети по плажа! Той те кара да се чувстваш млад, но за съжаление над 20+ години ви е разликата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Прочее Евго, да се изфукам и аз - “морската вила” (която не е морска и снимките са правени другаде) във филма Васко да Гама е принадлежала на моето семейство. В нея израстнах. Като ме хване понякога носталгията си пускам епизодите с “морската вила”. И пак съм дете
По-късно бе продадена и с парите се купи друг имот. Такива ми ти работи.
Филмът "Топло" започва с кадри от един супермаркет и един зелен блок, ЕПК. Това е блокът, където съм се родил и съм пазарувал много пъти в супермаркета (Татяна Лолова е управителката му).Last edited by Evgo; 23.05.2025, 16:45.
Коментар
-
+1
Въпросният чичо си е икономичен от младини. Изобщо няма богат гардероб, не обича да черпи хората, дори събира разни стари мебели от хората и си ги прекарва на село с ремаркето. Иначе не са бедни с жена му. Имат поне 3 апартамента в София и един в провинцията. Може да са купували и други неща. Все пак ми е правил услуги, но и аз съм му давал пари.
Късният соц не беше нещо лошо, ако си гледал "Да обичаш на инат", "Адио Рио" и "Васко да Гама от село Рупча". Нито има мизерия, нито има икономии. Има малко еснафски неща, но това го има и днес, макар и в друга форма.
По-старите чичовци още от преди промените си варят ракия, ходят си на вилата, обработват си градините, правят зимнина, но аз не съм от това поколение. И съм видял, че няма смисъл от тези дейности.
По-късно бе продадена и с парите се купи друг имот. Такива ми ти работи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
........... и кво от това, що не обърна внимание на жената, а на животното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенаблюдавам аз някакъв регрес при чичовците
предните чичовци, некъпани, с беден гардероб, купуваха имоти и водеха там чужди булки да онождат
ракия варяха, гости канеха, раздаваха се и всякакви там чичовски отминали работи
и то без грам финансова култура
а сегашните чичовци!??
те повече приличат на лели
Ровят се онлайн за някоя мадама, която така и не идва.
Не виждам смисъл от тичане по провинцията, садене, плевене и земеделие, при условие че дистанционно не става и се краде.
Last edited by Evgo; Вчера, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
ЛЦ, П!
Не чистя входове, дядко!
Никой не е казвал, че чистиш входОВЕ, дядо Евго.
Сам каза, че чистиш вашия вход, а твоите съседи - били мързеливи и.мизерници, също - само ти чистиш пред входа, а те - не чистят. Нали касиерът плаща на теб за чистенето, а ти - едва ли би заделил - да черпиш от тия пари! Ти по принцип НЕ черпиш (с парите на тати - инвеститора!)... Бачкай с метлата и мопа, за да казва после мама, че си работно момче, иначе - няма да ти пазарува и да те пере, готви...
Лц. Ж!
Коментар
-
Жена му също беше готина.
Аз се оглеждам за самотни жени на плажа..
Отделно идват за около час и половина и си тръгват. Колкото да се изкъпе 2 пъти.
Има да се "оглееееждаш за жени на плажа", ама си вече дРЪт и до теб има млад студент.
Какво очакваш да си мисли една дама за двойка от двама мъже на плажа, които оглеждат и се възхищават само на "пакети"... Разбира се, че дамата ще си сложи нещо на главата, за да не ви гледа ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
........... и кво от това, що не обърна внимание на жената, а на животното?
Аз се оглеждам за самотни жени на плажа: или четат книга, или си ровят в телефона, или е пльоснала някаква дреха на главата си и не може да се завърже контакт. И не искат да сядат близо до други хора.
Отделно идват за около час и половина и си тръгват. Колкото да се изкъпе 2 пъти.
Коментар
-
Еми не е така.
Аз не съм с такава практика, че да карам в чужбина и до Северното черноморие при голям трафик На празен път ще мога да карам,
В продължение на 20 г съм работил и допълнителна работа освен основната, често при голям стрес. Това не всеки го може и не всеки може да го издържи.
.....
..
Бачкал си при голям стрес, защото тати те е натирил да бачкаш и не ти е давал пари - и не ти е стискало да стоиш без работа, нито да почнеш да се оплакваш, че си "изморен след работата", защото - тати е имал голЕма десница и си се страхувал, че - ако не работиш - ще имаш проблеми с голямата лапа, зад вратлето...
Толкова си прозрачен..., "работливко", който си пада по големи пакети...
Тати си замина и ти мина желанието за бачкане..., но от жълти сТинки за чистене на стълбището на блока - не се отказваш... Иначе - мама ще те гледа накриво и няма да ти слугува, докато (изморен!) - сърфираш в мрежата...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въпросният пич наистина беше доста добре тогава. По онова време нямаше химия и се искаха големи и постоянни тренировки.
Един комшия (студент) беше с нас на плажа и вика:
"Виж оня там какво животно е!",
Много мъжки плажове посещаваш и това - определено има смисъл за теб.
Приятелчето ти е студент и също си пада по мъжки плажове. Двамата се озъртате за мъжки пакети...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въпросният пич наистина беше доста добре тогава. По онова време нямаше химия и се искаха големи и постоянни тренировки.
Един комшия (студент) беше с нас на плажа и вика:
"Виж оня там какво животно е!",
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
По-младите чичовци, получиха наследство от по-старите чичовци: апартаменти, вили, спестявания, колекции от вино (и твърд алкохол). По-старите чичовци трупаха през соца, за да могат сега пи младите чичовци да се хвалят, че имали "финансова култура" - колкото да могат да продадат на безценица трупаното от по-старите чичовци....
По-младите чичовци - разпродават на пожар трупаното от по-старите.
По-младите чичовци се прибират "изморени" от работа, не могат да танцуват, защото са изморени и добре, че е мама - да пазарува, чисти и готви - майките не се изморяват, но младите чичовци - ДА: винаги са изморени (от сърфиране в Социалните мрежи и от празни обобщения за соца и филмите по това време)...
Младите чичовци не гледат семейство (толкова са "изморени" след работа!)....
......
предните чичовци, некъпани, с беден гардероб, купуваха имоти и водеха там чужди булки да онождат
ракия варяха, гости канеха, раздаваха се и всякакви там чичовски отминали работи
и то без грам финансова култура
а сегашните чичовци!??
те повече приличат на лелиLast edited by ratten; 23.05.2025, 12:21.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар