IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ще се наложи да обираме баберека след бай Мико.
    това съшо не е зле
    защото булките сами ще падат
    разлигавени и готови
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така е мирко
      за слънчака само пръчове и лов кост
      сгодните булки искат на закинтос
      Ще се наложи да обираме баберека след бай Мико.

Коментар

Ето защо не можем да се докопаме до готините мацки.Докато си чешем езиците,бай Мико ги чеше по шундите .
        така е мирко
        за слънчака само пръчове и лоу кост
        сгодните булки искат на закинтос
        Last edited by ratten; Вчера, 22:46.
        препоръка е

Коментар

ми бай мико ги влачи по закинтос и самотраки
          Ето защо не можем да се докопаме до готините мацки.Докато си чешем езиците,бай Мико ги чеше по шундите .

Коментар

Няколко са мераклиите да ги водя.на море И все мъже .Как пък една жена не си поиска
            ми бай мико ги влачи по закинтос и самотраки
            препоръка е

Коментар

ще водиш ли евго на слънчака
              той леко поопипа почвата, но ако е свързано с излишни разходи
              да знаеш, че ще предпочете да прекара и това лято на вилата с бабешкия плаж
              да обсъдят али раза и останалите герои от сериала
              Няколко са мераклиите да ги водя.на море И все мъже .Как пък една жена не си поиска

Коментар

Каквото искаш прави.Темата е шеговита и на шеговит мой въпрос, който не беше към теб,реагира като ужилен. Явно имаш някакъв проблем вместо да се наслаждаваш на почивката.
                ще водиш ли евго на слънчака
                той леко поопипа почвата, но ако е свързано с излишни разходи
                да знаеш, че ще предпочете да прекара и това лято на вилата с бабешкия плаж
                да обсъдят али раза и останалите герои от сериала
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Дааа, голям си "психолог".. Толкова съм засегнат, че ще отскоча да полея "мъката" до един бар на кея с яхтите в Закинтос... Такава романтика е нощем. Задължително.ще те включа в наздравицата!

Наслаждавай се. Водата в средиземно море буквално ври. Климатът се изменя. Нищо не се повтаря, Пийни едно и за мен.

Коментар

Дааа, голям си "психолог".. Толкова съм засегнат, че ще отскоча да полея "мъката" до един бар на кея с яхтите в Закинтос... Такава романтика е нощем. Задължително.ще те включа в наздравицата!

Каквото искаш прави.Темата е шеговита и на шеговит мой въпрос, който не беше към теб,реагира като ужилен. Явно имаш някакъв проблем вместо да се наслаждаваш на почивката.

Коментар

а, така, бай мико
                      па те нека си говорят кой как щял да ходи на слънчака
                      препоръка е

Коментар

Ти сам каза,че не искаш да си фантазираш.Оттам си правя извод какво е станало, а и честно казано не ме интересува. Въпросът беше в шеговита форма и не предполага конкретен отговор, а шеги.Естествено някой може и буквално да каже ако има нещо ново,но не това ми беше основната цел.Но теб явно много те засегна.

Коментар

А ти как разбра, че "никоя не съм свалил"? Да не си ми светил?
                          Ти сам каза,че не искаш да си фантазираш.Оттам си правя извод какво е станало, а и честно казано не ме интересува. Въпросът беше в шеговита форма и не предполага конкретен отговор, а шеги.Естествено някой може и буквално да каже ако има нещо ново,но не това ми беше основната цел.Но теб явно много те засегна.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Зацко е прав, смени паролата, със задна дата нищо не можеш да направиш. Сменяш паролата и запазваш старите текстове от редакция. Човекът, който те е хакнал, вероятно е ползвал и VPN или динамично IP и няма как да бъде изловен от администартора по IP.
                            Благодаря!

Коментар

И как разбра, че съм фантазирал?Да не си ми светил?
                              И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.
                              А ти как разбра, че "никоя не съм свалил"? Да не си ми светил?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако паролата ви е дума, която я има в речник - то нямате парола. Сменете я и/или добавете спец. символи
                                Ок, благодаря

Коментар

Working...
                                X